Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Milionář z chatrče

Přidat recenzi

drama - DVD

Milionář z chatrče (Blu-ray) Originální název: Slumdog Millionaire Rok výroby: 2008 Žánr: Krimi / Drama / Romantický Délka: 120 minut (2:00) Režie: Danny Boyle Hrají: Dev Patel,... více »

» Kde koupit

Ověřený zákazník Filmgame.cz

Tommy84

Produkt zakoupen v
Filmgame.cz

nádherný film - se vším všudy - dobrodružství napětí úsměv - paráda opravdová paráda doporučuji:)
  • Ne

Přidáno: 30. ledna 2010 (naposledy upraveno 30. ledna 2010)

point

point

Tento film mě naprosto dostal svým dějem a spádem. Strašně jsem přemýšlel o čempak může být film ohledně soutěže "chcete být milionářem". Vypráví o chlapci který se dostal do této soutěže a jak každá z otázek, které zde padly ovlivnila jeho život. Opravdu skvělý film.

Pro:

• Výborný film ze života chudého indického chlapce
  • Vtáhne vás do děje
  • Skvělé herecké výkony

• Vůbec nic jsem nenašel

Přidáno: 9. ledna 2010

Ivet

Ivet

Výborný film, po shlédnutí pochopíte, že Oscara nedostal zadarmo. Přiblíží nám krutý život lidí v Indii, který není jen americkým výmyslem pro film ale skutečnou každodenní realitou, která se odehrává nejen v Indii. Navíc se nejedná o obvyklý námět, filmů tohoto druhu moc není.

Pro:

• zajímavý příběh
  • neobvyklý námět
  • šťastný konec

• vyšší cena

Přidáno: 30. září 2009

Eppie Wickfield

Eppie Wickfield

Pěkný film, který diváka vtáhne do děje. Mladý muž, který vyrůstal v chudinské čtvrti a na ulici, se shodou náhod dostane do soutěže Chcete být milionářem? a odpovídá na otázky. K překvapení všech odpovídá správně, což je ale podezřelé pro tvůrce pořadu. Po skončení dílu ho vyslýchají a tak se dozvídáme jeho příběh. Ke každé otázce je jedna jeho etapa života, která kromě jiného vypráví, jak se hlavní hrdina dozvěděl odpověď na onu otázku.
Ačkoli je film pěkně natočený, také herecké výkony neznámých herců nejsou špatné a hudba také ujde, občas během filmu se člověk nudí. Také nemůžu pochopit, jak takovýto film mohl získat tolik ocenění...

Pro:

• pěkný film
  • zajímavá zápletka
  • dobré herecké výkony
  • hudba ujde

Proti:

• občas zdlouhavé a nudné
  • vysoká cena
  • Ne (1)

Přidáno: 28. září 2009

petrakofi

petrakofi

Ahoj.,Tento film velice doporučuji.Ze začátku mě vůbec nezaujímal a nebavil mne,ale asi ve čtvrtině filmu to teprve začalo být napínavé a zajímavé.Obsazení herců bylo také dobré a byla jsem spokojena s výsledky natáčení.Film byl skvěle vymyšlen akorát obraz byl trochu špatný a zvuk taktéž,ale i přes to velice doporučuji zhlédnout

Pro:

• Skvělý film
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Zobrazuji 1 - 5 ze 5 recenzí