Mamma Mia
hudební - DVD Z hitu divadelních prken se zrodil filmový muzikál velkolepých rozměrů. Mamma Mia! nabízí ty největší herecké hvězdy, písně skupiny ABBA, fantastická taneční čísla a spoustu... více »
od 99 Kč
- Kritické (15) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
Přidáno: 30. ledna 2011
Dívky, koukejte se, ale nenuťte k tomu své muže. Sice v helpu je napsáno, vysvětlete důvody, proč jsem si vybral tento produkt. Já mám bohužel jen důvody, proč si tento produkt nevybrat - pro muže!Pro:
- Mám písničky od skupiny rád, a občas když je nálada si je rád poslechnu. To je v tomto filmu asi jediné plus.
Proti:
- Děj není nic moc a je spíše použitelný v bláznivé komedii, ale nesmí se v ní zpívat. Myslím, že je tento fim určený výhradně pro ženy, dívky, slečny, ale mužskýmu asi ic nepřinese.
Přidáno: 24. ledna 2011
Skvělá romantická komedie, ve které hrají jen ti nejlepší a nejslavnější herci, ale myslím, že nejvíce povedený je soundtrack. Oživil už tak slavné hity skupiny ABBA a přezpívané možná zní ještě lépe než v původní verzi, zaručuju že si jej zamilujete a budete znát každé slovo. Režisér je opravdu dobrý, všechna čest, klobouk dolů a tak. Tento film jsem si zamilovala i kvůli letní atmosféře a prostředí, v každém druhém záběru je moře, nádherné okolí Řeckých ostrovů a tak dále. Koupila jsem si toto dvd kvůli maryl streepové v hlavní roli, ale zdaleka jsem nečekala, že mě tak nadchne. Mladá herečka v roli dceri zazářila, skvěle ji tato role padla a posunul dál v karierním postupu. Muži, kteří zde hrají, potěší nejedno ženské okoPro:
- herci
- soundtrack
- prostředí
- režie
- děj
- nevhodne pro realisty
Přidáno: 20. ledna 2011
Několik let stará komedie, která opět oživila hity skupiny ABBA a dokázala, že i "remake" starých a osvědčených skladeb může mít úspěch.Film drží nad vodou především výborní herci. Excelují především Meryl Streepová, Colin Firth a ne moc dobře zpívající Pierce Brosnan.
Po doporučeních mých přátel jsem si pořídil tento film. Nevěřil jsem, že se podaří přenést nesmrtelné písně do filmy. Navíc když byly předělané a nezpívali je původní členové skupiny ABBA. K mému překvapení se to povedlo a hlavně hudební složka filmu drží jeho tempo.
Nečekejte promyšlený film, ale především zábavu. Film je protkaný vtipy a výborně navazuje na hudební doprovod.
Největší slabinou je příběh. Sice se nedá dopředu odhadnout, jak vše skončí, ale vypadá to, jako by musel udělat prostor hudbě, o kterou jde především.
Pro:
- Skvělí herci
- Spousta písniček od skupiny ABBA
- Výborná komedie
- Příběh
Přidáno: 4. ledna 2011
Film má velmi zajímavý a neokoukaný příběh. Což je u filmu vždy velká výhoda, diváky více přitahuje to, co ještě neznají.Co se týče obsazení herců, byla to trefa do černého. Hezcí muži jako jsou Pierce Brosnan a kvalitní herci jako je Meryl Streep, dělají s filmem divy. Vybrat k tomuto příběhu písně od známé a slavné Abby byla trefa další. Film to osvěžilo a dodalo mu tu správnou atmosféru. Díky písním se dokážete více vcítit do pocitů postav lépe, než mluveným slovem. Film mne neomrzí, ani když jej vidím už snad po sté. Rozhodně stojí za to koupit jej a podívat se.
Pro:
- humor, chytlavá muzika, skvělí herci
Přidáno: 3. srpna 2010
Tento skvělý film jsem chtěla vidět snad od samého začátku kdy přišel do našcih kin.Proto jsem při první příležitosti neodolala a musela jsem film vidět! Poprvé jsem ho viděla v originálním znění s českými titulky a byla jsem naprosto unešená. Skvělé herecké výkony mě doslova uchvátili a navíc jsem si také zamilovala prostředí ve kterém se film natáčel - Řecko.
Někomu se třeba nelíbí to ,že písničky od ABBy byly přezpívány samotnými herci ,ale já si myslím ,že se to filmu naopak prospělo. Jedinou výhradu bych měla ke zpěvu někdejšího Jamese Bonda ,který má opravdu specifický hlas a se zpěvem mu to moc nejde - ale jinak pokud jste film ještě neviděli určitě stojí za vidění
Pro:
- Skvělé herecké obsazení
- Nezapomenutelné písničky
- Originální děj
- Oddechový film
Proti:
- Dabing (doporučuji vidět a slyšet film v originálním znění - lépe tak vsáknete atmosféru )
Přidáno: 2. srpna 2010 (naposledy upraveno 4. srpna 2010)
Muzikál Mamma Mia jsem viděla prvně u kamarádky a musím říct, že místy jsem měla pocity mrazení, místy se mi chtělo brečet, ale úplně nejvíce se člověk nemůže udržet nezpívat si společně s hlavními představiteli filmu všechny ty chronicky známé songy kapely ABBA, která je takovou zlatou stálicí na hudebním nebi. Protože skupina ABBA mě provází po celý život a jejich skladby jsou podle mne nesmrtelné a zároveň nadčasové, bylo pro mne velice příjemným překvapením, když jsem se dozvěděla o tomto muzikálu založeném na roztomilých hereckých výkonech mých oblíbených herců Meryl Streep, Colina Firtha a Pierce Brosnana. Děj je nenáročný, pro někoho možná až moc velký slaďák, ale proč ne? Jako oddechovka v dnešní bláznivé době naprosto super a doporučuji.Pro:
- Naprosto skvěle zrežírovaný muzikál s ještě skvělejšími a nesmrtelnými songy skupiny ABBA
- Nádherné herecké obsazení
- Krásné prostředí řeckého ostrova Kalokairi
- Člověk má chuť zpívat a tancovat společně s hlavními hrdiny
- Nenáročný děj je vhodný pro všechny generace
Přidáno: 18. července 2010
Tento film jsem si půjčila od kamarádky, která mi ho už několik týdnů neustále vnucovala. Asi i díky tomu jsem od tohoto filmu čekala něco víc. Díky seznamu slavných herců jsem očekávala něco skvělého, bohužel jsem se šeredně zmílila. Opravdu otřesné herecké výkony nezachránil ani scenář, který se nijak nelišil od klasických amerických romantických komedií, které opravdu nenávidím. Už po prvních pár minutách musí být snad každému jasné, jak film dopadne včetně zápletek, které se v něm vyskytnou. Samozřejmě je snénář založen hlavně na přezpívání písniček od ABBY, takže chápu, že lidem, kteří tuhle skupinu mají rádi se tento film může zdát skvělý. Jedině v tom případě bych film doporučila.Pro:
- hezké prostředí
- písničky od ABBY
- známý herci
- slabý scénář
- předvídatelný konec
- slabé herecké výkony
- občas hodně přeslazené
Přidáno: 15. července 2010
Tento film jsem si podívala už jen kvůli skvělým známým hercem ale i kvůli muzikální provedení. Velmi příjemný film na relaxování. Viděla jsem ho už několikrát a stojí za to podívat si ho znovu. Takže tento muzikálový film jen a jen doporučuji, protože o nic nepřijdete:)Pro:
- -muzikální zpracování
- -skvělé písničky nestárnoucí skupiny ABBA
- -skvělé herecké výkony
- -dobrá zápletka
- -občas dost klišé
- -až velmi přeslazený muzikál
Přidáno: 30. června 2010
Tento film jsem viděla poprvé v kině na doporučení kamarádky, která ho již shlédla a byla jím naprosto unešena. Sál byl v kině skoro celý obsazen a to se hrál již nějaký ten týden. Film má jednoduchý, zábavný děj, který se odehrává na nádherném řeckém ostrově, který vás prostě okouzlí. Ve filmu jsou jedny z největších hereckých hvězd, které vám zaručují dokonalý filmový zážitek. Trochu jsem se báýla přepracování světoznámých písniček skupiny ABBA,ale bya jsem velmi mile překvapena a rozhodně jsem si musela pořídit i soundtrack. Film jsem doporučila dalšm mým kamarádkám tak i rodině a nikdo nebyl zklamaný. Film bych rozhodně doporučila každému kdo má rád filmové klasiky, které jen tak nezklamou. Cena je velmi dobrá a pokud jej chcete zakoupit jako dárek, přikupte i soundtrack.Pro:
- nádherné prostředí
- skvělé přepracování písniček skupiny Abba
- přijatelná cena
- pro mladší i starší generace
Přidáno: 19. června 2010 (naposledy upraveno 20. června 2010)
Mamma mia je muzikál v podobě filmu.Můžou se na ně dívat děti už od 8let a dospělí.
Hrají tam známí herci jako třeba: Amanda Seyfried, Meryl Dtreep a Colin Firth.
Ve filmu se chystá Sophie na svatbu, a protože neví, který ze tří mužů to je, tak pozve všechny. Myslí si, že to bude pro její mámu velká radost, že je po dlouhém čase uvidí.
Když přijedou tak je tajně ubytuje na komoře kam máma nechodí, ale omylem je odhalí.
Mezitím pořádá párty, kde jí omylem každý z otců nabídl, že s ní půjde k oltáři.
Mezitím co si Sophie s otci užívá, její máma je z toho úplně vedle.
Nakonec se Sophie nebude vdávat, ale její máma Donna ano.
Vezme si jednoho ze tří otců.
Sophiina svatba se odloží a odjede se svým snoubencem mimo ostrov.
Tuto muzikálovou komedii vám jedině doporučuji.
Pro:
- Herci,
- zpěv,
- humor (né moc, ale je)
- Cena,
- nespívají to ABBA
Přidáno: 6. června 2010
Jsou dvě věci, které se tomuhle filmu musí nechat: skvěle poskládaný soundtrack, založený na těch největších a nejznámějších hitech legendární ABBY a taky to, jak je celá tahle muzikální taškařice nabitá až po okraj pozitivní energií. A co na tom, že mi byly některé postavy krajně nesympatické, že se příběh nepotkal s dobrým scénaristou nebo že byla párkrát překročena hranice intelektuálního vkusu průměrného diváka. Mamma Mia! není bůhvíjaký filmový hit, ale díky podmanivému soundtracku, rozkošné Amandě Seyfried a nestárnoucímu Brosnanovi se film hodně vylepšil. Rozpočet $52miliónů║Tržby USA $144,130,063║Tržby na celém světě $609,841,637Pro:
- Parádní písničky skupiny ABBA
- Film si našel zalíbení spíše v ženské části obyvatelstva a to moc časté nebívá
- Parádní místo natáčení Skopelos
- Některé výkony herců
- Špatné slovo mu udělal muzikál, podle kterého je film natočený.
Přidáno: 30. dubna 2010
Film pojednává o tom, jak mladá dívka, která nikdy nepoznala svého otce, ajde jednoho dne deník své matky. Tento deník je z léta, kdy byla tato mladí žena počata a ze zápisků vyplývá, že potenciální otci jsou hned tři muži. Vzhledem k tomu, že se blíží její svatba s milovaným přítelem, kterou pro ni matka pořáda (na jednom řeckém ostrově, kde obě žijí), rozhodne se dívka všechny tři možné otce pozvat na svou svatbu, aby konečně zjistila, kdo je jejím pravým otcem. Pak ale teprve události dostávají ten pravý náboj...Pro:
- skvělá hudba od Abby, která každého přiměje alespoň poklepávat nohou nebo louskat prsty
- vynikající výkony herců, zejména Meryl Streep, která ze sebe vydala vše
- šťastný konec, který ocení zejména ženy středního věku, které již filmy se špatnými konci nevyhledávají
Proti:
- jednoduchý, až naivně přihlouplý děj
Přidáno: 16. dubna 2010 (naposledy upraveno 16. dubna 2010)
Tento film Mamma Mia jsem si oblíbila během krátké chvíle.. Hned se stal mím oblébeným. Jako v každém správném filmu je nějaká zápletka, bez toho by to již nebylo ono.. Mladá dívka chvíli před svou svatbou najde deník své matky a hledá v něm jméno otce.. Ale ouha, jsou tři adepti, který je vlastně ten pravý? Na to muzí přjít již asi sama, ale ono to nějak dopadne, jako všechno ostatní..Tento film je naprosto úžasný, asi jediným jeho mínusem je to, že je s titulkama, ale je možné že je již nadabovaný do čštiny, takový přehled až zas tak já nemám.. Budu doufat, že se vám film Mamma Mia bude líbit, stejně jako mě.. :-)Pro:
- Úžasný film
- Romantika a zápletka jako v každém dobrém filmu
- Dobří herci kteří výborně hrajou
- Pěkné písničky
- Přijatelná cena
- Velmi moderní film
- Titulky
Přidáno: 15. dubna 2010
Komedie, muzikál přitáhne zejména hodně zvučným hereckým obsazením. Je natočen v krásném prostředí řeckého ostrova. Úžasné hvězdné obsazení, Meryl Streepová prostě jednička. Hlavně, písničky vás vyzvednou. Od filmového muzikálu jsem neočekával mnoho ale byl jsem velmi mile překvapen, krásné písničky skupiny ABBA zapadají do děje.Prostě hezký dobře zpracovaný film mě osobně slušně bavil i přesto že o super hereckých výkonech se opravdu mluvit nedá. Ale vřele doporučuji minimálně ke zhlédnutí hlavně ženám a celkově věkové skupině kolem sedmnácti let. Přeji pěknou zábavu.Pro:
- Jsou tam samé dobré hity
- Je pro všechny věkové kategorie
- Herecké výkony a herecké obsazení
- Poutavý příběh
- Jen tak neomrzí
- Docela pěkná kamera
- Muzikál spíše pro dívky a pro ženy
- Zlatá malina
- Trochu dětské
Přidáno: 1. dubna 2010
Tak tenhle film se dá nazvat snad jedině slovy "hnus fialovej". O hereckých výkonech se opravdu mluvit nedá a co je nejhorší, herci se pokusili celý film "odzpívat" sami. Nevím, jestli u toho trpěli víc oni, štáb nebo všichni, kdo mají aspoň špetku hudebního sluchu. Nedávno jsem měl tu "čest" vidět tenhle paskvil znovu při cestě autobusem Student Agency a místo, abych k němu byl na druhý pokus shovívavější, tak jsem ještě mnohem více vnímal všechny nedostatky, které film má. Nedostatek příběhu, nedostatek soudnosti herců, kteří do toho šli i přes to, že naprosto nezvládají intonovat ...Pro:
- To tedy opravdu nevím, co by mohlo být předností tohohle výtvoru, snad jen místy docela pěkná kamera, která zabírala krásy jakéhosi řeckého ostrůvku
Proti:
- Úplně všechno, ale nejhorší asi je, jak zničili hezké písničky
Přidáno: 14. března 2010
Pěkný hezký dobře zpracovaný film.Mě osobně bavil,ale mnoho lidí říká že je jako z pohádky.Taky si to myslím,ale to je přece v této době každý film,ne?Přesně tuhle větu si říká každý...zčásti je to sice pravda ale řekněte kolik procent obyvatelstva se dívá na skvělé filmy,které jsou skvělé i když nemají dobrý konec?Filmy jako je Swenney Todd nebo jiné od Tima Burtona a od dalších skvělých režisérů nemají dobrý konec ale stejně jsou to skvělé filmy.Porovnejte například třeba toho Swenney Todda a Moderní popelku.Swenney Todd má u mě hodnocení 99% a Moderní Popelka 10%.Přiznejmě si že v dnešní době v našich televizích běží buď telenovely nebo pohádky se štastným koncem!Jinak Mamma Mia se mi líbila určitě doporučuji podívat se ale pokud vás nebaví filmy tipu Moderní popelka tak to asi moc nestojí za to.Děkuji za pozornost :DPro:
- -muzikál pro dívky a pro ženy
- -skvělá hudba od ABBY
- -dobré podání herců
- -moc dětské
Přidáno: 26. února 2010 (naposledy upraveno 26. února 2010)
Tenhle film mám hrozně ráda od první chvíle, co jsem na něm byla v kině. A ráda se k němu vracím. Děj je zasazen do krásného prostředí řeckého ostrova, herecké výkony jsou naprosto skvělé a zpěv u nezpěváků roztomilý. Pokud mladá dívka hledá svého pravého otce, je to příležitost na spoustu zajímavých a hlavně vtipných situací. A když k tomu všemu ještě matka v podání Meryl Streep řeší svoji minulost je o skvělou zábavu postaráno. Je to super oddychový film na dlouhé zimní večery. Rozhodně ho doporučuji všem, kdo aspoň někdy trochu poslouchali švédskou skupinu ABBA nebo mají rádi herečku Meryl Streep.Pro:
- - vtipný film
- - oddychový
- - plný super písniček od švédské skupiny ABBA
- - skvělé herecké obsazení
- - krásné prostředí kde byl film natočen
- - roztomilé pěvecké výkony nezpěváků
Proti:
- - příběh není rozhodně strhující
Přidáno: 23. února 2010
Velmi dobrý film, i když vlastní příběh se mi zdá trochu plytší, ale vzhledem k hudbě to až tolik nevadí. Velmi dobré herecké výkony hlavních představitelů, skvělá režie i vlastní kamera. Velmi dobré písničky- či jejich výběr- pro pamětníky skupiny ABBY jako ušité na míru. Vřele doporučuji minimálně ke zhlédnutí.Pro:
- pěkná hudba od ABBY
- dobré herecké výkony
- skvělá režie a kamera
- cena DVD
- příběh mohl být trochu lepší
Přidáno: 22. února 2010
Film se mi velice líbil. Je natočen v krásném prostředí řeckého ostrova. Mile mě překvapili herci a herečky, které písničky osobně zpívali a ikdyž nejsou žádní velkolepí zpěváci, jejich interpretace se mi líbila. Působí na mě strašně optimisticky a vesele, pustím si ho vždy, když mám špatnou náladu nebo když je venku ošklivé počasí. Je to taková oddychovka oproti věčných střílečkám a hororům.Pro:
- romantický,
- krásná hudba,
- skvělé herecké obsazení,
- muzikál,
- pěkný příběh
- vůbec nic
Přidáno: 14. února 2010 (naposledy upraveno 2. března 2010)
Tento film či filmový muzikál je velice dobrá vzpomínka na jednu velice známou švéckou skupinu.Krásný příběh děvčete které poznává sveho otce za zady své ojediněle matky je opravdu perfektní romantickou komedii.Všem můžu vřele doporučit.Dlouh léta mnoho lidí čekalo až tato hudba přejde do muzikálové podoby.Originální komedie o tom jak dcera pátrá po svém otci je velice zábavná.nevím kčemu bych tento příběh přirovnala možná právě proto se mi mnatolik zalíbyl.Pro:
- originalita
Přidáno: 13. února 2010 (naposledy upraveno 24. února 2010)
Z hitu divadelních prken se zrodil filmový muzikál velkolepých rozměrů. Mamma Mia! nabízí ty největší herecké hvězdy, písně skupiny ABBA, fantastická taneční čísla a spoustu zábavy. Je to ten nejsladší film roku. Nastávající nevěsta Sophie (Amanda Seyfried) chce ještě před svým velkým dnem poznat svého otce. Je tu ale jeden problém…Není si vůbec jistá, kdo jím je. Po tajném nahlédnutí do starých deníčků své matky (Meryl Streep) zjišťuje, že je plodem jedné ze tří matčiných minulých lásek. S vědomím, že by to matka nikdy nepřipustila, zve na svatbu všechny tři možné otce. Přestože se Sophie ze všech sil snaží udržet jejich přítomnost v tajnosti, netrvá dlouho a tajemství je prozrazeno. Zábava začíná …VB/USA, Mamma Mia! (2008)
Režie: Phyllida Lloyd
Přidáno: 9. února 2010
Tato muzikalova romanticka komedie mou osobu velice uchvatila.Vracim se kni neustale , zajimave sceny a dej.Tento film se mi velice libi.Pro:
- Scenar
- obsazeni hercu(vcelku pekne herecky a koho bych v tomto filmu necekal P. Brosnan)
- muzika vlozena do filmu
- celkem realny dej
- krasne prostredi ve kterem se film odehrava (Řecko)
Proti:
- nemohu nic moc namitat , par veci mozna , ale rekl bych ze to jsou prkoniny , ktere zato ani nestoji
Přidáno: 6. února 2010 (naposledy upraveno 7. února 2010)
James Bond už pro mne nikdy nebude stejný jako dřív poté, co jsem viděl a slyšet výt hlavního hrdinu téhle přeslazené "filmové pohody". Nechápu, proč neangažovali herce, kteří alespoň umí zpívat, určitě by se takoví našli. Pro mne spíše než komedie to byl horor a od ještě horšího hodnocení mne odrazuje jen to, že mám Abbu rád.Pro:
- Písničky Abby (bohužel v děsivé podobě)
- "Herecké výkony"
- "Zpívající" James Bond
Přidáno: 4. února 2010
Velmi podařený muzikál s písněmi od skupiny ABBA. Tento film je pro každou věkovou skupinu, každý si ve filmu něco najde.V Čechách se film poprvé promítal na karlovarském filmovém festivalu. Film je z muzikálu hraný v Londýně roku 1999 a tento film vyprodukovaly 3 významné ženy -Judy Craymer, Phyllida Lloydová a scenáristka Catherina Johnsonová.
Hlavní zápletka filmu je zjistit, kdo je pravým otcem hl.hrdinky Sofie.
Pro:
- velmi zábavný
Přidáno: 1. února 2010
Na tento film mě donutila jít přítelkyně a musím přiznat že z počátku se mi nechtělo po konci filmu jsem ji musel dát za pravdu když mi předtím říkala že určitě toho litovat nebudu, nelitoval jsem. Poslech jsem si staré dobrá fláky od ABBAy a i docela často jsem se smál prekárním situacím, kterým byli hrdinové vystaveníPro:
- humornost
- známé písně od skupiny ABBA
Proti:
- spíše pro lidi ve středních letech
Přidáno: 26. ledna 2010
Spletittý děj toho filmy se prolíná s písničkami abby které jsou přespívané a nově zpracované.Mě osobně se film velice líbil a mohu jen doporučit !pro všechyn co mají rádi ABBU nebo se jen chtějí pobavit!Pro:
- znamí herci
- písničky známe skupiny ABBA
- zajímavé prostředí
Proti:
- lidme kteřím vadí zpívání ve filmu se nemusí líbít
- vyžší cena
Přidáno: 22. ledna 2010
Doporučuji tento film všem přiznivcům skupiny ABBA, ale také všem, kteří se chtějí pobavit u dobré komedie se zabudovanou romantikou. Určitě doporučuji obětovat 110 minut času a tento film shlédnout. Velmi mě zaujal.Pro:
- Množství písniček od legendární skupiny ABBA
- Výborné spojení komedie, muzikálu a romantického filmu
- -
Přidáno: 21. ledna 2010
Když jsem poprvé zaslechl, že se někdo snaží natočit muzikál na motivy písní legendární skupiny ABBA, popravdě jsem si nedovedl představit, jak by jednotlivé písně mohly dávat dohromady smysluplný příběh. K filmu jsem tak přistupoval s nedůvěrou. Musím ale uznat, že výsledek předčil moje očekávání. Pěvecké a herecké výkony, perfektní exteriéry i interiéry, kvalitní a vtipný příběh, prostě super. Dlouho jsem se takhle nepobavil. Film jsem si už pouštěl několikrát a pokaždé mě pobaví i vezme u srdce.Pro:
- kvalitní a vtipná příběh vytvořený na motivy známých písní
- kvalitní humor
- skvělé herecké výkony
Přidáno: 17. ledna 2010
bezva letní komedie bez vysokých nároků na diváka.Pro:
- lehká letní komedie se známými písničkami od ABBY
- výborné herecké obsazení, šaramantní M.Streep i P.Brosnan
- na tento film se dá dívat stále dokola a neomrzí.
- výborný při splínu :-)
- krásná příroda, moře, etc.
Proti:
- není to žádné velké umění, o to ale nikomu při sledování této oddychovky nejde
- stále vysoká cena DVD
Přidáno: 13. ledna 2010 (naposledy upraveno 13. ledna 2010)
Mamma mia je moc krásný film je překrásný :) i herci jsou dobře vybraní všechno tam sedlo dokonale tento film se moc povedlKrásný výběr písniček
a pěkně vydařený děj potěší každého fandu abby
Tento film doporučuji všem co mají rádi hity od abby a opravdu skvělý filmy
Pro:
- písničky od Abby
- dobří herci
- děj