Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Odstřelovač

Přidat recenzi

akční - Blu-Ray

Profesionální gang bankovních lupičů dokáže zastavit jediný člověk. Klara je stockholmská policejní detektivka z útvaru pro ozbrojené loupeže. Po vlně bankovních loupeží je... více »

Kde koupit

Wavefuck

Wavefuck

Přidáno: 27. srpna 2009

(Upraveno 30. září 2009)

Opravdu dobře udělaný film s dobrýma hercema.Je to o profesionálním odstřalovači na kterého je svedena vražda vysoce postavené osoby a on se snaží dokázat nevinu a zároveň se pomstít za to co mu udělali.Vřele tento film všem doporučuji, já se na něj můžu koukat i třeba 5x do dvou měsíců a neomrzí mě.Opravdu dobře udělaný film s dobrýma hercema.Je to o profesionálním odstřalovači na kterého je svedena vražda vysoce postavené osoby a on se snaží dokázat nevinu a zároveň se pomstít za to co mu udělali.Vřele tento film všem doporučuji, já se na něj můžu koukat i třeba 5x do dvou měsíců a neomrzí mě.

dhrogus

dhrogus

Přidáno: 11. června 2008

Profesionální odstřelovač USA byl vybrán vládou aby mu pomohla chytit odstřelovače, který se prý chystá zastřelit prezidenta na jednom z projevů. Vyplyne však najevo, že to byla past a odstřelovače chtěli jen využít, aby měli na koho svést svůj vlastní zločin. Tohle si přeci nemůže nechat profesionál jako on nechat líbít.

Alda6

Alda6

Přidáno: 3. června 2008

Tak tenhle kouse se mi vážně líbí, člověk u něho příjde na úplně jiné myšlenky a je odtržen z toho divného nepříjemného světa kolem nás. Rád bych ho doporučil lidem, kterí se chtějí odreágovat a zapomenout na starosti všedního dne. Prostě famoušek filmu by měl mýt velký rozsah a né jen kultovní série a filmy s hlubokou myšlenku. Mrkněte se a posuďte ho sami.

• Ano
sylar

sylar

Přidáno: 23. května 2008

Dalo se to čekat, že Odstřelovač bude průměr. Přesto je to pro mě průměr dosti výrazný a zábavný, tak jak na akční film být má. Mark Wahlberg mi dokázal, že je opravdu solidní sympatický herec a začínám ho mít v oblibě čím dál tím více. Samotný příběh sice není žádný zázrak. Jde o jedno velké spiknutí právě proti němu a i když se stále něco děje, není to natolik impulzivní, aby to diváka dokázalo chytit a nepustit.

Zobrazuji 1 - 4 ze 4 recenzí