Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Madisonské mosty

Přidat recenzi

drama - DVD

Světaznalý fotograf National Geographic Robert Kincaid a iowská žena v domácnosti Francesca Johnsonová nečekali, že se jejich životy obrátí vzhůru nohama. Oba dosáhli bodu, kdy... více »

» Kde koupit

od 147 Kč

Hlídat cenu

Recenze Madisonské mosty

Přidáno: 26. prosince 2011

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Krásný příběh,který stojí za to vlastnit i když je znám z TV

Přidáno: 6. prosince 2011

Aneta

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Oblíbený film mojí mamky, tak sem jí ho musela hned koupit jako vánoční dáreček.

Pro:

• Nádherné romantické drama, jako ze života. Pokud chcete potěšit své maminky kupte jim Madisonské mosty
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 28. listopadu 2011

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Mam rada romanticke pribehy.Kazdy se v nich trochu najde.

Pro:

• Krasny pribeh,emoce,skvele obsazeni hercu.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 7. listopadu 2011

Nečasová Ludmila

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Na tento produkt jsem se marně ptala ve třech obchodech.

Pro:

• Zaujaly mě herecké výkony obou hlavních představitelů
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 4. ledna 2011

LÍBÍ SE MI TENTO FILM

Pro:

• MADISONSKÉ MOSTY
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 5. srpna 2010 (naposledy upraveno 5. srpna 2010)

Ověřený zákazník DVDpremiery.cz

Marie

DVDpremiery.cz

Film jsem si objednala na doporučení kamarádky, byla jsem však zklamaná-asi mám jiný vkus. Vsadila jsem na hlavní postavu herečky Meryll Streepové, kterou mám ráda. Bohužel ani ona můj názor na film nezměnila.

Proti:

• Film mne přísiš nenadchl, na můj vkus příliš sladký a bez jakékoliv zápletky. Už od začátku bylo jasné jak dopadne. Za tento film bych už tyto peníze nedala(kdybych ho už znala dříve), zklamal mé očekávání.
  • Ne (1)

Přidáno: 31. ledna 2010 (naposledy upraveno 20. června 2010)

kriol

kriol

Tento film jsem si pustila v létě jen proto, že jsem o něm hodně slyšela, vůbec se mi do toho nechtělo, ale tak jsem se zakoukala do děje, který vůbec není plytký, jak bývá u amerických filmů často zvykem, doporučuji všem, určitě se k němu vrátíte.

Pro:

• romantika
  • napětí
  • láska
  • dobrodružství
  • skvělí herci
  • duševní náboj

• naprosto nic
  • Ano (3)

Přidáno: 30. ledna 2010

Jessica007

začátečník

Jessica007

Nádherný film, který patří k mým nejoblíbenějším. Jeden z nejlepších filmů, jaké jsem kdy viděla. Má skvělé herecké obsazení, je romantický a zároveň má hlubokou myšlenku. Film jsem viděla několikrát a opět se na něj ráda podívám. Člověka pohltí a donutí k zamyšlení, zároveň v něm rozechvěje city a přiměje k zamyšlení.

Pro:

• perfektní herecké obsazení
  • film romantický a zároveň k zamyšlení
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (7)
  • Ne (1)

Přidáno: 8. ledna 2010

suska

suska

Je to jeden z nejlepších filmů které jsem kdy viděla a který se právem řadí do fronty na Oscara.Tento film mě oslovil svým citlivým pojetím k citům dvou zdánlivě cizích lidí,kteří se v dnešním světě cítili velmi osamělí a našli v sobě byť jen na krátkou dobu spřízněnou a milující duši.Tento krátký ale nevšední vztah dodal hlavním aktérům pocit naplněnosti až do konce života.Hlavní představitelé příběhu,C.Estwod a M.Streepová dokázali svým hereckým uměním přesvědčit diváky,že láska,touha a zodpovědnost existuje v životě člověka jakéhokoliv věku.Knižní předlohu k filmu jsem četla dřív než jsem shlédla film a musím říct,že film se svým zpracováním vyrovnal čtené formě.Dokonalý a perfektní příběh,po jehož shlédnutí si ho budete chtít ještě i přečíst.Film byl pro mě velmi inspirující.Knihu mám stále na předním místě ve své knihovně.Všem doporučuji ke shlédnutí a k přečtení.

Pro:

• Úžasné herecké obsazení
  • Knižní předloha
  • Příběh mnoha podobných párů

• nic
  • Ano (5)

Přidáno: 30. září 2009

Micik

Micik

Tak tenhle příběh je klasika,sice brilantní herecké obsazení,v hlavních rolích C.Estwood a M.Streep,přece jen banální příběh vdané ženy s dětmi,ktera se zamiluje do muže,který se jednou objevil vjejich malém městečku,hodně sladkobolná romantika,nic pro mě,sice to bylo pěkné,ale už to nemusím vidět znovu!

Pro:

• herecké obsazení
  • romantika
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne (1)

Přidáno: 28. září 2009

Tyler

Tyler

Kdyz spojite dve naprosto genialni herecke americke veliciny do jednoho filmu tak vam zpravidla vyjde neco co se muze, spise musi ucastnit oscarovych klani. Clint Eastwood a bozska Maryl Streepova to je proste klasika a nenajdete film kde by tyhle dve osoby proste nemely charisma. Pribeh je dosti filozoficky,ale o to duslednejsi.

Pro:

• superherecke obsazeni
  • romanticky pribeh
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (1)

Přidáno: 4. dubna 2009

zilvar

zilvar

Doporučuji každému, kdo sleduje televisi. Je to úplná oasa a odreagování z našeho napjatého života. Neviděl jsem v posledních snad deseti letech film, který by se mi více líbil a zaujal. Je postaven na vynikajících dialozích, které je nutno dobře poslouchat a vnímat. Ze ztvárněných postav přímo čiší hloubka emocí, které přenášejí na diváka. Od začátku do konce není žádný hluchý okamžik. I paralelně běžící příběh dětí má svou závěrečnou pointu. Vynikající!

Přidáno: 16. června 2008

Havetinka

Havetinka

Tenhle film se mě docela líbí , ale moje mina ho úplně zbožňuje. Je to film o lásce a o vášni. Ale není o mladé generaci , ale o lidech co už mají svéé vlatsní rodiny. Je to o tom jak láska může velmi rychle vzplanout. V tomto filmu hlavní role ztvárníl Clint Eastwood s Meryl Streep. Člověk by ani neřek , že můžou tvořit , tak pěkný pár.
  • Ano (1)

Přidáno: 3. června 2008

Alda6

Alda6

Tak tenhle kouse se mi vážně líbí, člověk u něho příjde na úplně jiné myšlenky a je odtržen z toho divného nepříjemného světa kolem nás. Rád bych ho doporučil lidem, kterí se chtějí odreágovat a zapomenout na starosti všedního dne. Prostě famoušek filmu by měl mýt velký rozsah a né jen kultovní série a filmy s hlubokou myšlenku. Mrkněte se a posuďte ho sami.

Přidáno: 24. května 2008

Pattrick

Pattrick

Romantiku vůbec nemusím. Tohle ale není jen romantický film. Je v něm něco hlubšího, co může zasáhnout každého citlivějšího diváka. Ztracené příležitosti? Život, jaký jsme si nevybrali? A když pak to auto jede kolem a my můžeme přesednout, neuděláme to. Protože oba víme, že některé zázraky se dějí jen jednou. Opravdu nádherný film, děkujeme Clinte

• Ano (6)

Zobrazuji 1 - 15 ze 15 recenzí