Nejnovější recenze ze sekce Filmy
Jsem spokojena aurčitě bychto dopuručila i ostatnim. Žadnou nemam.
- Prvním obalu 1 dílu cesta kolem za 80 dní byl jiný film byla tam královna meče dvojka
- Takže My teď chybí 1 díl Cesta kolem světa za 80 dní
spokojen
Film je velmi pěkný a má český dabink. To je skvělé
Kvalitní sci-fi film pro nadšence vesmírných sci-fi s prvky duchovna a velmi zajímavým příběhem.
- dobrá komedie
- Kvalitní
- Super kvalita
- Kvalitní služby
spokojen
- Bomba koncert
- Vynikající film pro lidi, kteří nikdy neviděli žádný z dílů seriálu Akkta X. Tento film jim skutečně přiblížítématiku tohoto seriálu.
- Doporučuji
Městečko Twin Peaks: kompletní seriál DVD. Moc doporučuji kdo má rád záhady. Moc se mě líbí představilé Boba a Lelanda Boba hraje Frank Silva a Lelanda Ray Wise. Lelanda miluji a Raye i Boba. Moc se mě líbí ve v 1 dílu jak se tam objeví a manželka Lelanda dostane Histerický záchvat. Nechápu ji. Jen po ní koukal krásně. Nic nedělal. Dceru jeho hrála Lelanda Sheryl Lee. Ray jí miloval někde jsme viděla na fotce jak si dali pusu. Nádherný pár by byl z nich.
- Film doporučuji všem kdo má ráda Jake Gyllenhal. Jeho filmy jsou všechny hezký.
Film doporučuji všem kdo má ráda Jake Gyllenhal. Jeho filmy jsou všechny hezký. Mám ho moc ráda. DVD tohle doporučuji. A všechny ve kterých kdy hrál. Nejlepší byl v novém Hrozba Smrti. Zatím to na DVD není. Film zmizení je sním moc hezký. Budu se opakovat ale Jake je hezký v každém filmu
- Rychlé vyřízení objednávky a dodání ve vysoké kvalitě
- Dobrý obal i skvěle zvukově i obrazově nahrané
- Rychlé dodané a v kvalitě produkt
Produkt skvělý a co nesmím opomenout je jednání paní, která to se mnou vyřizovala,velmi vstřícná a ochotná
- Krásný film a herci
- Moc pěkný příběh
- dobré
- Jsem spokojená pěkné
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »