Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Wanted

Přidat recenzi

akční - DVD

Quentin Tarantino přirovnal Noční hlídku ruského režiséra Timura Bekmambetova ke stejně přelomovému snímku, jakým byla trilogie Pán prstenů. I díky tomuto „doporučení“ dostal... více »

» Kde koupit

od 99 Kč

Hlídat cenu

Recenze Wanted

Přidáno: 14. července 2010

Ada.mucking

Ada.mucking

Né zase tak špatný film,doporučuji shlédnout (sexy herec,sexy herečka)

Přidáno: 11. června 2010

Jankovskij

Jankovskij

Americký akční kasovní trhák z roku 2008 pod taktovkou Timura Bekmambetova, se dá označit za kvalitní dílko, a to minimálně po stránce vizuální, ale i audiovizuální. Ostatní za zvuk byl sníkem nominován i na oskara. Dvou velkým ikonám Morgenu Freemenovi a Angelině Jolie zde velmi zdatně sekunduje mladý britstký herec James McAvoy, který se pro něho netradičně akční role ujmul více než dobře. Film je nabitý speciálnímy efekty, hemží se akčními scénami, které jsou bohužel někdy až moc přehnané a filmu tim srážejí dost bodů, ovšem nutno dodat, že film se již od začátku netváří nikterak vážně. Jedná se o popcornovou zábavu a máte-li ozvučení 5.1 je to ideální věc pro nějaký pohodový večer.

Pro:

• Angelina Jolie
  • Speciální efekty
  • Morgan Freeman
  • Kousek České země
  • Výborná hudba

Proti:

• Sem tam uplně hluchá místa

Přidáno: 1. května 2010

Matto

Matto

Tak tento filmek proste NUDA !

Pro:

• asi nič

• totálne nereálne scény

Přidáno: 7. dubna 2010

Koumak

Koumak

Na tenhle film jsem se tešil. Mělo to být zajímavé a hraje tam moje oblíbená herečka Angelina. Jenže pravda je opak. Tento film je nejhorší z těch kde hraje Angelina. Neřekl bych, že je to nuda, ale myšlenkově a příběhově to ztrácí sílu. Samozřejmě, že se to bude líbit těm co mají rádi akční střílení, kde všechno lítá. Tohle ani mě nevadí, ale čeho je moc toho je moc. Jsou zde i nereálné scény. Na ty určitě narazíte sami.
Dávám tomu tak málo procent a ať je ten film rád, že namá míň. Doufám a to se asi nestane, že nevyjde další díl. Jinak pro tys co mají rádi bezmyšlenkovté filmy, kde jsou nereálné věci v reálném světě, je tento film jako udělaný.

Pro:

• Herečka Angelina..../ to je tak asi vše dobrého na tomto filmu/
  • Kus natočen v ČR.

Proti:

• Příběhově je to hodně slabé.
  • Postrádá to dobrou myšlenku.
  • Občas nereálné scény.

Přidáno: 1. dubna 2010

P.S.

P.S.

Wanted od ruského režiséra Timura Bekmambetova sliboval, že by mohl dopadnout poměrně dobře. Bohužel musím říci, že celkově byl pro mne film spíše zklamáním. Dvojici Angelina Jolie a Morgan Freeman doplňuje v hlavní roli pro mne poněkud nevýrazný skotský herec James McAvoy (kterého můžete znát z nepříliš špatné, ale ani výrazně dobré komedie z tenisového prostředí Wimbledon nebo z jednoho z dílů Letopisů Narnie).

Pro:

• Slibné herecké obsazení (které bohužel nepodává 100% výkony)
  • Mnoho a mnoho perfektních a vizuálně velmi zajímavých nápadů (které ovšem někdy nejsou dotaženy k dokonalosti a jindy jsou zase až přetaženy ad absurdum)

Proti:

• Při troše snahy stylem tu něco ubrat, tam něco přidat to mohl být opravdu dobrý film, u kterého byste se mohli bavit od začátku až do konce, ale bohužel to tak není

Přidáno: 6. března 2010

krtecek2945

krtecek2945

tento film je velice akční a určitě se u něj nebudete nudit a navíc je docela hvězdně obsazen hraje tam angelina jolie, Morgan Freeman a další. jsou tam zceny u kterých se vám až tají dech.je točen i v česke republice to poznate tak že tam uvidíte naše pekne pendolino.tento film bych doporučil těm lidem kteří mají rádi akční filmy a zábavu na večer u televize je to příjemne zakončení dne bodl by k tomu popcorn.jedine co se mi na tomto fimu nelíbí že je to až moc surove a je tam na můj vkus až moc krve na akční film někdy to až hraničí s hororovejma scénama.rozhodně to nedoporučuji tento film malím dětem.doufám že jsem vás přesvědčil o tom že si tento film koupíte a užijete si take ten nevšední zážitek který tento film nabízí.tod o tomto filmu asi tak vše

Pro:

• slušne střílečky
  • dobre akce kde se nenudíte

Proti:

• až moc přehnaně drasticke

Přidáno: 9. února 2010

simona

simona

jo upa bestovej film byla jsem na tom 5 v kine

Pro:

• jo upa supr muj bratr stavel kulisy jak ten vlak pada z toho mostu dolu a jak nabourala angelina joie do vlaku

Proti:

• nemohla jsem to nikde sehnat

Přidáno: 5. února 2010

Crovax

Crovax

Už jsem viděl i lepší akční filmy. Téma chudáka, který zjistí, že má geny klanu zabijáků je poměrně otřepané, obsadit Angelinu Jolie byla sice sázka na jistotu, ale mně osobně se celkové vyznění a zpracování filmu vůbec nelíbilo a místy jsem se docela i nudil. To už snad raději nízkorozpočtové béčkové filmy s Arniem nebo Sylvestrem. Ale dokážu si docela snadno představit, že se někomu může líbit.

Pro:

• Nápad

• Zpracování
  • Ne

Přidáno: 24. ledna 2010 (naposledy upraveno 21. února 2010)

jambo4

jambo4

Hrají: James McAvoy, Angelina Jolie, Morgan Freeman, Common, David O'Hara, Chris Pratt, Terence Stamp, Thomas Kretschmann, Marc Warren, Konstantin Chabenskij Wesley Gibson je mladík, jehož život se ocitnul v bludném kruhu formovaném každodenní rutinní a nudnou prací. Navíc mu s jeho nejlepším kamarádem utekla přítelkyně a on nemá ani špetku odvahy k tomu, aby s tím něco udělal. Všechno změní jedno setkání, během něhož se dozví, že jeho otec byl hlavou tajné organizace

Pro:

• kční
  • Thriller
  • Drama
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 14. ledna 2010

Idzetka

Idzetka

Krásný film. Plný akce a někdy i docela vtipných chvilek. Kolikrát mě překvapí co všechno zkušení zabijáci dokáží (hahaha). Je to malinko přehnané, ale to nevadí. Je to změna. I když vidět ženskou jak takhle řídí auto je i na takový film moc. Myslím si.
100% bych doporučila všem

Pro:

• fantastický
  • úchvatný
  • neuvěřitelný

• neuvěřitelné schopnosti

Přidáno: 13. ledna 2010

Balthazar

Balthazar

Mladík Wesley Gibson, jehož život je každodenní rutina.. Navíc mu s jeho nejlepším kamarádem utekla přítelkyně a on nemá ani špetku odvahy k tomu, aby s tím něco udělal. Všechno se změní po jednom setkání, po které se dozví, že jeho otec byl bossem tajné organizace nájemných vrahů, která odnepaměti udržuje na světě křehkou rovnováhu. Film stojí za skouknutí doporučuji

Pro:

• Herci
  • Cena
  • Soundtrack
  • Děj
  • Effekty
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?

Přidáno: 29. září 2009

Thorg

Thorg

Wanted je excelentní film, většina filmů 2008 se může zahrabat. Jen stěží budete hledat konkurenci. Herecké obsazení je vybráno na jedničku a herecký výkon taktéž. Wanted je především perfektní akce, logiku nechme na jiné filmy. V tomto kousku jde především o zábavu a o pobavení diváků, což se jim v tomto filmu opravdu povedlo. Dávám palec nahoru.

Pro:

• skvělý snímek
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 10. září 2009

Pablos

Pablos

Film jsem viděl dvakrát, jsou tam vtipné momenty, ovšem žádný dílo to není. Pokud máte rádi akční filmy se skvělými efekty doporučuji spíše Iron Man nebo nového Terminátora. Pokud chcete filmový zážitek- nedoporučuji. Pokud se chystáte do půjčovny pro film "na usnutí" klidně vyzkoušejte třeba vás nadchne...

Pro:

• Dobré efekty. Velmi dobré obsazení (Angelina Jolie, Morgan Freeman)

Proti:

• Naprosto nesmyslný příběh.
  • Ano (2)

Přidáno: 27. srpna 2009

Belbas1

Belbas1

Tento film je velmi rozporuplný. Na jednu stranu obsahuje jisté nelogické věci např. střílení z pistole do boku tím že jí střelec prostě trhne... Možná trochu slabší děj. Ale na druhou stranu tento film nabízí naprosto skvěle zpracované akční scény a ono taky sem tam nějaká ta nelogičnost neuškodí alespoň nejsou všechny filmy stejné. Hodnocení na csfd.cz je 73% takže jak jsem už říkal rozporuplné.

Pro:

• akční scény

• nelogičností
  • slabší děj

Přidáno: 27. srpna 2009

Tyler

Tyler

Jste-li fanda půvabne Angeliny Jolie tak doporučuji. Je to ona ve své plné kráse, bez žádný vlasových harakir či uprav. Koneckonců je to film postavený na ní, jinak sam o sobe je o nicem, nebo spise radovym dileckem. Na jedno shlednuti dobre, na kartoteku bezcenne. Za 99kc je to dobra investice pro sobonti vecer.

Pro:

• Angelina Jolie
  • akční scenerie
  • cena disku

• béčkový akční film

Přidáno: 25. srpna 2009

Wavefuck

Wavefuck

Dobrej film, největší předností tohoto filmu (také na tu přednost spoléhají nejspíš i autoři toho to filmu) je, že kulky z pistolí můžou zatáčet, takže herci mohou zabíjet i přes roh.

Pro:

• Zatáčející kulky
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 24. srpna 2009

salamandr

salamandr

Za shlédnutí jistě stojí

Pro:

• Zajímavý a líbivý snímek

• nereálnosti
  • nelogičnosti

Přidáno: 16. června 2009

Recenzia k filmu Wanted (2008) od užívateľa VeroniqueGe

Recenze vložená již před více než devíti měsíci uživatelkou VeroniqueGe na web FILMKLUB.SK Celá recenze na www.filmklub.sk

Přidáno: 15. června 2009

MJ

MJ

Odpočinkový film, u kterého nemusíte moc myslet, velká očekávání sice nenaplnil, ale neurazí.

Přidáno: 20. února 2009

Okurek

Okurek

Velice povedej filmek, jenom ten děj je takovej divnej. Moc se jim teda nepovedl, musel jsem ten film zkouknout asi 2 krát než jsem ho trochu pochopil. Jinak herecké obsazení je vynikající. Jako sem tam nebo aspon jednou se na ten filmek kouknout dá. Kdyby měli líp vychytaný děj, byl by z toho trhák jak blázen podle mě.

Přidáno: 19. února 2009

marfas

marfas

No co říct.Kdyby nebil tak přehnaný tak by asi nestál za to.Proto ho doporučuji.Mi se teda líbí.
  • Ne (2)

Přidáno: 1. října 2008

Pěkný film, ovšem ne moc povedený. Najdou se ovšem také okamžiky, které jsou zcela originální a až neuvěřitelné

Pro:

• Angelina
  • efekty, nápad

• nepodařený děj

Recenze: Wanted

Někdy se natěšení na film nevyplácí, protože od něj člověk očekává zbytečně moc. A přesně to byl pro mne i případ Wanted… Celá recenze na www.internet-maga...

AAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAA

Příjemný popcornový akčňák se skvělými efekty ale s mizernou dějovou linkou

Pro:

• Angelina Jolie
  • efekty
  • akce
  • točilo se to u nás

• děj
  • přílišná "inspirace" některých scén z filmů odjinud
  • Ano (2)

Zobrazuji 1 - 24 ze 24 recenzí