Příšerky s.r.o.
Animovaný DVD film - animované - Blu-Ray Příšerky s.r.o. (DVD) - Disney 20558 (Monsters, Inc.) 2001 / Animovaný, Rodinný, Dětský / 88 minut / USA V prodeji od: 9. 6. 2010 Nový film od tvůrců Toy Story: Příběh... více »
od 259 Kč
12% | (4) | |
0% | (0) | |
6% | (2) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Příšerky s.r.o.
- Zobrazit:
- Video (0)
- skvělá animace
- originální příšerky
- vtipné
Film jsem viděla už několikrát a stejně se na něj vždy ráda podívám znovu. Od společnosti Pixar nejde neočekávat nic jiného než dobrý film. Vhodné pro malé děti, skvěle animováno, vtipné scénky a hlášky. Líbí se mi vztah mezi příšerkami a malým děvčátkem a vítězství dobra nad zlem, jak už to v pohádkách bývá. Konec určitě rozpláče každého:-)
- -pěkný příběh
- -děj, který Vás chytne za srdce
- -šťastný konec
- -dobré téma animáku (děti, strach, tma, příšery)
- -vtipné
- -hodně dobře animovaně propracované
Tento film patří k mým nejoblíbenějším, prostě musím dát 100% :) není co vytknout, dokonalý animák od pixaru, takže žádné zklamání vás určitě nečeká. Poutavý příběh, kdy malé děti se opravdu bojí tmy a strašidel, pěkně zpracované, dobrý až dojemný konec. Srandovní postavičky, krásné animace.
- Dobrá cena
- Rodinná animovaná komedie
- Akční scénky
- Vtipné scénky a hlášky
- Občas dojemné a roztomilé scénky
- Známý po celém světě
- Hezké postavičky
- Dobré provedení
- Vhodný jako dárek
- Pro malé i velké diváky
- Nic mne k tomuto filmu nenapadá
Tento animovaný film, o kterém jsem tolik slyšela, mne po prvním shlédnutí chytl za srdce. Film spadá do žánru rodinná animovaná komedie. Film oplývá akčními scénkami. Ve filmu je také spoustu vtipných hlášek a scének. Občas nechybí i ta pravá roztomilost a dojemnost. Film je znám po celém světě,je tedy velmi populární. V příšerkách S.r.o. vystupují moc hezké, graficky povedené postavičky. Na celém filmu se mi líbí dobré provedení a povedené animace. Film je vhodný pro malé i velké diváky. Doporučuji také jako dárek pro děti například k narozeninám. Proto vám tento film mohu jen doporučit.
- zábavné
- výborně zpracované
- nestárnoucí
Momentálně mám možná okno, nebo to prostě tak je. Nedokáži si totiž vybavit jediný film od Pixaru, který by nebyl povedený. Na Příšerky jsem si počkal trochu déle, než byla jejich premiéra, ale přesto jsem věděl, že až se k nim dostanu, je jistota, že mě nezklamou.
Jak jsem předpokládal, tak se také stalo. Neuměl jsem si představit, o čem může tento film být, ale to, co si pro mne autoři připravili, bylo úžasné. Do příběhu se vešlo všechno, co film dělá zábavným – nechyběly suprové hlášky, dynamické akční scény, výborná kamera, jemné reflexe na jiné firmy, kritika a v neposlední řadě ani vtipné scény "z natáčení" v závěrečných titulcích.
Co se týče animace, bylo jasné, že se bude jednat o vrchol toho, co v roce 2001 vyšlo, aby také ne, když se na modelování, stínování a animaci podílely takové špičky z oboru. Na tento kousek se kdykoli rád podívám znovu, klidně třeba hned.
Mohu doporučit každému a musím upozornit ty, co si myslí, že je tento film jen pro děti, že se příšerně pletou!
- Nádherné animace
- Nápaditý příběh
Přestože kvalita aniamcí je dnes již překonána, dojemný příběh ošklivého bubáka a malé holčičky dostane každého. Svět strašidel ukrytý za dveřmi dětských pokojíků, využívající strach a křik jako energii - zní to jako hloupost ale v příběhu vše dává smysl. Chvílemi opravdu vtipné, chvílemi napínavé, chvílemi romanticky dojemné. Doporučuji.
- pěkný příběh jak pro děti tak dospělé
- krásné práce animátorů
Tento příběh je jak stvořený pro rodiny s malými dětmi, jelikož zaujme i jejich rodiče. Ve filmu je vidět úžasná práce animátorů, která skvěle doplňuje nádherný příběh o příšerkách a malých dětech, s tím, že se příerky dětí bojí. M2 osobně se film velmi líbil a tak určitě doporučuji.
- pěkný příběh
- animace
Film je o příšerkách které jsou zaměstány v "elektrárně" energii získávají tím že straší děti které potom křičí a en křit je energie :).Jednou ale do jejich světa proklouzne malé dítě které způsobí obrovský rozruch a zamotá životy hrdinů. Tento film doporučuji všem co mají rádi takové krásné animované filmy pro děti
- Animovaný
- Vhodný pro všechny
- Spousta srandy
Hlavní strašidlo James P. Sullivan a jeho spolubydlící , tvrdohlavý kamarád , jednooký Mike Wazowski. Do jejich světa vstoupí holčička jménem Boo , která jako jediný člověk dokázala vstoupit do tohoto tajemného světa . Určitě stojí za to tento animák skouknout.
- grafika
- nejen pro děti
Velice krásný animovaný příběh příšerek, které v noci straší zlobivé děti. Jedná se o jeden z vůbec prvních filmů, které byly natočeny dle speciálních technologií tak, aby každá postava byla ztvárněna zcela realisticky. Film obsahuje velice vtipné scénky dvou hlavních příšerek, takže film není jen pro děti.
- Pěkná animace
- Velmi vtipné
- Spíše pro děti
Do světa příšerek se dostane živé dítě a to je strašná pohroma. Modrý, chlupatý medvěd a jednooká zelená koule se o ni starají. Rozhodnou se Boo vrátit, ale moc se jim to nedaří, protože se je padouch snaží zastavit. O různé zvraty nebudete mít nouzi. Film je plný dobrodružství, lásky i poznání. Velmi doporučuji se na něj podívat i když je spíše pro děti.
- Skvela animace
- poutavý příběh
- oblíbený dětský film
Velmi krasny pribeh ktery divaka opravdu pobavi. Musim priznat ze i me jakozto zastupce rodu dospelych pobavilo a nenudilo. Půvabne postavicky se svou krasnou noblesou i originalnim vzezrenim, srozumitelne, jasne, trapne neparafrazujici. Doporucuji ac se lehce zamyslim nad cenou jestli neni az moc nadnesena.
- pohádka pro celou rodinu
- skvělé příšerky všech tvarů i barev
- originální příběh
Animovaná pohádka s příběhem, který tu ještě nebyl a je zcela neokoukaný. I z toho důvodu doporučuji pohádku shlédnout.
V každém případě jsou ve filmu použity skvělé efekty, příšerky jsou každá originál, najdeme je zde v různých barvách a tvarech (nikde žádné kopie jedné příšery). Celkově je film po technické stránce udělán velice pěkně.
Rozhodně doporučuji :-).
- skvělé zpracování příšerek
- i dospělí se pobaví
- přitažlivost příšerek pro děti
Moc pěkná animovaná pohádka. Na první pohled mě na ní zaujalo tolik druhů příšerek, každá jiná, každá měla jinou barvu,jiné zpracování, jiný styl strašení. Mike a James pracují ve firmě , kde věří , že děti jsou pro ně nebezpečné. Jaké je teprve pozdvižení, když se do firmy dostane malá holčička.
Tihle dva ji vemou pod svou ochranu a pokusí se zajistit , aby se v bezpečí dostala domů.
Mamí v tamhleté skříni je bubák!...
Kdo by si to pomyslel, že tito bubáci se víc bojí dětí, než ony samotné jich. Ve světě příšerek se energie vytváří tak, že příšerky chodí za malými dětmi a straší je. S vyprodukovaného křiku bude dost energie. A tak vznikl dobrý bussiness. ..
Jedné krásne noci, se ale stane, že jedno lidské díte pronikne do tohoto kouzelného světa.
Tak na tento animovaný film som sa veľmi tešil, keď ho dávali pred asi 2 rokmi cez Veľkú noc v telke. Veľmi som sa pri tom pobavil. Sú tu srandovné príšerky, ktorý keď chcú mať väčšiu energiu, musia plakať alebo strašiť ľudí. Niektoré sceény sú tu veľmi zábavné, takže radím to medzi moje najobľúbenejšie filmy. Cena tohto animáku je určite skvelá, takže kto to nevidel, nech sa páči.
Na tomto animovanom filmíku som bol ešte skôr spolu zo školou v kine. Vtedy keď som bol mladší sa mi to veľmi páčilo, popravde aj teraz by som si to rád pozrel :D. V tomto animáku vystupujú príšerky ktoré získavajú energiu z plaču a strachu ľudí ktorých úmyselne strašia. Do príbehu vstupuje mladé dievčatko ktoré hľadá svoj domov. Obsahuje veľa vtipných scén a hlášok. Určite si to pozrite...
Už sice nejsem dítě , ale tenhle kreslenej filmeček se mi docela líbil. Je tám pár vtipných docela zajímavých postřehů. Jako samotné mi to přijde docela dobrý nápad, staršit děti :-) A mimochodem ta holčička je tam strašně roztomilá, jak šišlá. Ten konec je docela dojemnej, vím že malé děti u toho brečí :-)
I přesto že je to celkem starý filmek od pixaru, je pořád nadupaný grafickými a zvukovími efekty. Samotné příšerky jsou všechny unikátní. Ve filmu jde o druhý svět příšer, který je s našim propojen jakými si podivnými dveřmi, které vedou k lidským malým dětem do pokojíků, ty děti pak příšerky straší a získávají z jejich křiku energii.
Nádherný snímek, animačně je to velmi nadupané, příšerky, jsou zábavné, hlavně kuliočko se dost povedl. :) Místy dosti zábavné a také napínavé, takže děti si ho zamilují. Pixar holt ví, jak dělat animáky, jejich animáci nejsou jenom pro děti, ale pro všechny věkové kategorie. Samotný závěr byl celkem překvapující a i mě ukápla slza. :)
Zobrazuji 1 - 21 ze 21 recenzí