S.W.A.T. Jednotka rychlého nasazení
akční - DVD S.W.A.T. - JEDNOTKA RYCHLÉHO NASAZENÍ. Patří k nejlepším z nejlepších. Jsou elitou mezi strážci zákona. Nyní je čeká nejtěžší mise. Příslušník JEDNOTKY S.W.A.T. Jim Street... více »
od 96 Kč
Recenze S.W.A.T. Jednotka rychlého nasazení
Přidáno: 3. dubna 2010 (naposledy upraveno 3. dubna 2010)
Solidní počin od spíše seriálového Clarka Johnsona. Já osobně mám pro tenhle film slabost. Viděl jsem ho asi třikrát a pokaždý mě to dokáže dobře naladit. Co se týče postav tak velitel Hondo podle mě jasně dominuje. >> "Jak můžu věřit někomu, kdo nemá rád ani pravej americkej hot dog?" Jinak tomu ale ve druhý půlce docela dochází dech a už to trochu nudí. To ale nic nemění na tom, že tady mam spoustu oblíbených scén. Opravduje to skvělý akční film z řad policejních atd. Jeden z nejlepších. Kdo neviděl tak udělal hodně špatně doporučuji opravdsu shlednout.Pro:
- Herci ve filmu opravdu hrají tak jak se má. Svo je role zvládly na jedničku.
Proti:
- Nekteré přehnané scény mi vadili ve filmu. A také občasný humor, který vubec neměl hlavu ani patu a vůbec se nehodil k danému tématu.
Přidáno: 16. března 2010
Oblíbený produkt, jsem sběratel originálů,spokojenost s produktem,rozhoduje cena cena za konkrétní titul,doporučovat nelze je to věcí idividuálního úsudku na konkrétní titul.Důležitá je cenová relace.
Pro:
- Rychlá akce vše dle popisu v podmínkách
- Produkt je originál bez známek poškození dle nabídky
- Z nabídek nejlevnější
Přidáno: 31. ledna 2010
Tento druh filmů mě vůbec nebaví. Na film jsem se podívala jenom kvůli přítele, který se na film těšil. Pro mě to byla opravdu nuda, samé běhání, honičky a střílení mě vůbec nebere. Film nebyl ani vtipný, jen herecké obsazení je dobré. Pokud máte tento druh filmů rádi, bude se vám líbit, jinak určitě ne.Pro:
- hodně akce
- dobří herci
- nesmyslné scény
Přidáno: 31. ledna 2010
Film S.W.A.T. začíná kdy dva policisti postřeli růkojmí a jsou vyhozeni z práce.Jeden však zůstane alespon u čištění zbraní Jednou jeden kapitám dostane za ukol aby setavil tým jednoo hrdinu co zůstal u čištění zbraní do něc vezme a vycvičí ho .Poté mají za úkol přepravit nebezvbečného vězně... jak to skončí? doporučuji všem příznivcům akčních filmůPro:
- Herecké obsazení
- skvělý děj
- skvělé akční scény
Přidáno: 31. ledna 2010
Akční a nejlepší film z policejního prostředí v současnosti. Tento film nahlíží do oblasti policejního přílušníka a potažmo celé jeho práce u zásahové jednotky. Je vidět, že to není snadná práce, kde se člověk může flákat. Je zapotřebí mnoho drilu, psychika, vůle, výdrž, nemít strach. Nebezpečné akce a dotyk smrti je v tomto filmu realitou, která vás ovšem neodtrhne od obrazovky.Pro:
- Skvělý děj
- Ojedinělý scénař
Přidáno: 13. ledna 2010
Tento film mě doslova pohltil.Od začátku do konce mě bavilo se na něj dívat nejvíce mě ve filmech fascinuje mexická herečka Mechaella Rodrigezová která zde vykonala dobrý herecký výkon.Pro:
- Super akční film
- Strhujcí příběh
- Velice dobré akce ve filmu
- Dobrý zvukový zpracování
- Slušné grafické efekty
- Herecké obsazení
- Mechaella Rodrigezová
- Přílis vysoká cena
Přidáno: 19. září 2009
Sympatický akční film, kterému vévodí hvězdný Samuel L. Jackson.Dva zasahující policisté pochybí a dostávají tak po hádce s nadřízeným na výběr - buďto od elitní jednotky odejdou, nebo budou pracovat ve skladu. Zatímco Gamble od policie odchází, Jim Street( Colin Farrell) v naději na návrat do S.W.A.T.u zůstává. A šanci mu dá právě Samuel L. Jackson, který sestavuje elitní komando.
Akcí nabitý a po dějové stránce velmi slušný snímek ještě zvedají Jackson s Farellem, kteří svou práci odvedli více než dobře.
Pro:
- Samuel L. Jackson + Colin Farrell
- slušné tempo a akce
- místy lehce předvídatelné
Přidáno: 26. srpna 2009 (naposledy upraveno 30. září 2009)
Jednotka S.W.A.Tu musí přeravit vězně, ale ten vyhlásí že dá ohromnou kupu peněz tomu, kdo ho osvobodí a tak tato jednotka stojí proti každému ve městě.Jednotka S.W.A.Tu musí přeravit vězně, ale ten vyhlásí že dá ohromnou kupu peněz tomu, kdo ho osvobodí a tak tato jednotka stojí proti každému ve městě.Jednotka S.W.A.Tu musí přeravit vězně, ale ten vyhlásí že dá ohromnou kupu peněz tomu, kdo ho osvobodí a tak tato jednotka stojí proti každému ve městě.Jednotka S.W.A.Tu musí přeravit vězně, ale ten vyhlásí že dá ohromnou kupu peněz tomu, kdo ho osvobodí a tak tato jednotka stojí proti každému ve městě.Přidáno: 16. června 2008
Tak tohle je docela paráda , sice jeden z americkejch akčních filmů, ale je docela dobrej . je potřeba vycvičit novou policejní jednotku por speciální zásahy. Jen co je jednotka vycvičena , tak je hned zapotřebí. V hlavních rolích uvidíte Samuela L. Jacksona a Collina Farella. Film je velmi poutavý, chvílema jsem se nemohla odtrhnout.Zobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí