Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Hostel

Přidat recenzi

horor - DVD

Hostel vypráví příběh dvou kamarádů z americké vysoké školy, kteří se v touze po netradičních zážitcích vydají na cestu napříč Evropou - s tím, že pokud jim zůstane místo... více »

» Kde koupit

od 159 Kč

Hlídat cenu

Recenze Hostel

Přidáno: 3. dubna 2010

jambo5

jambo5

Každý kdo kouká na horory, at se určitě podívá možná to bude pro něho přínos možná ne. U mě jako velkeho fanouška horrorů je to slbašíprůměr.

Pro:

• Na druhou stranu zae komu se to líbí tak ho fiolm docela určitě pobaví.

Proti:

• Nemám nic proti násilí ve filmu, naopak by se dalo říct, že v určitých filmech ho mám i rád, ale musí mít nějakej smysl, ať už je líbivý (jako třeba v HK filmech Johna Woo), vtipný (Braindead nebo Evil Dead), nebo důležitý pro atmosféru filmu (třeba Statečný srdce nebo i série Saw). Ale Hostel je bohužel takřka bez příběhu, naprosto bez atmosféry a na to, že jde o horor, se není ani čeho bát. Prostě jen zavřou hlavního hrdinu ve starý továrně (a to až v druhý polovině filmu), ze který uteče a během toho nám ukážou pár nechutnejch záběrů. A to je bohužel jedinej cíl filmu- ukázat spoustu mučících nástrojů, trochu toho mučení a krve, ale jak diváka vystrašit nebo pobavit, to už tvůrce nenapadlo.
  • Ano (1)

Přidáno: 4. března 2010

Daffy

Daffy

Film Hostel bych zařadil mezi horrory povedené, ale nepatří mezi mé favority, určitě se na něj někdy znovu podívám, ale docela mi vadilo, že ze začátku se skoro nic neděje a já se přistihl přitom jak se nudím. Film je natočen myslím někde v Česko nebo na Slovensku a vypráví příběh dvou studentů, kteří chtějí něco zažít a tak se rozhodnou vyrazit na cestu Evropou. Cestou natrefí na cizince, který jim vylíčí jedno místo, kde je údajně ráj pro americké turisty. Oba mladíci se tedy rozhodnou, že to místo navštíví. Tam je čeká příjemné překvapení a opravdu poznávají dvě děvčata, které se zdají, že jsou z nich nadšené, jenže ono zdání klame. Mladící čašem zjišťují, že není vše v pořádku a začnou bojovat o holý život. Jejich výlet se změnil v boj o přežití. Pokud jste tento film neviděli a jste fanoušky horroru, tak doporučuji shlédnout. Musím se přiznat, že jsem viděl lepší kousky.

Pro:

• Celkem dobrý horror od Quentina Tarantina
  • Je akční a jsou zde dobře zpracovány krvelačné scény
  • Příběh je celkem zajímavý

Proti:

• Ze začátku je film celkem nudný
  • Místy je to až přehnané

Přidáno: 25. února 2010

pomenka

pomenka

tento film me moc nezaujal je tam sice par dobrych scenek ale nez horor je to spise nechutne podle me je to sadisticke a vubec se mi to nelibi potoky krve a zbytecne krav nedokazuje to ze je to horor.

Pro:

• jen obsazeni

• temer vse

Přidáno: 30. ledna 2010

point

point

Jde o úsměvný snímek a práci, ve filmu poznáte pár českých míst a také hudbu michala davida - děj filmu se odehrává ve slovenském prostředí. Pár scén je drastických ale to je tak vše. Film spadá spíše do horší kategorie i když v době vydání byl hitem. Nevím zda stojí za shlednutí.

Pro:

• Pár povedených scén
  • Natáčeno v ČR

• nic moc

Přidáno: 30. ledna 2010

Adele.xy

Adele.xy

Ačkoli je tento film všude popisován jako horor a nedoporučuje se slabším povahám, já osobně zastávám jiný názor. Pokud nese klasifikaci hororu, tak hodně slabého hororu. Některé scény mi přišly humorné a příběh je poměrně tuctový, americký. Film zřejmě nedoporučuji.

• slabý horor
  • průměrné herecké výkony
  • příběh

Přidáno: 23. ledna 2010

Duch.Veliky

Duch.Veliky

Pokud máte rádi horory, jistě byste měli shlédnout i tento. Film hovoří o tom, jak lidi ubytované v Hostelu někdo unáší a následně se stávají terčem pro "podivné" choutky bohatých návštěvníků (například pokud má někdo touhu někoho rozřezat pilou, ...).

Pro:

• Výborný horor

Proti:

• Nevím, jestli bych se ubytoval ještě v Hostelu :-))

Přidáno: 13. ledna 2010

Laki

Laki

Ve filmu se setkáte s mladíky, kteří se ubytují v jednom hotelů, který je ve skutečnosti jejich posledním místem. Náhle poznají nejrhůznější metody mučení a týrání. Horor nedoporučuji slabým povahám. Nevhodný pro děti!! Pěkně vymyšlený, a občas lekavé scény!

Pro:

• Napínavý horor točený částečně i v Čes. Rep.
  • Poutavý děj
  • Pro slabé povahy nevhodné
  • Pěkná cena
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano

Přidáno: 12. ledna 2010

Balthazar

Balthazar

Dva kamarádi z americké vysoké školy se rozhodnou , že se vydají napříč Evropou , po cestě se k nim přidává jistý Oli z islandu , který jim radí aby zamířili na místo , které je pr rájem Americkch turistů . Film urcite stoji za shlednuti stejně jako druhý díl Hostelu.

Pro:

• Česká koprodukce
  • Čeští herci
  • Zajímavý děj
  • Solidní cena
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano

Přidáno: 2. září 2009

ninja

ninja

Viděl jsem spousty reklamy na tento film a když jsem ho konečně shlénul, tak mě hoooooodně zklamal. Jediné pozitivuj je dobrý děj, jinak šikana romských dětí, chvílemi se zasmějete. Doporučuji shlédnout.

Pro:

• Dobrý děj.

• Spíše komedie.

Přidáno: 17. června 2009

rendolf1559

rendolf1559

Musím říctže na to jak před několika lety dávali upoutávky v televizi,samotný film boužel není ani zdaleka tak dobrý jak se říkalo.Musíte se dívat opravdu pozorně abyste věděli o co tam jde.

Přidáno: 28. února 2009

xkachla

xkachla

Horor,nad kterým se tají dech.Po jeho shlédnutí začnete přemýšlet o tom,zda li-se takové věci nemohou opravdu dít.
Parta amíků cestuje po světě až dorazí na Slovensko a ubytuje se v hostelu.Jeden po druhém se strácí.
Nedaleko je uzavřená továrna,kde si zvrhlí lidé vybíjí své kompexi či co na lidech,kteří jsou ubytování v tomto hostelu.Týrají je,zabíjí a dokonce za to platí nechutné ceny.Zvláště za američany...

Pro:

• Doporučuji shlédnout

Proti:

• Člověka aby se bál,že ho to může také potkat
  • Ano (1)

Přidáno: 19. února 2009

plastique

plastique

Taková trochu krví postříkaná komedie o slovenských dětských gangech (už pětileté děti nejen loupí, ale dokonce si anglicky umí říct o žvýkačku a následně rozmlátit auto), o naší prakticky středověké infrastruktuře (záběr na ceduli s nápisem - nejbližší nádraží 10 km), a o tom, že at už říznete kamkoli a kohokoli, začnou z něho prýštit gejzíry krve a žluté blíže neidentifikovatlené tekutiny. Pokud jste někdy byli na Slovensku, doporučuji tuto skvělou komedii na příjemné odpolední promítání s rodinou. Ať se děti něco přiučí.. :D

Přidáno: 31. května 2008

lexy

lexy

Zajímaví film o jiném druhy podnikáním, tedy o podníkáním s živim lidským masem s tim, že zbytky jsou uklízeny na účet podniku. Jedná se o podivný HOSTEL, ve kterém všichni lidi přes den a noc zmizí a dostanou se do místnosti ve staré továrně, kde je pak dotyční lidé za peníze mohou zabít libovolnym způsobem.

Přidáno: 28. května 2008

larhette

larhette

Jeden z mých prvních hororů u kterého jsem sice měla husinu ale zpracování mi po závěrečném vyhodnocení přišlo spíš ubohé.Viditelně umělé zvratky jsu jedna z těch věcí které schodí celou atmosféru filmu který je založený na těhto nechutných záběrech...prostě taková průměrná přehlídka masa s pár děsivými scénami které se pak tak nějak rozplynou

Zobrazuji 1 - 14 ze 14 recenzí