Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejkrásnější hádanka

2007

Nová filmová pohádka Zdeňka Trošky Matěj pracuje u sedláka a miluje jeho dceru Majdalenku. Lakomý boháč však jejich lásce nepřeje, představuje si pro dceru bohatšího ženicha....více »

Jak hodnotíte produkt?

Recenze Nejkrásnější hádanka

Přidáno: 22. února 2010

Anonymní uživatel

nováček

pomenka

hezka pohadka opravdu se povedla clovek muze premyslet s nima i hadat necemu se muze i priucit me se to moc libilo

Pro:

• zajimave
  • vesele
  • napadite

• zatim me nic nenapada

Přidáno: 1. února 2010

pokročilý

mazanyfilip

Nejkrásnější hádanka je moderní pohádkou, která je zábavná ale v polovině zjistíme že hlavní hrdina je sice chytrý ale beznadějně naivní a nadále věří už prověřeným záporákům, kterým zase podlehne

Pro:

• Nápadité

• opakující se děj

Přidáno: 28. ledna 2010

kriol

Krásná pohádka, která pobavila celou rodinu. Je moc pěkně natočená v pěkné přírodě a s báječnými herci. Námět je vskutku originální a zlo v něm bude spravedlivě potrestáno. V pohádce se objeví i čerti s peklem a loupežníci. Moc pěkná pohádka, která srší vtipem.

Pro:

• velice vtipná pohádka
  • režie Zdeněk Troška
  • super klasika
  • herci
  • cena

• nic

Přidáno: 25. ledna 2010

goorki

Krásná pohádka, kde zlo bude potrestáno. Viděl jsem ji nedávno a moc se mi líbila, není to žádná moderní umělotina, na kterou se nedá dívat, ale tradiční hraná pohádka pro děti i dospělé. Příběh je vynikající stejně jako herci.

Pro:

• velice romantická pohádka
  • výhodná cena
  • příběh
  • akce
  • režie Zdeněk Troška

• nic
  • Ne

Přidáno: 15. ledna 2010 (naposledy upraveno 15. ledna 2010)

Černá Ludmila

Hlavním důvodem koupit si tuto pohádku,byl režisér pan Troška,už to slibovalo krásný zážitek.Pohádku si pouštíme opakovaně,ke spokojenosti mé i vnoučátek.Mohu ji doporučitt všem,nikdo nemůže být zklamán.

Pro:

• Je to po dlouhé době pohádka,která se líbí celé rodině.Já osobně jsem ji s vnoučátky viděla několikrát.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 15. ledna 2010

Laki

Tuto pohádku jsem viděl letos s rodinou o vánocích a musím ji všem doporučit. Je jak pro malé tak i pro velké. Vypráví o chytrém Matějovi, který zná odpověď snad na každou hádanku. Nakonec si za to smí vzít i princeznu ale on miluje svou milou a tak si vezme ji!! Doporučuji i díky nízké ceně! Je opravdu úžasná. po dlouhé době zase krásná česká pohádka

Pro:

• Velmi krásná pohádka
  • Poutavý děj
  • Někteří známí herci
  • Pěkná cena
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)

Přidáno: 18. prosince 2009

Iva Vondrušková

Knizniweb.cz

Pro:

• Po dlouhé době vynikající česká filmová pohádka. Po příšerné pohádce Z pekla štěstí (1 i 2) pan Troška předvedl, že ve skutečnosti svou práci umí. Není nad to, když těch kouzel v pohádkách není příliš. Má velkou šanci, že se stane jednou z nejoblíbenějších pohádek, podobně jako tomu je u pohádky Jiřího Strachu Anděl Páně.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 11. prosince 2009

Ludmila

Ludmila

Nádherná pohádka,kterou mohu doporučit všem.

Pro:

• Já i moje vnoučátkka,máme rádi české pohádky a tato je nádherná.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne

Přidáno: 11. prosince 2009

Luboš

Knizniweb.cz

Česká pohádka s dobrým obsazením. Určitě bych produkt doporučil všem, kteři mají rádi české pohádky.

Přidáno: 30. listopadu 2009

Ověřený zákazník Aukro.cz

Janetta Theuerová

Aukro.cz

Mám doma tři děti tak jsem počítala s tím,že určitě nějaké mé dítko nadchne.
Mě osobně se moc líbila a jsem ráda,že nemusím čekat ,až
bude v televizi.

Pohádka doma už hrála dva krát a to jí máme pár dní.
Tuto pohádku můžu doporučit je moc pěkná.

Pro:

• Protože jsem slyšela,že pohádka je krásna.
  • Sama jsem byla zvědavá o čem pohádka bude.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 30. listopadu 2009

Koca007

Knizniweb.cz

Až na tu celkovou cenu, dobrá koupě. Doporučuji při zakoupení více kusů.

Pro:

• Zbiží dorazilo rychle, cena je výborná.

Proti:

• Příliš vysoký expediční poplatek,který celkovou cenu téměř zdvojnásobil.
  • Ne

Přidáno: 28. listopadu 2009 (naposledy upraveno 30. listopadu 2009)

Černá Ludmila

Tento produkt je dárkem pro vnučku,dle jejího výběru.

Přidáno: 24. listopadu 2009

ing. Alois Štěpán

Knizniweb.cz

důvodem je utéci na chvíli z přetechnizovaného a uspěchaného života
opustit starosti všedního dne
zasmát se s dětmi

Pro:

• česká pohádka
  • krásný motiv
  • výborné herecké obsazení
  • každá pohádka má pěkný konec - dobro zvítězí nad zlem
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)

Přidáno: 24. listopadu 2009

Vlaďka Sůvová

Knizniweb.cz

mám ráda pohádky,protože uklidňují,a doporučila bych nejen dětem,ale i dospělím,aby mohli vypnout a na pohádku se v klidu podívat

Pro:

• krásná česká pohádka
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 18. listopadu 2009

gabriela Solničková

Knizniweb.cz

Dobrý film pro celou rodinu.

Pro:

• Film se dětem moc líbil, byl laskávý, humorný, žádné násilí jen správná míra napětí.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 14. listopadu 2009

Anonym

Knizniweb.cz

Pohádka je určena pro vnoučata jako dárek, takže se zatím nepoužívá

Pro:

• Nejkrásnější hádanku jsem zakoupila pro vnoučata jako dárek
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 28. září 2009

petrakofi

Ähojky.Film nejkrásnější hádanka doporučuji ve všech směrech.Vždycky jsem si myslela,že české filmy a pohádky jsou k ničemu,ale po tomto filmu jsem změnila názor.Tento film je opravdu krásný a zajímavý.Je to asi nejlepší česká pohádka 21.století,která existuje.Určitě doporučuji si Dvd zakoupit za tak skvělou cenu a podívat se...

Pro:

• nejlepší česká pohádka
  • Nízká cena
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne

Přidáno: 14. září 2009

Tyler

Drive jsme byli chloubo v oblasti pohadek, nyni jsme tragickym projevem, a pokusy ktere v posledni dobe byly zrealizovany konci nyni na tragicky trapnych pokusech. A to je prave jeden z nich. Nema to smrnc,nema to kouzlo a nema to ani logiku o tom co vlastne ten nas hrdina chce nebo nechce. Nedoporucuji i kdyz jednou rocne shlednout neublizi.

Pro:

• nova pohadka

• slaby nadech

Přidáno: 20. února 2009

nováček

Fisa

Matěj pracuje u sedláka a miluje jeho dceru Majdalenku. Lakomý boháč však jejich lásce nepřeje, představuje si pro dceru bohatšího ženicha. Jednou zachrání Matěj bílou holubičku a ta jemu i Majdalence za odměnu daruje kouzelnou jahodu, díky níž oba rozumějí řeči ptáků. A dobře slyší, jak kohout předpoví, že jednou bude sedlák vítat Matěje jako Majdalenčina ženicha.

Zatím se ale mladík ocitne v nemilosti, sedlák ho vyžene a Matěj se dostane až na královský hrad, kde probíhá velká soutěž o ruku princezny Rozmarýny. Kdo uhodne tři hádanky, stane se jejím ženichem. Matěj je chytrá hlava, hádanky má rád a princezniny úkoly pro něj jsou hračka.

Pro:

• Pěkná pohádka
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne

Přidáno: 8. prosince 2008

DVD + filmy : Nejkrásnější hádanka

Děj: Matěj pracuje u sedláka a miluje jeho dceru Majdalenku. Když se ale znelíbí jejímu otci, je vyhnán do světa, kde svojí chytrostí převeze loupežníky, generála, hofmistra i falešnou dvorní dámu a vyslouží si své štěstí.Tak tu máme novou ... Celá recenze na www.golias.cz

Zobrazuji 1 - 20 ze 20 recenzí

Můžete koupit ve 1 slovenských obchodech: Nejkrásnější hádanka