Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Letopisy Narnie - Princ Kaspian

Přidat recenzi

fantasy - Blu-Ray

Letopisy Narnie: Princ Kaspian (DVD) - Disney 20664 (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian) 2008 / Dobrodružný, Fantasy, Rodinný / 144 minut / USA, Velká Británie V... více »

» Kde koupit

od 49 Kč

Hlídat cenu

Recenze Letopisy Narnie - Princ Kaspian

Přidáno: 30. října 2011

ReddyFreddy

pokročilý

ReddyFreddy

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Tento film je krajně elegantní a extrémní. Navždy si již budu pamatovat ten osudový souboj Narnianů a jejich protivníků. Vstoupili do bitvy stromy a ejhle - zvrat je tu! Mimochodem film byl natáčen z převážné části v České Republice v Prazem kde okolo toho bylo obrovské halo (Filmový princ Kaspian s filmovým režisérem se opili, tak (jen myslím), že rozbili ten bar na padrť) - ale to je jen odhad. Každopádně zpět k filmu. Nejzajímavější postava je opět Lev Aslan, tudíž král kouzelné říše Narnie. Film rozhodně není zajímavější, než kniha, tak doporučuji si ji nejprve přečíst. Jde totiž o (podle mě) srovnatelné dílo s Harrym Potterem.

Pro:

• Filmový děj
  • Filmové triky
  • Filmové provedení
  • Spojení světa Narnianů a těch druhejch
  • Lev Aslan je zase za největšího týpka
  • Děti přišli jako mladší/starší/mladší - už fakt nevim

Přidáno: 28. října 2011

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Dobrý film :)

Pro:

• Příběh
  • Příjemná cena
  • Provedení filmu
  • Kostýmy
  • Herci

Proti:

• Někdy příliš podobné ostatním filmům

Přidáno: 23. dubna 2010

Užasné.

Pro:

• Kostými,děj,napětí.A pěkný herci.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 19. února 2010

vyhy

vyhy

Tento film doporučuji pro všechny, i pro ty co knihu nečetli. Jedná se o " klasickou" pohádku jak pro děti, tak i pro dospělé.
Ze začátku je to sice trošku nudné, ale pak je to dobrý příběh s dobrými efekty. Těším se na další díl, co budete letos v lété v našich kinech. Rozhodně to zkoukněte!!

Pro:

• Dobrodružný děj
  • Slušné herecké výkony
  • Podle knihy
  • Humorné a napínavé

Proti:

• Nic jsem nenašel, ale to neznamená, že tam chyby nejsou!!
  • Ne

Přidáno: 12. února 2010 (naposledy upraveno 27. února 2010)

Daffy

Daffy

Letopisy Narnie - Princ Kaspian je druhý díl ze známých sedmi knih nebo dílů, které jsou bestsellerem od autora Clive Staples Lewise. Tento film je skvělý a vřele všem doporučuji shlédnout, jak už pro nadšence pohádek nebo i dospělé, jelikož se nejedná o klasickou pohádku. Ze začátku se může film zdát nudný, ale časem se film ukáže jako velmi akční, zábavný, plný napětí a filmových triků. Děj se samozřejmě odehrává ve světě jménem Narnie, jejími hlavními hrdiny jsou opět známí herci, kteří se již objevili v prvním díle. Petr, Zuzana, Edmund a Lucinka se dozvědí, že Narnii zase zmítá zlo, tak přispěchají na pomoc. V Narnii stíhá občanská válka a Princ Kaspian, který by ji jako jediný mohl ukončit požádá naše čtyři hrdiny, aby mu pomohli. Jak už jsem jednou zmínil film je jak pro mladší publikum, tak si zde najdou zalíbení i starší jedinci. Doporučuji shlédnout tuto fantasy pohádku

Pro:

• Efekty
  • Krásný svět jménem Narnie
  • Zajímavý a chytlavý děj
  • Příběh

Proti:

• Chyby možná nějaké jsou ale já si nevšiml

Přidáno: 11. února 2010

Užasné a dobrodružné.

Pro:

• Kaspiana a děj filmu.

Proti:

• Mirazovi a Nikabrikovi.

Přidáno: 3. února 2010

cxdr

cxdr

Tento nový kvalitný suprový film s skvělími efekty a skvělím dějem. Film vyniká oproti sotatním dílů Narnie svou jedinečností akčností a efekty.tento Díl serie narnie je jeden z nejpovedenějších dílů co jsem viděl ze série. Díl sice začíná nevině na ostrově ale poté se rozpoutá v ukrutný boj o moc nad Narnii.

S pozdravem cxdr

Pro:

• některé efekty
  • odehrávání ve středověku opět
  • Hezký pohádkový děj
  • plno napínavích částí ale i zajímavých
  • pokračování dalších dílů

• nic jsem nenašel

Přidáno: 31. ledna 2010

point

point

Letopisy Narnie, jsem považoval za hloupou pohádku pro děti. Druhé pokračování filmu se mi líbilo o něco méně než část první, která byla více tajemnější. Děti z této pohádky budou pravděpodobě nadšeny protož se budou vžívat do situací dětský hrdinů. Vkusná pohádka.

Pro:

• Příběh pohádkového charakteru
  • Napětí
  • Akce

• nic jsem nenašel
  • Ne

Přidáno: 24. ledna 2010 (naposledy upraveno 24. ledna 2010)

jambo4

jambo4

Tento film je druhím pokračováním velmy ůspěšného prvního dílu skřín zmizela a aslana nikdo dlouho neviděl stejně jako v prvním díle vládne záporná postava a zvířata se znovu skrývají zachránci jsou uz zase na ceste tentokrát jim pomůže mladý princ kaspian vše ke konci skončí dobře oběvíse se aslan a vše bude nakonec zase jak byo před zlím vládcem.

Pro:

• dobrodružní film
  • skvělí příběh
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne

Přidáno: 13. ledna 2010 (naposledy upraveno 26. ledna 2010)

BOGII

BOGII

Film začíná rok poté co se hlavní hrdinové vrátili z narnie. V Narnii j krutý režim a pohádkové postavy(narniané) jsou vyvraždovány.4 hrdinové jsou povoláni zpět aby zachránili narnii. Bude to opravdu těžké ale na pomoc jim přijde nakonec i lev Aslan a stromy a různé pohádkové bytosti které předtím spaly.

Pro:

• pěkné pokračování

• Cena tohoto filmu

Přidáno: 12. ledna 2010

Balthazar

Balthazar

Druhé pokračování ságy s názvem Letopisy narnie : Princ Kaspian , naši hrdinové se v tomto díle vracejí do uplně odlišeného světa než jak znali , vládne tu pevnou rukou zlý král Miraz a narnijská stvoření se raději ukrývají. Naši přátelé se rozhodnou pomoci zpět na trůn pravému dědici trůnu princi Kaspianovi.

Pro:

• Příběh
  • Soundtrack
  • Chytlavost
  • Knižní podání
  • Super cena
  • Druhé pokračování
  • Ne (1)

Přidáno: 6. ledna 2010 (naposledy upraveno 6. ledna 2010)

sgk

sgk

Tento film mě vůbec nebavil, těšila jsem se do kina, nevěděla jsem, jak si mám sednout, jak mě to nebavilo...Jen tak v krátkosti...Petr, Zuzana, Edmund a Lucinka se opět dají do zachraňování tohoto kouzelného světa v Narnii, tentokrát bojují proti zlu občanské války.

Pro:

• pohádková vize

Proti:

• nudný děj spíše pro děti
  • Ne (3)

Přidáno: 6. ledna 2010 (naposledy upraveno 30. ledna 2010)

goorki

goorki

Velmi dobré pokračování prvního dílů. Většina lidí mu vytýká že obsahuje méně děje ale více akce. No je to pravda ale nemyslým si že by to bylo na škodu. herci poávají přesvětčivý výkon a děj je srozumitelný a jednoduchý. pro malé děti to sice už moc není ale ty větší z toho budou mít více a dospělým se taky bude líbit.

Pro:

• Hodně akce
  • Slušný děj

• Scénář není nejlepší
  • Ne (1)

Přidáno: 7. prosince 2009 (naposledy upraveno 8. prosince 2009)

Užesné

Pro:

• Dobrodružný film a hezký Princ Kaspian
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne (1)

Přidáno: 30. září 2009

Micik

Micik

Tento fantazy filmík se moc nepovel,je to jistě i tím,že ani knížní pokračování nebylo povedené.Není vubec špatný,ale kdo zhlédl první díl,mi musí dát za pravdu,že tohle byl trochu chaos a zcházelo tam to krásné okouzlení z prvního dílu.Ale je za slušnou cenu,tak proč ho nezhlédnout.Je tam krásná krajina.

Pro:

• -hezké fantazy
  • -dobrá cena

• -o proti 1 dílu pro mě zklamání
  • -místy nudný děj
  • Ano (5)
  • Ne (3)

Přidáno: 28. září 2009

dave.cech.12

dave.cech.12

Pěkný fantasy film podle literární předlohy. Fillm byl rozohodně o něco horší, než jeho předchůdce. Občas může nudit, což je škoda. Jinak velice pěkné efekty, příběh a herecké obsazení. Působí na mě přijemným dojmem, ale čekal jsem mnohem víc, něco efektivnějšího. I přesto může posloužit k dobré zábavě, především těm, kteří nečetli literární předlohu.

Pro:

• - pěkné efekty
  • - nadpřirozené bytosti
  • - povedená fantasy

Proti:

• - trošku horší než předešlý díl
  • - méně fantasy bytostí
  • - občas nudí

Přidáno: 27. září 2009

petrakofi

petrakofi

Ahoj,film letopisy narnie mne velice zaujal svou krásou kvality obrazu a kvality zvuku.film se mi sám o sobě moc líbil a byl dobře vymyšlen a natočen.Obsazení herců se mi taky líbilo.Cena tohot dvd je také únosná,což velmi rozhoduje o koupi filmů různých žánrů.Velice toto Dvd doporučuji všem milovníkům fantazi a dobrodružství.

Pro:

• Skvělý obraz
  • Zvuk
  • Vymyšlení filmu
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne (1)

Přidáno: 10. září 2009

Pablos

Pablos

Natočeno podle sedmidílné série knih (vřele dopoučuji). Film mně nadchl zpracováním. Efekty jsou jako v prvním díle obdivuhodné, ovšem během něco přes dvou hodin jsem se začal ztrácet v ději. Rozhodně první díl (lev, čaroděj a skříň) byl povedenější. Pokud jste první díl viděli z tohoto budete nejspíš zklamáni...

Pro:

• Vynikající efekty.

• Zdlouhavý děj.

Přidáno: 27. srpna 2009

Belbas1

Belbas1

Letopisy Narnie jsou velmi kvalitní ať už díl první či druhý. Tomuto dílu bych možná vytkl trošku slabší děj (jde jen o dvě bitvy jednu prohrajou a druhou vyhrajou)- klasické. První díl se mi líbil mnohem více ale ani tento si na tom nestojí špatně. Jako tradičně můžete vidět krásně zpracované záběry "do dálky" a podobné "kulišárny" které film "zkrásní".

Pro:

• to co dělá narnii narnií- mýtické postavy, krásné hrady...

Proti:

• oproti prvnímu dílu slabší

Přidáno: 26. srpna 2009

Tyler

Tyler

Za danou cenu jednoznacne superkauf. Druhe dilko hitu Narnie se vyplati, sme na počatku serie kterou deti miluji a ktera je tez nesmrtelna sic nema kouzlo jak v dile prvnim. Urcite doporucuji zaverecny song skvele ladici do pointy pribehu. Doporucuji uz i s ohledem na fakt ze filmy tohoto typu proste v novem tisicileti leti.

Pro:

• cena 49kč
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (1)

Přidáno: 26. srpna 2009

kriol

kriol

Další skvělé pokračování série pro děti Narnie. V tomto díle budete svědky důležitého boje mezi dobrem a zlem. Nejdříve je však nutné najít prince Kaspiana. Kdo jiný, než děti Zuzka, Petr, Edmond a Lucka se ujmou tohoto těžkého úkolu a budou se snažit jej najít. Čeká vás spousta nových zážitků a dobrodružství.

Pro:

• zajímavé

• spíše pro děti

Přidáno: 23. srpna 2009

Al_Bunda

Al_Bunda

Pokud jste ještě úplně neodrostli dětským střevícům, nebo se rádi vrátíte na dvě a půl hodiny zpět do dětství, kdy jste snili o kouzelných světech daleko za hranicemi představivosti dospěláků, je tohle film přesně pro vás. Čtveřice mladých hrdinů se navrací zpět do říše fantazie, aby pomohli princi Kaspianovi porazit zlého krále Miraze. Že to nebude jednoduché i přes výjimečné schopnosti Edmunda, Petra, Zuzky a Lucie, je nasnadě. Naštěstí v pohádkách (a zvláště těch dobrých) je možné vše. A co by to byl Aslan za krále lvů, kdyby se nepřidal na stranu dobra?
Princ Kaspian relativně volně navazuje na první dějství filmové ságy, zfilmované pod názvem Lev, čarodějnice a skříň. Na rozdíl od prvního dílu tvůrci trochu přitvrdili, scény jsou akčnější a výpravnější, zejména při bitvách si nelze nepovšimnout jemné inspirace ve slavnějším fantasy bratříčkovi Pán prstenů, děj si však zachovává pohádkovou citlivost a dokáže rozeznít nejednu strunu lidských emocí. Atmosféru umocňuje více než zdařilý soundtrack, zejména na samém konci nádherně pějící Regina Spektor vás i vaše drahé polovičky naposledy přimrazí do sedadel. Vřele doporučuji.

Pro:

• pohádkové, výpravné, kouzelné, navíc umocněno nádhernou přírodou
  • dobrý příběh
  • sympatičtí hlavní představitelé
  • výborný soundtrack

Proti:

• v několika scénách malinké kopírování z Pána prstenů

Přidáno: 15. srpna 2009

Haňulka

Haňulka

Prostě je to to nej nej nej!
:-D

Pro:

• JE to nejlepší film na světě a ty to stranky jsou taky upa k sežrání

Proti:

• Nemám nic proti ale upa perfekt to neni pac 20 dni je trochen moc kdyby 15 tak ideal:-D

Přidáno: 23. června 2009

cornie

cornie

Film mohu jen a jen doporučit. Děj je zasazený v krásné přírodě, objevuje se v příběhu opět plno hezkých postaviček. V Narnii vypukne boj lidí proti ostatním bytostem a tak jsou povolání opět děti, aby Narnii a princi Kaspianovi pomohli nastolit mír. A možná se vrátí i Aslan. Příběh je velmi příjemný, oddychový, a ikdyž spíše založený pro děti, tak i dospělí v něm najdou určité kouzlo pohádky.

Pro:

• dobré efekty
  • děj má hlavu a patu
  • velmi oddychové

• snad nic
  • Ne (2)

Přidáno: 7. března 2009 (naposledy upraveno 1. ledna 2011)

LejdyTerr

LejdyTerr

Kdo viděl 1, u 2 nebude litovat!! Dvojka je totiž ještě lepší...Grafika je mnohem propracovanější a lev Aslan vypadá mnohem reálněji. V příběhu jde o to, že lidé ovládli Narnii a tak 4 děti jsou opět povolány na pomoc. Kouzelné a mluvící bytosti jsou buď mrtvé nebo ukryté v lese. Lidé narušili rovnováhu. Část příběhu je natáčen na Slovinsku v nádherné přírodě poblíž velké řeky. Mohu jen a jen doporučit!!!

Pro:

• efekty
  • grafika
  • skvělý příběh

• nic

Přidáno: 2. prosince 2008

DVD + filmy : Letopisy Narnie: Princ Kaspian

Děj: Magická síla navrátila sourozence Petra, Zuzanu, Edmunda a Lucii do Narnie, kterou ničí občanská válka. Zachránit ji může jen mladý princ Kaspian, ale potřebuje pomoc. A možná se vrátí i Aslan...Hned na začátek se musím přiznat, že kni... Celá recenze na www.golias.cz

Zobrazuji 1 - 26 ze 26 recenzí