Video sherlock holmes DVD
, zakoupeno v DVDpremiery.cz
Super
Parametry produktu
Popis produktu
Robert Downey, Jr. a Jude Law excelují jako Holmes a Watson v odvážné nové verzi klasického příběhu. Legendární slídil vám bude přadstaven nejen jako muž jedinečného intelektu, ale také jako neohrožený akční hrdina. Zavádějící stopy, úžasné holmesovské dedukce, briskní repliky a strhující explozivní scény – to vše pod velením Guye Ritchieho, který předvádí největšího detektiva světa tak, jak jste ho ještě neviděli. Seznamte se s novým Sherlockem Holmesem!
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Jsou zde velmi dobří herci a jejich výkony jsou perfektní.
- pokračování tohoto filmu se mi zdá lepší
- je to napoprvé dost matoucí
- Vynikajici film.
- ok děj, dobré scény
, zakoupeno v Arara.cz
Doporučuje produkt
film jsem viděla poprvé v televizi a moct jsem to nepochopila tak jsem se na něj chtěla ještě jednou podívat... koupila jsem si DVD Sherlock Holmes: Hra stínů a moc se mi to líbilo tak jsem si koupila i tohle..
, zakoupeno v Filmnadvd.cz
, zakoupeno v POPRON.cz