Madagaskar 2: Útěk do Afriky
Animovaný DVD film - animované - DVD Český název Madagaskar 2: Útěk do Afriky Orig. název Madagascar: Escape 2 Africa Rok výroby 2008 Žánr Animovaný / Akční / Rodinný / Komedie Délka 89 minut... více »
od 177 Kč
- Kritické (4) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
Přidáno: 1. ledna 2011
Skvělá animovaná komediální pohádka pro celou rodinu. Po prvním díle jsem se nemohla dočkat dvojky a opravdu nezklamala. Na začátku je lev Alex se svým synkem Alekem, ale přijde bratr Alexe a začnou se prát. Mezitím lvíček Alek uteče za šňůrkou a chytnou ho pytláci. Jenže jim vypadne z auta a spadne do řeky. Ta ho donese do New Yourku a on se stane králem ZOO. Pak se přesune děj do současnosti a lev, zebra, žirafa a hrošice odletí z Madagaskaru a havarují v Africe, kde se Alek setká s otcem. Ale králův bratr je lstivý a tak donutí Aleka bojovat s jiným lvem. Alek prohraje a je vyhnán. Celý děj se pak komplikuje vysušením posledního jezera a turisty. Film je od začátku do konce plný vtipných scének a komentářů. Doporučuji všem, kdo mají rádi veselé filmy:-)Pro:
- úžasné postavičky
- skvělé nadabování
- akční
- vtipné scény
Přidáno: 13. října 2010
Tento film je skvělou zábavou pro celou rodinu na dlouhé večery. Je celkem kvalitně zpracovaný a také vtipný. Ale co je na něm to nejlepší: Líbí se dětem. I když ho vidí například po stopadesátéšesté tak se jim líbí a příště se na něj podívají znovu.Pro:
- Zabaví na dlouhý čas.
- Děti se při něm nenudí
Přidáno: 31. července 2010
Fim Madagaskar 2: Útěk do Afriky je pokračování slavného filmu Madagskar 1.. Madagaskar 2 vypráví o lvovi jménem Alex, který má malého potomka, ale když k němu přijde jinej lev tak se začnou rvát a malýho lva unesou pytláci. Když to Alex vydí běží za autem ale nechytí. Alex běží za kamarády ze ZOO ty všechny znáte. Staré letadlo na stromě tam je ještě z jedničky. Oni ho ale vystřelí jako z praku aa letí teda než zpadnout. Všichni přežijou, ale letadlo už nemají tak se vydají pěžky a narazí na krajinu plno zvířaz. Hlavní hrdina Alex tam najde svého tátu. Alex tam najde svůj starý pokojíček, který měl v mladí a jestli chcete vědět jak to dopadne tak si kupte film. Určitě to stojí za to. Komu se líbila jednička tak dvojka je pro nej určitě taky!!Pro:
- Skvělé scény
- Vtipy
Přidáno: 27. července 2010
Perfektní film pro jak malé tak i dospělé , dá se na to dívat pořád dokola Určitě bych doporučovala do každé rodinky tuhre rodinnou komedii První díl je dobrý a řekla bych že tenhle druhý ještě lepší . Pokud si chcete tenhle film koupit určitě neváhejte a běžte délka cca jeden a půl hodiny. Už nevím co mám dodat je prostě suprovýPro:
- velmy dobře udělané
- velmi dobře vymyšlené
- perfektně provedená animace
Přidáno: 18. července 2010
První díl Madagaskaru se mi moc líbil, a proto jsem se těšila na jeho pokračování. A film mě nakonec nezklamal, i když se říká, že pokračování slavných filmů jsou většinou jen slabý odvar prvního dílu. Tento film sice není vyjímkou, ale rozhodně to není tak propastný rozdíl jako třeba u Shreka. Režiséři Eric Darnell a Tom McGrath si s filmem velmi pohráli, grafika je opět moc dobrá, nové postavy jsou vizuálně velmi zajímavé a ani ty staré vůbec nezklamaly. Děj se mi zdá i trochu propracovanější než v prvním dílu, ale zato musím říct, že v tom prvním bylo zase o něco více vtipných scén a hlášek. Jinak je to ale velice příjemný film, který se hodí pro celou rodinu.Pro:
- skvělá grafika
- zábavné postavy
- vtipné hlášky
- skvělé prostředí
- hodí se pro celou rodinu
Proti:
- trochu slabší než jednička
Přidáno: 15. července 2010
Jako fanoušek moderních pohádek mi neunikla ani tato pohádka. První část se mi sice líbila víc, ale ani tato druhá část nepatří mezi ty nejslabší. odporúčam:)Pro:
- -vhodné pro všechny věkové kategorie
- -příjemný relax
- -vtipné zpracování
- -skvělé zpracování po grafické stránce
- -odehrává se v přírodě a hlavními postavami jsou zvířata
Proti:
- -jednotka byla podle mého mínění lepší už jen dějově
- -občas velmi nudné natahování děje
Přidáno: 14. července 2010
Určitě stojí za to shlédnout, zasmějou se jak děti, tak dospělí.Poshlédnutí 1.dílů mi nedovolilo nezajít do kina i na druhý díl. Skvělá zábava a prima zážitky mi přinesl madagaskar, některé hlášky z filmu dokonce používám doteď :-).
Doporučuji všem dětem a dospělým, ať koukají zároveň s dětmi. Nezlobila bych se, kdyby byl i madagaskar 3 :-D.
Přeji plno zábavy
Pro:
- animované zvířátka
- plno zábavy
- pro všechny věkové kategorie
- alegorie zvířat
Přidáno: 11. července 2010
Můj oblíbený animovaný film spolu s prvním dílem. :) Právem patří na špičku v animovaných filmech, když se na něj dívám mám o zábavu postaráno. Pokud jste viděli první díl a libil se Vám, neváhejte skouknout i dvojku, stojí to za to. Fakt doporučuji!Pro:
- -moc povedený animák
- -dobré hlavní postavy v podobě bláznivých zvířátek
- -vynikající dabing
- -vtipný
- -není jen pro děti, ale rádi na něko kouknou i dospělí :)
- -od pixaru, což zaručuje kvalitu
Přidáno: 30. června 2010
Tento film definitivně patří mezi mé nejoblíbenější a je skvělým pokračováním prvního dílu. Ve druhém díle se oblíbení zvířecí hrdinové vrací letadlem, které našli na Madagaskaru zpátky do New Yorku. Bohužel se letadlo porouchá a tak si před návratem do své domovské zoo udělají další pauzu a to tentokrát v Africe. Nejdříve byli vystrašeni jak je místní zvířecí obyvatelé přijmou, ale po chvíli když každý najde stádo svého druhu si začínají užívat této dovolené. Lev Alex však pozná svoje rodiče a bude muset ukázat pořádnou dávku odvážnosti pro záchranu všech zvířecích obyvatel. Film má velmi kvalitní a povedenou grafiku. Soundtrack k filmu chytí snad každého. Film je vhodný pro každý věk. Cena filmu je určitě více než skvělá, vřele doporučuji.Pro:
- skvělý film
- vhodný pro každý věk
- povedený soundtrack
- skvělá grafika
Přidáno: 6. června 2010
Docela příjemná zábava, dětem se to bude líbit na 100%. Já sám jsem se bavil docela dobře, což jsem nečekal, některé momenty byly výborné, jiné průměrné. Díky velkému množství postav si tam každý divák najde něco, co ho zaujme, zároveň ale právě velké množství postav působí určitou rozříštěnost děje. Výhodou je krátká stopáž, za 90 minut tempo skoro ani na chvíli nepoleví, takže jsem se ani chvíli nenudil. Na druhou stranu jsem pořád čekal, kdy se to pořádně rozjede, a najednou byly závěrečný titulky. Jo a taky je na filmu vidět, jak moc vykrádá některé své kolegy. Ale to mě tak netrápí. Shrnul bych to tak, že je to blbůstka, která ale pobaví a dospělí ji jako doprovod menších dětí v pohodě zkousnou.u verziPro:
- V kině skvělá atmosféra
- Dobré postavičky
- Hodně povedený český dabing
- Filmu chybí vyvrcholení
Přidáno: 6. května 2010
Film je pokráčováním prvního dílu kdy zvířáta zakotví na ostrově Madagaskar kde zustali nákou dobu s obyvateli ostrova.Ale v druhém díle se vidají na další cestu do Afriky.Nakonec se s tučnáky dají do opravi letadla abi se mohli dostat s ostrova prič.Ale let se jim moc nepovede a padají do pouště kde se po pádu všichni zase najdou.Najednou zjistí že skončili na místě které je rodištěm Lva Alexe.Který se po dlouhé době sejde s rodičiPro:
- hudební prvky
- super animace
- dokonalá grafika
- dobrodružné
- film pro děti a jejich rodiče
Přidáno: 2. května 2010
Začátek filmu Madagaskar 2 - Útěk do Afriky nás zavádí do Afriky do doby, kdy lev Alex byl malé mláďátko Aleki, kterého jeho tatínek nemůže donutit, aby se naučil bojovat, protože Aleki se nejraději ze všeho jen předvádí a tancuje. Na chvíli otec Alekiho ztratí z dohledu a malého lvíčka chytí lovci, kteří obchodují se zvířaty. Vlastně ale šťastnou shodou náhod se malý Aleki dostává zavřený v krabici do Neworské ZOO v Central Parku, aby zde dospěl ve lva Alexe společně s partou svých dobrých přátel zebry Martyho, žirafy Melmena a hrošice Glorie, tak, jak je známe z prvního dílu tohoto krásného filmu. Pak následuje střih a naši zvířecí přátelé paří na melodii "I like to move it" a připravují se na odlet z ostrova Madagaskar v opraveném vraku letounu, ve kterém měl svou svatyni král Jelimán. Co následuje je jasné, letadlo řízené bandou tučňáků, ztroskotá a to přímo v Africe, kde každý z našich čtyř přátel ze ZOO zažije svůj vlastní příběh, Alex se opět setká se svými rodiči, Marty se stádem svých úplně stejně pruhatých kamarádů, Glorie se zprvu zamiluje do místního narcistického hrocha, než zjistí pravdu, kterou jí vyjeví Melmen v okamžiku největšího ohrožení, že je do Glorči beznadějně zamilovaný už léta. Opět nebude chybět ve filmu spoustu úžasných scének, jako třeba opičáci, účastnící se opravy podruhé ztroskotaného letadla žádající mateřskou dovolenou, nebo setkání se starou paní z New Yorku, která Alexe už v prvním díle pojmenovala ošklivý kocourek a spousty dalších. Kéž by mohl být v pokračování ještě další díl Madagaskaru :-)Pro:
- Super sranda
- Bezva muzika
- Animovaný v super provedení
- Další skvělý rodinný film, který musíte doma mít!
Přidáno: 7. dubna 2010
Obsah:Ze začátku se v rychlosti zopakuje jak se malý Alex dostal do zoo a zopakuje se i první díl, této strandy. V druhým díle se naši hrdinové pokoušejí dostat z Madagaskaru domů, do zoo. Opravdu se z ostrova dostanou, ale ne tam kam chtěli. Dostanou se do Afriky. Tam kde se Alex narodil, ale to zprvu nevěděl. Na tomto ostrově zažívají všichni vlastní dobrodružství. Alex se snaží zapadnou zpátky do své rodiny. Marty zjistí, že není jediny originál a žeje víc jeho druhů co umějí kousky jako on. Glorie si myslí, že se zamilovala, ale pak narazí. Melmen si začíná v kariéře doktora, ale pak se chce objetovat za Afriku, aby opět jim bohové dali vodu. Vše nakonec zase dobře dopadne. Řekl bych že se jedná o pěknou pohádku pro všechny co mají rádi humor.
Pro:
- Dobrý děj.
- Vtipné a humorné.
- Nic jsem nenašel.
Přidáno: 7. dubna 2010
Další pokračování z dílny Pixaru. Podle mého slabší než jednička, ovšem král Jelimán opět vynikající, stejně tak jeho věrný druh lemur. Příběh nás zavede zpět do Afriky odkud naši zvířecí přátelé pocházejí. Jako vždy se jedná o film pro celou rodinu, jak děti tak i dospělí si tam jisto jistě najdou to své. Další důkaz, že i český dabing se dá skousnout, ba co víc, jako jeden z málo filmů či seriálů původní dabing dokonce předčí, zvláště pak oblíbený lemůrek, či Jelimán. Příběh ovšem slabší než u prvního dílu, bohužel to je u Pixarovek zatím vcelku ohraná písnička, kdy druhé pokračování málo kdy dostahuje kvalit dílu prvního, ale i tak je to animovaná komedie která zklame málokoho. Suma sumárum, příjemná záležitostPro:
- dokonalá grafika
- opět výtečný český dabing
- slabší než jednička
Přidáno: 2. dubna 2010
Kdo tuhle pohádku neviděl neuvěří,protože je to opravdu bomba! První díl je sice první díl,ale tím druhým určitě nic nezkazili. Dvojika Madagaskaru navazuje na jedničku,-opice opravují letadlo a trošku jim to potrvá... Lvíček nám dostal trošku hlad,takže uvidí steak skoro v každým. Je to opravdu super komedie,protože my jsme na tom byli v kině a naši si to doma pak pouštěli ještě jednou.DoporučujiPro:
- super animace
- děj pochopí každý
- sranda
Přidáno: 17. března 2010
Prostě tučňácu jsou experti.. :) a nebo Král Jelimán... "Trsy, trsy... hele já jsem buchta... jsem buchta.." a nebo "A doku se nevrátím s kořistí z nové země, tak Steave je váš vládce" :) No abych to shrnul, výborný... Každá vteřina sranda.. :) Určitě neprohloupíte pokud na tento film budete koukat. Je jak pro malý tak pro dospělý. Je tam hodně bočních postav z prvního dílu. Například babča, která nakopala Alexe...Pro:
- Tučňáci
- Opice
- Nic.. :)
Přidáno: 14. března 2010
tento film madagaskar 2 útěk do afriky je to film který navazuje na film madagaskar1 ale tomuto filmu nejsem si jist co na tom zase tak chybí ale už to není ono jako jednička.tvůrci tohoto filmu se snažili aby tento film byl humornější než jednička a to se jím zdá se povedlo.tento film byl vydán v roce 2008 a to jsou dva roky takže tento film už není tak drahý jako na začátku a jistli se chcete pobavit tak si tento film určitě kupte.doporučuji vám zaopatřit si tento film.tento film je zase pěkně počítačově zpracován jako jednička.to je asi vše co bych k tomuto filmu řekl doufám že vám tato informace byla k něčemu užitečná a doufám že se rozhodnete zakoupit si tento film.
Pro:
- humorný film(více humoru než v jedničce)
- pěkný děj
- velice pěkná počítačová animace
- dobrá cena
Proti:
- není už tak dobrá jako jednička
Přidáno: 6. března 2010 (naposledy upraveno 6. března 2010)
Nejen pro děti ale pro celou rodinu zábavný ačkoli od toho po prvním díle každý očekával víc.Pro:
- Krásně animovaný film tentokrát v Africe
- Spousta zvířat a barev
- Vnučka je nadšená
- Super hlášky
Proti:
- Nemám vůbec nic pouze kdy se i ti naši rádoby filmaři naučí točit takovéto filmy
Přidáno: 18. února 2010
Komu se líbil první díl, tak musí vidět i druhý. Je mnohem zábavnější. Je sice pravda, že už nejsme na Madagaskaru, ale to na tom nic nemění. Srandovní okamžiky a hlášky. Budete se neustále smát. A navazuje na první díl a pokračuje v zábavném příběhu v Africe. Je to natočeno pro mladší generaci, ale to neznamená, že se to nemůže líbit i dospělým lidem. Všichni fanoušci, a to i já, doufáme, že se bude natáčet další díl a bude více nebo stejně zábavný a dobrý!!Pro:
- Zábavné
- Dobrodružné
- Lepší než jednička
Přidáno: 10. února 2010 (naposledy upraveno 18. dubna 2010)
Text je v kolonce pro...Pro:
- Opět si užijete spoustu zábavy jako v předchozým díle kde se Alex, Marty, Melmen a Glorie ocitly, kvůli lodnímu incidentu na ostrově kde žijí podivní tvorové, ktrerým králuje král Jelimán, který je tak trochu vyšinutý. Ve druhém díle se s našimi hrdiny podíváme do Afriky. Ke kořenům každého z našich hrdinů. Když na Madagaskaru konečně opravily letadlo, které zde kdysi stroskotalo, vzlétly. Ale po chvilce jim selhaly motory a letěly volným pádem na afriku. Po stroskotání v neznámém prostředí se rozhlédly okolo, a viděly, že to je kolíbka jejich překů. Afrika. Alex zde našel i svou rodinu. Jeho otec Zuba velel zdejší smečce zvířat. Před několika letyho jeho otec nachvíli spustil z očí a Aleky (Alex) se nechal nalákat na návnadu, kterou tu nechaly lovci. Alekyho naložili do auta a odjely. Zuba si všiml že auto odváží jeho syna a běžel za ním. Ale cestou se bedna s Alekym uvolnila a Aleky spad do řeky která se vlévala do moře. Aleky doplul až do New Yourku...
Přidáno: 5. února 2010
Madagaskar 2 je rozhodně méně srandovnější a méně povedený film narozdíl od prvního dílu. I když sranda ubyla pořád nějáká je jetli si vzpomenete na první díl na Babičku jak chtěla zadržet alexe a jeho přátele v druhém díle se objeví ještě ve srandovnější podobě. Ty co se rádi dívají na nesmyslné ale hlavně srandovní filmy tak to je něco pro ně. Nejvíce z celého filmu se mi líbil začátek v letadle jak se autoři snažily se zvířaty udělat reálný let co se jim velmi povedlo.Pro:
- Nejsrandovější jsou opice, které celý film opravují letadlo
- Nejpovedenější postavy jsou Babička,Tučnáci a již zmíněné opice
- Pokračování úspěšného dílu
- Navázázaní na to jak se malý lev objevil v americe
- Pro celou rodinu
- Velmi příznivě akční cena
- Všichni účastníci letu naleznou stejný druh zvířete a spřátelí se
Proti:
- Není tolik srandy jako v prvním díle
- Děj je narozdíl od prvního dílu méně srozumitelný
Přidáno: 1. února 2010
Pokračování známého animovaného filmu madagaskar. V tomto díle utečou naše známá zvířata do afriky a zažijou mnoho dobrodružství. Pokud chcete strávit chvíli s dětmi, určitě jim pusťte tento animovaný film a pobavíte nejen jděti ale i sebe:)Pro:
- Film pro děti
- Srandovní scény
- Pěkné postavičky s kterými se nenudíte
Přidáno: 29. ledna 2010
-no nevim nevimPro:
- -hezky udělané je akorát ta babička tučnáci ale ostaní nic moc
- -film pro celou rodinu
- -více se tu ukazují moji oblíbené opice
- -děj nebyl moc srozumitelný
- -nebyla to tak veliká sranda jako první díl
- -usnout u toho muze kazdy ani vas to tak nezabavi a jau toho usnul
- -mozna by to melo zahrnovat trochu, trosicku víc akce než byla dosud a lemur by měl být srandovnější
Přidáno: 24. ledna 2010 (naposledy upraveno 26. ledna 2010)
Film je pokračováním prvního dílu kdy zvířata zakotvily na ostrově kde nakonec zustali vdruhém díle se vidají stučnáky na letletadlem lets e jim nepovede apadají do puště kde každý najde sami sebe najednou si uvedomí že nejsouvíjmeční že umí to co všichni osttatní lev alex se potká s esvojí rodinou film má vtipné pasáže dobřezpracovaný.Pro:
- film je animovaný
- dobrodružny
Přidáno: 13. ledna 2010
Pokračování Madagaskar 1 ted příběh pojednává o tom že se chtějí dostat nazpět do New Yorské ZOO ale dostanou se do Afriky odkud všichni původně pochází a Alex zde najde rodiče.Pro:
- Skvěle animovaná pohádka
- Poutavý děj
- Úžasně vtipní tučnáci
- Hudební prvky
- Dobrá cena
- Nejen pro děti
- Alexovi rodiče
- Více zaměřené i na jeho přátele
Proti:
Přidáno: 13. ledna 2010 (naposledy upraveno 23. ledna 2010)
Film začíná tam kde skončila jednička. Čtveřice hrdinu spolu s lemurem a tučnáky opraví letedlo a odletí s ním do Afriky. Kde Alex potká svou rodinu ale ta se za něj tak trochu stydí protože to není správný lev. A tak si lev snaží napravit reputaci tím že zachrání rezervaci před nedostatkem vody..Pro:
- skvělé pokračování
Přidáno: 7. ledna 2010
Hezký film, nejen pro malé diváky. Udělejte si čas a podívejte se s nimi, skvěle se zabavíte, zasmějete se a vaše děti budou rádi že s nimi jste. Hezkou zábavu .................................................................................................:-)Pro:
- dobrodružný
- hezký
- zábavný
- nic mě nenapadá
Přidáno: 6. ledna 2010 (naposledy upraveno 30. ledna 2010)
Pokud hledáte dobrý film pro děti tak zde je. Nabízí vše a rodiče se u něj taky nebudou nudti a zasmění se. Děj je sice slabší ale pro děti by ani neměl být moc složitý. Jako druhé pokračování veleuspěšného filmu Madagaskar je určitě dobrý. Takže doporučuji!Pro:
- Krásný příběh
- vhodný nejen pro děti
- krásné zpracování
- trochu uječené
Přidáno: 28. září 2009
Ahojky?pokračování filmu madagaskar mne také nadchlo.Film je skvěle natočen a vymyšlen stejně jako jeho první díl.Tentokrát je film ale o kapïčku humoru lepší a je troškičku živější.Doporučuji všem lidem,kteří se rádi zasmějí i u animovaného filmu.Doporučuji všem divákům tv zakoupit si toto dvd a zhlédnout jejPro:
- Super film
- Skvěle natočen
Přidáno: 27. srpna 2009
Druhý díl Madagaskaru přijde spíše jako nástavba prvního dílu. Děj je příliš přitažený za vlasy, když opice staví vlastní letadlo. Nicméně zde však není nouze o vtipné hlášky. Více prostoru dostanou i jiné postavy než Alex. Glorie se zamiluje do statného hrocha, Malman je doktorem a Marty našel spoustu dalších kamarádů - zeber.Pro:
- Zábavné
- Zajímavé nové postavy
- Horší jak první díl
- Přitažené za vlasy
Přidáno: 25. srpna 2009
Slušné pokračování úspěšného animáku. Je sice o něco slabší než jednička, ale i tak je to perfektní zábava pro celou rodinu. Nejvíc mě ovšem pobavili tučňáci, kteří kvůli kterým se ovšem cesta domů (New York) zkomplikovala a všichni výtečníci skončili v Africe... jak se zjistí partička skončila na místě které je rodištěm lva Alexe, ten už ale není zvyklý na divočinu..Určitě doporučuji, jen nelze čekat, že bude lepší než jednička.
Pro:
- pokračování s oblíbenými postavami z prvního dílu
- tučňáci!!
Proti:
- o něco slabší než první díl
Přidáno: 25. srpna 2009
Opět jsem se na toto pokračování těšila,ale byla jsem zklamaná,jelikož jako většina z druhých pokračování i Madagascar 2 neby lepší ba ani stejně dobrý jako Madagascar 1.Jinak děj navazuje na jedničku -opět jsou hlavními hrdiny 4 zvířecí kamarádi(zebra,lev,žirafa a hrošice). A ti se snaží dostat z ostrůvku (madagascar) do New Yorku,ale opět ztroskotají( i když tentorát letadlem) ,nyní ovšem v Africe.
Pro:
- Dobré hlášky
- Vtipné postavy
- NJ už je to dvojka
Přidáno: 12. června 2009
Pokračování slavné pohádky Madagaskar tentokrát s názvem Utěk do Afriky.Madagaskar 2 je film na který se může dívat celá rodina.
Na začátku naší hrdinové odlétají zpátky do New Yorku,ale chybička se vloudí,porouchá se motor,nádrž už je prázdná a New York nikde. Tak se ocitají ve svém rodném území.Postupně toho mnoho zažívají a Vy to můžete zažít s nimi.
Pro:
- Zábava
- Originální humor
- Zajímavý děj
- Madagaskar 1 se mi zdál lepší
Zobrazuji 1 - 39 ze 39 recenzí