Rambo - Do pekla a zpět
Dokumentární DVD film - dokumentární - DVD Český název Rambo: Do pekla a zpět Orig. název Rambo / John Rambo Rok výroby 2008 Žánr Akční / Drama / Thriller Délka 91 minut (1:31) Režie Sylvester... více »
od 90 Kč
- Kritické (1) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
Přidáno: 6. srpna 2010
Tak filmy s Rambem sem viděl všechny. Ten první celkem ušel, ale pak už jen ten třetí jinak nic moc. Nebo sem si to teda myslel, než natočili tento díl. Ten se mi líbil ze všech snad nejvíc. Je sice divný kontrast staříka Stalloneho a mladých chlapů z armády. Ale přesně ukazuje jak to dnes chodí..mladí machři do všeho valí po hlavě a staří mazáci jim ukážou jak se má bojovat. NAvíc tento film není jen zabavnou drtičkou na maso, ale poukazuje i na pomary jež v zemi vládnou. Silní využívají slabé k jejich zabavě a pobavení..prostě velký zvěrstva. Nenechte si ujít! Fakt hafo dobrý!!!Pro:
- obsazení hlavní role
- akce
- zasazení děje do pralesa
- starý vysloužilý voják ukáže moderním machýrkům jak se bojuje
- zaujme i děj ne jen akce
Proti:
- zvláští a podle mě nedokončený film..ten konec fakt nic moc..
Přidáno: 8. června 2010
Sylvester Stalonne se vrací již ve čtvtém filmu jako postava vysloužilého vojáka Ramba. Tento díl ě docela překvapil. Čekal jsem pouze nějakou omáčku a pak klasiku. Ovšem ne. Podle mého názoru je to asi nejlepší díl. Sylvester Stalonne se zde předvedl ve skvělé formě a v jeho věku, přesahující uctyhodných 60 let myslím. Jako film je opravdu plný akce, efekty suprové, občas jsem se sice nudil, ale jinak je to docela mazec. Jako povedený film, určený spíš pro muže.Pro:
- akce, akce a zase jenom akce
- skvělé efekty, které lahodí oku
- někde opravdu reálné pasáže
- podle mého asi nejlepší díl z celé série Rambo
- Silvester Stalonne je ve skvělé formě i přes svůj pokročilý věk
- zaujme
- dobré herecké výkony
Proti:
- někde jsem se lehce nudil
- občas mi to přišlo přehnané až do absolutna
- nehodí se pro děti, absolutně ne
- hodně krve a násilí, někomu může vadit
Přidáno: 30. ledna 2010
No jestli se někdo umí vrátit do filmu tak jen Stallone. Jako takový nářez akce už tu dlouho nebyl. Děj jako vždy není to hlavní a když opomenu těch pár slabých nudných chvilek tak se musím poklonit před hodně dobrý akčňákem! veček nezkazí takže jen na něj!Pro:
- akce, Akce a AKCE
- Stallone v hlavní roli
- Dobrý scénář
- Děj místy nudný
Přidáno: 27. ledna 2010
film který jenom názvem uvede hlavní postavu do světla rambo se vrací spátky rambo si užíva v asii jeho nerušený život mu naruší skupinka lidí ketří se chou vidtdo barmy rambo je varuje nedají si říct zajmou pár lidí a skupinka lidi je najednou v nebezpečí rambo bere do svích rukou životy lidí a zachrana je tady poteče kreva budeji hodne skvělí film od ramba.Pro:
- triller
- akční
Přidáno: 23. ledna 2010
Neočekával jsem, že nový Rambo bude takový trhák. Opak však byl nakonec pravdou. Skoro bych si troufl říci, že mě tento díl zaujal nejvíce ze všech. Rozhodně doporučuji vidět každému, kdo má rád dobré akční filmy. Přijde mi, že oproti předchozím dílům už to není tolik založené na tom, že hlavní hrdina je nezníčitelný.Pro:
- Nejvíce krvavá série Rambo
- Výborný akční film
Přidáno: 17. září 2009
Manželovi je už pře 30 let a nikdy neviděl Ramba. Říkala jsem si, že ho překvapím a tak jsem naplánovala sledovací sérii. Koukli jsme na všechny 4 díly. Ve 4 je vidět, že Rambo už je starší pán s pár kg navíc, ale stále kus pořádného chlapa. Některé záběry v tomto filmu jsou hodně reálně a smutné. Mohu říct, že akce je 100%. Mužskému pohlaví, se tento již 4 díl bude líbit. Je opravdu dobrý.Přidáno: 25. srpna 2009
Sylvester v 62 letech ve skvělé formě pomáhá vysvobodit zajaté misionáře ze spárů barmské junty a postaví se i na stranu karenů kteří s ní bojují už od roku 1947. Film se z bezpečnostních důvodů nenatáčel v Barmě, ale v sousedním Thajsku. Bylo super vidět Sylvestra opět v akci, už je naplánován 5. díl, s filmováním se má začít po dokončení natáčení filmu The Expendables.Pro:
- legenda opět v akci
Přidáno: 11. června 2008
Snad již poslední díl světoznámého, proslulého, hrdinského a nebojácného vojáka, který sám s nožem v ruce vyvraždil celý větkong. V tomto díle pomáhá skupince samaritánů, kteří se rozhodli odjet na pomoc do válečné oblasti. To by se to ale nejmenovalo Rambo, kdyby se to celé nepo**alo. Nejzábavnější scéna byla, když stál na kopci z kulometním hnízdem a střílel a střílel a střílel a střílel až je všechny postřílel x)Přidáno: 30. května 2008
Rambo: Do pekla a zpět čtvrtý a poslední díl Ramba je výborný film, v hlavní roli s Sylvesterem Stalonem, který si film i sám narežisoroval, je film s mnoha neočekávanými okamžiky a standartní rambovskou atmosférou. Rambo bude samozřejmě zase zabíjet zlé padouchy a nakonec je všechny pozabíjí a dopadne vše správně.Přidáno: 30. května 2008
Rambo: Do pekla a zpět je výborný film, v hlavní roli s Sylvesterem Stalonem, který si film i sám narežiseroval, vás provede filmem, ve kterym je mnoho neočekávaných okamžiků a standartní rambovská atmosféra. Rambo bude samozřejmě zase zabíjet zlé padouchy a nakonec je všechny pozabíjí a dopadne vše správně.Zobrazuji 1 - 11 ze 11 recenzí