Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Terminator 3 - Vzpoura strojů

Přidat recenzi

sci-fi/fantasy - DVD

Od chvíle, kdy se Johnu Connorovi (Nick Stahl) podařilo odvrátit soudný den a zachránit lidstvo před vyhlazením, uplynulo deset let. Nyní dvaadvacetiletý Connor žije mimo... více »

» Kde koupit

Anonym

Produkt zakoupen v
POPRON.cz

Jsem milovník sci-fi.

Pro:

• Jsem milovník sci-fi.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 15. dubna 2010

kypiz

kypiz

Nový terminator je milejší a nemá úkol zabíjet, nýbrž zachraňovat, nyní je cílem jeho pronásledovatelky ho zlikvidovat. Toto pokračování filmu terminátor je velice povedené a brilantně navazje na předchozí 2 díly Terminátora. O honičky není nouze, jinak je málo pěkných a propracovaných bojů zblízka. Film, plný špičkových efektů a zbraní. Síla a vize temné budoucnosti je nenávratně pryč. Pro fanoušky Sci-fi mohu doporučit. Terminátor 3 je podle mého názoru asi nejlépe zpracovaný film z celé série. Celkově velmi povedený film který se dá shlédnout vícekrát.

Pro:

• efekty
  • herecké obsazení
  • velmi záživný
  • skvělá atmosféra
  • dobré navazování na předchozí díly
  • slušné pokračování kultovního filmu
  • pěkná zaporná hrdinka
  • více akcí více boje více napětí
  • další díl Terminatora
  • pěkná herečka v hlavní roli

Proti:

• pár nudných chvilek, jinak velmi slušné
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 1. dubna 2010 (naposledy upraveno 2. dubna 2010)

petrxxx1

petrxxx1

Film jsem si koupil na DVD a za cenu jsem si vychutnal maximální zážitek. Terminátor 3 je dle mého názoru nejlépe zpracovaný film z celé série na který se dá dívat stále dokola a nikdy Vás neomrzí. Excelentní děj, podtrhává dobré herecké obsazení a špičkové grafické efekty na dobu, kdy byl film točen. I přesto, že se jedná o film akční s apokaliptickými prvky, nechybí i některé vtipné scénky. Celkově působí film skvělou atmosférou a doporučil bych jej všem kdo má alespoň trochu rád sci-fi filmy. Ve filmu Vás čeká několik zásadních zvratů, které podtrhuje konec děje resp. snímek s vypálenými jadernými raketami, při kterém mi lezl mráz po zádech. I přesto, že je film řazen ve sci-fi filmech nikdo Vám nezaručí, že podobný scénař nestane ve skutečnosti. Celkově velmi vydařený film hodnotím na 90%

Pro:

• děj
  • efekty
  • herecké obsazení
  • velmi záživný
  • skvělá atmosféra
  • závěr
  • vtipné scénky

Přidáno: 23. března 2010

vyhnousek

vyhnousek

Doporučuji kouknout všem co mají rádi sci.fi a viděli předchozí díly. Tento film je dobrý jak po efektové stránce, tak po stráve příběhové, dobrodružné, homurné ´. Jednoduše napsáno moc se mi tento díl líbíl a i tak se mi líbil čtvrtý díl, který víceméně navazuje na tento díl.
Takkže se na to koukněte lidi a nebudete litovat. To zaručuji.

Pro:

• Dobré sci-fi.
  • Navazuje na předchozí díly.
  • Efekty a děj!!

Proti:

• Nic jsem při koukání na tento film nenašel.

Přidáno: 28. února 2010

Dalsi pokracovani pribehu o vzpoure stroju a nadchazejiciho Soudneho dne, ktery uz nemel nastat, ale budoucnost a pritomnost se vtomto filmu protinaji, film dle meho nazoru v ledascem mohl byt lepsi, nekdy az nesmyslne degradovan pribeh na frasku ci komedii.
Predchozi dve pokracovani byly skvele ale dalsi nastvavovani pribehu je spis teto klasice zcela naskodu.Film chce posobit bomasticky a explosivne ale nesmyslne sceny tupu aut rizenych nadalku jej zcela dle meho nazoru degraduji na hloupost.
Jinak velice krasne osvetleni soudneho dne a zaverecna scena jaderne valky byla uchvatna.......
Myslim ze vynechanim ci zmeny nekterych scen by to byl uchvatny film ale myslim ze si opet sve fanousky najde

Pro:

• dalsi pribeh pro fanousky tohoto filmoveho zanru kde uvidite opet Terminatora jako ochrance J. Connra

Proti:

• docela nudny a nekdy az nesmyslny pribeh, s nadechem komedie,ackoliv byl tento film puvodne zamyslen v zcela jinem podani. Viz scena (terminator vstoupi do stryptizoveho klubu a nasadi si legracni bryle, ci dalsi scenky)

Přidáno: 19. února 2010

vyhy

vyhy

První díl byl dobrý, druhý díl byl ještě lepší a třetí díl byl nejlepší!! Kdo ho ještě neviděl, tak silně zaváhal. Tento film je dobrý po všech stránkách. Je zde humor, akce, napětí...Docela jsou dobré i herecké výkony jak lidí, tak " robotů". Doporučuji zkouknou tetno díl, ale nikdy by se nemělo zapomínat na předchozí díly!!

Pro:

• Dobré navazování na předchozí díly
  • Efekty
  • Herecké výkony

Proti:

• Občas se najde scéna, která je o ničem

Přidáno: 16. února 2010

Pajcus

Pajcus

Od tohoto pokračování jsem vůbec nic nečekal. Věděl jsem, že dvojka prostě překonána nebude a ani být nemůže, protože film, který v podstatě předurčil, jak bude vypadat sci-fi několik let dopředu, se stal laťkou položenou velmi vysoko. Nemohu říct, že jsem se nebavil - naopak, efekty byly výborné a akce také slušná. S čím jsem se ale nemohl smířit, byl scénář, který by šel udělat mnohem lépe. Dialogy byly poměrně suché - nevzpomenu si, že by mě nějaký zaujal natolik, abych si ho pamatoval - vzpomínám si jen, že tam bylo pár reflexí na předchozí díl.

Nejsilnější byl pro mne konec - helikoptéra, která prudce a bez varování zahučí do hangáru a po chvilce druhá - to byl od filmařů výborný kousek, který mě pobavil. Musím uznat, že moment, kdy Connor vstoupí se svou společnicí a budoucí manželkou do protiatomového krytu, který měl kdysi sloužit jako úkryt pro vládní zřízence a kde nakonec za temných a vzdálených zvuků výbuchů společně s chraplavým hlášením z vysílačky s pokorou převezme velení, o kterém slýchá už od dětství, je velmi atmosferický a líbil se mi.

Silný konec, ale rozhodně nezachrání tu nemastnou neslanou omáčku, která se odehrávala před ním.

Pro:

• důstojné pokračování předchozích dílů
  • výborná atmosféra
  • reflexe na předchozí díl
  • silný konec

• slabý scénář
  • suché dialogy

Přidáno: 31. ledna 2010

speedyxxx

speedyxxx

Pokud jste viděli předchozí filmy, nejde si nechat toto pokračování ujít. Film dobře navazuje na předchozí děj, spoustu dříve nezodpovězených otázek vysvětlí a příběh tak dostává další spád. V porovnání s možnostmi prvního filmu jsou dnešní vizuální efekty úžasné a tvůrci opět nezklamali.

Pro:

• Skvělé efekty
  • Slušné pokračování kultovního filmu

Přidáno: 30. ledna 2010

Adele.xy

Adele.xy

Tento film mě zaujal tím, že ačkoli se zdá být jen pro milovníky sci-fi je i pro normálního filmového diváka, který si jde do kina užít herecké výkony a zajímavý děj. Film ačkoli je již třetím dílem, zaujme diváky kteří žádný předchozí díl neviděli. Film určitě doporučuji.

Pro:

• dobrá cena
  • poutavý děj plný akce
  • pokračování úspěšného filmu
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 30. ledna 2010

Laki

Laki

U třetího pokračování jsem se opravdu nenudil. Nový terminator je milejší a nemá úkol zabíjet, nýbrž zachraňovat. Nyní je cílem jeho pronásledovatelky ho zničit. Ta je však nakonec zničena a děj končí dobře. Ovšem město postihlo mnoho majetných škod. Velmi se mi líbila scéna, jak pronásledovatelka honila terminátora v ohromné voze a na nikoho si nebrala ohledy. Arnold Schwarzeneger opět zahrál svou roli na jedničku a já a ni naši jsme su u filmu nenudili. Můžeme dát 100%

Pro:

• Velmi pěkné pokračování
  • Za pěknou cenu
  • Poutavý příběh
  • Akční děj

Přidáno: 29. ledna 2010

BOGII

BOGII

Další pokračovaání filmu terminátor¨je velice povedené je v době kdy John Connor je už starší a nemá žádné přátelé. Z budoucnosti je poslán jeden stroj aby ho zabil a duhý aby jej chránil. Je to pěkný film s dobrými scénami doporučuji všem co mají rádi takové sci_fi filmy

Pro:

• povedený díl
  • dobré obsazení
  • cena by mohla být nižší
  • propracované akční scény
  • Pěkná zaporná hrdinka
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?

Přidáno: 28. ledna 2010

kriol

kriol

Tak jedná se o povedený film, který navazuje na předchozí díly. Co se týká děje, tak byl pro mě rozhodně nudnější, než tomu bylo u předchozích filmů. Připadalo mi, že se vše točí jen kolem hlavního Terminatora a jeho pronásledovatelky - nový typ Terminatora. Scény mi připadaly efektně fakt na dobré úrovni, ale ulice prázdné, jak kdyby šetřili na hercích.

Pro:

• skvělé pokračování
  • hraje v něm Schwarzenegger
  • výhodná cena

Přidáno: 26. ledna 2010

ColouryBoy

ColouryBoy

Třetí díl brilantně navazje na předchozí 2 díly Terminátora určitě pobaví všechny diváky.Arnold schwarceneger zde podá výborný výkon v roli robota vyslaného z budoucnosti.Všem mohu jen doporučit !

Pro:

• skvělá návazanost na předchozí 2 díly
  • arnold schwarcenger v halvní roly
  • více akcí více boje více napětí

• vyžší cena
  • Ne

Přidáno: 26. ledna 2010 (naposledy upraveno 1. května 2010)

jambo4

jambo4

terminátor se vrací v čase dozadu aby znou pomohl dovrátit johnu connorovi soudný den který ma přijít john conner žije životem který mu zaručuje že jej nenajde skynet bez jakých koliv záznamů že žije t-x nejvispělejší stroj skynetu který má dokončit práci a zabít lidi kteří mohou odvrátit soudný den je tu a začína zabíjet johnovi se povede utéct se svojí přítelkyní a s pomocí terminátora zvrátit soudný den který měl příje.

Pro:

• dobrodružný
  • akční
  • sci-fi
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 23. ledna 2010

Johny12

Johny12

Ve třetím díle Terminátora jde o zachránění syna Sáry Connorové. Film začíná tak že syn Sáry Connorové je v veterinární klinice a hledá tam jídlo,pití a prášky. V tom tam přide zvěrolékařka a chce ho nahlásit na policii. Najednou přijde terminátorka a začíné děj.
Tento film je akční a velice napínavý.

Pro:

• klasika

sgk

sgk

Další díl Terminatora, který mi připadá jako jeden ze slabších pokračování. Terminator toho zde moc nenabízí, stále utíká před jedním jiným Terminatorem...takže o honičky není nouze, ale jinak je málo bojů zblízka...jinak doporučuji.

Pro:

• další díl Terminatora
  • velice pěkné efekty
  • nový Terminator, kterého hraje modelka

goorki

goorki

Skvělá akce pro každého, kdo má rád něco tajemného a nevídaného. Terminator je stroj, který se nezastaví před ničím... hraje jej skvělý Swarzenegger jako v předchozím díle a stojí to opravdu za to! Jen mi chybělo více vedlejších efektů a celkově mi to připadalo, že se nejedná o velkofilm.

Pro:

• super film
  • skvělý Arnold Swarzenegger jako Terminator
  • dokonalé efekty
  • skvělý příběh
  • noví roboti

Balthazar

Balthazar

Před deseti lety, kdy se Johnovi podařilo odvrátit soudný den a tím zachránit lidstvo se opět vrací Skynetem vyslaný terminátor , který má za ukol to samé jako ti dva předchozí , kteří neuspěli , Johnovi pomáhá již zastaralá replika terminátora , podaří se odvrátit soudný den a vyzraji nad jiz modernim terminatorem T-X? to se podivejte sami.

Pro:

• Chytlavý děj
  • Cena
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 27. září 2009

Micik

Micik

Kultovní film, plný špičkových efektů a zbraní. Ráda se dívám na Arnolda v akci, v době kdy byl ještě ve formě. Nejvíc se mi líbila dvojka, na tu jsem byla v kině. I tahle série začíná dobře, nahý svalnatý "švajcík" přichází do baru a obere motorkáře o oblečení. Brzy se opět rozpoutá drsná bitva mezi terminátory...

Pro:

• speciální efekty, světelné i zvukové
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne

Přidáno: 2. září 2009

Tyler

Tyler

Jestlize jednicka byla kultovnim pribehem ktery sokoval dobu a dvojka nejlepsim akcnim počinem vsech dob spjatych ke sve dobe tak trojka je jen maly odvar. Ale co , zase se dozvime vice o Johnu Connorovi a vidime bozskeho Arnieho jak rika tech svych par milionovych vet. Myslim ze tohle je jedna z tech serii ktere stoji za to.

Pro:

• kult Terminatora
  • povinnost navaznosti

Proti:

• slabsi odvar dilu prechozich

Přidáno: 13. června 2008

draken-xyz

draken-xyz

Síla a vize temné budoucnosti je nenávratně pryč, avšak řící, že to Mostow podělal - to je taky trochu silná káva. Přece jen tady máme stále fantasticky nasnímanou akci, sympatického obstarožního T800 v podání Arnolda Schwarzeneggera a stroj na zabijení alias Kristannu Loken. Ta se mi na celém filmu líbila snad nejvíce. Furlong tu dost chybí, avšak Stahl ho vcelku důstojně zastupuje. Celý snímek se nese v akčně/komediálním hávu. Občas to prospěje, občas to ruší. Každopádně to není tak tragické, jak se čekalo. Jediná skutečně atmosferická záležitost je tak konec.

Přidáno: 7. června 2008

lexy

lexy

Sci-fi film Terminátor v hlavní roli s Arnoldem Schwarzeneggerem, je jeden z nejlepších moderních filmů o tom jaké nebezpečí hrozí, když někdo vynalezne stroj času, kterým by se dala ovlivňovat budoucnost i přítomnost. Film je plný nadupaných zbraní a hlavně plný Arnolda Schwarzeneggera. Film je zatím poslední z triologie Terminátor.

Přidáno: 2. června 2008

Zzam

Zzam

Pro fanoušky Sci-fi mohu doporučit, je to pokračování kultovního filmu, který se stal legendární díky originálnímu příběhu, kde jsou ve sporu lidé a stroje. V hlavních rolích Arnodl Švancenegrů, takže kdo má rád tohoto rakušana, tak ať se na film podívá ;-)

Pro:

• Arnold opět v akci :o)
  • filmové efekty
  • pěkná herečka v hlavní roli

• až moc sci-fi

Přidáno: 2. června 2008

Kristy

Kristy

Tretie pokracovanie znameho a uspesneho filmu terminator. Zasa sa stretneme so Schwarzenegrom. Ide o vysledny suboj medzi strojmi a ludmi. Ale tentokrat su stroje dokonalejsie a dokonca su to zeny... Zvladne to stary terminator? Je tu vela akcie, niektore fakt pekne zabery na suboje strojov. Pekny film.

Přidáno: 26. května 2008

MosQuear

MosQuear

Tento sci-fi film mam velmi rad a mam ho aj doma na original DVD...Je tu vlaste ako vzdy Arnold Schwarzenegger ako Terminator,ktory cestuje v case v explozivnim hite Jonathana Mostowa...Su tom pekne efekty a vzrusujuce kusky...

Pro:

• Odporucam si to pozriet hlavne tym ktori maju radi zbrane a ty co maju radi rozne svetelne efekty ako ma vecsina sci-fi filmoch...
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne

Zobrazuji 1 - 25 ze 25 recenzí