Broučci 1
Animovaný DVD film - animované - DVD Animovaná série o třech malých kamarádech, kteří se učí poznávat hodnotu kamarádství, důvěry, rodiny a samozřejmě lásky. Učí se být čestní, odpouštět a mnoho dalších věcí... DVD... více »
od 28 Kč
- Pozitivní (13) |
- Kritické (2) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
Jana Karafiát holt uměl a zde je skvělý dukaz, jak skloubit zvíře (jinak ošklivého brouka) do překrásné pohadky, kde brouci, nevypadají tak nevábně a ošklivě. Skvělé příběhy, moc pěkná animace vy stylu dřevěných loutek, skvěle namluvené a samotné dějové linie jsou hodně poučné a dávají dětem dobré rady, co se smí a nesmí. Velmi pěkné
Skvělý film, rád se na něj podívám znovu a znovu.
Ze začátku celkem zajímavé, pak vás to ale strhne uplně do dějel. miluju tyhle druhy filmů. Navíc skvělé obsazení herců, skvělé dialogy a písničky jsou taký dobré.
Příběh je takový.. klasický, ale jistě zaujme
Tento film je prostě skvost, a mám ho velmi velmi rád.
Loutkove zpracovani Kafiatovych broucku, je to taky jedenz tech tradicnich vecernicku, ale jako klucina jsem broucky vubec nemusel, kdyz uz to bylo loutkove a mel jsme na vyber tak radsi moje male oblibence vceli medvidky. Broucci totiz maji i podtext, ktery do toho autor vlozil. Cela pohadka je o svetluskach a jejich neposednem synkovi.
Nádherná pohádka od Jana karafiáta. tato filmová podoba je velmi povedená , je opravdu bezvadně zpracovaná do sebemenších detailů. Broučci jsou opravdu velmi roztomilý. Nejraději mám ale brundibára, ten je hustej. tady to DVD obsahuje něco kolem deseti příběhů. Začíná to narozením Broučka a pak s ním vyrustáme a neustále objevujeme nové věci.
Loutkový film o rodině broučků který mě vždycky znovu chytne za srdce.Jako malá jsem ho neměla ráda protože mi to maminka pouštěla před spaním na kazetě a já se bála když se brouček ztratil že umře.Neumřel,samozřejmě.Vždycky jsem mu fandila aby mu to vyšlo s tou beruškou nebo co to byla za štabajznu a ted bych se na film s chutí znovu podívala.
Tak tenhle kouse se mi vážně líbí, člověk u něho příjde na úplně jiné myšlenky a je odtržen z toho divného nepříjemného světa kolem nás. Rád bych ho doporučil lidem, kterí se chtějí odreágovat a zapomenout na starosti všedního dne. Prostě famoušek filmu by měl mýt velký rozsah a né jen kultovní série a filmy s hlubokou myšlenku. Mrkněte se a posuďte ho sami.
Zobrazuji 1 - 15 ze 15 recenzí