Divoké vlny
Animovaný DVD film - animované - DVD Dobrodružná love story plná zvratů ze surfařského prostředí. Jedna žena a dva rozdílní muži. Který je ten pravý? Karen se provdává za Torda, se kterým čeká dítě. Krátce po... více »
od 29 Kč
- Odborné (0) |
- Video (0)
- animovaný film
- rodinný
tento film je o tučnácích a jiný zvířatech kteří rádi surfoji jedním z největších hrdinů je tučnák cody maverick mladý tučnák opouští zmrzlou zemi kde žil a jede na ostrov kde se chce zůčastnit prvního závodu memoriálu big z cody má ale před sebou hodne dobrých surfařů hodně povedený animovaný film.
- Animované
- Pro děti i dospělé
- Vtipné
- Hezky filmově zpracované
- Dobrý soundtrack
- Skvělý děj a nápad
Celovečerní animovaná podívaná nejen pro děti ,ale i pro dospělé , kde se mladý tučnák doslova zamiluje do surfování a přihlásí se do soutěže, a jak to tak bývá v těhto filmech vše dopadne dobře , doporučuji shlednout.
- pěkná a veselá pohádka
- super grafika
- spíše pro děti
Krásný příběh z mrazivého prostředí, který je plný tučňáků. Příběh vypráví o jednom tučňákovi, který chce být nejlepší v jízdě na vlnách. Má to však všelijaká úskalí a překážky, kterými si musí projít. Pohádka pobaví především děti, má překrásnou animovanou grafiku a pěkné efekty.
- hezký animovaný film
- zábavný
- vtipný
- ....
Tento film stojí za shlédnutí, můžete na něj koukat s dětmi. Užijete si spousty srandy a zábavy. Určitě se k němu budete vracet ( pouštět znovu a znovu ).........................................................................................................:-)
- Originální
- Pěně zpracované
Pěkně zpracovaná rodinná animovaná komedie,která se kromě dětí bude íbit i jejich rodičům. Hlavní je,že je filmeček zaso trochu o něčem jiném- tentokrát je hlavním hrdinou mladý tučnák,který se zamiluje do surfování a přihlásí se do pověstné surfařské soutěže na divokých velkých vlnách... Jak nakonec celý závod dopdne? tak to se podívejte sami .D
- Nápad
- Občas nudné
Divoké vlny je film o surfujících tučňácích. Že se vám to zdá bláznivé? O to filmařům šlo. Sličné tučňáčice a pohlední tučňáci závodí na prknech. A aby to bylo ještě zajímavější, tak se to celé odehrává na tropickém ostrově. O vtipné scénky je poměrně nouze. Zasmál jsem se jen párkrát, ale úsměv ze rtů mi nikdy neopadl úplně.
- prijemny nejen detsky pribeh
Dalsi hrdinove animovaneho sveta ozivaji - tentokrat v hlavni roli tučnácci. Roztomilý a velmi přemýšlivý (tak to holt ve světě zřejmě chodí). Další matoucí pohled od říse techto zvírat, ne delam si srandu, autorům bylo zrejme ze toto zviratko ma parametry pro to aby bylo detmi milovano. Myslim ze timto dvd nic nezkazite, ba naopak.
- skvělý neokoukaný příběh
- malé diváky zaujme
- dospělé pobaví
- vysoká cena
Příběh je to skutečně promyšlený a velice pěkný. Jednu dobu se u nás ohrával pořád dokola :-D.
V každém případě je zde množství postav, které dětem ukazují zábavnou formou různé vztahy, poučují, ale baví zároveň.
Film přináší romantiku, zoufalství, štěstí, ale především happy end.
Další ze série skvělých animovaných pohádek pro děti, které nikdy neomrzí. Vřele doporučuji shlédnout malým i velkým divákům.
Taková průměrná pohádka, nejvíc mě tam dostával kuře Joe z Pardubic :-DTaková průměrná pohádka, nejvíc mě tam dostával kuře Joe z Pardubic :-DTaková průměrná pohádka, nejvíc mě tam dostával kuře Joe z Pardubic :-DTaková průměrná pohádka, nejvíc mě tam dostával kuře Joe z Pardubic :-DTaková průměrná pohádka, nejvíc mě tam dostával kuře Joe z Pardubic :-D
Když sem ho viděl poprvé, ne, abych byl natěšený co jak to bude dál, ale byl sem celkem znuděný. Natočeno to bylo jako by za tučnákama furt chodila kamera, a redaktor u ní se ptal na nějaké otázky a házel k tomu komentáře. Tučnáci byli moc hezky udělaný, bylo to i docela COOL. Až na slepici, která skoro celý film hledala svého nového kamaráda, hlavní postavu Codyho. Jinak ale srandovní námět, a pěkné postavičky.
Tučňáci, kteří žijí na jižním pólu musejí mít bezproblémový život. Celé dny jen loví ryby, nebo spí... Až na Codyho, který je zase úplně jiný než ostatní se sny stát se nejlepších surfařem všech dob a vyhrát pohár. Když se jednoho dne objeví u jižního polu velryba s posádkou na palubě a úkolem najít nové uchazeče do turnaje, Cody nepromarní příležitost a odjede s nimi. Na severnějším ostrově, kde pěkně svítí sluníčko a je tam teplo koudy potkává nové přátele i svůj surfařský vzor.
- špatný návrh
Film se zajímavou tématikou, bohužel to je na něm asi to nejlepší, protože aspoň mě se fakt nelíbil. Tučnáci, kteří jezdí jednou za film na vlnách a jinak celý film prokecají mě fakt nebere. Grafika tučnáků byla dobrá, ale chtěl by to lepšího režiséra, protože tento to navrhl nejhúř jak mohl.
Takový nápad je opravdu skvěly. Animák, ve stylu Reality show, heh, to tu ještě nebylo. Animace je ohromující, ale který animovaný film v poslední době není. Děj uteče velmi rychle, takže to není nijak zdlouhá a k pochopení, je to zábavné. Film, bych spíše než pro děti myslel, že je pro dospělé, ale proti gustu....
Zajímavě zpracovaný animák, který však kvůli své dokumentárnosti u dětí ztrácí na atraktivitě. Ono se ani není čemu divit, když polovinu filmu postavy prokecají při pohledu do kamery - tohle děti prostě bavit nebude. Na druhou stranu, když se na plátně něco děje, tak je to docela zábava, i když na nějaké detailní vychytávky můžeme zapomenout. Holt každej animák není od Pixaru.
Zobrazuji 1 - 16 ze 16 recenzí