Klik - Život na dálkové ovládání
komedie - DVD Život mi řídí dálkové ovládání...Michael Newman (Adam Sandler) má krásnou manželku Donnu (Kate Beckinsale) a dvě úžasné děti - Bena (Joseph Castanon) a Samanthu (Tatum McCann).... více »
od 177 Kč
Recenze Klik - Život na dálkové ovládání
- Zobrazit:
- Všechny (28) |
- Pozitivní (24) |
- Kritické (4) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
Přidáno: 1. ledna 2011 (naposledy upraveno 1. ledna 2011)
Skvělá komedie, kterou mohu všem jen doporučit. Nese poselství, aby člověk nepromrhal svůj život. Adam Sandler má vše, rodinu, dům, auto, práci... a přesto je nespokojený a neoblíbené úkony by rád popohnal. Nesnáší ovladače a jednou když jede do supermarketu, najde skrytý obchod, ve kterém mu prodavač dá univerzální ovladač na všechno. Při zkoumání ovladače doma zjistí, že lze popohnat všechno. A tak popožene psa, který se venčí, rodinnou večeři, sprchu, ale i sex. Bohužel se po zrychlení zrychlený úkon zrychlí vždycky. Takže jeden přeskočený sex znamená už vždycky přeskočený sex a nespokojenou manželku. A tak se jednoho dne probudí jako obézní, rozvedený muž. Zjistí, že děti už jsou dospělé a žena žije s někým jiným. Snaží se pak vše dát do pořádku.Vidět Adama Sandlera jako obtloustlého, šedovlasého ztroskotance je super podívaná:-)
Pro:
- akce
- vtip
- skvělé herecké výkony
- očekávaný konec.....
Přidáno: 6. srpna 2010
Velmi zajímavě zpracovaná komedie s Adamem Snadlerem. V tomto filmu je dost zajímavých a vtipných dialogů a proto se mi dost líbí. Navíc po jistých událostech minulého roku jsem neměl nějak náladu na nic a po tomto filmu jsem pochopil, že není dobré životem jen tak proplouvat a divat se kolem sebe jak mi život ubíhá. Začal sem opět pořádně žít. Bavil jsem se veselými chvílemi co mě potkaly ale také sem bral ty smutné věci. Film poukazuje na to že máte dělat co chcete, ale musíte brát i co Vás nebaví. Prostě paráda film s poučením. Takže rychle do půjčovny a pustit dvd a koukat. Jen tak mimochodem..to poučení z filmu přišlo až po několikátém shlédnutí. Předtím sem se jen bavil u vzniklých situací.Pro:
- obsazení (Adam Snadler a Kate Beckingsale)
- vtipné situace
- zajímavý námět
- tak trochu i poučný film
Proti:
- občas nějaké to hluché a nudné místo ve filmu
Přidáno: 18. července 2010
I když zrovna Adama Sandlera nemusím (je to ale asi hlavně způsobeno tím, že komedie ve kterých doposud hrál nebyly nic extra), musím uznat, že film "klik- život na dálkové ovládání" mě docela pobavil a nebyl to jen další ze série rádoby vtipných amerických komedií s předvídatelným koncem. Podívala jsem se na něj hlavně kvůli námětu, který se mi zdál hodně nápaditý a nakonec mě nazklamal. Vtipné dialogy, propracovaný děj, slavní herci.... to všechno tu můžete nalézt. Jen mě trochu zklamal konec, který se příliš nehodil dosavadnímu morálnímu poselství díla. Ale samozřejmě scénarista nemohl dopustit, aby tento film mohl zkončit bez očekávaného happy endu. Bohužel tento trochu nepasující konec mi docela zkazil zážitek z celého filmu. Ale nápad fajn.Pro:
- skvělý námět
- dobří herci
- vtipné dialogy
- konec
- místy trošičku nudný
Přidáno: 30. června 2010
Tenhle film nám jednoznačně přináší jedno poselství - nepromrhejte svůj život. Dobře si rozmyslete, než z něho vědomě vypustíte zdánlivě či předpokládaně nudné nebo nepříjemné části, ty chvíle, které byste nejraději kliknutím na ovladači bleskurychle přeskočili. Nepřepínejte na autopilota. Mohou vám tak uniknout drobné detaily, které se již nikdy nevrátí, můžete ztratit lidi, kteří si to zlé potřebují prožít s vámi. A podobně bych mohl pokračovat dál sáhodlouhou úvahou na jistě zajímavé a často propírané téma. Nyní však k filmu - svěží komedii s milými nápady, které dokáží vyvolat úsměv i na nejchladnějším morousovi. Já jsem např. ocenil variace na téma psi a kachnička :). Nebo zastavení okolí ovladačem a následné ulevení si nahromaděného vzteku a zoufalství - ať již naprděním do ksichtu či nakopáním do koulí. Herecké obsazení se povedlo - Hasselhoff je rozený požitkářský šéf, který se nechá obklopovat schopnějšími podřízenými, kteří dělají práci za něj, Sandlerovi tato role sekne, jeho manželka je přesně tak milá, sexy a příjemná, jak se sluší, H. Winkler v roli otce a další vedlejší postavičky v čele s potrhlou sekretářkou, která pociťuje potřebu vždycky se zeptat, když si musí odskočit. Taškařice se postupně přesune do vážnější roviny a filmu by určitě prospělo, kdyby skončil onou umírající scénou v dešti. Tím by si u mě šplhnul. Bohužel - očekávaný typicky hollywoodsky přisládlý konec si i tady musíme přetrpět. Nicméně - tato komedie se povedla a pobavila. Já ji ostatním, kdo ji neviděl, rozhodně DOPORUČUJI KE SHLÉDNUTÍ.Pro:
- Parádní výkon Adama Sandlera
Přidáno: 25. června 2010
Od filmu jsem asi čekala příliš mnoho, protože se mi velice líbil nápad, kdy si dálkovým ovladačem můžete pohrávat se životem. Film se mi také docela líbil, hlavně začátek byl poutavý a sliboval hezkou podívanou. Bohužel ale nemohu mluvit o komedii. Adam Sandler se sice snaží jak může házet jeden vtip za druhým, ale nějak to na mne nefungovalo a lepší označení než komedie, bych použila "úsměvný film". Druhá polovina filmu už není ani moc úsměvná, hlavní hrdina se samozřejmě dostane do problémů s ovladačem, kdy zamotá život nejen sobě, ale i svým blízkým a tyto problémy řeší. Tady se Sandler převtělí do role, v jaké ho příliš neznáme, je vážný, citlivý... Na konci je film dokonce tak dojemný, že by si člověk málem pobrečel. Celkově to není špatný film, ale rozhodně nečekejte, že u něj prasknete smíchy.Pro:
- Dobrý nápad pro příběh
Přidáno: 14. června 2010
Další z řady komediálních rolí Adama Sandlera, které já osobně řadím k těm povedenějším. Sympatický snímek s dobrým nápadem pobaví, ale slabší povahy můžou uronit i nějakou tu slzu. Adam Sandler zde potvrdí nejen svou genialitu co se komediálních rolí týče, ale pustí se i do dramatičtějších poloh na které od něj nejsme tolik zvyklí. Film je velmi příjemnou rodinnou záležitostí pro sobotní večer. Začátek filmu je zřejmě lepší, respektive jeho první polovina, kde hrdina poznává výhody, nově nabitého ovladače. S postupem času film trošku upadá, ale stále si drží nějaký standard, ovšem když konec graduje a vy si myslíte jak je konec triumfální, vše se ukáže jako mylné a hlavní protagonista se probere ze spánku jako svého času Bobby z Dallasu. Ovšem film můžu doporučit.Pro:
- Přítomnost Adama Sandlera a Kate Beckinsale
- Výborné scény
Přidáno: 18. dubna 2010 (naposledy upraveno 30. prosince 2010)
Jde o skvělou komedii, u které se určitě nebude nudit nikdo z rodiny. Určitě se zamyslíte nad tím, jak je důležité mít rodinu na které vám záleží a jim záleží na vás. Taky je tu znázorněno to, že když se člověk intensivně věnuje práci, není to dobře pro jeho rodinu. Jde o skvělý nápad v tom, jak ovladač proplouvá životem Michaela Newmana a jemu se vrací spoustu vzpomínek. Další věc k a zamyšlení je to, že s ovladačem může se životem ostatních lidí dělat téměř všechno co se mu chce a to není taky vždycky dobře, protože když máte všechno, pak už to není ten život, který to byl... Rozhodně stojé za zhlédnutí !Pro:
- levná cena
- dobrý nápad
- pěkná grafika (menu ovladače)
- fantastičtí herci
- děj je odvynutý z klasického života američanů
- je tam hodně věcí k zamyšlení, co se týče rodiny
- dobré hlášky
Proti:
- asi v půlce je děj trochu méně napínavý, když má Michael Newman všechno, co chce
- občas trochu lituju, že takovej ovladač nemam taky
Přidáno: 18. dubna 2010
Skvělý film, opravdu. Líbí se mi hlavně námět, který je neokoukaný. Je to místy i trochu nudné. Překvapil mě hlavně konec. Kate Beckinsale hraje úžasně svou roli ustarané manželky. Trošku mě zklamalo, když děj stále přeskakoval, přeskakoval a já už ztrácela kontrolu, jaký je to vlastně rok a kde hlavní hrdina právě je. Hodnotím zasloužilími 90% a tento film doporučuji.Pro:
- - vtip
- - zajímavý námět
- - originalita
- - skvělé herecké obsazení
Proti:
- - občas mi to přišlo zmatené, nudné
Přidáno: 2. dubna 2010
tento film je komedie ale musím podotknout že v hlavní roli hraje Adam Sandler a to je rozený komik ale tento fil se mu moc nepovedl,neříkám že je špatný ale čekal bych od něj více něco jako trestná lavice nebo něco podobneho od něj.ale abych nebyl tak krutý k tomuto filmu tak musím říci že tento film je velice nabytý neokoukanými vtipi což tomu filmu dává docela šmrnc.tento film je z roku 2006 takže už tu nějaký ten pátek je takže ho seženete za dobrou cenu.tento film doporučuji zakoupit je to skvělá komedie pro celou rodinu ale pozor pokavad máte rádi adama sandlera a líbí se vám jeho filmy mohly by jste být kapku zklamáni.Pro:
- hodně vtipu ve filmu
- je to komedie
- je velice dobře obsazen herci
- dobrá cena
- skvěle promyšlený děj
- pěkné efekty
Proti:
- mýstama je to trochu nuda a úplně nezajímavé
Přidáno: 1. dubna 2010 (naposledy upraveno 3. dubna 2010)
A máme tu další velmi povedený snímek s vynikajícím komikem Adamem Sandlerem a v tomto filmu také s okouzlující herečkou Kate Beckinsale. Poku se rozhodnete podívat na tento fim máte zaručenou zábavu na večer. v podobě vtipných scének, velmi zajímavé a humorné zápletky a zcela jistě pro většinu diváku nečekaného závěru. Doporučil bych všemkdo mají rádo herce Adama Sandlera a osobitý humor.Dávám 90%
Pro:
- neokoukaný humor
- dobré herecké obsazení
- zajímavá zápletka
- záživný děj
- překvapující závěr
Přidáno: 8. února 2010
Klik - Život na dálkové ovládání je přesně o tom o čem hovoří název Michael Newman (Adam Sandler) má krásnou manželku dvě děti, dobře placenou práci. Jenže jak už to bývá přez práci nemá čas na rodinu, která tím samozřejmě trpí až se Michaelovi dostane do ruky dálkový ovladač od života, čímž může určité pasáže přeskakovat, urychlit. Jenže později zjišťuje že vlastně skoro nic ze svého života neví. V tomto filmu máme šanci sledovat jaky by asi byl život kdyby jsme dostaly dálkové ovládání od svého života. Tento filmový snímek nám přinese velmi mnoho zajímavých situací, které nás většinou rozesmějí. Když máte volné odpoledne tak Klik - život na dálkové ovládání je jasnou volbou na zpříjemnění takoveho dne. \mohu jen doporučitPro:
- dobrý nápad
- hezké grafické zpracování
- hlavní myšlenka
- známí herci
- filmové efekty
Přidáno: 31. ledna 2010
Tento film jsem viděl před rokem a velmi mne překvapil. Celý film je vlasntě sen. Kdy pan Newman, v obchodě usne a zdá se mu jak dostane dálkové ovládání na všechno. Může tak vše stíhat a věnovat se konečně naplno své rodině i zaměstnání. To se mu však později začne vymykat z rukou. Nakonec se ale probudí a uvědomí si, že se rodině musí moc věnovat. Film končí hezky. Je obohacen o mnoho vtipných scén. Velmi mě překvapilo herecké obsazení(např.: Adam Sandler, David Haselhoff a další). Je určen pro celou rodinu! a je za pěknou cenu Mohu doporučit!Pro:
- Velmi kvalitní komedie
- Povedený příběh
- Vše formou snu
- Pro celou rodinu
- Herecké obsazení
- Pěkná cena
Přidáno: 30. ledna 2010
Jaké by to bylo kdyby jste mohli v životě přeskočit určité situace a čekání? Adam Sandler dostal dálkový ovladač se kterým je schopen ovládat svůj čas ve svém životě. Během používání tohoto ovladače pochopí co dělá špatně a že není dobré si s ním zahravat. Film se mi líbil a doporučuji.Pro:
- Zajímavý příběh
- Romantický
- nic jsem nenašel
Přidáno: 30. ledna 2010
Tento film jsem si zakoupila, aniž bych věděla o čem je. Film vypráví příběh hlavního hrdiny, který se doslova zamotal ve svém životě kvůli své touze mít dokonalý život, který ovládá dálkovým ovládáním. Tento film mám velmi ráda a tak doporučuji. Adama Sandler zde podal vskutku úžasný výkon.Pro:
- přijatelná cena filmu
- skvělý hlavní herec: adam Sandler
- zajímavý příběh
Přidáno: 29. ledna 2010
KAždý si na tomtu filmu najde své někoho budou bavit kousku kterých hlavní hrdina dosáhne pomocí ovaladače.Druhho azse dojemný příběh který skončí záverem že rodina je důležitější než práce.Mohu doporučit všem.Pro:
- skvělá komedie
- originální děj
- svkěle obsazený
- dojemný konec
- nízká cena
- určen pro všechny kategorie
Přidáno: 13. ledna 2010 (naposledy upraveno 30. ledna 2010)
Michael je vytížený rodič a potřebuje pomoc jeho děti mu říkají jak se všichni mají dobře a že mají jeden daalkový ovladač n všechno. Michael ale sežene ovladač kterým může přetáčdet svůj živo libovolně dopředu i do zadu a zesilovat zvuky nebo je vypnout prostě může všechno. Co se mu ale může stát?Pro:
- Herecké obsazení
- pěkný děj který ukazuje že ne všechno co si přejeme musí dopadnout dobře
Přidáno: 11. ledna 2010
Skvělý Adam Sandler , který stvárnil hlavní roli v této úžasné komedii , kde je mu nabídnut universální ovladač pomocí kterého může přeskakovat , nebo naopak zrychlovat etapy svého života , film má skvělý nápad a estě se u něj zasmějete.Pro:
- David Hasselhof
- Vtip
- Nápad
- Originalita
- Skvělý příběh
- -nic
Přidáno: 9. ledna 2010
Hlavními hrdinovy uteče celý život doslova před očima, přeskakuje desítky let, díky dálkovému ovládání, které dostal od jednoho muže v prodejně. V těch chvílích, kdy je mu dovoleno se zastavit vidí, jaké dělal svým vynecháváním chyby- v podstatě stejné, jako v životě "bez ovladače" jenom víc prohloubené. Když zemře, najednou se vrátí zpět do toho dne, kdy ovladač dostal. Tentokrát ho nepříjmá a přeorganizovává si svůj život.Skvělý film, u mnoha scén se zasmějete. Povedlo se i herecké obsazení, správní herci na správných místech. Shlédnutí filmu Vás možná donutí zamyslet se na chvíli nad svým životem a uspořádáním a organizací volného času.
Pro:
- herecké obsazení
- výborná vtipná komedie, která pobaví
- umožní Vám zamyslet se nad svým životem, podívat se na něj z jiného úhlu
Proti:
- pár minut mi přijde trochu nudných
Přidáno: 6. ledna 2010 (naposledy upraveno 30. ledna 2010)
Krásný příběh o tom že pořádný život je nutné žít a né jen se jen a jen honit za něčím co nás v samotném důsledku ani tak moc neuspokojí. Zkutečně hezky ztvářnění film, docela humorný ale přitom se zabívá vážnou věcí. může vřele všem doporučit. velmi slušná komediePro:
- Dobrý nápad
- zajímavý děj k zamyšlení
- Romantický
- Slušné herecké výkony
- Místy trošičku nudný
Přidáno: 30. září 2009
Výborná komedie, u které jsem se opravdu ze srdce zasmála. Je to jeden z mála filmů kde se neobjeví alespoň v několik vteřin trvající scéně Sandlerův kamarád Rob Schneider nebo jsem si ho tam tedy nevšimla. Christopher Walken jako anděl smrti je skvělý, a David Hasselhoff jako šéf také. Scénky výborné, doporučuji všem co se chtějí pobavit.Pro:
- Adam Sandler ve skvělé komedii
Přidáno: 29. srpna 2009 (naposledy upraveno 20. června 2010)
Úžasný film, který ukazuje, jak lidé v dnešní uspěchané době žijí své životy. Hlavní hrdina je nespokojen se způsobem svého života, je mu neznámým člověkem nabídnut záhadný, ale účinný ovladač, který mu má život ulehčit tím, že bude přeskakovat nudné pasáže. Opravdu perfektní příběh, který je plný humoru.Pro:
- vtip
- originalita
- skvělí herci
Přidáno: 28. srpna 2009
Komedie s Adamem Sandlerem jsou opravdu bláznivé. Jedna z nich je právě Klik – život na dálkové ovládání. Hlavnímu hrdinovi se do rukou dostane ovladač k životu. Přeskakuje jednotlivé pasáže v životě. Například hádky s přítelkyní nebo si chce urychlit povýšení v práci. Posléze se mu to vymstí a málem umírá. Překvapivý konec se dá očekávat, ale jistě to pro vás bude nemalé překvapení. Nad filmem by se všichni měli zamyslet a říct si, jak je vlastně život krásný.Pro:
- Veselý i smutný film
- Překvapivý konec
- Málo vtipných scének
Přidáno: 25. srpna 2009
Adam Sandler zase zazářil v pěkném filmu Klik.Je to o muži který má doma 2 děti a ty mají všude po baráku spostu hraček a k nim také spustu ovladačů a Adam Sandler (ten muž) už neví ani kterým si zapnout televizi, proto se naštve a jede do obchodu sechnat nějaký "univerzální" ovladač a také ho najde.Potom zjistí že tím ovladačem se dá ovládat všechno, hlasitost štěkotu psa,urychlení jeho života (na to také později doplatí).Prostě pecka film, stojí za skouknutí.Pro:
- Kate Beckinsale
- Dobrý nápad
- ---------------
Přidáno: 25. srpna 2009
Michael má skvělou rodinu a nepříliš dobrého nadřízeného. Toho ztělesňuje David Hasselhof, který namísto zatahování pupku na plážích tentokráte pěkně prohání Adama Sandlera.Michael zůstává v práci dále, bere telefon i o víkendu, popřípadě dře doma celou noc, vysněné povýšení však stále ne a ne přijít.
Jednoho dne, když Michaela neposlouchá už ani televizní ovladač, se rozhodne vzít věci pevně do svých rukou a navštíví obchod v naději, že nalezne ovladač, kterým bude moci ovládat i veškerou další elektronickou aparaturu.
Ovladač skutečně sežene, avšak doma zjistí podivnou věc - ovladač přetáčí i hádky s manželkou a je skutečně plně "polyfunkční", funguje totiž takřka na cokoli.
Než si Michael stihne uvědomit všechny jeho výhody, už je ovladačem pohlcen a začnou se dostavovat i negativa.
Dovede se Michael zastavit včas, než ho důsledky budou stát mnohem více, nežli jen zmeškaný pořad v televizi?
Filmu kraluje fantastický Adam Sandler, který umí mistrně zahrát nejen komediální postavy , ale i dramata (např. Volání o pomoc).
Klik - život na dálkové ovládání se pohybuje na hraně komedie a dramatu, ve druhé půli tíhne spíše k dramatickým vodám a dovede Vás takřka rozplakat.
Konec však neprozradím. Doporučuji vidět.
Pro:
- Adam Sandler
- neotřelé téma a dobrý příběh
Proti:
- kdo čeká klasickou "sandlerovskou" komedii, může být lehce zklamán, film se pohybuje na rozmezí komedie a dranatu
Přidáno: 3. března 2009
Michael ( Adam Sandler) má manželku a dvě děti. Má práci, která ho baví, ale šéfa, který mu neustále slibujue povýšení a pořád nic. Jednoho večera se jim rozbije ovladač , tak Michael vyráží do obchodu, aby koupil nový. Koupí speciální ovladač na život. Začne ovládat svůj život ,ale nakonec zjistí, že jej celej promrhal. Má to hodně překvapivý konec, ale ten neprozradím ...Přidáno: 4. června 2008
Toto je fakt dobra komedia, vydarena, s peknym nametom, ale povedala by som ze sem tam i s prvkami dramy. Ide o to ze Michael je super architekt, ale nie a nie ho povysit, a tak sa stale viac snazi pracovat, len aby ho povysili a zacne zanedbavat rodinu. Raz sa mu dostane do ruk ovladac, a on postupne zistuje jeho vyhody, ale az neskoro zisti vsetky jeho nevyhody. Takze film je o zivote Michaela, alebo skor o jeho preskocenom zivote.Přidáno: 25. května 2008
Nápad je to báječný. Vylepšiť si vlastný život podľa potreby. Dopredu, dozadu, niečo preskočiť, spomaliť, zrýchliť. Michael je vinikajúci architekt, ale žiaľ aj workholik, ktorý zanedbáva svoju rodinu. Jedného dňa sa mu dostane do rúk diaľkový ovládač. Ale nie taký obyčajný, tento mu umožňuje prehrávať si život, spomaľovať, zrýchľovať... Keď sa ale ovládač zblázni, nastanú Michaelovi zlé chvíľky.Přidáno: 22. května 2008
Můj oblíbený herec adam Sandler ztvárnil v tomto filmu hlavního hrdinu.Mladý pár on tvrdě pracující a neustále myslící na povýšení. Jenoho dne přijde utahaný z práce a chce si zapnout televizi, ale ovladač je rozbitý. Vydá se tedy do obchodu koupit nový. Prodavač mu ale nabídne dálkové ovládání na život. Může se přeskakovat kapitoly zrychlovat, vracet se zpět atd..
Zobrazuji 1 - 28 ze 28 recenzí