Stmívání
romantické - DVD Bella byla vždy trochu jiná. Když se její máma znovu vdala, Bella se rozhodla sblížit se svým otcem a nastěhovala se k němu do malého deštivého městečka Forks bez toho, aniž by... více »
od 68 Kč
- Kritické (15) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
Přidáno: 29. listopadu 2011
Pro:
- upíří
- bitky
- akce
- napěti
- romantika
- baseball
- nepřátelští upíří
- krátké
- upírum mohli dát větší zuby
- mohla by se ta holka stat taky upirem , bla by sranda
Přidáno: 19. října 2010
Anonym
na tomto odkazu ke shlédnutí http://stmivani.svetu.cz/Pro:
- VŠEM VŘELE DOPORUČUJI - fascinující, úplně vás to vtáhne do děje a nebudete se chtít odtrhnout.., budete toužit po dalších dílech jako zhypnotizovaní-už teď se těším na rozbřesk;-)!
Přidáno: 14. října 2010
Velmi pěkný film pro všechny. I když v něm chybí nějaké detaily z knihy, které by tam mohli být, tento film se režisérům a scénáristům povedl. Je pěkně propracovaný, líbí se mi i ty detaily, vzhled, který opravdu vychází z knihy, jako i ty situace. Na to, že je to upíří film, je tam spíše romantika, než hororové scény, velmi se mi to líbí. Velice se mi líbí ten děj-nová holka, tajemný kluk a zvláštní pocity. Tento příběh má něco do sebe a tento film bych hodnotila opravdu velice pozitivně. Vřele všem dporučuji, k odpolednímu odpočinku, ale i večernímu filmíku. =)Pro:
- Zajímavý děj
- Tajemno
- Velmi romantické
- Zvláštní láska
- Sympatičtí herci, kteří do filmu zapadají
Proti:
- Některé detaily z knihy mi ve filmu chybí
Přidáno: 2. srpna 2010
Výborný film pro malé i velké, holky i kluky. Dalo by se říct "kdo neviděl, jako by nebyl". O Twilight sáze se v současné době mluví všude, takže pokud jste neviděli v kině, rozhodně si kupte film na DVD. Nebo samozřejmě knihu, která je lepší, ale také časově náročnější... DVD navíc obsahuje různé bonusy jako například vynechané scény nebo videoklipy na hudbu k filmu. Rozhodně mohu jen doporučit, film jsem viděla bez přehánění už asi stokrát.Pro:
- knižní předloha
- upíří tématika (která v současné době dost letí, ale začalo to právě tady u Stmívání)
- na pokračování (první část čtyř-dílné série)
Proti:
- hodně věcí z knihy vynecháno, ale to už tak prostě bývá, protože jinak by ten film mohl trvat klidně i pět hodin
- konkrétně mé DVD se v jedné dost důležité části vždycky na vteřinku sekne
Přidáno: 16. července 2010
Asi už není na světě teenagera který by tento film neviděl, nečetl knihu nebo jen neslyšel slůvko Stmívání nebo soumrak. Stal se velmi populárním nejen u nás ale dá se říci že ve většině zemí světa. Příběh je jednoduchý a zároveň tak složitý. Obyčejné dívka-Bella se zamiluje do upíra-Edward. No musí projít tolika překážkami a tolika zkouškami. Je vůbec možné aby obyčejnou smrtelnice miloval upír? Je vůbec možné aby dva lidé ze zcela odlišných světů mohli být spolu? Je jejich láska tak silná, že přemůže i nadpřirozené síly? Odpověď však najdete v tomto filmu. Já jsem se do tohoto filmu než většina zamilovala, a zařadil se mezi mé oblíbené. Takže určitě doporučuji. :)Pro:
- -upíři
- -příběh lásky
- -zajímavý spád děje
- -skvělý herci
Proti:
- -oproti knize hodně zajímavosti chybí v tomto filmovém zpracování ale jinak nemám co vytknout
Přidáno: 5. července 2010
Sedmnáctiletá Bella se stěhuje ke svému otci do městečka zvaného Forks. Zde se seznámí s Edwardem, který je sice upír, ale vegetarián! Edward při prvním setkání s Bellou pocítil ,,lásku", kvůli které Bellu nenáviděl. Má proto potřebu ji neustále ochraňovat. Do Forksu se zatoulají opravdoví krvechtiví upíři a jeden z nich si vyhlídne Bellu jako svou oběť. Ale to přece Edward nemůže dovolit!Pokud máte rádi dobrodružství,scifi,fantasy,romantiku,horory a jiné žánry,pak je film stmívání právě pro vás :) Film Vás určitě nadchne.U filmu je použita skvělá hudba a obsazení je opravdu skvělé.Obal dvd je krásný a určitě každého zaujme.Celý film je proste super a můžu se na nej dívat klidne i vícekrát..Velmi doporučuji!!
Pro:
- Nejlepší film,který jsem kdy viděla
- Skvělé obsazení hlavních rolí v čele s pattisonem a stewart
- Poutavý děj
- Velmi napínavý film a děj
- Krásný obal dvd
- Skvělá hudba u filmu
- Skvělá cena dvd
- český dabing či české titulky
- Dojemné,romantické,hororové
- Film má pokračování
- Podle knižní předlohy mayerové
- Děj hlavně s upíry
- Uvnitř dvd byly skvělé bonusy
- Skvěle natočený a zrežírovaný film
- Velmi originální film
- Velmi ,,nakažlivý" film,který musíte videt :)
Přidáno: 5. července 2010
Když se po světě rozkřikla takzvaná Twilight mánie, o tomto filmu jsem měla svůj názor. Myslela jsem si, že tento film je určen leda tak pro teenagery a normální, dospělé lidi nemůže zaujmout. Avšak jsem se nakonec odhodlala a film shlédla. Musím říct, že jsem se v něm opravdu spletla. Děj filmu se mi moc zalíbil. Obsazení herců se mi také moc líbí. Roberta Pattinsona a Kristen Steward jsem do té doby neznala. I další herci se mi moc líbili. Dále mne zaujalo prostředí, v jakém byl film natáčen. Úžasná krajinka. A mimochodem, na druhý díl Nový měsíc (New moon) jsem z radostí skočila do kina, a to nemluvím o Zatmění (Eclipse)... =) Z toho vyplývá, že film by se neměl soudit podle toho, kdo se na něj dívá. Nejdřív ho shlédněte a pak sudte =)Pro:
- Velmi chytlavý děj
- Horor- fantasy- romance
- Obsazení herců
- Robert Pattinson
- Kristen Steward
- Nádherné prostředí
- Dobré filmové triky
Proti:
- Tento film nemá žádné proti :-)
Přidáno: 25. června 2010
krásný hororovo romantický filmečekPro:
- Naprosto úžasný filmeček a který bych mohla pořád koukat, moc se mi líbí herecké obsazení i prostředí ve kterém byl film natočen. Stmívání určitě zaujme milovníky jak romantiky tak i hororů. Už se nemůžu dočkat až výjdou všechny 4 díly na DVD, hned si je objednám do svojí sbírky
Přidáno: 25. června 2010
Knihu jsem četla až po shlédnutí filmu a toto pořadí bylo velmi dobře zvolené. Kdybych četla jako první knihu, film by mne tak neoslovil. Mé předsudky o filmu pro "puberťačky" byly v prvních minutách rozmetány a já byla vtažena do zajímavého příběhu, který podtrhuje velmi citlivě zvolená hudba. Na film Stmívání nebyl vysoký rozpočet, takže je zde vidět jakási nedokonalost v technice natáčení, málo počítačových efektů, zvláštní kontrastování a osvětlení, což bylo hodně kritizováno. Musím ale říct, že právě tato nedokonalost se mi hrozně líbila a tak nějak ladila s tajemným dějem. Je to důkaz toho, že není vždy potřeba vynaložených milionů za zvláštní počítačové a zvukové efekty, které dělají všechny filmy stejné. Také se mi velmi líbily herecké výkony hlavních hrdinů. Celkově moc hezký film, doporučuji všem.Pro:
- Poutavý děj
- Natočeno v krásném prostředí
- Nové neokoukané tváře hlavních hrdinů
Přidáno: 19. června 2010
Komentářu k filmu je tu víc než dost,takže ještě jeden neuškodí.DVD s filmem nemám,viděla jsem ho v kině.Odcházela jsem se smíšenými pocity,doted si nejsem jista,jestli se mi film líbí nebo ne...Ale jedna věc filmu upřít nejde:začala jím velká vlna upírománie(např:fil Daybreakers,knihy Upíří deníky,Označená atd...)Pro:
- skvělý soundtrack,který je snad lepší než celý film
- Pattisonův anglický přízvuk
- komicky bezduché výrazy Kristen Stewart
- hezký úvod(nikdy jsem nepřemýšlela o to,jak zemřu...)
Proti:
- špatný scénář(vynechána spousta zajímavých scén z knihy(Carlisleův příběh,jak se Alice stala upírkou
- někdy je tam tolik romantiky,až je mi z toho blbě:-)
Přidáno: 18. června 2010
Tento film doporučuji dětem i dospělím.Film je chvílemi romantický a měl by zaujmout lidi, kteří mají rádi upíry a romantické filmy.
Hrají tam známí herci jako : Kristen Stewart, Robert Pattinson a Taylor Lautner.
Děj se odehrává mezi světem lidí a upírů a také se dělí na dobro a zlo.
Film začíná že se jedna holka Bella přestěhuje do malého městečka, kde bude bydlet se svým otcem a potká tam kluka do kterého se zamiluje.
Její kluk se jmenuje Edward.
Jednou jde Edwardova rodina (Cullenovi) jsou hrát basedball zrovna když je bouřka.
Pak zjistí že jsou upíři a jak mají velkou sílu přehlučí i bouřku.
Na hřiště se k nim připletou zlý upíří Victoria,James a Laurent.
James začne Bellu pronásledovat a je ve velkém nebezpečí.
Spolu se snaží Jamesovi utéct.
Nakonec Jamese zabijí.
Ale ještě stále je velké nebezpečí, protože jde nyní po ní i Victoria.
Tento Film vám moc ráda Doporučím.
Pro:
- Herci,
- napínavé,romantické
Proti:
- Někdy i moc romantické scény.
Přidáno: 14. června 2010
Film Stmívání jsem si koupila, protože mě zajímalo, co je na něm tak zvláštního a proč se o celé upírské sérii neustále všude tolik mluví. Navíc mě zajímají filmy o upírech i jiné fantasy. Po shlédnutí jsem však došla k názoru, že film je určen cílové skupině než jsem já a proto jsem ho prodala.Není na mně, abych posuzovala kvalitu příběhu, náctileté dívenky z něj jsou jistě nadšené.
Pro:
- *pěkně vypracovaný obal
- *rychlost vydání na dvd po uvedení filmu v kinech
Přidáno: 8. června 2010
Klasický Céčkový zamilovaný příběh zasazený do teenagerského prostředí na pozadí upírského tématu. Dlouhé a pomalé stupňování příběhu, které je nakonec vesměs o ničem. Je tu znát obrovská snaha se zalíbit a podmínit si určitou skupinu diváků. Slyšim pořád kladné ovace na tenhle film, ale když jsem ho shlédl, měl jsem pouze pocit tuctovosti a trochu mě překvapuje, že taková banalita si dokáže získat takové publikum. Objevuje se zde spoustu zbytečných věcí, zápletka je strašně skromná a místo gradace a napětí se objeví rychlý konec a šťastné rozuzlení.. Herecký výkon naprosto příšerný. Hlavní herec je tak neuvěřitelný až to byl možná účel.. ale mam z něho pocit, jakoby pořád někde četl scénář.. Účesem jako by chtěl rozpoutat tsunami, ale podle ovací "skvělej krásnej kluk" :) Pořád zde sálá takové zvláštní napětí, ale aspoň z mého pohledu nemělo ten kýžený účel. Takže z mé strany palec dolů a jen z velkym donucením se podívám na druhý díl.Pro:
- Žádné
Proti:
- Film postavený na hlavních hereckých výkonech
Přidáno: 2. června 2010
Tento film, se přiznám, jsem shlédna za poslední dobu několikrát. Každá druhá mladá žena si tento film oblíbila, aspoň co vím z doslechu a od spousty kamarádek jsem i slyšela, že by chtěli taky svého upíra, ale to už je dosti přehnané. Film je velice chytlavý a něčím moc přitažlivý. Když ho jednou shlédnete budete mít pocit shlédnout ho znovu. Film má zajímavý děj, kde se pojí tajemno s romantikou, což je velice zvláštní kombinace, ale koho znás tajemno nepřitahuje?!Mohu opravdu doporučit podívat se na tento film a děj vám prozrazovat nebude. pokud jste neviděli, neváhejte vyrazit do obchodu nebo do půjčovny!Pro:
- Zajímavý a velice chytlavý děj
- Je zde propleteno tajemno s romantikou
- Není to klasický otřepaný romantický film
- Natočeno podle slavné knihy
- Zajímavý herci, kteří ztvárnily hlavní postavy
- Skvělá muzika doprovázející film
- Hezké prostředí natáčení
Proti:
- Chvílema se mi zdálo, že efekty nebyly příliš propracované
- Chvílema přehnaně sladké
Přidáno: 15. dubna 2010
Konečně kvělý příběh velké lásky člověka a upíra, který má něco do sebe. Film Stmívání nabízí trochu jiný pohled na upíry. Zápletka filmu je celkem dobrá, ale není mooc rozvinutá. Solidní hit roku a v režii jsou další 3díly. Je nutno však poznamenat, že efekty ve filmu jsou opravdu velmi povedené. Jediné co mě na tomto filmu tak trochu zklamalo, byl český dabbing, film to trochu srazilo na nižší ůroveň. Jinak je to docela koukatelný romantický příběh plný nečekaných zvratů. Doporučuji všem co se rádi dívají na sci-fi romány (pohádky). Ale ani pro ostatní není k nedívání, v TV běží i horší programy.Pro:
- Pěkné efekty
- Dojemný příběh
- Chytlavý děj
- Prostě naprosto perfektní
- Trochu pohádka
- Mohli z toho udělat trochu delší film
Přidáno: 8. dubna 2010
Filmova, dnes snad jiz muzeme rici i zejmena teenagerovska klasika prinasi svou cz dabing verzi i na dvd. Produkt od ktereho se cekalo nasazeni na cenu kolem 450kc je prekvapive k dostani jiz za 99kc pricemz tento boom způsobil zejmena fakt ze v listopadovych mesicich byl dostupny jako klasicka priloha deniků a urcite kazdy tuto moznost vyuzil. Proto nevyhodou tohoto produkut je nabizena cena nebot nikdo rozumny jiz dnes nevypada zbytecne velky peniz za neco co si muze diky webu sehnat az minimalni cenu. Samotny pribeh je originalnim pojetim soudobeho zivota upira a tradicni nestastne lasky vedouci k myslence "ze kdyz se chce tak se vse zle prekona". Film ma sve, zejmena hudebni charisma a je vychozim dilem pro dalsi pokracovani ktere nas cekaji.Pro:
- svetovy hit
- klasicky pribeh
Přidáno: 2. dubna 2010
Ve zhrnutí Bych řekl že film je poměrně slušný, stojí za toho skouknout. Film bych doporočil samozřejmně každemů Kdo má radád filmy. Mě osobne se film dost libíl. Ve filmu jse mi také nepodařilo ani v půlce filmu zjistit jak to dopadne, protože že se pořád měnilo co se deje, jakože jednou vítězila dobrá stranba podruhé zase ta špatná . Přeju krásné sledováni filmu se jménem Stmíváni.Pro:
- Na to že rozpočet na fiml nebyl nejak fil (průměrný) jeho výdělky byly hodně slušné. Co se tíče celého film, je to příběh co dokáže zaujmout ze se do toho poradne zakoukáte. A co se týče herců tak vsichni ti co hráli v hlavní roli (bohužel nevím jejich prvá jména) Tak zahrály svoje role luxusně. K akcím které byly dokonále také nemám co vytknout.
Proti:
- Je to film spúíš pro mladší generace, proto to nekteří lidé odsuzují a nelíbí se jim tento film.
Přidáno: 1. dubna 2010
Čekal jsem, že právě tenhle film nebude vůbec můj šálek čaje, ale když jsem byl nakonec přemluven, abych vůbec věděl, o čem že to probíhají ty nekonečné vášnivé debaty, tak to nakonec bylo lepší, než jsem čekal. Bohužel, příběh má mnohem větší potenciál, než co se nakonec podařilo převést na plátno a má spoustu "hluchých míst". Navíc je na něm bohužel vidět snaha filmařů vytvořit až příliš teenegerovský příběh. Celkově je super, že se příběh údajně dost drží knížky, takže aspoň rámcově tušíte, o čem se mluví a pokud nemáte čas číst 2000 stránek ...Pro:
- Skvělý nápad
- Pěkná hudba
- Upírský klan je docela příjemně herecky obsazen
Proti:
- Zaměření na mlaší diváky z toho tryská doslova v každé minutě filmu
- Poněkud nesympatický hlavní hrdina, který se po celou dobu neustále přiblble mračí (což má asi demonstrovat jeho vnitřní rozpor, ale mně to prostě vadilo).
Přidáno: 1. dubna 2010 (naposledy upraveno 2. dubna 2010)
Na tento film jsem už byl před delší dobou v kině a poté ho viděl několikrát na DVD, film mě velmi překvapil a hodně se mi líbil. Dle mého názoru je film hezky zpracovaný a je radost se na něj dívat. Po stránce obsazení postav je dle mého názoru také dobré a herci to zahráli dobře. Film bych doporučil všem, více se asi bude líbit dívkám, ale i přesto bych ho neřadil jen pro něžnější pohlaví, radost resp. kvalitní film ocení jistě i muži. Zápletka ve filmu je poměrně jednoduchá, ale i přesto nepostrádá své kouzlo. Co se týče reálnosti, některé scény vypadají opravdu poměrně nereálně, ale celkový dojem z filmu to nekazí. Ponurá atmosféra tohoto snímku vyzvedá již moje vysoké hodnocení na samou špičku ledovce a proto hodnotím 100%. I s přihlednutím k nereálnosti některých scén.Pro:
- děj
- poruná atmosféra
- zápletka
- postavy
- film o upírech
- zatím jsem nenašel
Přidáno: 29. března 2010
O DVD jsem měla obrovský zájem, přehrává se bez jakých koliv problémů.Všem ho mohu jenom doporučit, avšak formát kartonového obalu je větší než plastová krabička, tak se nehodí mezi moje ostatní originální DVD.
Nemám s produktem žádný problém, jen si příště dám pozor na ten obal :-)
Pro:
- DVD
- -bylo nové, zatavené ve fólii
- -bylo pro mě cenově velmi dostupné
- -obsahovalo bonusový materiál
- -měla jsem o něj velký velký zájem
- DVD
- -nemá plastovou krabičku, ale pouze kartonový obal
Přidáno: 16. března 2010 (naposledy upraveno 8. dubna 2010)
Nejdříve jsem měla tu možnost přečíst si stmívání v knize. Proto jsem byla velmi zvědavá na filmové zpracování. Zklamaná jsem sice od filmu neodcházela, ale měla jsem tupý pocit že stále něco chybělo. V knize je popsáno více detailů které prožívá Bella s Edvardem, ale film vám na druhou stranu dá jakousi představu jak hlavní hrdinové a celé prostředí vypadá - to se mi snad na filmu líbilo nejvíce.Pro:
- Dobré herecké výkony
- Hezké efekty
- Nízká cena DVD
- Dobrý příběh o hodných upírech
- Knižní zpracování je lepší
Přidáno: 22. února 2010
doporucuji si ho koupit je opravdu dobry klidny napinavy a pritom romanticky nejlepsi drama co jsem videla i muj tatka ktery se na takove filmy nediva tak u toho sedela pochvalil ho uz se tesim az bude v cestine i pokracovani.je tam moc dobre obsazeni vazne je to jedinecne to musite videt a sami posoudit odemne mate velke doporuceniPro:
- Naprsto užasný film doporucuji vsem je moc dobre natoceny
Proti:
- proti nic nenajdu vse je u nej dobre
Přidáno: 14. února 2010
Už sice nejsem nějakou dobu puberťák ,ale tenhle film mě chytl za srdíčko jako malou holku.Je to krásný romantický příběh který se nemůže nelíbyt.Já osobně bych ho všem doporučila i jeho další pokračovaní.Je i knižní verze a ta je taky moc dobrá.Jsem z něj skutečně nadšená.Podle mého názoru ač to tak nevypadá určitě to není film jen pro náctileté nebo ženy i můj partner je z něj nadšený.Cena tohoto filmu také nepatří k těm nejhorším a je k dostání téměř v každém obchodě.Přidáno: 12. února 2010
Romantický film, ač se to na první pohled nezdá. Příběh pojednává o tom, jak se mladá dívka jménem Bella zamiluje do tajemného kluka jménem Edward. Její matka se znovu vdala a s novým přítelem, který hraje baseball, často cestuje, proto se Bella rozhodne na nějaký čas přestěhovat právě do Forks, kde žije její biologický otec.Ve škole pozná zvláštní sourozence jménem Cullenovi, kteří se straní ostatním, mezi nimi je již zmíněný Edward, vedle kterého zbylo poslední volné místo na hodině biologie. Ten se k ní nezachová hezky a týden se neukáže ve škole, Bella je rozhodnuta zjistit co má za problém. Po tom co se Edward znovu objeví ve škole se chová k Belle úplně jinak, vyhledává ji a sleduje. Bella při nehodě, kdy ji zachrání život, začíná zjišťovat, že Edward a jeho rodina nejsou jen občejní lidé, ale upíři. Bezhlavě se do něj zamiluje a zažívá s ním nejedno dobrodružství a strach.Tento film vřele doporučuji lidem, kteří mají rádi romantiku a tajemno.Pro:
- Romantika
- Odlišnost
- Originalita
- Nenašel jsem nic
Přidáno: 11. února 2010
Nejdřív jsem předpokládal, že to bude něco ve smyslu Blade ale víc romantika a film sem si po pravdě nepřál vidět. Je to zase o upírech ale tento příběh je pojatý jinak - jen romantika. Chápu, že patnáctiletá děvčata po tomto filmu vyšilují, ale já ho prostě v brzské době znovu vidět nemusím. Obsah: Bella se odstěhuje od své matky ke svému otci a ve škole potká pana záhadného, který se jí líbí. Po dlouhých chvílích pokuková jí Edvard zachrání a oni si k sobě nachází cestu. Nakonec ji prozradí, že je vlastně upír. Film vrcholí tím že spolu začnou chodit ale při hraní baseballu narazí na další smečku upírů a jeden z ních - stopař chce Bellu zabít. Celá Edvardova rodina ji chrání a nakonec ji samozřejmě zachrání. Film je jinak celkem slušně proveden. Bohužel originální knihu jsem nečetl, proto nemohu srovnat s knižním vydáním.Pro:
- Zajímavé pojetí příběhu o upírech
- Nic jsem nenašel
Přidáno: 10. února 2010
Když jsme o sáze twilling začali slýchat všude kolem všichni mluvili jednoznačně pro, knihy nejsou až tak špatné ale filmy ? Filmy jsou jen emocionalním "vibrátorem" na city mladých dívek, V druhém díle hlavně polonahá těla vlkodlačích indiánu, v tomto prvním hlavně pohledný upírek a jeho zastřený zničený pohled. Ale abych byl upřimný sem tam nějaká ta akce se vyskytne, Film mohl byt mohl být mnohem lepším ale filmový svět se rozhodnul pro tento krok a tímto se připravil o diváky na další díly. Edwar (upír) se zamiluje do normální dívky které se taky velmi líbí, okolí je proti jejich lásce a tak celý kolotoč začíná. Upřimě lituju faktu že jsem na tom byl v kiněPro:
- vábení pro dívky
- prakticky bez akce
- velmi ponuré prostředí
- depresivně působíci film
Přidáno: 29. ledna 2010
Stmívání vypráví o lásce jednoho člověka (ženy) která se zamiluje do upíra a musí sním řešit vzniklé problée jde jí i o její život o který málem příde.Zajmavý film doporučuji!Pro:
- Výborný film z prostředí upírů
- úplně nový originální děj
- výborní herci v hlavních rolích
- skvělé efekty upírů
Proti:
- Není pro všechny věkové kategorie
Přidáno: 21. ledna 2010 (naposledy upraveno 21. srpna 2010)
Po nesmrtelnosti asi alespoň jednou zatoužil každý. Příběh přináší kvalitní pohled na lásku mezi smrtelníkem a upírem, který překvapivě nepředstavuje zlo, ale dobro. Romantický příběh plný nečekaných zvratů. Herecké výkony jsou celkem průměrné, ale celkově mne film opravdu zaujal a pobavil.Pro:
- celkem neotřelý a chytlavý příběh
- dobrá hudba
Proti:
Přidáno: 16. ledna 2010 (naposledy upraveno 16. ledna 2010)
Já ho viděla už nejméně 100 krát a pořád mě to neomrzelo ... Jak Edward zachraňuje Bellu je tak krásný ... výběr muziky do filmu je taky dobrý ... Prostě jedným slovem ten film je boží a doporučuji se na něj kouknoutPro:
- Láska mezi upírem a člověkem
- Film je chytlavý
- Výběr hudby to filmu
- Děj
- Zakázaná láska
- ...
Přidáno: 13. ledna 2010 (naposledy upraveno 26. ledna 2010)
Bella se přestěhuje do nového města za tátou a ihned zapadne ve škole a je poměrně oblíbená.Nic z toho ji ale nezajímá a začne se od ostatních stranit. Seznámí se s Edwardem a po čase zjistí že je upír. Edward ji představí rodinu a jdou si spolu zahrát bassevall .Potkají ale další upíry a s těmi bude velký soubojDoporučuji všem co mají rádi "sci-fi" romány
Pro:
- Pěkně zpracovaný příběh
- vysoká cena