Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Kvaska

Přidat recenzi

hudební - DVD

!!!První český film ze zákulisí muzikálu!!! KVASKA - vězeňský nápoj, náhražka piva. Vodu, chleba a cukr kvasíme po dobu 14 dnů Hlavního hrdinu vězně Mickiho drží při životě... více »

» Kde koupit

od 39 Kč

Hlídat cenu

Recenze Kvaska

Přidáno: 24. září 2011

kolombo

kolombo

V životě jsem v divadle U kalicha nebyl, jsem z Plzně, bydlím na kraji (Radobyčice). Měl jsem skromného souseda herce, plzeňáka pana SAMCE. V létě jsme JIŘÍHO viděli v seriálu Plechová kavaliére. Já jsem ho naposledy viděl v seriálu Četnické humorsky v roli starosty.
Tento měsíc to bude již dva roky, kdy nás opustil. Zdravím Tě.

Na věčnou památku vzpomíná: Vašek - alias KOLOMBO(čert)

PS: Naposledy sjem byl v divadle s manželou před 20 lety (Klíče na něděly), A letos se těším, že divadlo navštívíme.

Pro:

• - pěkná hudba
  • - pěkná žena
  • - vynikající texty
  • - dobrý autor
  • - prostě super
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?

Přidáno: 22. prosince 2010

Ověřený zákazník POPRON.cz

Anonym

Produkt zakoupen v
POPRON.cz

Skvéle natočeno
  • Ne

Přidáno: 18. prosince 2010 (naposledy upraveno 18. prosince 2010)

Ověřený zákazník POPRON.cz

Anonym

Produkt zakoupen v
POPRON.cz

Perfektní za bezkonkurenční cenu!

Přidáno: 25. ledna 2010

Laki

Laki

Tomuto filmu musím dát 100% a to už jen proto, že je vněm velmi známá písnička od D. Landy. Příběh je velmi poutavý a vypráví o uprchlém vězni, který přičichne k divadlu a angažuje se do jednoho známého muzikálu a hraje v něm spolu s Lucií Vondárčovou. Spolu o její srdce bojuje s dalším mužem, ale nakonec vítězí právě vězeň a s dívkou utíká. Film mohu doporučit spíše dospělým a teenagerům. Hrají např. Daniel Landa, Lucie Vondráčková adalší... Velmi mě potěšil

Pro:

• Pěkný český film
  • Originální děj
  • Herecké obsazení
  • Poutavý příběh
  • Za pěknou cenu
  • S písničkami D. Landy

• nic

Přidáno: 19. ledna 2010

monca_t

monca_t

taky jeden ze skvělích muzikálových filmů super písničky skvělí herci skvěla popsaný casting a průběh děje muzikálů a taky taková milostná zápletka prostě nádhernej muzikálovej filmík doporučuji shlédnout stojí to za to a určitě nebudete sklamaní

Pro:

• +písničky
  • +herci
  • +svěle udělaný věci z prostředí muzikálu

• -nic

Přidáno: 13. ledna 2010

Balthazar

Balthazar

Ve filmu Kvaska dřží vězně Mikiho láska k muzikálové hvězdě Karin , kterou ale ovšem nezná , jen z časopisů. Protože by se s ní chtěl seznámit tak ueteče z vězení a zůčasní se konkurzu na nový muzikál ,kde se poté stane členem souboru a sbližuje se s Karin , tak ,ale chodí se sponzorem projektu a jak to dopadne dál se dozvíte pokud shlednete tento film.

Pro:

• Cena
  • Dobrý žánr
  • Herecké obsazení
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 6. ledna 2010 (naposledy upraveno 30. ledna 2010)

goorki

goorki

Prostě dobrý film který jako vždy moc nevybočuje ze standartu česných filmů. Na podívání dobrý ale jinak znám stovky lepších. Do kina bych na to nešel a na dvd si to pustím. Celkově je film vyvýžený, nabízí slušný děj a slušný scénář, ale bohužel nic více. Doporučuji ale né jako celovečernák.

Pro:

• Zajimavý nápad a děj
  • Dobré herecké obsazení

Proti:

• Místy nudný a tzv. nemastný neslaný

Přidáno: 29. září 2009

dave.cech.12

dave.cech.12

Film Kvaska je muzikál, kde hají např. Lucie Vondráčková, Filip Tomsa, Jíří Korn, Rudolf Hrušínský nejm. a spousta dalších slavných herců. Hlavní postava je Micki, který je ve vězení a miluje Karin. Micki uteče z vězení a potká se s Karin, natočí spolu muzikál a odjedou spolu od Oskara, který je partner Karin.

Pro:

• - hudba
  • - herecké obsazení

• - otevřený konec

Přidáno: 30. srpna 2009

litle.anet

litle.anet

Moc pěkně zpracovaný český muzikál , který je ozdoben skvělými herci a suprovými hereckými výkony :D Navíc je ve filmu velmi pěkný originání děj a krásné písně,které jsou i ted (dva roky po natočení) stále aktuální a často poslouchané :D
Tento muzikál se mi velmi líbil i přes to,že je z české tvorby a myslím,že se na něj ráda někdy podívám znovu...

Pro:

• Herecké obsazení
  • Děj
  • Písně

• Jméno filmu

Přidáno: 30. srpna 2009

Al_Bunda

Al_Bunda

No...tak tohle mě tedy nevzalo. Hodně mizernou dějovou linii nezachrání ani písně od Landy (a že jich pohříchu moc není). Lucka Vondráčková se jako obvykle prezentuje pouze směsicí úsměvů a úsměvných šklebů, ani z dalších herců nikdo příliš nezaujal, ostatně, v tomhle se snad ani vyniknout nedalo..
Ani závěr, který zkouší nepříliš přesvědčivou hru na city, mé stanovisko nezměnil.
Landu mám ale rád, takže za vzniklá procenta může Mirjam poděkovat pouze jemu.

Pro:

• Landa

• nulový děj
  • rádoby muzikál, rádoby komedie

Přidáno: 28. srpna 2009

Tyler

Tyler

Skutecný vyznam i emoce ustredni pisne s motivem TOUHA sice ve filmu nebylo dosazeno, sam o sobe zustal dluzen pomerne laicinemu ale presto vdecnemu tematu takze jej nehodnotim az tak brilantne. Myslim ze je to jeden z filmu ktery upadnou v zapomeni a nevim presne cim bych doporucil.Spise proto nedoporucuji a odkazuji spise si koupit soundtrack.

Pro:

• hudba
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 23. února 2009

Dehet

Dehet

Muzikálový film , který je výtvorem manželů Landových. Celý film je provázen písničkami a hudbou Daniel Landy, ale nebojte se písničky jsou pěkné a posluchatelné není to ve stylu Orlíku :-) Film je vlastně příběh o tom jak se dává dohromady muzikál od castingu na role až po úspěšnou premiéru. V hlavní roli hraje Lucka Vondráčková s Filipem Tomsou.

Přidáno: 23. února 2009

janafrank

janafrank

Děj nic moc, ale o to v tomto filmu ani tak nejde. Hlavní prim hrají super písničky, které napsal Daniel Landa, který si ve filmu i zahrál. Musím podotknout, že jak nemám herečku Lucku Vondráčkovou ráda, tak v tomto filu se mi velice líbila. Možná bude lepší koupit si raději CD než DVD. U tohot filmu platí "slyšet, ale nevidět".

Pro:

• super písničky, velmi nakažlivé a donutí Vás pořídit si CD

Proti:

• děj nic moc, zápletka velmi chatrná..
  • Ne (2)

Přidáno: 22. února 2009

KIRSTEAN

KIRSTEAN

Spousta z nás, co mají rádi Daniela Landu se jednoduše nechali nachytat a zhlédli Kvasku. Film jako takový mi připadá jako český odvar nějaké sladké, americké lásky (napadla mě nejdřív Pomáda, ale tak nějak po česku), protože utéct z vězení, dostat roli v muzikálu, hlavnímu hrdinovi doslova spadne do klína. Nabyla jsem dojmu, že utéct z vězení může pomalu každý, pak se zase jednoduše budete schovávát v divadle, setkávat se s hvězdami, pro které prkna znamenají Svět a nakonec si zatančíte s policisty ČR. Báječné!
Film pochází z pera manželky Daniela Landy, Mirjam Landové a ta pochází z Německa, tady u nás je už ale přeci jenom nějaký ten pátek, aby si zřejmě myslela, že tady u nás je možné všechno. Jinak si nápad na námět nedokážu vysvětlit.
Na druhou stranu hudba je opravdu velmi zajímavá, ještě aby tak Landa zklamal i v tomhle! A že on sám se ve filmu prezentuje jako namyšlený frajer a na obrazovce je jen velmi sporadicky, no jaký scénář, taková role.
Také mě (tentokrát velmi mile) překvapila Lucie Vondráčková (Karin), protože si ji pamatuji jako 10 letou? s tenisovou raketkou v nějakém klipu, což je ale opravdu hodně dávno. Vyzrála a myslím tím přínosně.
Film sám o sobě mi připadá jako dobrý nápad, ale sešitý horkou jehlou. Kde se tam vzal Emil Zajíc...asi hodně prosil a žadonil.
Když nic jiného, aspoň si můžete pobrukovat zajímavou píseň s názvem Touha. Po samotném filmu, tedy po opětovném zhlédnutí, netoužím.

Pro:

• Daniel Landa (hudba), Lucie Vondráčková (obsazení) ... díky nim se film neutopil

• ...
  • Ano (5)

Přidáno: 21. února 2009

peggy

peggy

Film plný pěkných písniček podpořený klasickou zápletkou. Hlavní devízou filmu jsou Landovi písničky. Nejde tolik o obsah (téma) filmu,jak o vlastní písničky. Podle mého soudu stačí mít CD(DVD) s písničkama. Protože písníčky jsou v tomto filmu to hlavní,téma filmu je vedlejší. Nejznámější píseň z tohoto filmu "Touha" se mi velmi líbí. Chceteli si poslechnou pěkné písničky tak si rozhodně kupte tento film.
  • Ano (3)

Přidáno: 13. června 2008

marketinka

marketinka

Ze začátku mě Kvaska už dost, opravdu dost překvapila, když se na pódiu objevila Balogová z první Superstar a hned na to zvukař Emil Zajac z VyVolenejch. Okamžitě mi bylo jasný, že tvůrci tohle všechno kolem nemůžou myslet vážně, a fakt to tak asi ani neberou. Landa zde hraje dost paradoxní postavu, tu největší hvězdu, která si může dovolit všechno a nakonec to s ním komicky dopadne a jediné co opravdu stojí za zmínku je příjemná hudba, která se nikdy neztratí a díky které také asi vznikl tento film. Není to žádný zázrak, ale příjemně se na to kouká, i když herci spíš nehrají, ale blbnou před obrazovkou. Dokonce jsem se ale občas i zasmál, absurditě scén a toho všeho kolem. Kvaska není špatná, muzika jí vyvišuje, ale jediné, za co stojí ten film vidět, je za tu závěrečnou scénu, a za tu muziku, která prostě pěkná je, o tom žádná. A to o ní můžu mluvit, kdy se mi zachce, třeba v každý větě:)

• Ano (1)

Přidáno: 13. června 2008

dhrogus

dhrogus

Příběh o jednom nešťastníkovy, který se omylem dostal do vězení. Jeho snem je se setkat se svou platonickou láskou, hvězdou muzikálů. Když se dozví, že se chystá konkurz na nový muzikál, neváhá a uteče z vězení. Používá fígle, aby ho přijali a v náhle se ocitá hned vedle své hvězdy. Vězení ho mine zase jen o vlásek, když mu bývalí přítel jeho lásky pomůže a vyseká ho z toho.

Přidáno: 31. května 2008

lexy

lexy

Český muzikál od známého hudebníka Daniela Landy měl celkem úspěch u české populace. Je to příběh o mladém vězni, který utekl jen aby se setkal se svou láskou, to se mu nakonec povede a dokonce s tou svoji láskou uteče od jejího manžela. Ve filmu jsou výborně obsazené herecké role a film je standartně česky zpracován.
  • Ne (2)

Přidáno: 28. května 2008

larhette

larhette

Zajímavý český muzikál v divadelním duchu vedený silnou rukou manželů Landových.Film má své plusy i mínusy ale docela mě potěšil a dodal mi sebevědomí v tom duchu že když chcete dokážete opravdu všechno stejně jako je to tu v případě hlavní postavy Mickiho který jde za láskou k hvězdě Karin kterou zná maximálně tak z časopisu.Nakonec se dostane přesně tam kam chtěla a vyřeší se i jeho problém s vězením.Tak co řešit?Prostě tak nějak happyend =)
  • Ne (1)

Přidáno: 25. května 2008

Havetinka

Havetinka

Hudební film o muzikálu. Začíná ve vězení. Poté se odehrává na prknech divadla. Napřed projdeme konkursem obsadíme hlavní role a potom se začíná nacvičovat. Až nás dovede k samotné premiěře muzikálu. Film je od Mirjam Landa a hudbu a texty o Daniela Landy , který si tam střihnul menší roličku. Nejznámější píseň z filmu se jmenuje Touha. Mě se to decal líbilo.

Přidáno: 24. května 2008

Meggy

Meggy

Český film plný tance a zpěvu. Nádherné písničky jako např. Můra a motýl. Opravdu doporučuji. Někteří tento film určitě znáte a ti, kteří ne, tak si myslím, že to stojí za to. Nejlépe to ocení asi dospělí. Hlavní role tam hraje Karin (Lucie Vondráčková) a Micky (Filip Tomsa).........................

Přidáno: 19. února 2009

marfas

marfas

Docela povedený filmek.Mohu ho jen doporučit.První dojem je super.Tak do něj.
  • Ano (1)
  • Ne (10)