Nejlevnější nabídky (2)
- Vtip,šarm, smích, pláč
- Na podzimní večery jak dělané
- super
Doporučuje produkt
Produkt DVD je v naprostém pořádku, mohu jen doporučit, super filmeček.
Parametry produktu
Popis produktu
- Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) hledala lásku příliš dlouho na špatných místech...ale rozhodně v těch pravých botách. Oblíbený televizní seriál skončil před čtyřmi lety a vaše hrdinky Carrie, Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) a Miranda (Cynthia Nixon) se konečně vrací ve filmové události letošního roku. Opět se snaží zvládnout kariéry, vztahy, mateřství i život na Manhattanu jen proto, aby si uvědomily tu nejdůležitější věc: skutečné přátelství nikdy nevyjde z módy. "Břitký, kousavý i úmyslně pobuřující Sex ve městě je přesně tím, na co jeho fanoušci dlouho čekali" (Rossiter Drake, San Francisco Examiner).
- Hrají: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth a další
- Režie: Michael Patrick King a další
- Zvukové formáty: česky Dolby Digital 5.1 / anglicky Dolby Digital 5.1 / maďarsky Dolby Digital 5.1
- Titulky: české, anglické, bulharské, chorvatské, maďarské, rumunské, slovinské, srbské
- Obrazové formáty: 16:9
Bonusy:
- Komentář režiséra Michaela Patricka Kinga
- Úžasná móda ze Sexu ve městě
- Fergie ve studiu
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Film mám raději než seriál
- Vtip,šarm, smích, pláč
- Na podzimní večery jak dělané
- DVD došlo ve stavu "nový" ještě v originálním zataveném obalu. Prostě perfektní!!!
- Jsem sběratelem všeho, co má něco společného se "sexem ve městě"
- rychlost
- žádné
- super
, zakoupeno v Aukro.cz
Ještě jsem tento film neměla v české verzi.
S DVD jsem max.spokojená, protože je hlavně úolně nové.
Doporučila jsem DVD koupit i kamarádkám.
, zakoupeno v FilmArena.cz
doporučuji
Doporučuje produkt
Produkt DVD je v naprostém pořádku, mohu jen doporučit, super filmeček.
Super film.
, zakoupeno v FilmyZaStovku.cz
Doporučuje produkt
znám filml a chtěla jsem ho mít doma
, zakoupeno v Filmnadvd.cz
Hustej film