Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Harry Potter a ohnivý pohár

Přidat recenzi

dobrodružné - DVD

Harry Potter a Ohnivý pohár (DVD) - Warner Home Video 30812 (Harry Potter and the Goblet of Fire) 2005 / Rodinný, Dětský / 157 minut / USA V prodeji od: 12. 4. 2006... více »

» Kde koupit

od 177 Kč

Hlídat cenu

Recenze Harry Potter a ohnivý pohár

Přidáno: 31. ledna 2011

Peter Griffin

Peter Griffin

Tady už podle mne šel celý film do kopru, protože se začíná orientovat spíše na grafickou stránku díla a nikoliv na příběh či herecké výkonný. Trochu mi zde chyběl famfrpál, ale ten nebyl ani v knize (Myslím školní).Stříh z mistrovství světa jsem čekal delší, tak 5 minut, 10 vteřin je opravdu málo. Podle mne se po Fénixově řádě jedná o nejhorší z celé série. Příběh je někde absolutně změněn, některé pasáže jsem ani neviděl. Zrovna ty důležité, které by objasňovali spoustu věcí. Profesor Moody hrál ze všech nejlíp, starý, potrhlý blázen etc… Film pomalu přechází z pohádky pro děti ve vážné drama, protože se všichni střetávají se smrtí téměř všude. Pán Zla se opět dere k moci a kouzelnický svět začíná trpět. Na druhou stranu dnes tento film seženete vcelku levně, ve skvělé kvalitě na blu-ray disku.

Pro:

• Animace

Proti:

• -Mistrovství světa ve famfrpálu trvá pouze 6 sekund !!
  • Spousta důležitých scén chybí
  • Český dabing
  • Herecké výkony (Kromě Moodyho)

Přidáno: 4. dubna 2010

kriol

kriol

Tento díl slavného Harryho Pottera a jeho přátel se mne líbil asi nejvíce ze všech, které jsou natočené. V hercích jde vidět, že již jsou o něco starší než tomu tak bylo u prvního dílu, tam byli ještě nezkušení a příliš nevinní. Harry Pottera a ohnivý pohár jsem také četla jako knihu, trvalo mi to asi týden, tak jsem byla zvědavá, jak filmaři zpracují další díl, který se mi dobře četl. Film má mnoho zvratů a zajímavých scén, které jsou plné akce, napětí a také vtipu. Jediné, co mi vadí je, že nebyli vidět všichni čtyři draci, o kterých si jen přečtete v knize.

Pro:

• nejlepší díl ze všech
  • podle známé slavné knihy
  • pro děti i pro dospělé
  • další pokračování
  • hodně akce
  • pěkná grafika a také triky
  • stejní herci

Proti:

• není to natočeno přesně podle knihy
  • Ne

Přidáno: 26. února 2010 (naposledy upraveno 27. února 2010)

Petronarda

Petronarda

Další pokračování filmů o Harrym Potterovi, který je jedinečný nejen svým zpracováním, fantazií ale i příběhem.

Pro:

• - super film nejen pro děti
  • - velkolepé efekty, skvělá fantazie
  • - zaujme od prvního do posledního okamžiku
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 24. února 2010

Ověřený zákazník Aukro.cz

Vendula Krbálková

Produkt zakoupen v
Aukro.cz

Jako fanoušek Harryho Pottera jsem určitš spokojená, že toto DVD vlastním:-)

Pro:

• Dvoudisková edice: DVD 1 - film, DVD 2 - bonusový materiál - spousta materiálů - nezařazené scény, rozhovory s herci a s tvůrci. Popis, jak vznikaly náročné scény a efekty.

Proti:

• U bonusového materiálu jsou všechny rozhovory s herci a tvůrci v nagličtině, ne vždy všemu rozumím a uvítala bych titulky

Přidáno: 22. února 2010

pomenka

pomenka

je to uzasny dil tak jako vsechny nadherne na sebe navazuji nova role sedrika digoriho je velmi prijemna skoda ze jen tak kratka je to velmi dobry herec.dej je velmi dobry napadity jen mi pripada ze je trochu temnejsi coz je skoda ale urcite je i dobre zakonceny tak aby pokracovani opet navazovalo moc me zaujala vsem doporucuji,

Pro:

• napinave
  • hezke
  • napadite

• dost temne

Přidáno: 19. února 2010

vyhy

vyhy

Kdo četl knihu a líbila se mu, tak tento film doporučuji. Dobré efekty, dobrý děj. Akce, napětí, humor. Nejlepší jsou na to ty úkoly. U filmu se nudit nebudete. Ale jedna scéna se mi tam nehodí a to je ples. Čekal jsem něco jiného ( třeba se jen držet podle knihy) v kouzelném hradě. Jinak bezva film a je dobré se na něj podívat.

Pro:

• Natočeno dobře a podle knihy
  • Super efekty

• Rychlé a nepřehledné
  • Scéna s plesem.....čekal byl v kouzelném světě něco originálnějšího

Přidáno: 2. února 2010

ivannka

ivannka

harryho mám ráda a těším se vždy na nové díly,knížky jsem přečetla každou asi 10 x.
je to dobrodřužné a člověk se u toho nenudí.

Přidáno: 26. ledna 2010

jambo4

jambo4

předposlední díl harryho potera je jedním z nejlepších kouzelnických filmů mladý čaroděj který chránil zlo aby se nedostalo dál než je voldemord už je znovuna scéně a ohrožuje turnaj kouzelníku ve kterém nakonec jeden z kouzelníku zemřš rukou voldemorta je jasné že začíná jítdo tuhého fil doporuču je.

Pro:

• fantasi
  • rodinný
  • dobrodružný
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 14. ledna 2010

Mike

Mike

Zas tu opět máme další díl, neméně kvalitní. Který už naštěstí není tak ponurý, přinese kus zábavy ale i kus strachu. Velké napětí i drama slibuje především závěrečná část filmu, kdy účástnící turnaje jsou v bludišti a neví co je čeká, ani není jasné kdo stane na vrcholku.

Pro:

• Utkání
  • Rivalství
  • Šťastný konec

• Nic
  • Ne

Přidáno: 13. ledna 2010 (naposledy upraveno 21. ledna 2010)

BOGII

BOGII

Tento film je o lgendárním poháru 3 kouzelníků.. a taky o Harrym místo tří kouzelníku budou 4 a jeto opravdu napínavé story a tom jak Harry vytrvale řeší úkoly a jak ve skutečnosti novináři všechno přetočí
Při úkolu se Harry přenese na hřbitov a bude mít souboj se samotným voldemortem který znovu povstane.

• ne pro děti

Přidáno: 13. ledna 2010

Laki

Laki

Tento film se štábu velmi povedl a musím ho velmi pochválit. Harry je vybrán nečekaně do meziškolního turnaje o Ohnivý pohár. Díky různým trikům pomocí jednoho profesora nakonec v turnaji vítězí, ovšem na konci zabije Voldemord jeho dobrého Kamaráda, který také soutěžil. Doporučuji ke shlédnutí. Tento díl se mi líbil ze všech nejvíce!!

Pro:

• Krásný poutavý příběh
  • Pěkné zápletky
  • Za pěknou cenu

• Smutnější konec

Přidáno: 10. ledna 2010

Balthazar

Balthazar

Myslím ,že tento film nepotřebuje komentář , dle méhp názoru je kniha lepší ,ale film též není k zahození mohu doporučit.

Pro:

• Knižní spracování
  • Poutavý děj
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Chronologicky natočené
  • Místy vtipné scénky
  • Známý po celém světě
  • Nadabován do několika jazyků

• Cena
  • Dle mého je kniha lépe spracována
  • Některé tragické až hororové scény
  • Ne

Přidáno: 6. ledna 2010 (naposledy upraveno 30. ledna 2010)

goorki

goorki

No kdybych měl sám říci který z harry pottrů se mi nejvíce líbí tak řeknu tento díl. Konečně se zde ukazuje síla Harryho, pořádná kozla, hodně dobrý a zábavný děj, perfektní efekty a navíc pořádná zápletka. Myslým že jen tento herry potter má toto všechny a ukazuje to všem kdo se dívá. Vřele všem doporučuji!!!

Pro:

• Super děj
  • Super kouzla a efekty
  • Super herecké výkony

• nic

Přidáno: 26. září 2009

petrakofi

petrakofi

Ahoj.tento film mohu jen a jen doporučit všem divákům různých věkových kategorií.Harry potter a ohnivý pohár je asi nejlepší ze všech doposud natočených 6 dílů harryho pottera.Napínavý příběh,který Vás nepustí od televize si zaslouží pochvalu.Harry potter mne jako film nikdy nezklamal,i když se jeho další pokračování začíná blížit k hororu.proto jen doporučuji

Pro:

• Skvělý film
  • Napínavý děj

• Pomalu se začíná podobat hororu,6 .nejvíce

Přidáno: 13. září 2009

Martina

Martina

Harry Potter je po už čtrvté v Bradavicích. Tento rok na školu přijedou další žáci, kteří tam budou z jiných důvodů než opravdoví žáci. Krásná děvčata ze školy v Krásnohůlkách a tvrdí chlapci ze školy v Kruvalu. Přijeli, protože se bude konat Turnaj Tří Kouzelníků. Na školu též přichází nový učitel obrany proti černé magii ,,pošuk´´ Alastor Moody. Nový školní rok začíná

Přidáno: 27. srpna 2009

TIP93

TIP93

V tomto díle se nedovíme skoro nic nového. Celé se to točí jen okolo turnaje tří kouzelníků, do kterého bude Harry přihlášen. Bude se tedy muset utkat s drakem, projít bludištěm plným nástrah a potápět se pro své kamarády. Celý film je spíše dobrodružně pojatý a kouzla jsou spíše v pozadí. Více prostoru dostane i více postav...

Pro:

• Zajímavý nápad turnaje
  • Zajímavé speciální efekty

• Zbytečný díl

Přidáno: 26. srpna 2009

Tyler

Tyler

Zde plati to co u kazdého dvd Harryho Pottera a asi se bude vzdy opakovat ale opravdu to plati pro vse stejne. Skvela investice nebot vase deti urcite budou chtit mit tuto serii ve svem supliku a vlastne i vy. Je to nadčasová, nesmrtelná serie, která nezklame v každém svém novém díle. Doporučení tedy stejná pro všechny díly a s kvitováním, že se to opravdu vyplatí a film nezklame jasně souhlasím. Opet bych asi řešil jen cenu s ohledem na fakt ze do roka a do dne to určitě v nějakém to časopise vyjde o 200kč levnější...

Pro:

• dil s krasné serie
  • nesmrtelny pribeh

• cena disku

Přidáno: 12. června 2009

Cabo

Cabo

4.díl slavného filmu Harry Potter,tentokrát s názvem Harry Potter a ohnivý pohár. Harry a jeho přátelé jako v každém díle čelí Voldemortovi,ale tentokrát není až tak na Voldemorta zaměřen.
Ve filmu se utkají 3 školy o ohnivý pohár.
Film Vás jistě chytne. Je to film pro všechny kategorie lidí,ikdyž by se menší mohli trošku bát :)

Pro:

• Dobrý děj
  • Aspon trošku rozdílný od ostatních dílů

• Oproti knize dost krátké
  • Kniha je lepší

Přidáno: 20. února 2009

marfas

marfas

Co se týká tohoto filmu tak je pro všechny generace.Takže si ho běžte koupit dokud je.
  • Ne (1)

Přidáno: 1. června 2008

Terezka0102

Terezka0102

Další zfilmovaná kniha J.K. Rowlingové s hlavním hrdinou jménem Harry Potter je na světě. Film opět poází mnoho skvělých filmových efektů a působivých scén. Mezi nejzajímavější patří například draci, souboje, podvodní svět bradavického jezera, žáci dvou cizích škol (mezi míé nejoblíbenější patří hlavne jejich antré) a hlavně samotný labyrint ve kterém se koná turnaj. Nenechte si ujít!

Přidáno: 31. května 2008

lexy

lexy

Zatím nejlépe zpracovaný Harry Potter ve filmově podobě, jak začínají být ty filmy temější, tím jsou zajímavější a lépe dívatelné. I přesto že to možná odradí malé děti. V tomto filmu se jedná o turnaji Tří kouzelníků do kterého se nečekaně dostane i Harry jako třetí kouzelník. Film má nečekaně smutný konec, u kterého ukapne slzička snad každému, kdo má trochu citu.

Přidáno: 28. května 2008

larhette

larhette

Souhlasím s předchozí recenzí,tohle filmové zpracování je zatím nejlepší,nejvíc napínavé,strašidelné a a pořádně propracované aby se u toho dalo vydržet do konce a to v mém případě zatím dvakrát =D Mám jednoho kamaráda který je celý Harry a tak se na to prostě musím podívat =D ale kecy,koukala bych se na tenhle film i jinak protože do čtvrtého dílu jsem knihy četla a tohle zpracování se mi zatím líbio nejvíce i když už není moc vhodné pro děti =)Každopádně Harry v tomto díle vypadá nejlépe což je taky nezapomenutelné plus

Přidáno: 28. května 2008

Meggy

Meggy

Od jedničky do pětky se mi tenhle film líbil nejví, samozřejmě že i dvojka je hezká( je tam spousta srandy) Ale teď se bavíme o Ohnivém poháru.. Film mám a stojí to za to, hlavně pro milovníky Harryho Pottera..........................................
Prostě další příběh Harryho Pottera a jeho přátel
  • Ne (2)