2012 BD

97 %

Popis produktu

Parametry produktu

Žánr
akční
Originální název
2012
3D film
ne
Český dabing
ano
České titulky
ano
Rok vydání
2010
Režie
Roland Emmerich
Herecké obsazení
Zlatko Buric
Druh nosiče
Blu-ray

Recenze

  • , zakoupeno v DVD výdejna

    Doporučuje produkt

    100 %
    • prefektni kvalita obrazu
  • , zakoupeno v Filmgame.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • Super film
    • Nic

    Jsem spokojen

Parametry produktu

Žánr
akční
Originální název
2012
3D film
ne
Český dabing
ano
České titulky
ano
Rok vydání
2010
Režie
Roland Emmerich
Herecké obsazení
Zlatko Buric
Druh nosiče
Blu-ray

Popis produktu

2012 (2012 ) (BD):

Dosud nikdy v historii se nestalo, aby jediné datum mělo tak zásadní význam pro tolik kultur, náboženství, vědců a vlád. Film 2012 přináší velkolepý dobrodružný příběh o globální katastrofě, jež způsobila zkázu světa a o hrdinném boji těch, kteří ji přežili. Film Rolanda Emmericha - režiséra Dne poté a Dne nezávislosti.

Pouze do vyprodání zásob.

Bonusy:

Jak se tvořil konec světa

Alternativní závěr

Movieiq

Vynechané scény

Roland Emmerich: mistr moderního eposu

Věda v zákulisí zkázy

Konec světa: z pohledu herce

Interaktivní mayský kalendář

Tajemství mayského kalendáře

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

2zákazníci doporučují produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
97 %
průměr z 3 hodnocení
5
3 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v DVD výdejna

    Doporučuje produkt

    100 %
    • prefektni kvalita obrazu
  • , zakoupeno v Filmgame.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • Super film
    • Nic

    Jsem spokojen

{"Oblíbené kategorie":[["Kuličkové dráhy","https://kulickove-drahy.heureka.cz/"],["Tašky","https://tasky-aktovky.heureka.cz/"],["Komerční panely","https://komercni-panely.heureka.cz/"],["Brašny a batohy pro notebooky","https://brasny-batohy-notebooky.heureka.cz/"],["GPS software","https://gps-software.heureka.cz/"],["Kabelky Armani","https://kabelky.heureka.cz/f:8895:52228/"],["Proutěné košíky pro miminka","https://kolebky.heureka.cz/f:14060:408169/"],["Jídelní židličky Peg-Pérego","https://jidelni-zidlicky.heureka.cz/f:11506:25226391/"],["Obdélníkové sprchové vaničky","https://sprchove-vanicky.heureka.cz/f:13400:394732/"],["Pánské letní bundy","https://panske-bundy-kabaty.heureka.cz/f:15630:515300/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat kojenecký kabátek, bundu nebo vestu?","https://kojenecke-kabatky-bundy-a-vesty.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kojenecky-kabatek-bundu-nebo-vestu/"],["Jak vybrat světlo na kolo?","https://svetla-na-kolo.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-svetlo-na-kolo/"],["Jak vybrat baterii do e-cigarety?","https://baterie-e-cigaret.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-baterii-do-e-cigarety/"]],"Vybrané produkty":[["Weicon No. 4 - 28 H Kabelový nůž (odizolovač kabelů)","https://kleste-odizolovaci.heureka.cz/weicon-no-4-28-h-kabelovy-nuz-odizolovac-kabelu/"],["Indian Natural Hair Care Neem bylinná kúra proti kožním chorobám 200 g","https://lupy.heureka.cz/indian-natural-hair-care-neem-bylinna-kura-proti-koznim-chorobam-200-g/"],["imago Kaligrafická sada Masterclass","https://kaligraficke-sady.heureka.cz/imago-kaligraficka-sada-masterclass/"],["B.Produkt Trubičky jablečné s jahodovým jogurtem 24 g","https://trubicky.heureka.cz/b-produkt-trubicky-jablecne-s-jahodovym-jogurtem-24-g/"],["Oleo-Mac GSH 560","https://retezove-pily.heureka.cz/oleo-mac-gsh-560/"],["Canis CXS Road Grand","https://pracovni-obuv.heureka.cz/canis-cxs-road-grand/"],["Hello Kitty 2 Sametové omalovánky","https://omalovanky.heureka.cz/hello-kitty-2-sametove-omalovanky/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}