SAW 3
horor - DVD V každém muži je skryto dítě. Chce si hrát, řekl před sto lety básník Christian Morgenstern. Jigsaw tuto jeho moudrost dovedl k dokonalosti. Když díky pomoci své nové učednice... více »
od 48 Kč
- Kritické (0) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
Přidáno: 5. června 2010
Narozdíl od většiny si nemyslím, že by série upadala do prostého opakování a vykrádání sama sebe. Ačkoliv vraha známe již z předchozích dílů, daří se tvůrcům vynikajícím způsobem budovat napětí (především díky paralelním dějům) a snaží se vysvětlit nesrovnalosti z předchozích Saw. Celý film navazuje na předchozí děj a ano, trojka je rozhodně krvavější a násilnější - násilí zde působí místy velmi samoúčelně, snaží se za každou cenu šokovat a znechutit divákovi podívanou. Nelíbí se mi ani přílišné moralizovaní trojky. Na druhou stranu - snímek není rozhodně horší než druhý díl, který podle mě kopíruje a vykrádá první díl víc. V trojce je vidět snaha rozložit děj do několika paralelních časových úseků, které se propojí ve velkém finále, které dává prostor pro pokračování, na které se opravdu srdečně těším. Saw je velmi vyvedená série, která mě svou atmosférou dovede doslova pohltit a i přes mnoho nedostatků si myslím, že v současně žánrové tvorbě vyniká.Pro:
- Krvavější scény
Proti:
- Melo by se vynaložit více snahy do děje
Přidáno: 20. března 2010
Mr.whass
tento díl je mnohem lepší než saw2 ale na saw1 to rozhodně nemá,ale viděl jsem saw6 a tam se to všechno vyluští,no..nechápu proč chystají 7 a 8,ale už to začíná být ohrané.Pro:
- pasti
- odhalí se hodně skládačky
- příběh
- jigsaw
- zbytečně moc krve
- skládačka je zbytečně moc natahovaná
Přidáno: 30. ledna 2010
Tento film patří do série Saw, která je zatím nekonečná. V každém díle filmu vás autoři vyděsí nevšedními mučísími nástroji a pastmi. Tyto mučidla, ať už jsou v jakékoli podobě se díl od dílu zlepšují a jsou čím dál tím promyšlenější. Film nedoporučím dětem, lidem se slabým žaludkem ale doporučím ho milovníkům hororů.Pro:
- nejlepší horor
- skvělé efekty
- zajímavý příběh
- dobré výkony herců
- několik pokračování tohoto filmu
Přidáno: 30. ledna 2010
Poprvé jsem 3 SAW vyděl v kině. Vždycky se tam lekám obzvlášť kvůli nečekaným a hlasitým zvukům. Trojka dovysvětluje události, které se odehrály v předchozích dvou dílech. Šílenec unese doktrorku která ho má zachránit ale jeho pomatená kolegyne vše překazí? Doporučuji shlednout všechny dílyPro:
- Třetí pokračování hororové série SAW
- Dobrý efekty a slušný příběh
- Nic jsem nenašel
Přidáno: 27. ledna 2010
Tento hororový ačkní film zná asi každý teenager. Velmi mě zaujmul i když do detailu mnohdy utrpení vidět nemusím. Jde o to, že hlavní organizátor těchto vražd vždy zajme několik lidí, kterým pak dá téměř nesplnitelné úkoly. Ten kdo chce přežít, musí většinou zaplatit vlastní krví. Film je spíš pro silnější povahy a za krásnou cenu. Doporučuji! Není vhodný pro děti. Dávám 90%Pro:
- Pěkný horor
- Mnoho krvavých scén
- Pro silnější povahy
- Další pěkné pokračování
- Pěkná cena
- nevhodné pro děti
Přidáno: 16. ledna 2010
Třetí pokračování série Saw , kdy šílený Jigsaw a jeho následovkyně unesou mladou doktorku , která pak jigsawa operuje a na hlavě má přidělaný krunýř s nábojnicemi. Velice zajimava podívaná , určitě stojí za shlednuti.Pro:
- Parádní cena
- Efekty
- Soundtrack
- Ohranost
Přidáno: 13. ledna 2010
Pokud se rádi vyžíváte v brutalitě, krvavých scénách, růžných ohavnostech tak je tento film stvořen přímo pro vás. Není chvilka, která by člověku nerozproudila krev v žilách či se skoro nelekl.Pro:
- Morbidní
- Krvavé
- Plno brutálních scén
- Lineární a opakující se děje
- Akčnost
- Předvídatelný děj
- Žádné speciální scény
- Nikterak složitá zápletka
Přidáno: 8. ledna 2010
Saw je zajímavý film, který rozpoutal hromadu lidí, kteří se buď stali jeho zastánci nebo jeho odpůrci. Mě první díl zaujal docela hodně pro efektivní konec. Další díly již nejsou tak skvělé, co se týká příběhu. Jsou zde další vraždy, které rozvádí příběh hlavního vraha.Pro:
- další pokračování
- nejdou moc vidět vraždy
- stejný hlavní herec
Proti:
- horší děj než u předchozích dílů
Přidáno: 28. září 2009
Třetí díl kultovního psychického hororu, nabídne to co předchozí díly s novou zápletkou...nová odhalení, více napětí a pokud jste fnaouškem celé sériie, určitě by vám neměl chybět i třetí povedený díl...určitě si to kupte, doporučuju to, z několika hledisek...SAW je zkrátka jiný, než ostatní hororyPro:
- Důstojné pokračování
Zobrazuji 1 - 13 ze 13 recenzí