Terminator 3 - Vzpoura strojů
sci-fi/fantasy - DVD Od chvíle, kdy se Johnu Connorovi (Nick Stahl) podařilo odvrátit soudný den a zachránit lidstvo před vyhlazením, uplynulo deset let. Nyní dvaadvacetiletý Connor žije mimo... více »
od 98 Kč
- Kritické (2) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
Přidáno: 15. dubna 2010
Nový terminator je milejší a nemá úkol zabíjet, nýbrž zachraňovat, nyní je cílem jeho pronásledovatelky ho zlikvidovat. Toto pokračování filmu terminátor je velice povedené a brilantně navazje na předchozí 2 díly Terminátora. O honičky není nouze, jinak je málo pěkných a propracovaných bojů zblízka. Film, plný špičkových efektů a zbraní. Síla a vize temné budoucnosti je nenávratně pryč. Pro fanoušky Sci-fi mohu doporučit. Terminátor 3 je podle mého názoru asi nejlépe zpracovaný film z celé série. Celkově velmi povedený film který se dá shlédnout vícekrát.Pro:
- efekty
- herecké obsazení
- velmi záživný
- skvělá atmosféra
- dobré navazování na předchozí díly
- slušné pokračování kultovního filmu
- pěkná zaporná hrdinka
- více akcí více boje více napětí
- další díl Terminatora
- pěkná herečka v hlavní roli
Proti:
- pár nudných chvilek, jinak velmi slušné
Přidáno: 1. dubna 2010 (naposledy upraveno 2. dubna 2010)
Film jsem si koupil na DVD a za cenu jsem si vychutnal maximální zážitek. Terminátor 3 je dle mého názoru nejlépe zpracovaný film z celé série na který se dá dívat stále dokola a nikdy Vás neomrzí. Excelentní děj, podtrhává dobré herecké obsazení a špičkové grafické efekty na dobu, kdy byl film točen. I přesto, že se jedná o film akční s apokaliptickými prvky, nechybí i některé vtipné scénky. Celkově působí film skvělou atmosférou a doporučil bych jej všem kdo má alespoň trochu rád sci-fi filmy. Ve filmu Vás čeká několik zásadních zvratů, které podtrhuje konec děje resp. snímek s vypálenými jadernými raketami, při kterém mi lezl mráz po zádech. I přesto, že je film řazen ve sci-fi filmech nikdo Vám nezaručí, že podobný scénař nestane ve skutečnosti. Celkově velmi vydařený film hodnotím na 90%Pro:
- děj
- efekty
- herecké obsazení
- velmi záživný
- skvělá atmosféra
- závěr
- vtipné scénky
Přidáno: 23. března 2010
Doporučuji kouknout všem co mají rádi sci.fi a viděli předchozí díly. Tento film je dobrý jak po efektové stránce, tak po stráve příběhové, dobrodružné, homurné ´. Jednoduše napsáno moc se mi tento díl líbíl a i tak se mi líbil čtvrtý díl, který víceméně navazuje na tento díl.Takkže se na to koukněte lidi a nebudete litovat. To zaručuji.
Pro:
- Dobré sci-fi.
- Navazuje na předchozí díly.
- Efekty a děj!!
Proti:
- Nic jsem při koukání na tento film nenašel.
Přidáno: 28. února 2010
Dalsi pokracovani pribehu o vzpoure stroju a nadchazejiciho Soudneho dne, ktery uz nemel nastat, ale budoucnost a pritomnost se vtomto filmu protinaji, film dle meho nazoru v ledascem mohl byt lepsi, nekdy az nesmyslne degradovan pribeh na frasku ci komedii.Predchozi dve pokracovani byly skvele ale dalsi nastvavovani pribehu je spis teto klasice zcela naskodu.Film chce posobit bomasticky a explosivne ale nesmyslne sceny tupu aut rizenych nadalku jej zcela dle meho nazoru degraduji na hloupost.
Jinak velice krasne osvetleni soudneho dne a zaverecna scena jaderne valky byla uchvatna.......
Myslim ze vynechanim ci zmeny nekterych scen by to byl uchvatny film ale myslim ze si opet sve fanousky najde
Pro:
- dalsi pribeh pro fanousky tohoto filmoveho zanru kde uvidite opet Terminatora jako ochrance J. Connra
Proti:
- docela nudny a nekdy az nesmyslny pribeh, s nadechem komedie,ackoliv byl tento film puvodne zamyslen v zcela jinem podani. Viz scena (terminator vstoupi do stryptizoveho klubu a nasadi si legracni bryle, ci dalsi scenky)
Přidáno: 19. února 2010
První díl byl dobrý, druhý díl byl ještě lepší a třetí díl byl nejlepší!! Kdo ho ještě neviděl, tak silně zaváhal. Tento film je dobrý po všech stránkách. Je zde humor, akce, napětí...Docela jsou dobré i herecké výkony jak lidí, tak " robotů". Doporučuji zkouknou tetno díl, ale nikdy by se nemělo zapomínat na předchozí díly!!Pro:
- Dobré navazování na předchozí díly
- Efekty
- Herecké výkony
Proti:
- Občas se najde scéna, která je o ničem
Přidáno: 16. února 2010
Od tohoto pokračování jsem vůbec nic nečekal. Věděl jsem, že dvojka prostě překonána nebude a ani být nemůže, protože film, který v podstatě předurčil, jak bude vypadat sci-fi několik let dopředu, se stal laťkou položenou velmi vysoko. Nemohu říct, že jsem se nebavil - naopak, efekty byly výborné a akce také slušná. S čím jsem se ale nemohl smířit, byl scénář, který by šel udělat mnohem lépe. Dialogy byly poměrně suché - nevzpomenu si, že by mě nějaký zaujal natolik, abych si ho pamatoval - vzpomínám si jen, že tam bylo pár reflexí na předchozí díl.Nejsilnější byl pro mne konec - helikoptéra, která prudce a bez varování zahučí do hangáru a po chvilce druhá - to byl od filmařů výborný kousek, který mě pobavil. Musím uznat, že moment, kdy Connor vstoupí se svou společnicí a budoucí manželkou do protiatomového krytu, který měl kdysi sloužit jako úkryt pro vládní zřízence a kde nakonec za temných a vzdálených zvuků výbuchů společně s chraplavým hlášením z vysílačky s pokorou převezme velení, o kterém slýchá už od dětství, je velmi atmosferický a líbil se mi.
Silný konec, ale rozhodně nezachrání tu nemastnou neslanou omáčku, která se odehrávala před ním.
Pro:
- důstojné pokračování předchozích dílů
- výborná atmosféra
- reflexe na předchozí díl
- silný konec
- slabý scénář
- suché dialogy
Přidáno: 31. ledna 2010
Pokud jste viděli předchozí filmy, nejde si nechat toto pokračování ujít. Film dobře navazuje na předchozí děj, spoustu dříve nezodpovězených otázek vysvětlí a příběh tak dostává další spád. V porovnání s možnostmi prvního filmu jsou dnešní vizuální efekty úžasné a tvůrci opět nezklamali.Pro:
- Skvělé efekty
- Slušné pokračování kultovního filmu
Přidáno: 30. ledna 2010
Tento film mě zaujal tím, že ačkoli se zdá být jen pro milovníky sci-fi je i pro normálního filmového diváka, který si jde do kina užít herecké výkony a zajímavý děj. Film ačkoli je již třetím dílem, zaujme diváky kteří žádný předchozí díl neviděli. Film určitě doporučuji.Pro:
- dobrá cena
- poutavý děj plný akce
- pokračování úspěšného filmu
Přidáno: 30. ledna 2010
U třetího pokračování jsem se opravdu nenudil. Nový terminator je milejší a nemá úkol zabíjet, nýbrž zachraňovat. Nyní je cílem jeho pronásledovatelky ho zničit. Ta je však nakonec zničena a děj končí dobře. Ovšem město postihlo mnoho majetných škod. Velmi se mi líbila scéna, jak pronásledovatelka honila terminátora v ohromné voze a na nikoho si nebrala ohledy. Arnold Schwarzeneger opět zahrál svou roli na jedničku a já a ni naši jsme su u filmu nenudili. Můžeme dát 100%Pro:
- Velmi pěkné pokračování
- Za pěknou cenu
- Poutavý příběh
- Akční děj
Přidáno: 29. ledna 2010
Další pokračovaání filmu terminátor¨je velice povedené je v době kdy John Connor je už starší a nemá žádné přátelé. Z budoucnosti je poslán jeden stroj aby ho zabil a duhý aby jej chránil. Je to pěkný film s dobrými scénami doporučuji všem co mají rádi takové sci_fi filmyPro:
- povedený díl
- dobré obsazení
- cena by mohla být nižší
- propracované akční scény
- Pěkná zaporná hrdinka
Přidáno: 28. ledna 2010
Tak jedná se o povedený film, který navazuje na předchozí díly. Co se týká děje, tak byl pro mě rozhodně nudnější, než tomu bylo u předchozích filmů. Připadalo mi, že se vše točí jen kolem hlavního Terminatora a jeho pronásledovatelky - nový typ Terminatora. Scény mi připadaly efektně fakt na dobré úrovni, ale ulice prázdné, jak kdyby šetřili na hercích.Pro:
- skvělé pokračování
- hraje v něm Schwarzenegger
- výhodná cena
Přidáno: 26. ledna 2010
Třetí díl brilantně navazje na předchozí 2 díly Terminátora určitě pobaví všechny diváky.Arnold schwarceneger zde podá výborný výkon v roli robota vyslaného z budoucnosti.Všem mohu jen doporučit !Pro:
- skvělá návazanost na předchozí 2 díly
- arnold schwarcenger v halvní roly
- více akcí více boje více napětí
- vyžší cena
Přidáno: 26. ledna 2010 (naposledy upraveno 1. května 2010)
terminátor se vrací v čase dozadu aby znou pomohl dovrátit johnu connorovi soudný den který ma přijít john conner žije životem který mu zaručuje že jej nenajde skynet bez jakých koliv záznamů že žije t-x nejvispělejší stroj skynetu který má dokončit práci a zabít lidi kteří mohou odvrátit soudný den je tu a začína zabíjet johnovi se povede utéct se svojí přítelkyní a s pomocí terminátora zvrátit soudný den který měl příje.Pro:
- dobrodružný
- akční
- sci-fi
Přidáno: 23. ledna 2010
Ve třetím díle Terminátora jde o zachránění syna Sáry Connorové. Film začíná tak že syn Sáry Connorové je v veterinární klinice a hledá tam jídlo,pití a prášky. V tom tam přide zvěrolékařka a chce ho nahlásit na policii. Najednou přijde terminátorka a začíné děj.Tento film je akční a velice napínavý.
Pro:
- klasika
Přidáno: 15. ledna 2010
Další díl Terminatora, který mi připadá jako jeden ze slabších pokračování. Terminator toho zde moc nenabízí, stále utíká před jedním jiným Terminatorem...takže o honičky není nouze, ale jinak je málo bojů zblízka...jinak doporučuji.Pro:
- další díl Terminatora
- velice pěkné efekty
- nový Terminator, kterého hraje modelka
Přidáno: 15. ledna 2010
Skvělá akce pro každého, kdo má rád něco tajemného a nevídaného. Terminator je stroj, který se nezastaví před ničím... hraje jej skvělý Swarzenegger jako v předchozím díle a stojí to opravdu za to! Jen mi chybělo více vedlejších efektů a celkově mi to připadalo, že se nejedná o velkofilm.Pro:
- super film
- skvělý Arnold Swarzenegger jako Terminator
- dokonalé efekty
- skvělý příběh
- noví roboti
Přidáno: 15. ledna 2010
Před deseti lety, kdy se Johnovi podařilo odvrátit soudný den a tím zachránit lidstvo se opět vrací Skynetem vyslaný terminátor , který má za ukol to samé jako ti dva předchozí , kteří neuspěli , Johnovi pomáhá již zastaralá replika terminátora , podaří se odvrátit soudný den a vyzraji nad jiz modernim terminatorem T-X? to se podivejte sami.Pro:
- Chytlavý děj
- Pro všechny věkové kategorie
Přidáno: 27. září 2009
Kultovní film, plný špičkových efektů a zbraní. Ráda se dívám na Arnolda v akci, v době kdy byl ještě ve formě. Nejvíc se mi líbila dvojka, na tu jsem byla v kině. I tahle série začíná dobře, nahý svalnatý "švajcík" přichází do baru a obere motorkáře o oblečení. Brzy se opět rozpoutá drsná bitva mezi terminátory...Pro:
- speciální efekty, světelné i zvukové
Přidáno: 2. září 2009
Jestlize jednicka byla kultovnim pribehem ktery sokoval dobu a dvojka nejlepsim akcnim počinem vsech dob spjatych ke sve dobe tak trojka je jen maly odvar. Ale co , zase se dozvime vice o Johnu Connorovi a vidime bozskeho Arnieho jak rika tech svych par milionovych vet. Myslim ze tohle je jedna z tech serii ktere stoji za to.Pro:
- kult Terminatora
- povinnost navaznosti
Proti:
- slabsi odvar dilu prechozich
Přidáno: 13. června 2008
Síla a vize temné budoucnosti je nenávratně pryč, avšak řící, že to Mostow podělal - to je taky trochu silná káva. Přece jen tady máme stále fantasticky nasnímanou akci, sympatického obstarožního T800 v podání Arnolda Schwarzeneggera a stroj na zabijení alias Kristannu Loken. Ta se mi na celém filmu líbila snad nejvíce. Furlong tu dost chybí, avšak Stahl ho vcelku důstojně zastupuje. Celý snímek se nese v akčně/komediálním hávu. Občas to prospěje, občas to ruší. Každopádně to není tak tragické, jak se čekalo. Jediná skutečně atmosferická záležitost je tak konec.Přidáno: 7. června 2008
Sci-fi film Terminátor v hlavní roli s Arnoldem Schwarzeneggerem, je jeden z nejlepších moderních filmů o tom jaké nebezpečí hrozí, když někdo vynalezne stroj času, kterým by se dala ovlivňovat budoucnost i přítomnost. Film je plný nadupaných zbraní a hlavně plný Arnolda Schwarzeneggera. Film je zatím poslední z triologie Terminátor.Přidáno: 2. června 2008
Pro fanoušky Sci-fi mohu doporučit, je to pokračování kultovního filmu, který se stal legendární díky originálnímu příběhu, kde jsou ve sporu lidé a stroje. V hlavních rolích Arnodl Švancenegrů, takže kdo má rád tohoto rakušana, tak ať se na film podívá ;-)Pro:
- Arnold opět v akci :o)
- filmové efekty
- pěkná herečka v hlavní roli
- až moc sci-fi
Přidáno: 2. června 2008
Tretie pokracovanie znameho a uspesneho filmu terminator. Zasa sa stretneme so Schwarzenegrom. Ide o vysledny suboj medzi strojmi a ludmi. Ale tentokrat su stroje dokonalejsie a dokonca su to zeny... Zvladne to stary terminator? Je tu vela akcie, niektore fakt pekne zabery na suboje strojov. Pekny film.Přidáno: 26. května 2008
Tento sci-fi film mam velmi rad a mam ho aj doma na original DVD...Je tu vlaste ako vzdy Arnold Schwarzenegger ako Terminator,ktory cestuje v case v explozivnim hite Jonathana Mostowa...Su tom pekne efekty a vzrusujuce kusky...Pro:
- Odporucam si to pozriet hlavne tym ktori maju radi zbrane a ty co maju radi rozne svetelne efekty ako ma vecsina sci-fi filmoch...
Zobrazuji 1 - 25 ze 25 recenzí