Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Let´s dance

Přidat recenzi

DVD

Každý si zaslouží šanci následovat své sny, ale někteří lidé mají jen jednu šanci. Tyler Gage je rebel na špatné straně Baltimoru, který má však sen, že se jednoho dne odtud... více »

Kde koupit

Přidáno: 10. září 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• šlo o nové DVD
  • dobrý prodejce

produkt bych doporuči, stejně jako prodejce
osobní vyzvednutí u DVD je asi lepší než pošta
mohu jen doporučit, nezabere čas

Laki

Laki

Přidáno: 31. ledna 2010

• Pěkný povedený film
  • Ocení hlavně teenageří
  • Taneční prvky
  • Poutavý příběh
  • Cena

Tento film se mi velmi líbil a musím ho hned na začátku doporučit! Je o chlápkovi z ulice, který za trest musí uklízet ve škole, kde se zamiluje do jedné dívky cvičící tanec. Rozhodne se ji pomoct a dívka návrh přijme. Občas to mezi nimi zajiskří ale nakonec končí vše velmi dobře. Na filmu mě velmi zaujali taneční prvky ve formě "brakedance" a povedený poutavý děj který zaujme spíše teenagery. Dávám mu 90% kvůli vysoké ceně. Jsem spokojen!

kriol

kriol

Přidáno: 31. ledna 2010

• Dobrý děj, krásný tanec
  • Dobré výkony herců
  • Scénář mohl být o trošičku lepší

Velmi povedený film o tom, jak se vám splní sny když za nimi jdete a jste odhodláni udělat pro o vše, navíc doplněný krásnými tanečnímy kreacemi. Prostě super. Myslím, že se bude líbit i klukům, komu by se taky nelíbilo ženské kroutící se tělo v rytmu samby. Určitě to shlédněte, bude se vám líbit!

petrakofi

petrakofi

Přidáno: 26. září 2009

• Skvělý film
  • Levné dvd
  • Skvělá hudba

Ahoj,tento film,stejně jako jeho pokračování Lets dance 2 street dance mohu jedině s radostí doporučit dále.Velice záživný film,který si pustím klidně i vícekrát.Dvě rozlišné osoby spojuje jedna věc: Tanec i když odlišným způsobem.Film je krásně zpracován a jeho cena je lákavá.Mohu jen doporučit,určitě se všichni podívejte

• Ano (1)
Verus

Verus

Přidáno: 27. srpna 2009

• nádherná hudba
  • tanec
  • obsazení
  • příběh
  • chvílemi se z toho stává slaďák a tanec jde stranou (tudíž si myslím, že zapřísáhlí odpůrci romantiky z něj budou zklamaní)

Když jsem četla recenzi na tento film, řekla jsem si: tak tohle musím vidět!
Asi po půl roce jsem se k Let's dance konečně dostala a jsem za to ráda.
Film mě zaujal, vtáhl do děje. Postav mi dokonce chvíli bylo líto. Mám opravdu ráda tanec a hudbu a možná právě proto se mi film líbil (už jsem ho viděla...no mockrát), protože to, co herci předvádí na parketě a v tančírně je naprosto neuvěřitelné.
Upřímně, i happy end mne potěšil, byla by škoda, kdyby tak skvělý příběh dopadl jinak než dobře.
A co je na tom nejlepší, film má pokračování ;-)

litle.anet

litle.anet

Přidáno: 26. srpna 2009

• Pěkná hudba
  • Dobré herecké výkony
  • ?Pokračování Hříšného tance?

Co říci na tento fimeček? Skvěé herecké výkony,pěkné taneční kreace,skvěá hudba... No co dodat? Snad jen to,že je to další obdoba "Hříšného tance" i když u "Step up" jde narozdíl od "hříšného tance" o mladé teenagery (pro které je film také určen) a jejich starosti.
Nechci tento film něja hanit,protože je opravdu krásný a chytne za srdce,ale opravdu mi to přijde jako další návaznost na Dirty Dancing....

Přidáno: 13. června 2008

No tak tohle je bombice. Mě tenhle film úplně pohltil naprosto skvělá hudb a, krásnej hlavní herec a spousta tanec. nejsme velkej fanmda do tance ani so téhle hudyb , ale v tomhle filmu to prostě velmi ladí. hlavní hrdina je Tylor , který za terst musí pomáhat ve škole umění , kde se vyučuje i tanec , který je jeho velkým koníčkem. naskytne se příležitost aby trénoval s jednou studentkou.

BarteQ

BarteQ

Přidáno: 11. června 2008

• Hudba

Super film ... Strhující příběh a naděje! Skvělá muzika při průběhu filmu. Je už Let's Dance 2 a tak nebude nazbyt si koupit jedničku. Doporučuji, ale zalíbí se spíše mladým, mladším. Skvělé hip hop jump tance, které vás oslní a zaujmou. Věřte, že po shlédnutí filmu budete chtít něco dokázat 8D !

dhrogus

dhrogus

Přidáno: 11. června 2008

• hudba, herecké obsazení, životní příběh,

Dobrá ukázka, že nic neni nemožné a když se chce, vše je možné. Druhá šance pro člověka, který vživotě neměl nic, je vždy vítaná.
Film se mi líbil, nebot obsahuje vše výše popsané, dobrou muziku, skvělé tance a samozdřejmě lásku.
Po filmu se pravděpodobně zamyslíte, jestli to co děláte, je to pravé.

Přidáno: 2. června 2008

Pro všechny kdo mají rádi hudbu a tanec. Film o chlapci, který za to že zničil majetek umělecké školy tak tam musí jít pomoc aby vynahradil škodu, kterou způsobil. A díky tomu se dostane k tanci , který mu změní celý jeho život. Paráda film spíše pro teen generaci.Setkáváme se tam , ale i se ztrátou. Film o mezilidských vztazích z různých poměrů.

larhette

larhette

Přidáno: 31. května 2008

Taneční film který jsem si pouštěla minimálně půl roku každý druhý den a snažila jsem se zachytit některé z těch skvělých tanečních prvků.Vypráví příběh Tylera Gage,kluka z ulice a Nory,baleríny ze střední umělecké školy.Ti se setkají díky další chybě kterou Tyler udělal ale tahle nebyla evidentně k zahození =)

Meggy

Meggy

Přidáno: 25. května 2008

Úžasný film plný tance. Tak toto je zase jeden z mých oblíbených filmů na který se podívám kdykoliv. Existuje i Let's dance 2. Dvojku jsem viděla a musím říct, že jsou sice oba díly suprový, ale jednička je opravdu lepší............Jestli neznáte tenhle filmík, tak vážně doporučuji..................

• Ano (1)

Zobrazuji 1 - 12 ze 12 recenzí