Ratatouille
Animovaný DVD film - animované - Blu-Ray Ratatouille (DVD) - Disney 21173 (Ratatouille) 2007 / Animovaný, Rodinný, Dětský / 108 minut / USA V prodeji od: 9. 6. 2010 Oscarem oceněný režisér Brad Bird a vypravěčští... více »
od 249 Kč
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Pěkné animace
- Kvalitní příběh
Příběh krysy, která si vysnila stát se kuchařem. Když měl přijít film do kin, nedovedl jsem si představit, že by se dalo takovéto téma zpracovat nějakým zajímavým způsobem. Tvůrci však odvedli slušnou práci a výsledkem je opravdu nádherně zpracovaný příběh. Víc neprozradím. Doporučuji.
- Pěkný animáč
- Pro všechny věkové kategorie
- Dobrý děj + nápad
- Slušná cena
- Oscarový režisér Brad Bird
Příběh se odehrává ve Francii , kde žije jeden nešikovný kuchař , který jednoho dne narazí na geniální myšku , která umí výborně vařit a tak to dají dohromady a dasahují výborných výsledků , tento příběh ve lkmi chytlavý a neohraný , vřele doporučuji !
- Kvalita animace
- Poutavý a pěkný děj
Jedna část příběhu je o malém Kuchtíkovi ve velké restauraci který toho nikdy moc nedokáazal
Druhá část e o Myši která ze všeho nejraději vaří
Tyto příběhy se střetnou v restauraci. Myš ovládá tělo kuchtíka a vaří skvělé pochoutky Zatímco nikdo nečká že by to mohla dělat ta myš kuchtík se prodíra mezi mistry kuchaře
- Překrásný pohádka pro děti
- Moderně pojatá grafika
- Krásná cena
Pohádka Ratatoulli se musí líbit snad každému, kdo ji viděl. Je o malém myšáčkovi, který rád vaří, seznámí se s jedním nešikovným kuchařem který se s pomocí malého myšáka naučí vařit a tím se stává velmi oblíbeným kuchařem. Kuchař se zamilovává do kuchařky a spolu s myšáky, které Ratatoullie(kuchaříček) měl, vaří ty nejlepší speciality. jednou však musí restauraci zavřít kvůli hygienikovi, ale otevřou si krásnou malou restauraci v uličkách Francie.. Doporučuji!! Pěkný příběh na který jsem se díval asi 3krát v jednom dni. Velmi propracované:-)
- Krásná myška
- Dobrý děj
- Scénář dobrý
- vhodný pro děti
- Místy trochu nudný
Krásný kreslený film nejen pro děti to je Ratatouille. Doopravdy rodiče se nudit nebudou a děti se pobaví. jako vždy studio Pixar září. Děj je docela jednoduchý a scánář dobře napsaný. Místy sjou sice trochu nudnější části ale je jich tak málo. pro děti určitě vyhovující!!
- nádherné písně
- skvělá práce od animátorů
- nic mě nenapadá
Tento film mě zaujal dějištěm a to Paříží, kterou mám velmi ráda. Příběh je poměrně propracovaný, vtipně sepsán a chcílemi i může dojmout. Výběr krysy je poněkud zvláštní, ale těžko vyjmenovat zvířata, která by ještě nehrála v „animáku“. Líbilo se mi prostředí příjemné restaurace společně se sympatickým mladíkem snažícím se uspět s pomocí krysy to vyznělo vskutku pohádkově. Film bych doporučila jak menším dětem tak dospělým, kteří nepohrdnou dobrým animákem.
- perfektní hudba a zvukové efekty
Když nastala scéna, ve které si kritik přes dlabanec klade do úst sousto ratatouille a skrze chuťové pohárky ho vcucne tunel vzpomínek do dětství, kdy ho tím stejným a stejně lahodným krmila maminka, uvědomila jsem si, že se mnou tenhle úžasný animák udělal totéž, byla jsem zas na chvilku malá holka.
- -skvělý animovaný film
Perfektní animovaný film pro celou rodinu.Krasná animace originální příběh o krysákovi jménem Remy,ktery je veliký labužník a chtěl by se stát šefkuchařem v Pařížské restauraci,již zesnulého vyhlášeného kuchaře Russoa,diky pomoci mladeho chlapce se dostává do vyhlášené restaurace a uskuteční si svuj sen,bohužel pro lidi nemuže byt krysa kuchařem.Doporučuji oddechovka pro celo rodinu.
- Vynikající nápad
- Americký film z Francouzského prostředí
- Na konci přitažené za vlasy
Velmi úspěšný film Ratatouille se stal skoro legendou. Svělý nápad totiž přitáhl mnoho diváků do kin a teď i k DVD. Malý krysák touží stát se kuchařem. Má vynikající čichové i kuchařské schopnosti a náhodou se skamarádí s člověkem, který mu dovolí pomáhat v restauraci uprostřed Francie. Ke konci je film hodně přitažený za vlasy, protože nevím, zda by odešel veškerý personál restaurace a krysí armáda vše udělala za něj. To však neznamená, že film ztrácí na kouelnosti, určitě doporučuji jeho shlédnutí.
- originalni kuchynsky pribeh
- nova oblibena postavicka
- cena disku
Prvni kresleny film z ktereho jsem dostal hlad a hlavne chut na cokoladu kterou zase tak mo nemusim. Musim priznat ze se jedna o originalni pribeh, originalni postavicku coz v dnesni dobe je temer nadliskdy pokus. Zapletka jednoducha ale koneckonců je to preci pro deti. Film doporucuji ale opet se musim zamyslet nad cenou disku s uvedomenim ze dnes se da dvd zajistit opravdu levneji...
Jedna z nejúžasnějších a nejroztomilejších pohádek od Pixaru.
Myšák Ratatouille uchvátil a ohromil celou rodinu, všichni jsme si jej zamilovali.
Příběh je skvělý pro menší děti, určitě se u něj pobaví. Myšák nám ukazuje všemožné stránky života. Ukazuje, že ne vždy jde všechno lehce, ale že s přáteli je vše mnohem jednodušší.
V každém případě rozhodně doporučuji alespoň shlédnout a vy sami potom uvidíte, jak vás zaujal a jestli se podíváte znovu ;-).
- skvělá grafika
- milé
- veselé
- vtipné
- pro všechny
Jedna z nejkrásnějších pohádek, která se v poslední době vytvořila, pojednává o pařížské kryse, která nechce jíst jen obyčejné odpadky, ale chce vařit chutná a plnohodnotná jídla. Uvidíte, zda se mu to podaří. Film je perfektně zpracován a jeho grafika je skvělá. Také příběh je poutavý a krysa Remy je prostě neodolatelná.
- Pěkný děj
- Vemi pěkné zpracování
Velmi pěkná poádka o myšce s dobrým nosem.
Ratatouille je myška,která umí vařit a nebaví ji jíst z odpadků.Z jeho prvních pokusů vaření je nadšený a aby mohl dál vařit potřebuje další koření,proto vleze staré paní do domu a začne vybírat.Paní se probudí a jde si pro zbran.Ratatouille prozradí všechny myši žijíci v jejím domě a musejí odplout ... V tom se Ratatouille dostane do Paříže a jeho kariéra kuchaře může začít.
Film je o malé myšce s velými sny. Remi nehce krást jídlo se svojí rodinou, ale chtěl by vařit. náhodou se dostane do Paříže do známé restaurace Gusty. uvaří polévku a pochvalu dostane nešikovný kuchtík. Tak se skamarádí a pomocí vlasů Remi ovládá chlapce. Splou vaří a jde jim to. jenže ne všichni lidé jsou hodní....Na konec se podívejte sami, ale myslím si, že to stojí za to....
Každý může vařit.
Tohle heslo ve filmu uslyšíte mnohokrát a slyšela ho také jedna krysa jménem Remy. Remy má na krysu až hodně vyvinutý mozeček a to není vše, to co ho chce udělat kuchařem, je jeho čich. Má nadměrně vyvinutý jazýček. Když se omylem objeví v centru Paříže blízko proslulé restaurace, neváhá a vydává se na pouť.
Docela pěkná animovaná pohádka. Líbí se mi že tato má opravdu nápad. také jsem slyšela , že recepty mají původ od jednoho z nejlepších kuchařů světa. Což je bomba. Není to jentakjaká slátanina a je vidět , že na tom bylo spousta práce. myšák je skvěle propracován. tento film měl, ale až moc velkou propagaci.
Zajímaví film, o nešikovném kuchaři, kterému jde o místo v restauraci, kvůli tomu, že neumí vařit. Jednou ale nečapá v restauraci myš Ratatouille, jak vaří chutné jídla a tak mu myš navrhne, za to že ji nezabije, že mu bude pomáhat s vařením v restauraci, aby ho nevyhodili z restaurace. Film nabízí výbornou grafiku postav.
Všichni na tento animák čekali a dočkali se skvělé podívané. Nádherný animák. Opravdu si zasloužil Oscara za nejlepší animák právem. Jinak tvůrcovské duo: Brad Bird, Jan Pinkava - Jan Pinkava je prosím čech. Hlavní hrdina je krysa, který se chce stát vyhlášeným kuchaře, samozřejmě nástrahy na něho číhají a není to lehké se dostat na takový post. :)
- zajímavý příběh
- dobré,různorodé postavy
- délka filmu
- uspávající účinky
Animovaný příběh o myši která má skvělý čich na vaření.Vyloženě myší kuchař.Ta myš se setká s klukem který je na vaření tak levý,že snad ani já která spálím i čaj nejsem tak špatná.A tak se rozhodnou že si navzájem pomohou.Kdybych měla více ráda animované filmy možná bych i ocenila ale udivuje mě jeho neuvěřitelná délka,nebo se mi to jen zdálo ?
Jo tak tenhle film jsem poprvé viděl se školou v kině. Jel jsem do kina na tento film abych se ulil z vyučování ale hned po úvod jsem se do toho tak zažral že už sem jse nemohl od obrazovky odtrhnout. Když jsme po konci filmu odcházeli tak jsem si pořát přemítal v hlavě jak to bylo úžasný a tento film jsem pak viděl asi pětkrát. Tohle vřele doporučuju.
Zobrazuji 1 - 25 ze 25 recenzí