Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Učitel Tance

Přidat recenzi

DVD

UČITEL TANCE - Martin Dejdar v roli titulního hrdiny velkého frajera Richarda Majera už tři roky zápasí s tuberkulózou. Odmítá smířit se s postupující nemocí a vzdoruje jí s... více »

» Kde koupit

od 379 Kč

Hlídat cenu

Recenze Učitel Tance

Přidáno: 21. června 2008

draken-xyz

draken-xyz

Skvělý film, rád se na něj podívám znovu a znovu.
Ze začátku celkem zajímavé, pak vás to ale strhne uplně do dějel. miluju tyhle druhy filmů. Navíc skvělé obsazení herců, skvělé dialogy a písničky jsou taký dobré.
Příběh je takový.. klasický, ale jistě zaujme
Tento film je prostě skvost, a mám ho velmi velmi rád.

Přidáno: 19. června 2008

Havetinka

Havetinka

No nevím ted ajestli bycgh zrovna tento film zařadila mezi komedi, už jen vzhledem k tomu jakém se odehrává prostředí. je to příběh o lásce tanci o životě a dá se říct i o smrti. Kyždý si na ten film po zkouknutí udělíáte svůj názor. můj je v podstatě neutrální film mě nepobavila ni neunudil. Pocity z něj jsoú opravdu rozpoluplné.

Přidáno: 18. června 2008

Hexer

Hexer

Cesky film, ktey vypravi pribeh o jednom tanecnikovi, ktery dostal tuberkulozu v te dobe velmi zakernou nemoc, ktera se nedala lecit. Dozvite se o celem zivotu tohoto rebela v podani Martina Dejdara, ktery proziva nebo spise doziva v lecebne pro nemocne tuberkulozy.Film je velmi dobre a citlive natocen, takze u nekterych scen moji pritelkyni se i slzy zaleskli v ocich.

Zobrazuji 1 - 3 ze 3 recenzí