Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Povídání o pejskovi a kočičce

Přidat recenzi

DVD

Povídání o pejskovi a kočičce VERZE DVD Žánr: Animované Vydavatel: KFPRAHAA.S. Datum vydání: 1. ledna 2005 Typ balení: Plastový obal Nosič: DVD Celková... více »

» Kde koupit

od 45 Kč

Hlídat cenu

Recenze Povídání o pejskovi a kočičce

• Zobrazit:

Klasika,dětem se líbí...

Přidáno: 3. prosince 2011

Martina

perfektní!

Pro:

• konečně pravá česká pohádka, které se tak obtížně shání...nejen samý nindžové a disnejové, hezký design, dobrý výběr
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 1. března 2011

Anonym

Dráček.cz

milé povídání pro malé děti
  • Ne (1)

Přidáno: 12. září 2010 (naposledy upraveno 12. září 2010)

pata

pata

pejsek je0

Pro:

• kocicku

• pejskovi

Přidáno: 27. července 2010

tomy.krejci

tomy.krejci

Pejsek a Kočička česká klasika...

Pro:

• Určené pro děti
  • Hezky nakreslené
  • Výborný scénář

• Občas až moc dětinské
  • Slabý dabing

Přidáno: 13. července 2010

lucik.benik

lucik.benik

kdo by neznal povídání o pejskovi a kočiče , Myslím že by se skoro nikdo nenašel. Kniha byla napsána jako kniha a nyní je zfilmována jako DVD verze. DVD je opravdu velice pěkně zpracované a opravdu potěší zejména mladší děti ale určitě jí nepohrdnou ani dospělí. Velice doporučuji.

Pro:

• česká klasika
  • bylo napsáno jako kniha
  • krásně zpracované
  • také něco pro menší děti
  • srozumitelný děj
  • stoprocentně CENA

Přidáno: 30. června 2010

HG

Dráček.cz

Překrásná něžná klasika, ke které by jakýkoliv komentář byl nošením dříví do lesa. Vžyť kdo by neznal kouzelné příběhy pejska a kočičky provázené nezaměnitelným hlasem K.Högera! Potěcha nejen pro dětskou duši.

Pro:

• Překrásná klasika
  • Sympatická cena
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 16. dubna 2010

Sarka.Hla

Sarka.Hla

Tato pohádka pro mě znamená vzpomínky na dětství. Je to moc krásná pohádka, ve které je vše popsáno jednoduše a vtipně. Vždy jsem se nad ním zasmála :-) Co Kočička s Pejskem dovedou stojí za přemýšlení, je to velice pěkná pohádka a mohu ho všem jen a jen doporučit, je to klasická dětská pohádka, kterou snad četlo každé dítě a každé se nad ní smálo a smálo, stejně jako já, když jsem byla malá :-) Knihu napsal báječný a známý autor Josef Čapek, kterému patří má veliká úcta.. Málo který autor napíše knihu, která se čte po mnoha generací, jemu se to povedlo, zasloužil by si trofej :-) Kniha se mu opravdu povedla! Nemám snad pravdu? :-)Přeji vám všem příjemné počtení a pobavení..

Pro:

• Krásná pohádka pro děti
  • Vtipně vzané hlavní role
  • Krásně napsané
  • Josef Čapek je báječný autor

Proti:

• Žádné chyby jsem nenašla.. :-) A určitě nenajdu!
  • Ano (3)

Přidáno: 1. února 2010

mazanyfilip

mazanyfilip

Pejska a kočičku jsem měl vždy rád, už ve školce jsem nutil rodiče aby mi četli z knížek, později přišli příběhy o pejskovi a kočičce do večerníčků a já byl přímo nadšen, příběhy malé děti poučují jako například povídka o dortu kde zlému psovi který jim snědl celý ten různorodý dort bylo špatně. Mužu pouze doporučit

Pro:

• Pro děti
  • poučné příběhy
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne

Přidáno: 1. února 2010

PernickovaPusa

PernickovaPusa

Vrátila jsem se po puštění tohoto DVD do dětských let a vzpomněla, jak mi otec četl tyto pohádky. Krásné čtení slovy Karla Hegera! Taková moje nostalgie, kterou občas pustím synovi, když už nechce, abych mu pohádky četla.

Pro:

• Čapkovská klasika
  • krásné pohádky
  • super vypravěč
  • na svou dobu pěkná animace
  • vzpomínka na mé dětství

Proti:

• asi by se mělo spíš číst, než koukat, ale jednou za čas neuškodí...

Přidáno: 31. ledna 2010

Laki

Laki

Tyto pohádky snad znají už i naše rodiče a stále jsou tak populární. Rodiče je však znají spíše z knížek. Sestře koupili tyto pohádky a koukali jsme na ně celá rodina. Překvapí dějově tak i ilustracemi. Pohádky jsou lehce srozumitelné i pro malé děti. Navíc za pěknou cenu a každý děcko se u nich na dlouho zabaví. Dávám 100%

Pro:

• Velmi staré ale stále krásné pohádky
  • Potěší malé i velké
  • Za pěknou cenu

• Ne

Přidáno: 6. ledna 2010 (naposledy upraveno 6. ledna 2010)

sgk

sgk

Naprosto dokonalý Karel Höger vypravuje milou pohádku, která je srozumitelná už tolik desítek let jak dětem, tak dospělým, svým kouzlem, jednoduchostí, animací, slušností...prostě bych si přála, aby bratři Čapkové napsali příběhů mnohem více.

Pro:

• klasika
  • nenapodobitelné
  • milé slušné

Proti:

• škoda, že je těch příběhů tak málo napsaných
  • jinak nic

Přidáno: 17. prosince 2009

Pabouček

SNAD BEZVA !!!

Pro:

• Věřím jen v samé PRO, jako dítě jsem pohádku měla ráda. Slouží jako vánoční dárek.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne

Přidáno: 30. září 2009

Verus

Verus

DVD s epizodami o pejskovi a kočičce. Tyto povídky jsou zfilmované podle známé knížky od Karla Čapka, což samo o sobě znamená vysokou kvalitu.
Pohádka je to opravdu velice pěkná, děti ji mají rády. Navíc je velmi pěkně zpracovaná a dobře se na ni dívá a právě proto ji mohu pouze doporučit (a to především rodičům malých a ještě menších dětí, které pohádky o Pejskovi a Kočičce určitě zaujmou a pobaví).

Pro:

• podle K. Čapka
  • zpracování
  • děti je mají rády
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne (1)

Přidáno: 28. září 2009

Al_Bunda

Al_Bunda

Klasická česká pohádka z pera Josefa Čapka v DVD hávu. Je pravdou, že obvykle se kočky a psi nemají příliš v oblibě, nicméně tahle pohádka uvádí věci na pravou míru:-) V mládí jeden z mých nejoblíbenějších "seriálů". Roztomilá podívaná pro děti, kterou ale mohou shlédnout i dospěláci - mimochodem, vzpomenete si, jak starý je knižní originál? Kladu na rovinu se Spejblem a Hurvínkem.
100%.

Pro:

• klasická záležitost

Proti:

• v dnešní době výpravných animací se ne každému musí nutně líbit
  • Ano (3)
  • Ne (2)

Přidáno: 26. září 2009

Tyler

Tyler

Kdo by to byl rekl ze z velmi obycejneho dilka pana Capka vznikne takovéto, muzu snad pouzit i slovo "kultovni", dilo, pohadka vsech generaci, nesmrtelne ale diky sve jemnost a lidskosti nadstandartne mimoradne dilko. A kdyz si vezmeme ze stejne genialne bylo preneseno i na pole televizniho obrazu tak je to proste uzasny standart.

Pro:

• ceska klasikca pohadka
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (2)

Přidáno: 6. září 2009 (naposledy upraveno 29. září 2009)

kriol

kriol

Kdo by neznal jednu z nejznámějších a nejpovedenějších klasických pohádek pro děti, kde jsou hlavními hrdiny kočička a pejsek. Pohádka je významná také tím, že je nakreslená významným a hodnoceným spisovatelem Josefem Čapkem. Užijte si příběhy s kočičkou a pejskem ve skvělé kvalitě na DVD u vás doma.

Pro:

• pro děti
  • klasika

Přidáno: 24. února 2009

Dehet

Dehet

Kdo by neznal pejska a kočičku. Jako mladí jsme si je pouštěli ještě na promítačcce. Nejraději mám povídku jak pejsek a kočička pekli dort a nakonec jim ho sežral zlý pes, kterému bylo potom pěkně špatně. pejsek a kočička originálním způsobem vytírají i podlahu :-) No moc pěkné povídky pro každé dítě.

Přidáno: 24. února 2009

aligerr

aligerr

Co jsem toto dvd koupil dětem,tak se jim málo co tolik líbí jako O pejskovi a kočičce.Je to rozdíl,když se díváte na počítačově udělané filmy nebo na tuhle klasiku.A je s podivem že to ty děti baví.Asi proto,že v "jednoduchosti je krása",tím nechci říct,že je toto dílko nenáročné ba naopak je to stará dobrá ruční práce!!!

Pro:

• 6 příběhů je tak akorát

Přidáno: 22. února 2009

janafrank

janafrank

Povídání o pejskovi a kočičce by nemělo chybět v žádné rodině, kde jsou děti. Sama si moc dobře vzpomínám jak jsem tyto příběhy jako malá holčička zbožňovala a vždy když jsem byla nemocná, maminka mi o těchto dvou sympatických zvířecích hrdinech buď četla nebo mi pouštěla gramofón. Doba pokročila a tento páreček je k mání na CD nebo DVD, ale myslím, že by je mělo každé dítě znát. Navíc je to krásná a výchovná ukázka toho, jak i pes a kočka, od jakživa sokové, mohou žít v harmonickém vztahu a být dobrými přáteli.

Pro:

• prostě klasika, která by neměla chybět v žádné rodině s dětmi
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (1)

Přidáno: 17. června 2008

Havetinka

Havetinka

Tak tomuhle dávám plnej počet chytrej pejsek s neméně chytrou kočičkou žijící ve stejné domácnosti. Pohádka se mi líbí už jen z toho principu že i kočky můžou vycházet se psy. Nejraději mám tu jak pejsek s kočičkou vaří dort, nebo se mi také velmi líbí jak mejou podlahu. I v pokročilejším věku to pro mě neztrácí kouzlo.

Přidáno: 12. června 2008

Elis

Elis

Povidani o pejskovi a koccice je krasne DVD, ktere je naanimovano podle predloh Josefa Capka, ktery tuto pohadku i napsal. Je to jedna z tech krasnejsich veci, ktere nase kinomatografie ma. Osobne bych to doporucila pro deti vice, jak nejake Teletubies. Nebot tyto pribehy maji hlavu i patu a hlavne detem ukazou svet trochu v jinem svete.

Přidáno: 3. června 2008

Alda6

Alda6

Tak tenhle kouse se mi vážně líbí, člověk u něho příjde na úplně jiné myšlenky a je odtržen z toho divného nepříjemného světa kolem nás. Rád bych ho doporučil lidem, kterí se chtějí odreágovat a zapomenout na starosti všedního dne. Prostě famoušek filmu by měl mýt velký rozsah a né jen kultovní série a filmy s hlubokou myšlenku. Mrkněte se a posuďte ho sami.

Zobrazuji 1 - 25 ze 25 recenzí