Hellboy
sci-fi/fantasy - DVD HELLBOY (Ron Perlman) byl během druhé světové války přivolán na Zemi šíleným Grigori Rasputinem (Karel Roden), aby se stal poslem apokalypsy. Ze spárů nebezpečného zločince jej... více »
od 97 Kč
- Kritické (6) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
Přidáno: 30. ledna 2010
Tento film mi byl doporučen a jsem velmi ráda, že jsem ho viděla. Ve filmu hraje hlavní roli velká červená příšera, která je na dobré straně abojuje proti zlu. Film je zajímavý a nevšední, film určitě doporučím jak milovníkům sci-fi tak i milovníkům normálního dobrého filmu.Pro:
- herecké obsazení
- skvělý, neobvyklý příběh
- dobrá cena
Přidáno: 24. ledna 2010 (naposledy upraveno 24. ledna 2010)
Krásný film plný akce a skvělích efektů z dílny usa červena nadpřirozená osoba jménem hellboy který musí jako každy kladný hrdina zachránit svět před zlem společne se svími dvěmi kolegi své dívky která ovládá ohe'n a osoba připomínající rybu se snaží zachránit svět před príšerami.Pro:
- akční film
- z komiksu
- světoví herci
Přidáno: 23. ledna 2010
Americká kultura je postavená na komiksech a z těch vychází i tento film. Evropan tak často spoustu děje pořádně nepochopí, pro Američana který je pro daný komiks zapálený to může být kultovní dílo. Dá se vidět, po čase se snad podívám i podruhé, ale je to taková nemastná pohádka. Oceňuji snad jen vizuální efekty.Pro:
- kostýmy a efekty
- herecké výkony
Přidáno: 16. ledna 2010
Jedná se o akční sci-fi film, který má plnou řadu dobře povedených kostýmů a efektů. Myslím že určitě stojí za shlédnutí a rozhodně se u něj nebudete nudit. Ve filmu klasicky bojuje dobro proti zlu. Film ještě doplňuje další pokračování Hellboy 2: armáda spásy.Pro:
- Zajímavý film
- Efekty
- Kostýmy
- nic jsem nenašel.
Přidáno: 15. ledna 2010
Hellboy je naprosto perfektní film. Moc se mi líbily příšerky a taky mě dost překvapilo když jsem tam uviděla Karla Rodena.Dost poutavý a zajímavý děj (chvilkama je sice dost přehnaný) ale ve finále je fakt pěkný film.
Na 100% bych doporučila na zkouknutí. A teď už i za velmi příjemnou cenu.
Pro:
- fantasy
- zajímavý děj
Přidáno: 6. ledna 2010 (naposledy upraveno 22. ledna 2010)
Fakt nevím pro koho je tato slátanina určená...snad pro nějaké mládežníky...protože je tam nějaký vzdálený náznak zamilovanosti?Pro:
- vynikající Karel Roden
- celkem ucházející efekty
Proti:
- primitivní až přiblblý děj i zápletka
- příšerné výkony herců
- apokalypsa se nekonala ani náznakem, tak nebylo s čím bojovat ;o)
Přidáno: 6. ledna 2010 (naposledy upraveno 30. ledna 2010)
Krásný a zajímavý film pojednávající malém "klukovi" kterého vyvrhne samotné peklo. Časem z malého kluka vyroste velký a né moc společenský tvor který pomáhá chytat či zabíjet sobě podobná stvoření.Celkově děj zajímavý, ale mohlo to být o krapánek lepší . Ale na celovečerák to určitě má!
Pro:
- Slušné herecké výkony
- Místy slabší scénář
Přidáno: 29. září 2009
Od filmu jsem nic zvláštního neočekávala. Manžel má rád fantasy, tak jsme zkoukli i tento film. Ron Perlman, ztvárnil svou roly naprosto úžasně. Dokonce bych řekla, že mu jeho maska sedla jako ulitá. Trousí jednu hlášku za druhou a dělá tak film velmi zábavným. Navíc Guillermo del Toro má jedinečný cit pro comicsovou atmosféru a skvělý timing akce. Celkově vzato, je to film, který mě pobavil.Přidáno: 29. září 2009
Hellboy ve mně zanechal velice rozporuplné pocity. Na jedné straně tu byl skvělý hlavní hrdina a také výborné rozkreslení psychologie jednotlivých postav. Na straně druhé pak přeplácaný scénář, který se ovšem ubírá zcela předvídatelnými zákrutami. Film připomíná pacienta, trpícího schizofrénií, který se nedokáže rozhodnout zda je lepší svět v harmonii žijících monster, nebo svět plný nebezpečných šílenců, vyvolávajících spoustu akčních situací. Nezbývá než doufat, že příště se pro jeden (nejlépe pro druhý) z těchto světů sám rozhodne a bude to naprostá bomba.Pro:
- úžasný chlapák Ron Perlman
Přidáno: 1. září 2009
Zajímavý sci-fi film s vymyšlenými postavami, které ve filmu spatřily světlo světa právě díky kresleným předlohám - komixům. Hellboy, jakožto syn ďábla, je nucen ochránit planetu Zemi před všemi nepřáteli. Není však na to sám, má mnoho přátel, kteří s ním spolupracují. I když je film natočen hezky, tak mi v něm chybí nějaký hlubší smysl.Pro:
- grafika
- efekty
- děj
Přidáno: 30. srpna 2009
Tohohle dabelskeho chlapika jsem nikdy predtim nevidel a ani znalost comicsoveho prumyslu mi nijak moc nepomohla, preci jenom kdo vi ze se jedna o jiz roky znamou "papirovou" postavicku? V Cechach moc lidi ne. Pribeh je docela originalni pro vsechny co tento styl prace maji radi a proto jej doporucuji nebot je to prijemna zmena po vsech tech Spidermanech.Pro:
- mene okoukany hrdina
- kvalitni scifi
Přidáno: 27. srpna 2009
Tento film jsem vyděl naposledy asi před rokem ale ríd bych se na něj zase podíval. V hlavní roli se objevuje velký, svalnatý, červený a rohatý člověk, který svými schopnostmi může bojovat s ostatními nestvůrami,které se dostali na naši zem potom co nacisté setrojili stroj na seslání chaosu na zem. Je to velice povedený film, u kterého se chvílema i zabojíte.Pro:
- povedený film
- znamí herci
- moje 1ička
Přidáno: 12. června 2008
Na první pohled zlá, ničivá červená příšera či dábel. ale je to celkem inteligentní velký kámen-muž který zachranuje lidi. Má i srdce, a tak se mu hodně zalíbí jedna slečna. Slečna už bohužel někoho má, a tak se Hellboy stím musí vyrovnat. Při tom bude muset čelit nástrahám, podvodníkům a teroristům. Přežije Hellboy? Moc se mi filmeček zalíbíl, a těším se na další shlédnutí!Přidáno: 12. června 2008
Hellboy, pekelník jeden červenej s přerostlou rukou místo mozku připomínající spíše opici :). Takhle se dá také popsat démon, který má za osud přinést na Zemi zkázu světa. Je tu malí problém, a to ten, že na takové myšlenky nemá ani pomyšlení. Byl totiž vychován vědcem, aby vždy bojoval na straně těch "hodných". Tohle se ale Panu Rodenovi nelíbí a hodlá to řešit po svém.Přidáno: 3. června 2008
Tak tenhle kouse se mi vážně líbí, člověk u něho příjde na úplně jiné myšlenky a je odtržen z toho divného nepříjemného světa kolem nás. Rád bych ho doporučil lidem, kterí se chtějí odreágovat a zapomenout na starosti všedního dne. Prostě famoušek filmu by měl mýt velký rozsah a né jen kultovní série a filmy s hlubokou myšlenku. Mrkněte se a posuďte ho sami.Přidáno: 25. května 2008
Velmi povedený komiksový film režiséra Guillerma del Tora. Film se natáčel v Praze.Pro:
- skvělý film
- výboirný výkon Karla RODENA coby mocného pána zla Rasputina
- výtečné hlášky, akční scény
- atmosféra
- Hellboyova maska
- vizuální stránka
Proti:
- Hellboy se čato projevuje jako "puberťák", což odporuje jeho drsňácké povaze
Přidáno: 25. května 2008
Děj :HELLBOY (Ron Perlman) byl během druhé světové války přivolán na Zemi šíleným Grigori Rasputinem (Karel Roden), aby se stal poslem apokalypsy. Ze spárů nebezpečného zločince jej však zachránil zakladatel tajného Úřadu pro výzkum paranormálních jevů (Ú.V.P.J.) profesor Broom (John Hurt), který jej poté vychoval jako svého vlastního syna a pomohl mu rozvinout jeho výjimečné schopnosti. HELLBOY se navzdory svému temnému původu zařadil k bojovníkům na straně dobra. V Ú.V.P.J. se HELLBOY stal součástí zvláštní rodiny, do níž kromě něj a Brooma patří také telepatický "mořský muž" Abe Sapien (Doug Jones) a půvabná Liz Sherman (Selma Blair) která disponuje schopností pyrokineze.
Všichni dohromady tvoří hlavní obranou linii před Rasputinem, který chce získat HELLBOYE zpět do své moci a využít jeho sil, aby mohl rozpoutat armageddon.
Přidáno: 25. května 2008
Zrodil se v plamenech pekla, ale má být poslední naděje na zachránu lidstva. Hellboy, drsňák s ďábelskou vizáží vykonává špinavou práci pro šéfa tajné vládní agentury. Proti němu stojí mocný Rasputin v podání českého herce Karla Rodena, který chce temnou magií ovládnout celý svět. Hellboy a nejstrašnější síly zla si to rozdávají na férovku a rozpoutávájí peklo na Zemi.Přidáno: 25. května 2008
Bonusy :disk 1 : komentář herců a filmových tvůrců, DVD komiksy, záběry z natáčení
disk 2 : vynechané scény, dokumenty z natáčení, filmografie, záběry z více úhlů kamery, fotogalerie, krátké filmy, Tv spoty, kinotrailery, storyboardy
Pro:
- skvěle zpracovaný film podle komiksu
- hraje zde český herec Karel Roden (samozřejmě největšího záporáka)
Zobrazuji 1 - 21 ze 21 recenzí