Watchmen
The extended director\'s cut restores 24 minutes of connective tissue to the 162-minute film, most significantly the last scene of Hollis Mason, the first Nite Owl. Other... více »
od 539 Kč
Všechny recenze Watchmen
- vizuálně omračující styl
- soundtrack
- příběh
Naprosto dokonalý komiksový film. Tomuto snímku nemám, co vytknout. Skvělý scénář, dokonalá režie, dobré herecké obsazení, skvělý soundtrack, který se k vybraným scénám skvěle hodí a naprosto vynikající triky. A takhle bych mohl pokračovat jěště hodně dlouho. Watchmen jsou téměř ideálním filmem pro vizuální styl a zpomalované záběry v klíčových okamžicích. Postavy jsou, zejména v případě Rorschacha, Komedianta a Ozymandiase velmi dobře vymyšlené a najít si svého koně opravdu není problém. Přáběh nám dlouho zůstává neodhalený a závěrečná scéna je velmi, velmi originiálně vymyšlená, i když to tak ze začátku nevypadá. A ten konec.... věru, takový konec dobrodružství bych si teda rozhodně nepřál.
- Hodně dobrý příběh
- Děj jen na zamyšlneí(není jednoduchý)
- Dost dobře zpracovaný
- Herci podali výtečné výkony
- Scénář hodně povedený
- Dost dlouhý
Super příklad jak se mají adaptovat komixy. Tento snímek je jedním z nejpovedenějších co znám. Zaručujie parádní podívanou a dobrou hlubokomyslnou zábavu. Nad tímto filmem musíte přemýšlet, ale bolet to nebude. Super film, jen doporučuji.
- Film na motivy komiksu
- Pár dobrých efektů
- K filmu je velmi lákavý trailer - kvůli němu jsem na film šel
- Celkem jsem byl zklamán
Děj tohoto filmu je na motivy komiksu Alana Moorea. Bohužel předtím než jsem šel na film jsem o tom neslyšel ale díky poutavému traileru jsem se strašně těšil. Ve filmu je spousta povedených efektů ale dějově mě docela zklamal.
Zobrazuji 1 - 3 ze 3 recenzí