S tebou mě baví svět
1982
S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT - opravdová rodinná komedie. Komedie o rodinné dovolené v maledné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o šest malých dětí. Muži jsou přesvědčeni,...více »
Jak hodnotíte produkt?
Recenze S tebou mě baví svět
Přidáno: včera, 19:38
S tebou mě baví svět má drahá Julčo...to si každý kdo tuto komedii vyděl vybaví když mu řeknete název tohohle filmu.Skvělé podání herců a hereček,hlavně malých šikovných dětí.Prostředí - sníh a stará Praha.Děj filmu:komedie kdy se muži jedou odreagovat na chatu a děti jedou s nimi,pokud jste tento skvělý,starý,komediální,rodinný film ještě neviděli doporučuji.Pro:
- - na tu dobu skvělý
- - hezcí herci a herečky (hlavně děti)
- - skvělý děj ze života
Proti:
- - nic proti nemám,snad jen to že film je starý ale na to jak je starý tak je skvělý :D
Přidáno: včera, 16:15
Velmi povedená rodiná komedie.Tento film nemá prostě chybu.Herecké složení je geniální Václav Postránecký,Pavel Novotný a Július Satinský.Písně nazpívala Helena Vondráčková.Film který si u vás doma zaručeně najde své místo.Pro:
- Tento film získal cenu komedie století a určitě stojí za to se na ní podívat.
- Není nic proti
Přidáno: 6. března 2010 (naposledy upraveno 6. března 2010)
U tohoto filmu se zasmějete, protože vtipu zde není málo. Skvěle obsazení herci Vás nebudou nudit po celou dobu sledování. Jen tak rychle se neokouká, doporučuji všem věkovým kategoriím. Škoda jen, že se nenatočily další díly.Pro:
- perfektní film
- výborná obsazenost herců i dětí
- vtipnost
- romantika
- natočeno v krásném prostředí Beskyd
- prolíná běžný život, práci a dovolenou, kteří si musí muži užít i se svými dětmi
- hudba
- není co
Přidáno: 5. března 2010
Krásná komedie,skoro i národní.Kdo by jí neznal..?Moc pěkné obsazení,dobře natočené.Pobaví,nezkazí náladu,dlouho jsem neviděla český film,který se se této komedii rovnal.autorka zachytila vše ,co tam mělo být a ještě k tomu s vtipem.opravdu komedie století.Pro děti i pro dospělé,doporučuji všem jakéhokoliv věku..Pro:
- Kdo by neviděl tuto super komedii.Kolikrát už jsme jí viděli,ale vždy pobaví.Nejlepší byla na poprvé,to se nedá zapomenout.Děj ze života a hlavně i s dětmi,super natočený film.
Proti:
- Nemám nic proti,pro nás jednička
Přidáno: 23. února 2010
Velmi pěkný film, podle hlasování diváků v jedné anketě se jedná o nejlepší českou komedii všech dob- i když to může být místo pro polemiku, tak se musí uznat, že ten film můžete vidět ne jednou, dvakrát ale několikrát po sobě a stále se budete smát. Dobré herecké výkony herců a především neherců - tím mám na mysli děti, které tím jak jsou bezprostřední dosahují právě nejhezčích scének. Všem vřele doporučuji nejen k podívání ,ale také ke koupi.Krásná zimní příroda jen umocňuje zážitek z filmu. Píseň, která nás provází prakticky celým filmem, je také velmi dobrá a pořád ji hrají v různých rádiích, takže si hned na film zase vzpomenete.Dokonalá,ale v podtsatě velmi jednoduchá zápletka dělá film výborným.Pro:
- Nádherný fillm
- skvělá komedie
- výborné herecké výkony
- dokonalá, ale jednoduchá zápletka
Proti:
- snad jen, že nebyl natočený druhý díl
Přidáno: 16. února 2010
Tuto komedii zná snad každý český divák. Film má vtipný děj, který je divákovi blízký. Herci zvládli své role perfektně a je znát, že je tento film také bavil. Film je nabitý nesmrtelnými hláškami, které pobaví i dnes. Není problém tento film zakoupit za skvělou cenu jak na internetu tak v kamenném obchodě. Určitě tento film doporučuji.Pro:
- skvělá cena
- skvělí herci
- vtipný příběh
- nesmrtelné hlášky
Přidáno: 15. února 2010 (naposledy upraveno 24. února 2010)
Obsah:Každoroční pánská jízda tří otců se vlivem razantního zásahu manželek stává něčím jako mateřskou školou v zimní přírodě. Ukáže se, že v jistých situacích jsou otcové lepšími mámami nežli mámy samé, což platí hlavně tehdy, když mámy nejsou v dohledu. Jejich výchovné metody jsou velmi svérázné a vyvolávají plno zmatků a úsměvných situací....
Komedie / Rodinný
Československo, 1982, 82 min
Režie: Marie Poledňáková
Hrají: Július Satinský, Václav Postránecký, Jana Šulcová, Eliška Balzerová, Květa Fialová, Zdena Studenková, Pavel Nový, Jan Faltýnek
Přidáno: 1. února 2010
Stará dobrá rodinná komedie u které se nikdy nenudíte a kdykoliv je v TV vždy se na ní podívám. Muži odvezou své děti na hory kde se o ně mají starat, ale moc jim to nejde a je to velmi komické. Super film pro celou rodinu. Určitě se na něj podívejte, nebudete litovat a zasmějete se:)Pro:
- Skvélé scény
- Super komedie
Přidáno: 1. února 2010
Vždy se tímto filmem doma pobavíme! I když ho dávají většinou na Vánoce v televizi, tak v naší sbírce nemůže chybět, protože když si chceme dát odpočinkový večer, tak sáhneme po této komedii. Máme rádi Julia Satinského i Postráneckého i Pavla Nového. Smějeme se výkonům dětských předstvitelů - oblíbenec je Mates a Pepíno :-)Pro:
- Nesmrtelná klasická česká komedie
- vlídný humor
- super herecké obsazení
- vlezlá píseň od Heleny Vondráčkové
Přidáno: 31. ledna 2010
Humorné, převratné, všeobecně známé, omílané dokolečka a přesto vždy koukám znovu a znovu, oplachuju už předem děti v čaji, projíždím léčkou uhlím, čekám na hlášku o Matesovi ve vlaku, broukám si písničku Sladké mámení...no, je to prostě komedie století, kdo ji nezná, je OUTPro:
- klasická česká komedie
- vtipné hlášky
- odkoukáno ze života manželů
Proti:
- mnoho náhod na jednom místě,
- ale je to umělecká fikce, takže to odpustíme
Přidáno: 29. ledna 2010
Moje oblíbená česká komedie která určitě pobaví úplně každéhoDoporučuji pro celou rodinu děj se odechrává na horách a částečne ve městech otcové s dětmi vyrazí na hory tak jak to může asi dopadnout doporučuji!
Pro:
- výborná česká komdie
- skvělý herci
- výborná zábava pro celou rodinu
- nostalgie
- skvělý děj a záver
Proti:
Přidáno: 23. ledna 2010 (naposledy upraveno 23. ledna 2010)
Film se odhrava vetsinou na horách parta dopelích si potrebuje odpocinout od svíci manzelek,pritelkyn berou deti a jedou si uzivat hor a snehu super ceky film ktery videlo uz spousta lidi film na ktery se muzou divat deti ale jiste na sve si prijdou i dopeli muzu jenom doporucit.Pro:
- skvělí herci
- film vsech generaci
Přidáno: 21. ledna 2010 (naposledy upraveno 21. ledna 2010)
Tento film je natolik známý a všichni jsme jej viděli už tolikrát, že psát recenzi poněkud ztrácí smysl. Spousta vět z filmu už se stala součástí slovníku každého z nás. Film můžu sledovat donekonečna, pořád dokola a asi mne nikdy neomrzí. Když napíšu doporučuji, tak nevím komu, viděl to už asi každý..Pro:
- klasika
- dokonalý humor
- naprosto nic
Přidáno: 14. ledna 2010
Velmi povedená rodinná komedie o tom, že i tři chlapi se tak tak dokáží postarat o děti a jejich vlastní způsoby péče o svě děti pobaví každého. Film vyniká vtipnými momenty a upoutá nejednoho diváka. Zvlášť Július Satinský odvádí skvělou hereckou práci.Pro:
- Herci
- Půvabné prostředí
- Hezká rodinná komedie
Proti:
- Možná chybí nějaký větší děj
Přidáno: 12. ledna 2010
Chlapi hlídaj děti několik dní v kuse. To musí být podívaná - tak jsem se mrkla.Je to hezká komedie bez umělých vtipů (spíše bych řekla že se naprosto přesně podobá myšlení některých mužů).
Není nějak světová, ale koukat se na to dá.
Doporučila bych tuto komedii, ale člověk od ní nemůže očekávat to co od dnešní amerických komedií.
Pro:
- pravá česká komedie (dokonce i vtipná)
Proti:
- bohužel člověk se jí brzo překouká, když ji dávají každou chvilku v televizi
Přidáno: 9. ledna 2010
Tento film pobaví snad celou rodinu, jak to asi dopadne, když si 3 chlapi vezmou na chalupu kupu dětí? No pěkně vesele. V této nejlepší české komedii najdete mnoho vtipných scének. Film je jak pro děti tak i pro dospělé. Mě osobně se velmi líbí a můžu se na něj dívat kdykoliv:-) Velmi doporučuji... Vhodné jako dárek. Mnoho známých č. hercůPro:
- krásná komedie
- mnoho vtipů
- krásná cena
Přidáno: 8. ledna 2010
Tento film je klasika české kinematografie.Zcela se ztotožňuji s recenzí kterou napsal Mazziworld.I kdybych tu komedii viděla už po 99,stále se budu mlátit smíchy.Je to jedna z nejlepších českých komedií,kterou kdy filmaři v naší kotlině natočili.Jde o nadčasový film napříč dobou a neohraničený věkem.Můžu jen doporučit.Skvělá podívaná.Pro:
- Skvělá rodinná komedie
- Výborné herecké obsazení
- Výborný scénář
- Nezapomenutelné gagy
Proti:
Přidáno: 6. ledna 2010 (naposledy upraveno 30. ledna 2010)
krásná česká komedie s typickým českým humorem. Do dneska ji žádná jiná komedie nedokázala pokořit a myslým že hned tak nedokáže. je jen otázkou co za tím vším stojí. prostě základem je dobrý scénář, dobrý herci a skvělý děj. a máme tu super celovečení film.Pro:
- herecké obsazení
- Dobrý scénář a dej
- Dost humoru
Přidáno: 25. prosince 2009
Helena Žáková
Přidáno: 30. září 2009
Další film mého mládí, myslím si že skvost české kinematografie. Krásná komedie se spoustou originálních vtípků a výbornými hereckými výkony. Za zmínku stojí i dětští hrdinové filmu, kteří do příběhu zapadají a vůbec se nezdá, že by museli nějak přihrávat, byť na druhou stranu musím přiznat, že jejich role nepatří mezi ty nejhovornější. No a co se týče tria Satinský, Postránecký, Nový, to se nemusím ani zmiňovat jak skvěle zahráli. Film jsem viděla už tolikrát a nikdy mě neomrzí.Pro:
- legendární rodinný film
Přidáno: 16. září 2009
Eva
Přidáno: 28. srpna 2009
Ne, že by šlo o špatný film, ale přeci jen - tituly tipu "komedie století" a podobná megalomanská přízviska si tahle, i když poctivá a zručně natočená česká komedie nezaslouží.Roztomilý příběh o manželském soužití a "pánské jízdě s dětmi" na horách je úsměvným (a lehce ironickým) náhledem na to, jak mezi sebou komunikují muži v přítomnosti chotí a bez nich, jak se jim stýská, i když se jim před kamarády vlastně vůbec nestýská a jak se (ne)umějí postarat o své ratolesti, když jsou na ně sami.
Hlavní herecká role = kupa dětí. A předem upozorňuji - tenhle film se bude daleko více líbit ženám než mužům.
Pro:
- kvalitní herci a sympatická kupa dětí
- chybí výraznější akce
Přidáno: 26. srpna 2009
Idealni dvd pri kterem nikoho neurazite kdyz jej darujete.Film ktery sice kadzy videl asi tak 99x ale i presto si jej kazdy rad uchova ve sve kartotece. Klasika ceske filmografie, usmev prochazejici filmecek uz od samotneho obalu. Jednoznacne doporucuji i presto ze bych si to nekoupil (jsem jeden z tech co to 5x darovali a 99x videli)Pro:
- cena 49kč
- neurazejici klasika
- pravidelnost v tv
Přidáno: 24. srpna 2009
Přidáno: 20. června 2009
Neochvějná klasika v české kinematografii. S tímto filmem se každý člověk musí dostat zákonitě do naprosté pohody. Až si tak říkám, jaké to bylo tenkrát krásné. Neměli jsme nic nebo jen proklatě málo, ale byli jsme veselí a šťastní a dětství bylo naprosto úžasné.K filmu samotnému. Český humor je hlavním tahounem celé výpravně-dobrodružné komedie. Děti do scénáře úžasně zapadají a jakoby to bylo přímo to nejhlavnější z celého filmu. Nedá se říci, že by se točilo vše kolem nejmladšího mimina Matýska. Celé se to točí kolem všech, což dává filmu náboj jako hrom a nenechá Vás ani na vteřinu vydechnout. Čeština jako taková je pozdvižena svými dvojsmysly a přirovnáními. Zde bych rád autorům poděkoval, protože s příchodem počítačů a mobilních telefonů, naše úžasná mateřština šíleně upadá. Dopadneme tak brzy jako bájná Atlantida.
Manželky jsou ve filmu nejen podány jako ty nejsprávnější matky, uklizečky bez kterých bychom my muži nikdy nemohli existovat. Druhou rukou jim však dává nesmírnou volnost a muži se dostávají právě do jejich rolí. S jakou bravurou nám muži dokazují, že jsme rovnocennými náhradami ale ještě něco navíc, to je prostě nádhera. Tento film bych nařídil dětem školním jako povinnou četbu ( něco jako za nás Němý Bobeš ), a dospělým jako duševní rehabilitaci. Je to prostě klasika, která by neměla upadnout v zapomnění.
Pro:
- Velmi zábavné
- Vyzdvihuje naši mateřštinu
- Dokonalý scénář
- Děkuji našim ženám a matkám
Proti:
- nedokáži si vůbec nějaké představit
Přidáno: 17. června 2009
V tomto už lehce starším ale stále neokoukaném filmu se podíváte na tři kamarády,kteří každou zimu spolu jezdí na chatu.ovšem tentokrát toho mají manželky dost a dají svým drahým polovičkám sebou i jejich děti,takže pánové se celou dobu musejí místo válení a odpočinku starat o šest děti a vymýšlet všelijaké zabavné hry a jejich manželky mají konečně jednou taky čas pro sebe.Ale nedá jim to a přijedou pány zkontrolovat.Pro:
- Vtipné a skvěle obsazené.
- příběh ze života
Přidáno: 23. února 2009
nejlepší čeká komedie všech dob, dokonce byla vyhlášena komedií století. Film pojednává o tom jak maminky vypečou s tatínkama a na jejich každoroční pánskou jízdu na horách jim přibalí děti. A pánové dělají jakože nice, že pohoda, ale ve skutečnosti je to pěkně vykolejí. Skvělé herecké obsazenía spoustu zábavy. Tohle nikoho nezklame :-)Přidáno: 23. února 2009
Kdo by neznal tuto komedii století.Nádherná zima, spoustu rošťáckých dětí, maminky, které mají obavy zda to tatínkové týden na horách zvládnou sami s dětmi.Film, který si u vás doma zaručeně najde své místo. To musíte mít!!!Pro:
- + zábavná komedie pro celou rodinu
- + moc pěkný příběh
- + sranda od začátku až do konce
Přidáno: 22. února 2009
Přidáno: 22. února 2009
Vzhůru na expedici Ydykseb na apaluchu! Povedená trojka kamarádů (Postránecký, Satinský, Nový) každý rok na týden opouštějí své manželky a vyrážejí na pánskou jízdu do zasněžených hor. Ale jednou si manželky dupnou a přibalí jim šest dětí. Jak pánové zvládnou starost o hromadu čertíků ve věkovém rozmezí od čerstvých školáků až k oplínkovanému Matýskovi v kočárku? No přece jako chlapi! Mají přece talent a taktiku... Tento film právem získal cenu komedie století a určitě stojí za to se na ní podívat. Uvidíte, že se k tomuto veselému filmu budete rádi často vracet.Přidáno: 20. února 2009
Jedna z nejuspěšnějších českých komedii.Pojednává o manželích,kteří si každý rok jezdily na hory sami a manželkám došla trpělivost tak jim dali i děti a začíná nové dobrodružství s neposedama.tuto komedii snad viděl každý 4ech a ten kdo ji neviděl tak o hodně přišel,ale může to dohnat.Tak si pospěšte je na co koukat.Přidáno: 20. června 2008
Tento film je starý a nijak zvlášť mi neučaroval.....ale dívat se na to dá.....já mám prostě jen jiný názor, jsem spíš na filmy v dnešní době.......ale pokud jste tenhle film neviděli, určitě se na něj podívejte.......je sice starej ale vtípky se tam najdou...........................................Přidáno: 19. června 2008
Legendární komedie se spoustou naprosto originálních vtípků a výbornými hereckými výkony. Za samostatnou zmínku stojí i dětští hrdinové filmu, kteří do příběhu zapadají naprosto precizně a vůbec se nezdá, že by museli nějak přihrávat, byť na druhou stranu musím přiznat, že jejich role nepatří mezi ty nejhovornější. No a co se týče tria Satinský, Postránecký, Nový - na to není žádný superlativ. "Maminka mě utírá vždycky lopuchem." "Tady žádný lopuch není".... :))Přidáno: 12. června 2008
Super komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde si tři přátelé strají o šst dětí. Jsou přesvědčeny, že jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Opravdu super film, nejlepší komedie století. Opravdu jsou mužské metody lepší ?!? Doporučuji! Roztomilé děti, a tátové co si dost věří.Přidáno: 29. května 2008
Komedie století byla udělena vážně právem. Tento film nemá prostě chybu.Herecké složení je geniální. Jedna vtipná scéna střídá druhou.Prostě rodiný výlet s dětmi jak má být. Tenhle film už pobavil několik generací a určitě v tom bude pokračovat dále. Takhle má vypadat film pro celou rodinu.Kdo to ještě neviděl tak udělal velkou chybu.Přidáno: 28. května 2008
Klasická česká komedie ve které si najde každá věková generace to své.Je to sice starší film ale boduje i ted.Hlášky z filmu jsou známé celé společnosti.Vystupuje zde spoustu dětských herců ale i známý čeští herci jako jsou Václav Postránecký,Pavel Nový a Július Satinský ze Slovenska v hlavních rolích.Ústřední písen nazpívala Helena Vondráčková.Přidáno: 23. května 2008
Legendární komedie se spoustou naprosto originálních vtípků a výbornými hereckými výkony. Za samostatnou zmínku stojí i dětští hrdinové filmu, kteří do příběhu zapadají naprosto precizně a vůbec se nezdá, že by museli nějak přihrávat, byť na druhou stranu musím přiznat, že jejich role nepatří mezi ty nejhovornější.Zobrazuji 1 - 37 ze 37 recenzí