U pokladny stál….
Dokumentární DVD film - dokumentární - DVD Ačkoli byla satiricky laděná komedie natočena již v roce 1939, zdá se dnes, téměř po sedmdesáti letech, svým způsobem aktuálnější než kdy dřív. Bere si totiž na mušku poměry v... více »
od 49 Kč
Recenze U pokladny stál….
Statistika hodnocení produktu
průměr z 5 hodnocení
80% | (4) | |
20% | (1) |
Všechny recenze U pokladny stál….
- Vlasta Burian
- česká komedie
- filmy bez nutnosti násilí
- z předcházejícího - jistota pobavení
- to snad ani nejde
Viděli jsme tento film už několikrát, jak dříve v kině, tak později v televizi. Přesto nám chyběla možnost ho vidět znovu, kdykoli přijde chuť se pobavit uměním Vlasty Buriana a jeho neuvěřitelnými příběhy. Proto jsme si i tento film pořídili, krásně pobaví dějem bez násilí, komediálním pojetím různých situací v ději. Herecké obsazení je také skvělé, ostatně u těchto starých filmů je to běžné. Děj je jako téměř vždy nadnesený, málo pravděpodobný, je to spíš pohádka pro dospělé, ale pobaví se i děti. Přes komediální vystupování hlavního protagonisty je však jeho role i charakterní, takže nejde jen o povrchní film. Ve filmu ale také najdeme paralelu s dnešní dobou, podobné jednání na úřadech, i snobismus lidí.
- výborná česká komedie
- klasická
- v hlavní roli Vlasta Burian podal skvělý herecký výkon
- výborní i další herci a jejich výkony
- nízká cena DVD
Tento film mám opravdu moc ráda. Dívala jsem se na něj už v dětství s babičkou i s mámou a pak samozřejmě i jako dospělá, tento film si málokdy nechám ujít i dnes. Pořídila jsem si ho i na DVD. Je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů s Vlastou Burianem, je to opravdu skvělá komedie. Vždy se u ní hodně nasměji, navíc humor je v ní spousta inteligentního humoru, prostě opravdu tento film mám velice ráda. Vlasta Burian je skvělý herec a i v této komedii podal excelentní výkon. Ostatně i další herci podali moc hezké výkony. Navíc je dobrý i celý děj filmu, spousta vtipných gagů, výborné myšlenky filmu. Film je už starý, klasický a opravdu se u něj člověk moc dobře pobaví - od začátku do konce, rozhodně se u něj nedá nudit. Film samozřejmě doporučuji, určitě střední a starší generaci, co se týče mladých lidí, tak tam to asi doporučení nebude tak jednoznačné, ale v každém případě je to veliká legrace. A film se na DVD dá koupit za opravdu levnou cenu. I proto jsem si ho koupila - můj oblíbený film za velice dobrou cenu - nemohla jsem si nechat ujít, aby chyběl v mojí videotéce.
- Vlasta Burian
- dávají to neustále do kola
Výborná česká komedie s naším legendárním komikem Vlastou Burianem. Ošetřovatel Rozruch je poslán do lázní, protože byl zaměněn za primáře. V lázních se ještě záměna zkomplikuje, potom co tam dojede pravý primář, který se pro změnu bude vydávat za ošetřovatele, aby si ujistil svou přítelkyni.
Plný film typického českého humoru.
Tak tohle je můj nejoblíbenější filmeček s Vlastou Burianem.Je tam scéna na kterou si vzpomenu vždy když jsem u doktora. Jak Rozruch léčí palec, vysoce postavenému pánu. Tak to je opravdu zábava. to stojí za to vidět. není div , že tento film dávají v televizi stále dokola. Vždycky u něj sedíme celá rodina.
Zobrazuji 1 - 4 ze 4 recenzí