Quantum of Solace
akční - DVD Český název Quantum of Solace Orig. název Quantum of Solace Rok výroby 2008 Žánr Akční / Dobrodružný / Drama / Thriller Délka 106 minut (1:46) Režie Marc... více »
od 178 Kč
Recenze Quantum of Solace
Přidáno: 20. ledna 2012
Bond 50: Komplet 20 filmů na Blu-ray - eMag.cz
Filmy s Jamesem Bondem jsou nejoblíbenějšími ve své kategorii, o tom není nutno diskutovat. Tak proč si všechny jeho filmy nezopakovat během volných víkendových chvil? Na Blu-ray. Celá recenze na www.emag.czPřidáno: 23. ledna 2010
Výborný akční film plný dokonalých efektů. Z mého pohledu rozhodně doporučuji. V mém okolí se vyskytuje mnoho zastánců "starého Bonda". Tento film však nevychází z původního příběhu, proto je celkem odradil. Jako akční film však nemá žádnou chybu. Doporučuji rozhodně shlédnout.Pro:
- Excelentní akční film
- Nezaujme příznivce starého Bonda
Přidáno: 13. ledna 2010
Další pokračování série Bondovek z názven "Quantum of Solace" film je celkem hezky natočení kvalitně spracovaný ,ale na muj vkus už to není klasická bondovka jako ty předešlé , určitě záleží na divákovi ,ale mě tento díl moc nezaujal.Pro:
- Výborná hudba
- Ucházející děj
- Dobrá cena
- Effekty
- Už to není ono
- Jiný herec
Přidáno: 9. ledna 2010
I když je tato nová Bondovka zfilmována hezky, tak si myslím, že se nejedná o klasického Jamese Bonda. Ve filmu je málo jeho přístrojů, James Bond dělá základní chyby a herec, který jej hraje, se mi na něj vůbec nehodí. Jen ta hudba je dokonalá.Pro:
- další Bondovka
- spousta pěkných efektů
- mnoho akce a adrenalinu
- pěkná hudba
Proti:
- jiný herec v hlavní roli
Přidáno: 6. ledna 2010 (naposledy upraveno 30. ledna 2010)
Na bonda jsem se vždy moc těšil ale poslední dva díly, včetně toho mi skazili radost, né že by to byl špatný film, to ne, ale není to ten nezničitelný hračička bond. Prostě je to velmi dobře natočený akční film. CO se mi v tomto filmu líbí daleko více jsou akční scény, které jsou dobře natočené, viděl jsem to v kině a stojí to zato. DvD má doma a občas se na to kouknu. takže hodnotím 90%Pro:
- Zajimávý scénář
- dobré akční záběry
- obsazení
Přidáno: 26. srpna 2009
Sberatele Bondovek učitě neváhají, pro ostatní bych tak trošku váhal proč to nakupovat. Přeci jenom kouzlo filmu je opravdu založeno jen a jen na tom že je to další Bondovka. Jinak si myslim ze by tomto snimku asi velmi brzo "neštěkl" ani pes. Za sebe moc nedoporučuji nebot pro me je James Bond jen jeden - Sean Connery.Pro:
- serie filmů James Bond
Proti:
- brzké možnost shlednutí v TV
Přidáno: 26. srpna 2009
Další díl skvělé série Jamese Bonda. Myslím že tento díl není o nic horší než ty předešlé, film se mi velmi líbil jako všechny "bondovky". Opět celovečerní snímek plný akčních scén, nepřekvapí ani neurazí. Slýchal jsem že Daniel Craig prostě "neni vono" ale myslím že v klidu může nahradit předešlé bondy.Pro:
- skvělý výkon Daniela Craiga
- typická bondovka