Bratrstvo neohrožených SE - 6
Kompletní seriál ve stylovém kovovém balení. Prodělali ofenzívu na Rýně a pomáhali dobýt Hitlerovo "orlí hnízdo" v Berchtesgadenu. Příběh elitní jednotky americké armády, která byla známa pod názvem Easy Company, nyní ožívá na DVD jako desetidílný seriál ... více » Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě. |
Recenze Bratrstvo neohrožených SE - 6
Přidáno: 11. června 2008
Mám rád válečné filmy a když jsem se doslechl o Bratrstvu neohrožených neváhal jsem a musel jsem to vidět. Veškeré mé očekávání se naplnilo a jsem rád, že jsem to viděl. Musím pochválit režiséra opravdu za dobrou kameru, zvuk, herecké obsazení, všechno. Doporučuji shlédnout všem fanatikům zažaných do druhé světové válkyPřidáno: 22. května 2008
Působivý desetidílný válečný seriál od HBO, který sleduje osudy amerických vojáků z roty E během druhé světové války (od vylodění v Normandii až po konec války v roce 1945).Pro:
- mistrovské dílo
- pravdivé zobrazení