Simpsonovi ve filmu
Animovaný DVD film - animované - DVD Jeden z nejúspěšnějších televizních seriálů se konečně dočkal prvního celovečerního filmového zpracování. Populární rodinka Simpsonových ze Springfieldu tentokrát čelí globálním... více »
od 178 Kč
- Kritické (7) |
- Odborné (2) |
- Video (0)
Přidáno: 15. dubna 2011
Film rozhodně nezklamal, ale zároveň nepřinesl nic nového, v dřívějších dílech neviděného. Ale to je vlastně asi i dobře - Simpsnovský styl humoru stále bezpečně poznáte a odlišíte od jiných. Spokojenost, ale že by to bylo nějak lepší, než si pustit 3-4 díly některé ze sérií, se říci nedá. Pro fanouška této kreslené rodinky však povinnost!Pro:
- Humor
- Homer
- Úvodní znělka
- Springfield
- Jako vždy dabing
Proti:
- Délka (ani ne hodina a půl)
- Jednoduchý děj
Přidáno: 31. července 2010
Tak začíná to tak, že Itchy & Scratchy mají válku a zase vyhraje Itchy. Homer dostane od Marge úkoly co má ještě udělat. Zasypat díru, Opravit střechu. Když tu střechu opravuje snaží zatlouct hřebík, ale jak se napřáhne tak si kladívko vrazí do oka. Pak se Bart s Homerem začnou hecovat kdo co udělá a kdo co ne. Tak bárt střílí Homerovi kuličkovkou do zadku, ale pak musí Bart dojet až ke Krasty Burgru na skateboardu nahej. Tak jede až dojede ke Krasty Burgru a tam ho chytí policajti a spoutajího ke sloupu je tam nahý celý den.Líza bojuje za znečištění jejich jezeraa tak ho lidé ze Springfieldu vyčístí a dá zdi. Homer si, ale domu přivezl prase a postavil mu nádrž na výkaly. Když jí Homer má odvízd na věřejnou skládku tak mu Lenny zavolá, že dávají koláče zdarma. Tak kašle na veřejnou skládku a odvezeto do jezera. Jezero se znečistí a Springfield zavřou do obrovské průhledné kopule. Simpsonovi se dostanou ven a jedou na Aljašku kde se, ale rozhodnou, že Springfield zachrání. Marge s dětma chytí a hodí je zpátky do kopule, ale Homer je pujde zachránit.. A kdybych vám tady řekl jak tak to už by nebylo ono. Tak si to kupte a koukněte na to je to super...!!
Pro:
- Vtipy
Přidáno: 14. července 2010
Velmi se mi tento film líbil.Určitě znáte rodinku Simpsonových (Homer, Bart,...), která se objevuje na vaší televizní obrazovce skoro každý den. Nyní se nemusíte koukat jen na chvilkové stripy, ale na celý, celičký film, který musí zaujmout opravdu každé!! Vřele tento film doporučuji.
Pro:
- světově oblíbená rodinka
- velmi povedený film
- vtipné hlášky (které si budete pamatovat)
- dobrá cena
- asi nic
Přidáno: 1. července 2010
Film jsem viděl už několikrát a pořád mě dokola stejně baví. Jak už je i od seriálu Simpsonovi zvyklé, je film vtipný, plný zábavných hlášek a mnoho dalšího. Co mohu potvrdit, že se u filmu zasmějí nejen děti ale i dospělí přičemž si jej rádi určitě pustí znovu. Simpsonovi na DVD mají i několik bonusů, doporučil bych také kvalitnější Blu-Ray verzi.Pro:
- Zábava jak pro děti tak i dospělé
- Zajímavý obsah
- Bonusy
Přidáno: 18. dubna 2010
Kdo by je neznal? Simpsonovi jsou s námi již od roku 1987 ale svou filmovou premiéru měl v roce 2007. Originální název: The Simpsons the movie. Velmi velkou zajímavostí mimo film je, že už v roce 1997 měla stanice FOX zaregistrovanou web stránku: simpsonsmovie.com .O co ve filmu jde? Homer S., jako vždy, jde zachránit své město Spriengfield před zničením které je v báni. Kdyby poslech svou ženu Marge a nevhodil ,,sýpku´´ s výkalami po svém prasátku a jeho vlastní, do jezera, kde se na začátku filmu, tragicky potopila skupina GreenDay. Homer, Marge, Liza, Bart a Meggie utekli na Aljašku z vlastního města. Kde se dozvý o Spriengfieldu že z něj bude nový ,,GrandCanyon´´ Homer však na poslední chvíli s Bartem zachrání celý Spriengfield před zkázou.. Doporučuji film všem co milují tuto žlutou rodinku.. Hodnocení: zaslouženě 11/10Pro:
- The Simpsons
- Nejlepší film
- Velmi očekávaný film roku 2007
- Celkem dost vystřihaných scén - i povedených
Přidáno: 8. dubna 2010
Simpsonovi ve své vrcholné formě. Od Simpsonových ve filmu jsem pranic nečekal, ale musím říct, že výsledný počin mě velmi uspokojil jakožto velkého fanouška této žluté, americké rodinky. Je zde velmi mnoho vtipných scén, které vás zaručeně dostanou do kolen, ovšem nejlepší je bezesporu scéna se spidere vepřem, která nemá chybu. Tradičně silný je dabing, ale na to jsme všichni zvyklí již z televize. Ve filmu není ani nikterak přehnaně ryze amerických témat, kterých je v seriálu povětšinou vcelku dost a které obyčejný člověk nemůžu chápat bez toho aniž by se orientoval trochu více v americké kultuře a jejím současném dění. Film je zkrátka výbornou podívanou, ikdyž asi i tady jako všude platí, že vše může být vždycky lepšíPřidáno: 1. dubna 2010 (naposledy upraveno 3. dubna 2010)
Film na který jsem se těšil "jako malý jarda" Simpsonovi patří mezi můj nejoblíbenější seriál a ani film nezůstal daleko za nimi. Skvěle propracovaný děj, plný skrytého i normálního humoru, jak se dá v simpsonových čekat. Kdo má rád seriál tak si u filmu příjde na své, tak jako já. Film je i v některých ohledech mnohem lepší než seriál a proto už se těším, na další pokračování (jestli nějaké bude) zde bohužel nemohu udělit vyšší známku než 100%,ale film si jistě dle mého názoru zaslouží alespoň 120%Pro:
- humor
- další porce simpsonových
Přidáno: 10. února 2010
Simpsonovi ve filmu jsou přesně to o čem hovoří název filmu, Simpsonovi ve filmu. Pravda je taková že člověk se hodně zasmál občas se udiveně ulekl ale to přesně se stávalo i v normálních epizodách, ale to skalním fanouškům jistě vadit nebude. Zápletka je jednoduchá až je to vlastně složité, Homer udělá chybu přesně jako vždycky, a kolotoč začne, zmutovaná veverka na nas mrka z filmového plátna Německý prezident amerického státu vybírá z několika možnosti jak odříznout Springfield od okolního světa a to nahodnou volbou se slovi : Ich bin mocnář, nicht čtenář. a vybere sklenědou kopuli jenže kopule praská a tak je nahradní volbou atomovka, a přesně v tý chvíly se vrací simpsnovi do springfieldu po uteku z báně a zachraňuji springfield nakonec se jim to povede velmi vtipné ale nic co by někteří nemohli čekat - pouze dlouhá epizodaPro:
- Velká porce vtipů a srandy
- oblíbená nestárnoucí žlutá rodinka
- kvalitní animace
- pouze dlouhá epizoda
Přidáno: 8. února 2010 (naposledy upraveno 8. února 2010)
Film je jako ždy vtipný a originální co jseme však měli čekat od tvůrců simpsnů. Serál už překročil hranice opravdové sledovanosti kdo v dnešní době nezná simpsnovi jako by nebyl a kdo neviděl simpsnovi ve filmu tak by se měl rychle podívat.Podle mě se film určitě poved a svou jedinečností že nejdříve byl seriál a pak byl stvořen film je velmi zajímavé. Vždyť téměř všechny seriáli jsou podle filmu např.Batman,Spiderman atd.
Film určitě doporučuji pro ty co vydrží pořádnou dávku smíchu.
Pro:
- vždy neodolatelná vtipnost filmu
- Homer je jako vždy největší hlupák na světě což nejvíce přidává na vtipnosti.
- Část s hecováním jak bart projede městem nahý je opravdu srandovní
- Velmi příznivá cena za tuto cenu ani nemá smysl zdarma stahovat kopie.
- No kdybych našel něco proti tak bych nedal 100% xD
Přidáno: 31. ledna 2010
Dárek pro všechny opravdové příznivce rodiny Simpsonových. Přestože jsem se u filmu pobavil, chvílemi mi připadalo, jako by už tvůrcům s vtipy docházel dech a všechno vyčerpali v seriálu. Jenže po tolika dílech už žádná velká originalita ani očekávat nejde. Nakonec film nepřekvapil, ani nezklamal.Pro:
- Známé postavy
- Vtip
Přidáno: 31. ledna 2010
Ten kdo je fanouškem Simpsonů si určitě přijde na své. Já sama jsem se při shlédnutí v kině velmi bavila a ačkoliv mi přišel film možná zbytečně dlouhý i tak nenudil, takže všem vřele doporučuju shlédnout.DVD určitě nesmí chybět doma vesbírce filmů, zvedne náladu!Pro:
- skvělá podívaná
- možná zbytečně dlouhý
Přidáno: 29. ledna 2010 (naposledy upraveno 4. července 2010)
Na sipmsonovi jsem se velmi protože když běži v televizi, tak jen stěží přepínám na jiný program. Z filmu jsem moc dobrý dojem neměl, přišel mi zbytečně dlouhý a chvílemi jsem si připadal jako bych koukal na nekonečný díl simpsonu. Pro fanoušky film určitě doporučuji.Pro:
- simpsonovská klasika
Proti:
- celkem jsem nic nenašel
Přidáno: 24. ledna 2010 (naposledy upraveno 26. ledna 2010)
televizní seriál se dočkal konečne filmu simpsonovi ve filmu je toho důkazem na který se nesla jenom chvála propracovanépostavi komické scénky které pobaví homer a jeho čuník nebo líza aprvní laska a konečně bart a marč a další zaručená sestava u které se jiste budete popadat za břicho podívejtese.Pro:
- animovaný
- komedie
- rodinný
Přidáno: 15. ledna 2010
Miluju simpsony a tak jsem si ani Simpsonoví ve filmu nenechala samozřejmě ujít. Jsou to simpsonovi jak je známe - šílenej Homer, trpělivá Marge, chytrá Líza, darebácký Bart a malá a nebezpečná Meggi. Bohužel je tento díl slaší než většina seriálových dílů, ale i tak stojí určitě za zkouknutí. Takže na 80% doporučuji se na tento film podívat.Pro:
- klasika Simpsonů
- velmi humorné
- slabší
Přidáno: 13. ledna 2010 (naposledy upraveno 23. ledna 2010)
příběh začíná tím že greeen day chtěji něco springfieldanům říct o životním prostředí. Ti je vypískají a dále ničí životní prostředí až je ministerstvoj zavře do skleněného dómu kte všichni čekají na smr. Všichni až na simpsnovi kteří se zázračně dostaly pryč A ted se je snaží zachránitPro:
- skělý příběh :)
Přidáno: 11. ledna 2010
Rodinka se kvůli homerovi , který znečistil Sprinfieldské jezero musí odstěhovat na Alijašku ,kde zaživají plno zábavy. Z mého pohledu je tento celovečerní film vydařený , není ani moc ohraný podle mne mají simpsonovi stále co nabídnout , proto jsou taky stále více oblíbení.Pro:
- Známá rodinka Simpsonů
- Vtipné scény
- Dobré na relax
- Skvělý dabing
- Jednoduchý děj
Přidáno: 9. ledna 2010
Kdo by neznal rodinku Simpsonovi, která již vládne v seriálovém království několik generací. Konečně se však dočkala svého prvního celovečerního filmu, který se mi v celku líbil. Místy byl děj nudný a předvídavý, ale na odreagování je to dobrý film.Pro:
- komediální rodinka konečně v celovečerním filmu
- skvělé vtipy
- známé postavičky
- jednoduchý děj
Přidáno: 6. ledna 2010 (naposledy upraveno 30. ledna 2010)
Obecně platí že ze seriálů se těžko dělají filmy,ale toto je jedna z mála výjimek. ten kdo má rád simpsni jako seriál si tento film zamiluje. Sice je to pořádná dávka humoru ale vydržíme to. Dej je dostečný na seriál, na film by mohl být lepší ale podívanou to nezkazí. S klidným svědomím doporučuji jako celovečerák!Pro:
- Dobrý scénář
- Děj dostatečný
- děje mohlo být více
Přidáno: 30. září 2009
Snad žádný fanda tohoto legendárního, animovaného seriálu Simpsnovi si nemůže nechat ujít zfilmování tohoto seriálu. Ve filmu najdeme proslulou rodinku Simpsonů, jejich sousedy ze Springfieldu, ale i nové postavy jako prezidenta USA a jeho podřízené. Děj je zajímavý a stojí za to si na tento film udělat čas. Homer doslova zachrání Springfield. Určitě doporučuji i přes vyšší cenu.Pro:
- skvělý animák
Přidáno: 28. září 2009
Simpsonovi ve filmu je ztvárnění velmi slavného seriálu o rodině Simpsonových. V tomto filmu jde o to, že Homer znečistil Springfieldské jezero, kvůli kterému se dostane město do potíží se společností EPA (eko profi agentura). Simpsonovi jsou vyhnáni z města a odstěhují se na Aljašku. Spingfield je však v nebezbečí a March jede s dětmi městu na pomoc......Pro:
- - humor
- - příběh
- - dabing
- - plynulost filmu
- - mírné nasilí :-D
Přidáno: 29. srpna 2009
Pravděpodobě největší animovaný seriálový fenomén historie se pokouší dobýt také kinosály. Velmi prostě nazvané filmové zpracování přineslo klasické "Simpsny", jen s delší stopáží. Homer jako obvykle selhává naplné čáře zejména jako otec, jen March se ho již nezastává, ale opouští jej, Bart vyvádí lumpárny, Líza chytračí a Maggie, no...ta má dudlík. A že to celé dobře dopadne a Homer se zachová správně, je jasné již dopředu. Film Simpsonovým sluší, ale nepřináší oproti seriálové verzi skutečně žádnou významnou změnu.A to je jedině dobře.Pro:
- animovaný seriálový fenomén s delší stopáží a stejně vtipný jako obvykle
Proti:
- pro někoho možná slabší děj
Přidáno: 28. srpna 2009
Simpsonovi se dostávají na plátna kin a na DVD. Poprvé se producenti rozhodli, že vsadí i na něco většího než dvacetimiutový skeč. Jedná se o velmi zábavný, i když trochu vulgární film s názvem Simpsonovi ve filmu. Homer zaviní obrovskou havárii a snaží se jí odčinit, zalije totiž jezero ve Springfieldu smogem. Pozorujte zábavné šílenství žluté rodinky... Vřele doporučujiPro:
- Simpsonovi - film
- Nostalgie
- Občas vulgární
Přidáno: 28. srpna 2009
Stale nevim jestli myslenka hodit Simpsonovce na platno byla az tak idealni, nejako v tom stale nespatruji genialu. Ale pravda je ze kdyz se na CT podivam na dilecek tak mi je vzdy lito ze uz je konec coz presne tento hodinu a půl bezici snimek plne krasne naplnil. Zazit s Homiem poradne dobrodrustvi ktere neskonci drive nez dochřoupam pytel s chipsy to krasne naplnilo.Pro:
- Saga rodu Simpsnů
- nesmrtelny humor
Přidáno: 27. srpna 2009
Další animovaná verze velmi oblíbeného seriálu. A jak to většinou bývá "celovečerák" je slabší. Určitě se více nasměji u klasického seriálu. Určitě nějaké dobré momenty "celovečerák" obsahuje ale myslím že seriál je seriál. na csfd.cz je tento film ohodnocen 81% což je trochu v rozporu s mým názorem.Pro:
- postaven ná známe "platformě"
- seriál je seriál
Přidáno: 30. prosince 2008
nedávám plné hodnocení, protože sem od filmu čekal víc, ale dopadlo to celkem dobře. Skoro celý film se smějete nad různým hláškami apod. kdo neviděl spider vepře, jako by nežil:-). V příběhu uvidíte obnaženého Barta, Homer skoro zničí springfield, navštíví Aljašku, způsobí ekologickou havárii a spoustu dalšího, doporučuji shlédnout.Rozhodně doufám v pokračování
Pro:
- poutavý příběh
- Humor
Přidáno: 18. června 2008
Simpsonovci sú tiež veľmi známi. Tvoria početnú rodinku kde to veľmi žije. Spolu žijú veľmi humoruplný a radostný (niekedy sa aj hádajú :D) život. Je to celé animované, každý ich pozná podľa tých ich šišatých hláv... Film obsahuje veľa vtipných hlášok a myslím si že pozeraním tohto filmu nemáte čo stratiť. Ja som bežne pozeral aj ten Simpsonovský seriál čo chodil ešte skôr.Přidáno: 14. června 2008
Zaiste mnoho ľudí pozná zaujímavú rodinku zo Spriengfildu. Áno, je to rodinka simpsonovcov. Túo rodinku tvoria 5 členovia, mama - March, otec - Homer, syn - Barth, dcéra - Líza a najmenšia Megi. Ja soma si túto rodinku veľmi obľúbil, keď ju dávali alebo aj dávajú v TV. Najmä ma zaujalo na nich tie ich žlté sfarbenie tela, a tie zvláštne účesy. Ale tu ide hlavne ten humor, ktorý je tu úžasný.Přidáno: 13. června 2008
Skvělý film a hlavně skvélá šance jak poznat blíže lidičky ze Spriengfieldu. Strhují příběh v vtipném podání. Zamyslíle se konečně nad sebou Homer? Bohužel i tak skoro dostal Spriengfield k zahanbení. EPA - EKO PROFI AGENTURA se postará o jejich osud a celkem razantně. Simpsonovic famílie zažije opět veliké trable, ale Spriengfield na ně bude hrdý.Přidáno: 12. června 2008
Tak na tenhle film jsme čekali taková léta? Musím přiznat, že mne to velmi velmi sklamalo, vždy%t už i ten seriál v posleních řadách za nic moc nestál. Tvůrcům docházejí nápady a využívají kdejakou hloupost co je napadne. Zlaté staré první řady. Ty byly nejlepší a navždy zůstanou. Jestli opravdu toužíte se na to podívat tak jednou a spálit.Přidáno: 1. června 2008
Skvělý film. Není co víc říct, než co je napsáno v ostatních recenzích.. snad jen Skvělé vtipné scény kvůli kterých jsem se já rozhodla film vidět a kvůli kterým jsem taky ráda, že jsem jej viděla. např. Když se Homer s Rodinou odstěhovali na Aljašku, Homer jezdl se psím spřežením. Bičoval je neustále, když jeli roklí, lesem, planinou, nakonec se na něj psíci vrchli rozkousali oblečení a utekli. Se smutným výrazem řekl "Proč mi všichni, které bičuju utečou?" a šel pěšky..Přidáno: 30. května 2008
Simpsnovi ve filmu je první film tohoto oblíbeného seriálu. Začne to tím, ž se Bart s Homerem vyhecují a pak se dostanou do burgru, kde se zrovna natáčí reklama na ,,škvarkáč,, od Šáši a chtějí prase zabít. V tom Homer zareaguje a vezme si ho domů. Nejlepší hláška je: spidervepř, spidervepř, umí hlavou solů lezt, umí též, sítě plést, bohužel, jsem se splet,...Přidáno: 30. května 2008
Tak tohle mě docela zklamalo. Asi prot že jsem od toho hodně očekávalla. Jak jsem zvyklá na krátké díly , Tak tohle už mi přišlo dlouhé a pak už i trapné potěch klasických dvaceti minutách mě to přestalo bavit. Ale ne žebych na Simpsonovi zanevřela. Stále mě baví , ale jen těch dvacet minutek.Na Homera nedám dopustitPřidáno: 30. května 2008
Simpsoni ve filmu je první zpracování seriálu simpsons jako film. Film je to nesmírně vtipný a zábavný, jak už sipmsoni bývají. Homer v prvním filmu skoro zapříčiní skázu celého městečka Springfield a to tím že vyhodí jeho prasečí žumpu jeho spidervepře do zamořeného Springfieldského jezera a tím hrozí skáza celému světu.Přidáno: 30. května 2008
Skvělé, skvělé, skvělééé. Je úžasné, natočit tak úžasnej seriál do filmu. Nepočítam ty jiné dílka, co vznikla, tohle je ten pravý film. Zábavy tam je až až (nechápu, kdo to vymejšlí), nasmějou se jako vždy všichni. Příběh je také docela zajímavý a za všechno může kdo jinej, než náš Houmer :) No, kvalitaPřidáno: 26. května 2008
Dobrá komedie s vtipy nad kterými se občas musíte pořádně zamyslet ale jinak myslím že je docela relaxační a hlavně pro celou rodinu,každý si tu najde to své.Už v televizi jsem Simpsonovi občas sledovala a i film byl ve stejném duchu a proto se mi líbil,vytáhl mě navíc z deprese.Vřele doporučuji na příjemný večer na rodinném gauči =DPro:
- vtip
- film pro celou rodinu
- bez nudy
Přidáno: 22. května 2008
Fakt suprovej film nejen pro všechny nadšence Simpsonů. Je fakn je vidět i déle než pouze 25 minut. Věřím v pkračování - konec byl pro pokračování jak stvořený. Druhá půlka byla o malinku slbaší, což filmu na kráse nic neubírá. Spidervepř, Spidervepř ...Pro:
- smích - pokud se nesmějete, tak brečíte smíchy
- přílišná očekávání
Přidáno: 22. května 2008
Obával jsem, že, když uvidím Simpsonovi v tak dlouhé stopáži, přestane mě to bavit, ale nestalo se tak, i když druhá půlka filmu je trošku slabší, což ale nijak není na škodu. Řekněte, z toho brečení či válení smíchy si stejně z toho filmu pamatujete akorát nejlepší hlášky (mně se nejvíc líbily hlášky mezi Homerem a spidervepřem).Pro:
- zaničili koncert Green Day
Přidáno: 22. května 2008
Úžasný film o nejznámější a nejkomičtější seriálobé rodině všech dob. Dopufám, že bude pokračování.Pro:
- simpsonovský humor - celý film se buď smějete nebo brečíte (smíchy)
- Homer a prasátko - tedy spidervepř (homer si poříil mazlíčka - vepře, který s jeho pomocí dokáže chodit po stropu (mage z toho není moc nadšená)).
- žádné zápory
Přidáno: 21. května 2008
Každý jistě zná ten slavný seriál jedné tak trochu neobyčejné a "žluté" rodinky. Existují již několik let a tak film je velkým zpestřením celé této "éry simpsonových" ,což každý jistě uvítá. Ve filmu zaznívá spoustu vtipných hlášek a napínavý děj taky jistě zaujme. Žádný fanoušek Simpsonových by si tento film jistě neměl nechat ujít.Přidáno: 21. května 2008
tag tenhle suprovej seriál o kterým slyšel snad už každej je konečně jako film, byl jsem na tom v kině a skoro sem vydržel stát v tý dlouhý frontě na lístky na konec jsem si lístek koupil a a nelitoval jsem toho času co jsem ztrávil ve frontě. Dopručuju tenhle film vydět alespoň jednou, protože je to fakt bomba.Přidáno: 21. května 2008
Naprosto nejlepší.To jsou jediná 2 slova která mne napadají když slyším "Simpsons Movie".Už bylo na čase něco tak svělého vytvořit.Samozřejmě nejvíc se mi líbíl Spider Vepř.Kdo ho neviděl ještě má co doháňet myslím že tohle se musí líbit i tem co zrovna "úplně normální americkou rodinku" zrovna nehltají.Přidáno: 30. prosince 2007
Recenze: Simpsonovi ve filmu
Světoznámý prototyp průměrné americké rodiny se konečně dostal i na plátna kin. Zvládají Simpsonovi tento formát stejně bravurně jako svoji klasickou “večerníčkovou” délku? Ano i ne, ale pokud si nemůžete nechat ujít ani jeden jejich díl, pak se rozhodně budete bavit i u filmu. Celá recenze na www.internet-maga...Přidáno: 30. prosince 2007
Simpsonovi ve filmu na CSFD
Jeden z nejúspěšnějších televizních seriálů se konečně dočkal prvního celovečerního filmového zpracování. Populární rodinka Simpsonových ze Springfieldu bude tentokrát čelit globálním výzvám a Homer provede nejhorší věc svého života. Celá recenze na www.csfd.czZobrazuji 1 - 49 ze 49 recenzí