Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Popelka

Přidat recenzi

Animovaný DVD film - animované - DVD

Klasická pohádka a moderní hudba A. Michajlova, krásné písničky I. Fischera jako by k sobě odedávna patřily. Mladičká E. Hrušková v roli Popelky, J. Štědroň jako princ a další... více »

Kde koupit

Ověřený zákazník Filmnadvd.cz

Přidáno: 3. května 2012

Zakoupeno v Filmnadvd.cz

Doporučuje produkt
  • Popelka zase trochu jinak.
  • Dobrá cena.

Dětmi oblíbená pohádka za dobrou cenu.

Film moje očekávání: Splnil

Přidáno: 11. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • krásná pohádka pro děti

máme malé děti a rádi jim pouštíme klasické pohádky

Přidáno: 8. ledna 2012

Zakoupeno v POPRON.cz

je to pohádka která se mi líbí

Přidáno: 26. prosince 2011

Doporučuje produkt

Byla jsem překvapena , že je možné sehnat i takovéto filmy - pomohy jste mi vyhrát sázku , že ruská popelka byla , a že se líbí víc než česká popelka s paní Hruškovou.

Přidáno: 10. prosince 2011

Doporučuje produkt

Tento produkt mohu doporučit a jsem velice spokojená

Přidáno: 21. srpna 2011

• hezké
  • nemám nic proti

spokojena

Přidáno: 3. července 2011

Zakoupeno v POPRON.cz

• Jsem už v důchodu a proto ještě tento film pamatuji.

Velmi mne potěšilo,že jej nabízíte. Je to fim mého dětství,

Andulka

Andulka

Přidáno: 26. října 2010

• - ze nema proti
  • - chybi mi v Tv, zejmena o Vanocich...

Kralovna mezi pohadkami. Videla jsem ji snad 13x a stejne si ji kdykoliv rada pustim znovu. Pribeh, ktery se snad musi libit kazdemu a zejmena v tomto hereckem slozeni. Kouzlo cernobileho filmu dava prim, skoda jen, ze se dnesni pohadky od tohoto kouzla filmu,scenare, naivity jako takove rozplyvaji v nedohlednu.

Jessica007

začátečník

Jessica007

Přidáno: 22. června 2010

• stará klasická česká pohádka
  • výborné herecké obsazení a skvělé herecké výkony
  • krásné písničky
  • romantická
  • dost vysoká cena

Na tuto pohádku jsem se dívala jako dítě v televizi. Tehdy ještě nebyla natočená s Libuškou Šafránkovou. Líbí se mi obě, každá má něco do sebe. Tato pohádka je černobílá a Popelka je v ní opravdu klasická Popelka, skromná, hodná, pokorná. Tak jak je to opravdu podáno v originále pohádky, není například ani trochu drzá nebo tak něco. Ani si ji tak v této pohádce nedovedu představit. Toto je prostě klasika. Je skvěle herecky obsazená a herci podali opravdu skvělé výkony. Mnoho z nich už nežije, jiní zestárli, čas prostě běží.. Ale v této pohádce zůstávají. Moc se mi líbí celé zpracování pohádky. Samozřejmě jsem ji viděla víckrát, nejen jako dítě. Dnešním dětem ale asi je bližší pohádka "Tři oříšky pro Popelku". Z této se jim asi budou líbit písničky - a to myslím hlavně těm nejmenším a hlavně holčičkám. Mně se ty písničky už jako malé moc líbily. Herecký výkon Evy Hruškové je okouzlující, řekla bych, že lépe do této pohádky vybrat herečku nemohli. Samozřejmě i další výkony herců - například Ladislava Peška a dalších jsou prostě skvostné. Zda doporučit či ne.. Na DVD je tato pohádka dost drahá, takže raději se určitě podívat na pohádku v televizi - a pak se třeba rozhodnout, zda si ji pořídit i na DVD.

KattyS.

KattyS.

Přidáno: 22. dubna 2010

• Pěkná stará pohádka
  • Hezké, milé písničky
  • Poučná
  • Milý herecký výkon pana Peška
  • Vyšší cena

Já osobně mám tento klasický černobílý pohádkový příběh o Popelce v podání Evy Hruškové raději, než novodobější podání s Libuškou Šafránkovou. Nic proti Libušce, ale toto starší podání má prostě své kouzlo. Oproti novější, prostořeké a trochu drzé Popelce, je tato skromná, laskavá a pokorná. Vím, že to jsou vlastnosti, které se v dnešní době už příliš, resp. vůbec, "nenosí", ale o to je mi tenhle příběh milejší. V tomto příběhu se mě osobně, i přes dobré výkony všech herců, nejvíce líbí herecký výkon pana Ladislava Peška coby krále. Milý, s lišáckými grimasami, no prostě ohromný. Co bych u téhle pohádky viděla jako velké plus jsou moc hezké a milé písničky, které prostě potěší. Já osobně si nejsem jistá, jestli dnešní děti tuto pohádku ještě jsou schopny ocenit, či spíše docenit. Mě osobně se ale líbí moc a navždy pro mne zůstaně krásnou českou pohádkou, na kterou se vždy znova ráda podívám.

Přidáno: 11. dubna 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

Chtěla jsem tento výrobek,není co dodat .

• Ne (2)

• Stará ,ale klasická česká pohádka
  • krásné písničky
  • dobré herecké obsazení
  • cena je příliš vysoká

Klasická česká černobílá pohádka, když ji naposledy dávali v televizi, tak mi rodiče říkali, že předtím než byly natočeny Tři oříšky pro Popelku, tak ji dávali docela často. V posledních třiceti letech ale vidět tak nebyla, možná že je to škoda, protože i když je ještě černobílá tak se na ni určitě dá podívat. Kladem jsou určitě herecky přesvědčivé výkony- Dana Medřická jako macecha určitě nemá chybu. Pěkné jsou samozřejmě také jednotlivé písničky, které jsou dokončovány mluveným slovem pana Třísky- je to neobvyklé ale pěkné. Vskutku doporučuji všem, kteří mají rádi klasické české pohádky, tato určitě okoukaná není a menší děti ji určitě neznají, protože když se řekne Popelka tak vidí Libuši Šafránkovou. Snad jen cena by mohla být nižší než je v současnosti.

morce

morce

Přidáno: 17. března 2010

(Upraveno 13. dubna 2010)

• Popelka typicky česká černobílá pohádka
  • Herecké výkony
  • Pěkné písničky v podání J.Třísky
  • Super

Popelka. Překrásně natočený pohádkový film, okouzlující diváky veškerého věku. Spousta sympatických herců natočila společně Popelku, na kterou může být hrdý každý Čech. I přesto, že jediné barvy, zobrazující nám herce i prostředí, jsou černá a bílá, i přesto, že přicházíme o Popelčino červenání se, když se k ní princ Mojmír přiblíží, je tato pohádka více než krásná. Stará Macecha by chtěla pro své dcery bohatství, partii na úrovni a blahobyt až do konce života, kdo by také nechtěl pro své děti jen to nejlepší.
Nevyplácí se ovšem v takovémto chtíči uplatňovat zášť, zlobu a intriky. Vedle svých dcer, Kateřiny a Dory, totiž žije v dřevorubcově domě také macešina nevlastní dcera Popelka.Aby se mohla dostat na tři plesi jí v tom pomohlo hejno holoubků, jejích jediných dosavadních kamarádů. Vždy se zjevila v překrásných šatech a stejně tak jako oděna byla krásně obuta a učesána. Ovšem už s půlnocí se musela navrátit domů. Princ Mojmír však k Popelce vzplanul láskou tak velikou, že si nedal pokoj, dokud ji po skončení plesů nenašel.
V tom mu pomohl Popelčin maličký střevíček, který obula jen ona Milovaného a hodného tatínka si vzala s sebou.

Přidáno: 6. prosince 2009

super!

marfas

marfas

Přidáno: 23. února 2009

Jedna z nejkrásnějších starých pohádek.Jedná se o to,že je černobílá a tím má lepší nádech.Tato pohádka má perfektně zpracovaný děj,ještě lepší herecké obsazení a dodatky písní v podání pana Třísky.Zkrátka tuto pohádku moc doporučuji.Je to stará česká klasika.

Alda6

Alda6

Přidáno: 3. června 2008

Tak tenhle kouse se mi vážně líbí, člověk u něho příjde na úplně jiné myšlenky a je odtržen z toho divného nepříjemného světa kolem nás. Rád bych ho doporučil lidem, kterí se chtějí odreágovat a zapomenout na starosti všedního dne. Prostě famoušek filmu by měl mýt velký rozsah a né jen kultovní série a filmy s hlubokou myšlenku. Mrkněte se a posuďte ho sami.

Vinchenzo

Vinchenzo

Přidáno: 23. května 2008

• Pekný príbeh
  • Atmosféra vianočného večera
  • nemá zápory

Popelka... rozprávka, ktorá na Vianoce nesmie chýbať u nikoho. Takmer neodmysliteľnou súčasťou vianočného večera. Pozeranie to po 100x ma stále baví, viem kto čo a kedy povie, a je to pekné. Skrátenou verziou, je to príbeh, v ktorom sa dvaja navzájom do seba zaľúbia, i napriek pôvodu = láska bez zábran.

Hexer

Hexer

Přidáno: 23. května 2008

• Herci
  • Vanocni opakovani

Ceska vanocni klasika. Skoda ze snimek uz hral v televizi tolikrat ze clovek pomalu radsi prepina. Ale nejlepsi je pustit si takovy film nekde v horach na chate s drahou polovickou a pak se jit zkoulovat :) hezky nasaknete atmosferu... a oproti cizim verzim (zahranicnim) je tahle ceska proste neprekonatelna.

marki

marki

Přidáno: 22. května 2008

Popelka je velmi krásná a typicky česká pohádka. Myslím, že se nemusí připomínat o čem je!!! U nás doma už je to taková tradice, že se každý rok sesednem u Popelky a prožíváme její dobrodružství jako bychom jí viděli poprvé!!! Popelku můžete vidět 100krát a stále je pěkná. Takže lidičky neváhejte s koupi!!!!!

Skramy

Skramy

Přidáno: 22. května 2008

• Nesmrtelný příběh
  • Herecké výkony
  • Vidět to po sté už vás to nebaví:-)

Pohádka při, které se budete bavit. Je to o Popelce, která má zlou macechu a nevlastní sestru. Jen tatínek je na ní hodný. Jednoho dne jí přiveze tří oříšky a z nich budou nádherné věci Popelka si je vezme na ples a okouzlí prince. Myslím, že příběh všichni znají dobře a herecky zahrábo je to také skvěle.

• Ne (3)

Květa Vepřeková

Přidáno: 27. prosince 2009

• Nádherná animovaná pohádka z dílny Walta Disney

Mám ostatní animované pohádky od Walta Disney.
Jediná Popelka mi chyběla, propásla jsem, když byla volně v prodeji.
Doporučuji tento produkt ostatním -
- pokud mají rádi animované pohádky.

• Ne (5)

Zobrazuji 1 - 21 ze 21 recenzí