Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Mumie se vrací

Přidat recenzi

sci-fi/fantasy - DVD

Píše se rok 1935 a manželé Rick a Evelyn O'Connellyovi se vydali znovu do Egypta. Provází je tentokrát i jejich osmiletý syn Alex, který, jak konstatoval jeden z rodičů, je... více »

Kde koupit

Byra

Byra

Přidáno: 9. ledna 2011

(Upraveno 9. ledna 2011)

• zajímavý a působivý příběh
  • napínavý a nápaditý děj
  • akční scény
  • stejní herci jako v prvním díle
  • krásné prostředí
  • efektní scény a triky
  • na stejné úrovni jako první díl
  • vtipný a oddechový film pro celou rodinu
  • dobré herecké výkony
  • výborná hudba
  • občas děj příliš skáče
  • podobné jako Indiana Jones

Film je vhodný pro celou rodinu na sobotní večer. Svým divákům nabídne akci, kvalitní herecké výkony, velmi povedené filmové triky, krásná místa a mnoho dalšího. Mumie se vrací je plná napětí, osobitého vtipu a překvapení, při kterých se divák nenudí. Jako jeden z mála filmů tento druhý díl je stejné kvality jako první díl. Skvělou atmosféru podtrhuje výborná hudba.

Ověřený zákazník Aukro.cz

Dobrý

Adele.xy

Adele.xy

Přidáno: 30. ledna 2010

• skvělé pokračování prvního dílu
  • spouta akce
  • skvělé efekty
  • zajímavý přéíběh
  • cena

Na tento film jsem šla do kina jelikož jsem byla velmi spokojená s prvním dílem, u tkerého jsem se opravdu skvěle pobavila. Film nabízí zajímavý příběh, u kterého nikdy nevíte co bude následovat. Filamřům se také povedly efekty, které film skvěle doplňují. Film určitě doporučuji.

jambo4

jambo4

Přidáno: 27. ledna 2010

• sci-fi
  • akční

mumie se vrací všem známá mumie z jedničky je zase spátky skupina lidí kolem sebevědomého pistolníka a krásnou vedeckou sílou která strká nos ráda tam kam nemá v britském muzeu vzkříší zlo začína honba za oživlého kostaka který je den o de dne silnější jenže pistolník má velkou sílu amotivaci vrátit zlo kde byloa povedese.

goorki

goorki

Přidáno: 6. ledna 2010

(Upraveno 30. ledna 2010)

• pěkné efekty
  • více propracovaný příběh
  • stejné postavy a herci
  • akce
  • více se mi líbila jednička, ale dvojka taky není k zahození

Pěkný film, sice Egyptu a pyramidám moc neholduji, ale tento film má tu pravou šťávu. Nenudil jsem se ani chviličku, příběh je poutavý, herci jsou stejní, což je dobré. A film je místy i vtipný. Hezký film na večer.

Tyler

Tyler

Přidáno: 29. září 2009

• pokracovani zajimave jednicky
  • tradicni horsi akce dilu druheho

Jednicku mam doma, dvojku jsem videl. Jedna se o klasicke dilo kdy pri trose originality muzete k tomuto snimku shlednout jako ke kultovnimu v olbasti faraonu a jinych egyptskych bozstev.Jednicka tomu dala solidni zaklad, dvojka pridava vice akce, vice triku ale na ukor dejove a charismaticke linie.

• Ano (1)

• akce
  • stejní herci
  • vtip
  • nic

Opravdu skvělé pokračování prvního dílu filmu Mumie, který se opravdu povedl. Druhý díl je o trochu méně zajímavý, ale stále zde hrají stejní herci (Rachel Weisz a Brendan Fraser). Herecké výkony jsou dobré a také akce a skvělých triků si zde užijete dostatek. Podívejte se sami, jak pokračování dopadne.

• Ano (1)

Zobrazuji 1 - 7 ze 7 recenzí