Účastníci zájezdu
2006
Komedie podle románu a scénáře nejpopulárnějšího současného českého spisovatele Michala Viewegha navazuje na úspěch Románu pro ženy, který se stal nejúspěšnějším filmem loňského...více »
Jak hodnotíte produkt?
Recenze Účastníci zájezdu
Přidáno: 31. ledna 2010
Parádní oddychovka o typickém ČESKÉM zájezdu autobusem k moři. Super obsazení herci - Bob Klepl, Holubová, ale překvapila svým výkonem i Polívková (takový typický tragéd :-) a i Jitka Kocurová, jako typická "blondýna". Rádi si tuto komedii pouštíme, když v televizi nic nedávají a můžeme ji vidět i několikrát do roka...Pro:
- vtip
- typická "Vieweghovština"
- super obsazení herci
- občas předvídatelné scény
Přidáno: 31. ledna 2010
Tento film velmi překvapil mě, tak celou rodinu. Díky hereckému obsazení a poutavému příběhu je příjemné koukat. Občas se tam mihne nějaká nudná scéna ale to nahradí naopak scény vtipné. Vypráví o rodině, která jede se zájezdem na dovolenou a manželé tam řeší svou rodinnou krizi. Dívky zde prožívají milostné románky a nakonec vše končí dobře. Film je dle mého názoru pro celou rodinu a je za pěknou cenu. Dávám 90% mohu doporučit!Pro:
- Velmi pěkná rodinný komedie
- Poutavý příběh
- Pěkná cena
- Občas nudné chvilky
Přidáno: 29. ledna 2010
Film se odehráva na zájezu u moře kde se proplítají osudy lidí kteří schánějí partnery nebo jeli opravdu jen na dovolenou.Mohu doporučit všem kteří mají rádi české komedie!Pro:
- výrboná česká komedie
- možnost nastaví titulků pro hluchoněmé
- skvělý děj a mnoho legrace
- určen spíše pro dopsělé
- zajímavý herci
Přidáno: 24. ledna 2010
Film Účastníci zájezdu je dobrá sranda. Já osobně se na něj mohu dívat pořád dokola. Něco málo o filmu: Film začíná tak že se všichni shromáždí na autobusové zastávce a nasednou do autobusu. A poté jedou autobusem a řeší klasické problémy v autobuse(např:nevolnost,spadlé pivo,atd.). Film je povedený.Pro:
- děj
- autor
- dobré herecké obsazení
- příběh
- sranda
Proti:
Přidáno: 24. ledna 2010 (naposledy upraveno 24. ledna 2010)
Jeden z nejlepších českých komedií jsou ůčastníci zájezdu film natočený podle jednoho z nejlepších českých spisovatelů michala viewegha komediální cesta autobusem a komediální scény u moře partičká lidí prožíva krásné zážitky i humorné scénky v čele s panem kleplem pani polívkovou holubovou.Pro:
- šeský film
- komedie
- skvělí herci
Přidáno: 19. ledna 2010
Přidáno: 13. ledna 2010
Příběh je o rodinách a jednotlivcích co se vydávají na zájezd.Ve filmu zjištujeme životy různých postav a konec je docela nečekaný.Film se mi dost líbil na to že je český tak je to docela dost dobrý film a určitě to není ztráta času.Pro:
- Herecké obsazení především ti dva homosexuálové
- Jedna z mála dobrých českých komedii
- Podšálky
- Dost zábavy
- Dobrá cena
Přidáno: 13. ledna 2010
Velmi vtipná komedie s trošku odlišným až sarkastickým humorem, pojednává a prezentuje různé typy lidí a pohledy ostatních lidí na ně. Také ukazuje, jak moc můžou být lidé k sobě sebekritičtí. Ve filmu není nouze o zábavu, zápletku či manželskou krizi.Pro:
- Dobře natočené
- Vtipný děj
- Výkon herců
- Nic mě nenapadá
Přidáno: 11. ledna 2010
Já nevím jak ostatní, ale konečně jsem se od srdce zasmál. Už sama zápletka, dává tušit, že děj bude velmi nabitý a poutavý. To se také samozřejmě naplnilo. Herecké výkony téměř všech protagonistů, vyzdvihují celý scénář do Oscarových výšin. Film je tím také velmi zvláštní. V podstatě všichni herci mají ve filmu hlavní roli, nebo jak by řekl skeptik či pesimista, nikdo tam hlavní roli nemá.Ovšem takovou Květu Fialovou musím trošinku přeci jen vyzdvihnout. Ona je to prostě "PANÍ" herečka a i ve svém věku je stále velmi elegantní a neskutečně vitální.
Klasická česká (sociálně slabá) rodina, pak na zahraničním zájezdu dodává to nejautentičnější Češství, které je hlavním hnacím motorem parádní fraškovité české komedie. Také naše mateřština dostává jednu z neméně podstatných rolí, za což autorům děkuji a vše Vám, kteří čtete mou recenzi, mohu tuto komedii jen a jen doporučit.
Pro:
- Konečně dobré České
- Herecké obsazení
- Výprava
- Květa Fialová
- Výborný děj i zápletky
- Není druhý díl
Přidáno: 10. ledna 2010
Seznamte se s příběhem různých lidí, kteří se spolu setkají v jednom autobuse do Chorvatska. Všichni jedou spolu a vy uvidíte jejich životní trable. Film je plný komických scének i romantických okamžiků, které vás chytí za srdce. Prostě doporučuji...Pro:
- dokonalý vtipný film
- skvělí herci, kteří hrají moc dobře
- pěkný příběh
- místy slabá místa
Přidáno: 10. ledna 2010
U tohoto filmu se s přáteli můžete skvěle pobavit, obsahuje hlášky, na které budete ještě dlouho vzpomínat se slzami smíchu v očích. Navíc má skvělé herecké obsazení, režii, hudbu i prostředí. Patří do dlouhé řady skvělých českých komedií a určitě stojí za shlédnutí.Pro:
- příběh vhodný téměř pro všechny
- herecké obsazení
- příznivá cena
Přidáno: 10. ledna 2010 (naposledy upraveno 10. ledna 2010)
Přidáno: 9. ledna 2010
Přidáno: 8. ledna 2010
Jeden z mála filmů, který předčí knihu, která se mi vůbec nelíbila. Prestože Nova se ujala produkce, jde o výborné dílo, které bude bavit každého. Na scénu s Karlem & Karlem, na podšálky nebo na Pamelu rozhodně nezapomenete. Všem doporučuji!Pro:
- Eva Holubová
- Anna Polívková
- Úchyl
- Hnědé podšálky
- Karel & Karel
Přidáno: 8. ledna 2010
Viděla jsem,a můžu říct,že bohužel jsem viděla už daleko lepší komedie.Film podle románu Michala Viewegha se z mého hlediska dá zařadit do řady průměrných českých komedií.Je to letní příběh několika osob,kteří si vyjedou autobusem na dovolenou k moři.Osvědčené hlášky několika výborných českých herců nemění nic na dojmu,který ve mě komedie zanechala.Běžný příběh,který se snad někdy stal každému z nás.Nic vyjímečného a duchaplného.Podívat a pustit si něco lepšího.Záleží na vkusu.Pro:
- Dobré herecké obsazení
- Dobrá hudba
Proti:
- Nijak nevybočuje z řady nových českých komedií
Přidáno: 6. ledna 2010 (naposledy upraveno 10. ledna 2010)
Skvělý film, který musíte vidět hlavně tehdy, když cestujete s nějakou cestovní kanceláří na dovolenou. Hrají v něm skvělí herci a zaručeně se budete bavit vtipnými životními situacemi, které se mohou stát i vám. Opravdu doporučuji, film se mi líbil.Pro:
- skvělá komedie
- ze života
- pro všechny
- skvělí herci
- jednoduchý příběh
Přidáno: 30. září 2009
Velmi opěvovaný a očekávaný český film, který mě ale velice zklamal. Natočený podle románu Michala Viewegha, jenž jsem naštěstí (nebo snad naneštěstí?) nečetla. Připadá mi to jako velký humbuk kolem něčeho hrozně trapného, film hraje snad jen na známé tváře herců, kteří se snažili své role zahrát co nejlépe, a to je možná jediné pozitivum tohoto filmu.Pro:
- skvělé herecké výkony
- mnoho povyku pro nic
- trapné
- zklamal
Přidáno: 30. září 2009
Zase jeden film ukazující českou republiku jako bandu sedláků, kterým čouhá sláma z bot. Tento film se tak dá jednoznačně zařadit. Film ukazuje zájezd k moři typických průměrných lidí. Jejich chování je poněkud přehnané. Herecké obsazení se kupodivu celkem vydařilo. Exteriéry tudíž krásné pobřeží Itálie chvílemi působí jako berlička filmu. Tento film mě nijak zvlášť nezaujal. Doporučila bych ho tudíž zřejmě pouze lidem, kteří mají opravdu velkou zálibu v českých filmech.Pro:
- herecké obsazení
- některé nesmyslné scény
Přidáno: 29. září 2009
Skvělý český film, který skvěle ukazuje cestu k moři pravých čechů. Zároveň se dovídáme osudy hlavních postav, jejich problémy a strasti. Film je plný dobrého humoru a od srdce se zasmějete! Hudba Davida Krause do filmu skvěle zapadá. Po shlédnutí tohoto filmu vám určitě v hlavě utkvějí některé nezapomenutelné hlášky hlavních postav! Skvělý film!Pro:
- - jedna z mála dobrých českých komedií
- - humor
- - herecké obsazení
- - výborná hudba Davida Krause
- - mohlo být více bonusů na DVD
Přidáno: 21. září 2009
filmy. kde účinku Eva Holubová většinou stojí za to. a nejinak je tomu i v tomto příběhu. docela poutavý příběh, ta cesta autobusem fakt stojí za to. člověk se zasměje hezky od srdce. navíc je zde i zobrazeno, čím se může trápit mladý chlapec, nejistý svojí sexuální orientací...film se mi líbil, do kina bych na něj šla klidně znovu..super relaxační zážitek. no a korunuje to hláška od vyvrženém vorvaňovi.Pro:
- herecký výkon Holubové a Klepla
Proti:
- trošku zmatek v postavách a jejích vztazích
Přidáno: 29. srpna 2009
Na České poměry je to opravdu vynikající film. Občas jsem se v něm však ztrácel, protože se zde prolíná několik příběhů a leckdy si říkáte, co ten chlap dělá s tamtou ženskou. Na své si přijdou mladí, dospělí i starší lidé. Partička lidí různého věku jede do Itálie a zažívá milostné aférky, sex, pochopení a lásku. Pokud máte rádi romantiku a trochu vtipu, tak doporučuji se na film podívat.Pro:
- Na Česko velmi kvalitní
- Příběhy ze života
- Málo vtipné
- Moc příběhů - člověk má potom v tom zmatek
Přidáno: 28. srpna 2009
Popravdě já české filmy zrovna moc nemusím, ale když se jedná o komedii udělám sem tam vyjímku. Jsem velice ráda, že jsem tento film nevynechala protože je velice zdařilý. Skvělé herecké obsazení paní Holubové a pana Klepla. Vtipné hlášky, hlavně jízda autobusem k moři mě vždy 100% pobaví. Vždy si vzpomenu na dovolenou u moře strávenou s rodiči, film je opravdu realistický :-) velice mě pobavil, ráda se na něj opět podívámPro:
- skvělé obsazení
- vtipné hlášky
- dobrý děj
Přidáno: 25. srpna 2009
Velmi povedená česká komedie rozebírá téma zahraničního zájezdu. Již u nástupu do autobusu máme možnost sledovat nesourodé dovolenkáře všech věkových kategorií a postupně se seznamujeme s jejich radostmi i strastmi. A jak již to u dovolených bývá, jsou plné pláží, seznamování, alkoholu, odpočinku a legrace a toho všeho se nám ve filmu dostane měrou vrchovatou. Spousta filmových dialogů již v našich končinách zdomácněla. Nezapomenutelným způsobem se ve filmu prezentoval Liška, fantasticky své role "střihli" pan Klepl a paní Holubová.Ve filmu nehezky vyčnívala snad jen Vieweghova samochvála, když se v některých dialozích hlavních představitelek nezapomněl pochlubit, jak moc se vyzná ve světové literatuře a naprosto dovedl potenciálním čtenářům znechutit Thomase Manna.
Celkově ovšem výborný film.
Pro:
- dobří herci
- spousta humorných scén
Proti:
- zbytečný rozbor toho, co jistá děvčata četla a nečetla
Přidáno: 25. srpna 2009
Podle mě je to fajn pěkný vtipný filmeček pro rodinné shlédnutí (i když u některých scén bych děti vynechala). Určitě pěkné herecké výkony a fajnové scénky a hlášky.Zase trochu něco jiného-zájezd do zahraničí. Film se podle mě celkem povedl a klidně bych ho byla schoná shlédnout znovu.
Doporučuji,sice děj takvý nic moc ,ale určitě se zasmějete :D
Pro:
- Herecké obsazení
- Vtipné hlášky
- Neotřelost
- Děj
Přidáno: 23. února 2009
Tak tenhle filmeček je podle románu Michala Wievegha a musím říct , že ten se o proti jiným zfilmovaným románům docela vyvedl. Je tam spoustu vtipných okamžiků ,ale je to ze života. Skupina lidí jede na dovolenou do chorvatska postupně se seznamují a prožívají dovolenkové chvíle. Skvělý je tam Bohumil Klepl a jeho herecká manželka Eva Holubová.Přidáno: 13. června 2008
Už v titulkách jsem si všiml že produkce se ujala Nova...tak sem si řikal ježiš to bude zase trapárna...a...stalo se ale jen z části. Řada scén je opravdu vtipných, ale poměr vtipné/trapné se na vahách osudu převalí na stranu horší. Herecké výkony byly u některých herců otřesné a abych řekl pravdu tak se mi nejvíc líbili autobusáci Karel a Karel...zřejmě nejlepší postavy filmu ale jinak nic zajímavého. Trochu lepší než Román pro ženy ale to je asi tak vše.Přidáno: 1. června 2008
Co víc dodat než už tady zaznělo. Snad jen to, že bych se přikláněla spíše k tomu, že film je vhodný jak pro seniory, kteří si zde najdou své vlastní zkušenosti a příhod, jaké je také potkaly, tak pro teenagery, kteří si také najdou ve filmu zalíbení díky stejně starým hercům. Film mohu vřele doporučit i jako dárek bez obav, že byste se netrefili do vkusu. Najde se tam opravdu každý.Přidáno: 30. května 2008
Novější česká komedie, která je určená spíše pro starší osoby, nabízí hodně vtipných scén z každodenního života. Poukazuje se v ní také na české cestování na dovolenou do zahraničí - igelitové tašky atd. Dá se říct že ve filmu jsou všechny postavi hlavní. Ve filmu se mi nejvíce líbili dvě postavi řidičů autobusu Karel a Karel.Přidáno: 29. května 2008
Novější česká komedie, kde se střídají velmi vtipné a nápadité scény s hluchými místy.podle mého hodnocení je to tak celkem na půl, ikdyž mírně to asi spadne pod průměr. U filmu jsem se zasmál, ale že bych na něj šel znova tak to asi ne.V jedné z hlasvních rolí se představí Polívková a jednu vedlejší roli skvěle ztvárnil Pavel Liška.Přidáno: 26. května 2008
Film pojednává o lidech kteří se zúčastnili zájezdu do chorvatska a o tom jak se změní jejich život jenom díky krátkému zájezdu.Film se mi ani moc nelíbil,je tu pár dobrých scén ale ani ty se mi nevryly do paměti a to není zase tak velká doba co jsem ho shlédla v TV...v půjčovně bych si ho asi sama od sebe nevybrala a ke kupování bych se také nehnala...Přidáno: 23. května 2008
Už v titulkách jsem si všiml že produkce se ujala Nova...tak sem si řikal ježiš to bude zase trapárna...a...stalo se ale jen z části. Řada scén je opravdu vtipných, ale poměr vtipné/trapné se na vahách osudu převalí na stranu horší. Herecké výkony byly u některých herců otřesné a abych řekl pravdu tak se mi nejvíc líbili autobusáci Karel a Karel...zřejmě nejlepší postavy filmu ale jinak nic zajímavého. Trochu lepší než Román pro ženy ale to je asi tak vše.Přidáno: 23. května 2008
Česká komedie , ve které se vyskytuje opravdu pár dobrých vtipných seků , které stojí za to vidět . Ale jako celek není zas až tak dokonalá.Objevují se tam takové hlášky která Vám z hlavy jentak nevypadnou. Film vypráví o různých lidech , které spojí společná cesta na dovolenou do Chorvatska. Uvidíte Bohouše Klepla , Evu Holobovou nebo Jitku Kocurovou, která ztvárňuje pitomou blondýnu :-)Přidáno: 22. května 2008
Skvělá česká komedi která se odehrává ve slunné Itálii.Je skvěle herecky obsazená,skvělé hlášky,Výborný námět,nizká cena filmu,skvělý scénář no proste co dodat možná jedinná výtka je trochu delší,ale jinak tento film doporučuji všem je to univerzální rodinná komedie.Takže určitě rychle dokupte do vaší sbírky.Přidáno: 22. května 2008
Po dlouhé době česká komedie, která se jako komedie nejen tváří, ale také jí je. Humor spíše jemný, místy černý, pár skvělých hlášek. Ne vždy mi sedělo obsazení, ale hlavní postavy ušly. Hlavně Kocurová, na kterou nedám od dob učinkování s Izerem dopustit. Filmu vyčítám jen chybějící pointu nebo aspoň nějakou gradaci. Vyloženě odpočinkový film, u kterého se nebudete trhat smíchy, ale pobavíte se.Zobrazuji 1 - 35 ze 35 recenzí