Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Auta

Přidat recenzi

Animovaný DVD film - animované - Blu-Ray

Auta (Cars) - Blu-Ray Disc - Disney 19828 2006 / Animovaný / 116 minut / USA V prodeji od: 16. 6. 2010 Od tvůrců filmu Úžasňákovi & Hledá se Nemo. Auta, to je nadupaná... více »

Kde koupit

Všechny recenze Auta

Jára Trejla

Jára Trejla

Přidáno: 10. července 2011

• To je prostě neuvjeřitelné.
  • Je to lepší než Agent v sukni.

Prostě nejlepší

• Příběh
  • Prostředí
  • Hudba
  • Téměř nic

Nový film od (podle mě) nejlepšího studia na výrobu animovaných filmů - Pixaru. Jak už je zvykem filmy od pixaru nikdy nezklamou a vždycky nadchnou něčím novým. Auta se pyšní krásnýma animacema, dojemným a velice povedeným / propracovaným příběhem. Ve filmu září skvělé prostředí plný skvělých animací. Hudba je taky dobře vybraná a cena poměrně přijatelná. Auta nezklamaly ! 90%.

Crovax

Crovax

Přidáno: 7. února 2010

• Typicky pixarovský snímek
  • Perfektně provedená animace
  • Hudba a celkové pojetí filmu
  • Kdo nečeká žádné filosofování a extra morální poselství, tak vlastně žádné Proti nenajde

Pixaři jsou rok od roku lepší a jen málokterý jejich snímek nestojí za shlédnutí. Auta jsou animák, který rozhodně pobaví celou rodinu, hlavní hrdina je nádherně animovaný, ale více si nejspíš zamilujete některou ze spousty vedlejších postav.

ivannka

ivannka

Přidáno: 3. února 2010

tento povedený filmeček,máme shládnutý asi 100 x a koukat na něj po 5 za den dospělého omrzí,ale dítě ne,jsou stále unesené.
syn má z mcqeenem trika,slipy,punčochy,kšiltovku,karty,film a ted má vyhlídnutou mikinu.
pro mě jako pro dospělou to je taky docela zajímavá podívaná a nenudím se u ní

ColouryBoy

ColouryBoy

Přidáno: 29. ledna 2010

• skvělá animovaná grafika
  • možnost zakoupení i stejnojmené hry na pc
  • spíše pro malé děti
  • nízká cena
  • nic

Výborná animnovaná pohdka která pobaví ale donutí i k zamyšlení.Mylsím že velcie povedná a každé dítě ocení když mu ji koupíte.Je to příběh auta které chci vyhrát nejtežší automobilivý závod všech dob.

Johny12

• dobře udělané animace
  • reálné prostředí
  • hezká auta
  • vlastně nic

Film Auta je spíše pro děti,ale i dospělí se u něj mohou nasmát.Něco o filmu:Blesk mc'Qeen je jedním ze tří favoritů na výhru zlatého pístu. Jeho konkurenti jsou Chick a šampion předchozích ročníků.
Tento film je srandovní a hezky zpracovaný.

Adele.xy

Adele.xy

Přidáno: 22. ledna 2010

• průměrný animák
  • cena

Na tomto filmu jsem byla v kině a zřejmě jsem měla přemrštěné očekávání. Animáky mám velmi ráda, ale musím říci, že tento je jeden z nejhorších. Film je vytvořen čistě pro zisk a tak snad pobaví jen opravdu hodně malé děti. Tento film nedoporučuji a když tak max. si ho vypůjčit v půjčovně, je ubohý.

speedyxxx

speedyxxx

Přidáno: 21. ledna 2010

• zajímavý nápad
  • kvalitní animace
  • opravdu vtipné dialogy
  • nic

Outsider s nejasnou budoucností, chytrá a vtipná sexy slečna, stařec s tajemnou minulostí, ztracené městečko uprostřed pouště... Být to hraný film, tak se zařadí mezi ostatní "béčka" po kterých po čase ani pes neštěkne. Zde se tvůrcům podařilo autíčkům vdechnout duši a osobnost a vznikl tak zajímavý příběh, který osloví celou rodinu. Opravdu pěkná podívaná.

Laki

Laki

Přidáno: 10. ledna 2010

• Pěkný film o autech pro děti
  • Povedený příběh
  • Výborně propracovaný
  • Líbivá cena

Tak tento animovaný film o autek tak trošku jinak. Postavy jsou zde stvárněny pomocí kreslených autíček ze závodního prostředí NASCAR. Hlavní postava ale opouští svět závodění, protože ztratí svého partáka kamionáka. Setkává se snovými přáteli ve městě. Nakonec všechny zase najde a vyhraje svůj pohár... Doporučuji pro malé děti!! vhodný dárek...

Verus

Verus

Přidáno: 30. září 2009

• děj
  • hudba
  • originalita
  • autíčka

Velice povedený animák, se skvělým příběhem, postavičkami (autíčkama), nápadem i zpracováním.
Film je plný rychlých aut, soutěžení, potupy, ale i kamarádství. Má skvělou hudbu a malí kluci (ale i děvčata) ho mají opravdu rádi a to nejspíš i z toho důvodu, že vše dobře dopadne :-).
Rozhodně doporučuji mladším i starším.

• Ano (3)
dave.cech.12

dave.cech.12

Přidáno: 29. září 2009

• - příběh
  • - hudba
  • - proti nic nemám

Film Cars je o Blesku MCQueenovi, který je velký závoďák. Ve velkém závodě to dopadne nerozhodně, tak se koná nový závod. Ale Blesk vypadne z trucku, který ho převážía zabloudí v městčku Kardanová Lhota. Bleska nikdo nemůže najít, až naštvaný doktor zavolá novinářům, kteří ho najdou. Blesk závod nevyhraje, ale pomůže kamarádovi a vrátí se do Kardanové Lhoty.

• Ano (3)
Wavefuck

Wavefuck

Přidáno: 26. září 2009

(Upraveno 30. září 2009)

Pěkný film pro děti, u kterého se nasmějí i dospělí.Pěkný film pro děti, u kterého se nasmějí i dospělí.Pěkný film pro děti, u kterého se nasmějí i dospělí.Pěkný film pro děti, u kterého se nasmějí i dospělí.Pěkný film pro děti, u kterého se nasmějí i dospělí.Pěkný film pro děti, u kterého se nasmějí i dospělí.Pěkný film pro děti, u kterého se nasmějí i dospělí.Pěkný film pro děti, u kterého se nasmějí i dospělí.

a.arny

a.arny

Přidáno: 4. září 2009

• krásný film pro děti

krásný film pro děti hlavně chlapce .Jak už obal napovídá tak je to příběh o závodním autě které je ze začátku příběhu pyšné a cestou do Kalifornie se se stane něco nečekaného a závoďák se začne měnit.
Je to humorný film plný dějě a myslím si,že tento fim dokáže zabavit Děti i dospělý.
pokid chcete dětem udělat radost tak tento film vřele doporučuju.

litle.anet

litle.anet

Přidáno: 29. srpna 2009

• Originalita
  • Pěkné zpracování
  • Roztomilost

Velmi pěkně zpracovaný příběh o závodních autech pro děti i jejich rodiče...
Celý animovaný filmeček je velmi hezky zpracován a myslím,že dokáže zaujmout množstvím barviček,ale i originálním dějem, malé i velké.
Já osobně nemusím filmy ve kterých "ožívají" "něživé" věci a mluví,ale tento se mi velice líbí :D

kriol

kriol

Přidáno: 26. srpna 2009

(Upraveno 29. září 2009)

• veselé
  • grafika
  • nic

Velice pěkná celovečerní animovaná pohádka pro děti i dospělé, která je plná akce. Film je vytvořen dle speciální grafiky, takže si užijete úplně skvělého realistického zobrazení. Hlavním hrdinou tohoto filmu je zprvu sobecký sportovná vůz Blesk McQueen, který touží jen jezdit závody a vyhrávat velké ceny. Když se však stane problém s jeho přepravou na závod, tak pozná, že život není jen o soutěžích.

salamandr

salamandr

Přidáno: 24. srpna 2009

Neurážející dětská podívaná, ale máme i kvalitnější animáče např. Monstra vs Vetřelci

ramaghost

ramaghost

Přidáno: 17. června 2009

• Pěkná barevná animace. Plynulý děj, který udrží pozornost. Moje děti na něj dokáží koukat stále znovu a znovu.
  • Dospělému stačí vidět film jednou.

Je to bezvadně zpracovaná pohádka nejen pro děti, a tak pokud se na to budou dívat dospěláci, tak s troškou pochopení. Jde o dějově pěkný příběh, který"nespí", a tak udrží pozornost hlavně těch menších diváků, kterým ten film vlastně patří.

rendolf1559

rendolf1559

Přidáno: 17. června 2009

krásný animovaný příběh o pyšném a namyšleném autě,které al ezjistí že život nabízí víc než jen výhry v závodech - například přátelství.

draken-xyz

draken-xyz

Přidáno: 15. června 2008

Docela příjemné, byť míra infantility a filmových klišé, které postrádaly porci animáckého nadhledu, byla místy jen tak tak únosná. Animace je velmi pěkná a disneyovská morálka jako vždy pohádková. Za nejlepší bod považuju retrospektivu do minulosti Kardanové Lhoty, která v sobě měla velký kus staré poezie. Jinak pouze nadprůměrný film pro děti.

Přidáno: 14. června 2008

Skvělý animák, který je po grafické stránce fakt super, skvélá barvy a komické záležitosti. Děj je velmi obsáhlý a dost zajímavý na animák. Velmi vtipné děje, například traktory u které jsou opravdu povedené. Český dabing je docela k poslechu, ale nad originál to nemá. Skvělá podívaná pro celou rodinu, rozhodně pobaví

Přidáno: 14. června 2008

Elis

Elis

Přidáno: 12. června 2008

Me osobne auta nijak neunesli, ale je to tim, ze jsou opravdu urcena pro ty nejmensi. Muj synove by nosil i tricka a cepice s timto filmem. Jak mi sam vykladal tak nejdulezitejsi je, ze tam jsou pekna auta a ze superne zavodi. To zavodi je pro neho nejdulezitejsiho s celeho filmu. Vydrzela jsem se na to snim divat, ale abych pravdu rekla podruhe uz jsem to radsi snim neabsolvovala:)

dhrogus

dhrogus

Přidáno: 11. června 2008

Chtěli jste být někdy nejlepší? Dosáhnout svého vrcholu? To je přesně sen mladého závodního auta jménem Blesk. Touží jen po slávě, kterou získá když projede do cíle na turnaji jako první. Cestou na závodiště se ale omylem zatoulá do zapadlého městečka, kde potká nové přátele a uvědomí si, co je vlastně pro něj důležité

Přidáno: 31. května 2008

Přiběh auta s výbornou grafikou je o světě autíček, které mají oči na předním skle a ovládají své tělo auta jako kdyby bylo živé a ještě k tomu mezi sebou mohou mluvit. V hlavní roli v tomto filmu hraje "blesk" slavní závodní auto, které zabloudí v vesničce, kde ho parta podivných aut drží a on kvůli tomu skoro propásne velký závod.

Alda6

Alda6

Přidáno: 30. května 2008

Super animovanej filmeček kde nejsou žádní lidé. prostě jen auta auta a zase jen auta. Nádherná animace a pěkný příběch, který v sobě má dokonce i jakési morální ponaučení. Koukali jsme na to s mamkou jak malý děti a prostě bezva. Tenhle film nemá chybu a já ho doporučuju všem kdo se rádi smějí.V hlavní roli skvělý sporťák Blesk McQueen:)

Needy

Needy

• Hezký a promyšlený děj

Tento film pochází z parketu Disney PIXAR a vypráví o auťáku, který jezdí závody Nascar a je dost dobrý. Pak ho ale ztratí jeho kamion a on se ocitne sám na rout 66. Dojede do městečka, kde se všichni znají, ale on chce odtud pryč, aby mohl vyhrát zlatý píst. (burák: ,,zlatý pysk?? ,,)

Meggy

Meggy

Přidáno: 26. května 2008

Tak tento film byl úžasný, ale po nějaké době už mě to samozřejmě nebavilo, no to jsem já no. Ale určitě výborný animovaný filmík nejen pro děti, určitě i dospělí se na to alespoň mrknou. Je tam sranda, což je super................existují už dokonce i potisky z tohoto filmu, třeba na tričkách........

Kolovrátek

Kolovrátek

Přidáno: 25. května 2008

Tohle je příběh o namyšleném slavném au´tíčku,které vyhrává jeden závod za druhým,ale nikdo ho nemá moc ráda. Jednou po cestě ze závodu vypadne ze svého převozního vozu a zabloudí do malé vesničky, kde ho nikdo nezná. nechová se zrovna mile , tak jim musí zatrest opravit silnici. po dobu co tam tráví se i zamiluje. Přijde mi to docela jako dobrý nápad udělat pohádku jen z autíček..

sylar

sylar

Přidáno: 23. května 2008

Paráda!!! Tenhle film nemá snad jedinou slabinu . Pro děti je tu morální poučení , pro dospělé celý nadupaný "zbytek " filmu. Skoro jsem ani nevěřil , že se nějaký animovaný film může obejít takřka bez jediné úlitby dětskému divákovi v podobě " primitivních " gagů . Auta to dokázala. Ferrari forever!

Pattrick

Pattrick

Přidáno: 23. května 2008

Velice pěkná animace srovnatelná s málokerým filmem. Velice jsem se na tento film těšil a byl jsem zklamán v jednom směru a to v příběhu ten se mi zdál velice slabý. Ale to bylo tak jediné co se mi nelíbilo. Skvělé byly hlášky např: hipíka který pašoval organickej benzí. Líbilo se mi že někdo taky vytvořil svět jako u nás v normálním životě akorát s jinými představiteli. To bylo super.

Zobrazuji 1 - 32 ze 32 recenzí