Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Asterix a Olympijské hry

Přidat recenzi

komedie - DVD

Tentokrát se galská dvojice utká ve sportovním klání se soupeři z celého světa. Mladý Alafolix se vášnivě zamiloval do řecké princezny Iriny, proto se spolu s Asterixem a... více »

» Kde koupit

od 89 Kč

Hlídat cenu

Recenze Asterix a Olympijské hry

Přidáno: 9. ledna 2011

A.Warhol

A.Warhol

Byl to velký fimový hit, lidé na chdili do kina na pokračování kultovní série Asterix a Obelix s dobrou vírou, že film bude pokračovat ve skvělé tradici předchozích filmů (Mise Kleopatra, Asteix a Obelix), tak byli nejspíš zklamáni jako já. 6e si francouzi zničí své rodinné stříbro takovýmto způsobem jsem nečekal. Triky byly sice velice povedené animace do detailu propracované, dostatek vtipných hlášek a scén (formace želva) ovšem nezachrňují chabý námět a scénář celého filmu. Vše tedy zachraňuje velice příznivá cena a bonusy, které toto DVD posouvají do pozice vhodného dárku k narozeninám nebo svátku.

Pro:

• kultovní série Asterix a Obelix
  • super cena
  • vtipná hesla
  • dobré triky a animace
  • komedialní základ

• ne moc dobře natočený
  • devaluje tradice této série (film se moc nepovedl)
  • neoriginální námět

Přidáno: 29. září 2010

Ověřený zákazník DVDpremiery.cz

Anonym

Produkt zakoupen v
DVDpremiery.cz

Dá se to vidět

Pro:

• Legrace
  • Depardieu

• nemá spád
  • místy nuda
  • Ne

Přidáno: 25. července 2010 (naposledy upraveno 25. července 2010)

karla

karla

wdwdwedwsdxswdzáuzcduiwkdxhgqcweokůdl,xslwbh

Pro:

• vše

• nic
  • Ne

Přidáno: 8. července 2010 (naposledy upraveno 8. července 2010)

koupik

koupik

Tento film Asterix a olympijské hry patří mezi nejznámější animované filmy na světě. Je zahrnován do žánru rodinná komedie. Navíc dalším velkým plusem je úžasná cena, která odpovídá kvalitě filmu. Opět, hlavní role obsadil Asterix a Obelix. Ve filmu je spousta vtipných hlášek a konverzací. Film má velice dobrý námět, který zaujme. Ve filmu jsou velice dobré počítačové a grafické triky. Celkově se mi an filmu líbí hezké animace a provedení tak celkově. Asterix a olympijské hry bych doporučila jako dárek například k narozeninám. Film zaujme nejen děti, ale i dospělé. Proto vám mohu tento film pouze doporučit. Nemám mu co vytknout.

Pro:

• Rodinná komedie
  • Výborná cena
  • Vtipné hlášky
  • Asterix a Obelix
  • Dobrý námět
  • Dobré počítačové triky
  • Vhodný jako dárek
  • Hezké animce, provedení
  • Známý po celém světě

Proti:

• Nic mne k tomuto filmu nenapadá
  • Ne (3)

Přidáno: 4. dubna 2010 (naposledy upraveno 4. dubna 2010)

krtecek2945

krtecek2945

tento film asterix obelix a olympijske hry je velice humorný a vtipem nabytý film abych byl přesný tak je to akční komedie.tento film je velice hvězdně obsazen jedním z nejslavnějších hlavních představitelů tohoto filmu je gérard depardieu alias obelix není to sice moc poznat ale je to tak.když jsem viděl tento film poprvé tak jsem myslel že to bude nuda protože mi přišlo že začátek filmu je velice nudný a nezajímavý.a také bych zkritizoval počítačové efekty v některých pasážích je to doslova poznat že je to počítačově udělané a to se mi na tom nelíbý.ale abych je nekritizoval pořád tak počítačové efekty jsou docela povedené většinou to není poznat že je to počítačově stvořeno.tento film určitě doporučuji zakoupit ideální pro děti a dospělé.to je ai vše co bych k tomutofilmu řekl a doufám že vám tato recenze k něčemu bude.

Pro:

• cena
  • vtipné hlášky
  • je to něco mezi komedií a akčním filmem
  • hvězdně obsazen
  • velice dobré počítačové efekty

Proti:

• začátek filmu je trochu nudný
  • u některých věci to počítačově pěkně odflákli

Přidáno: 30. ledna 2010

Adele.xy

Adele.xy

Tento film patří mezi mé nejoblíbenější. Film je stejný jako jeho hlavní herci a to doslova dokonalý. Děj pobaví jak děti tak i dospělé a určitě se na něj budete chtít podívat znovu. Asterix a Obelix prostě nikdy nezklamali a není tomu ani v tomto filmu, doporučuji.

Pro:

• dobrá cena
  • skvělí herci
  • vtipný příběh
  • film jak pro děti tak i dospělé
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)

Přidáno: 14. ledna 2010

Idzetka

Idzetka

Po několika dílech filmu Asterix a Obelix jesm byla novým dílem nadšena jen jsem ho dostala do ruky...Bohužel po několika minutách jsem zjistila, že je to pouhý velmi slabý odvar. Některé scény opět nezklamaly a duch filmu se zachoval, ale těch slabých je víc.

Pro:

• klasika - asterix a obelix

• slabší
  • není tolik vtipný
  • Ne (2)

Přidáno: 9. ledna 2010

kriol

kriol

Další překrásný příběh s Asterixem, Obelixem a jeho pejskem Idefixem, který vás bude bavit. Sice to už nejsou tak krásné lokace jako v prvním dílu, ale užijete si více akce, napětí a adrenalinu. Určitě stojí za podívání, sám Asterix se utká proti Schumacherovi.

Pro:

• skvělý příběh, který pobaví
  • dobří herci
  • pěkné a povedené efekty

• Asterixe hraje jiný herec
  • Ne (1)

Přidáno: 6. ledna 2010 (naposledy upraveno 13. ledna 2010)

goorki

goorki

Tak tento díl Asterixe a Obelixe je povedený, je v něm totiž hodně akce a napětí až do úplného závěru filmu. Navíc jsou v něm vtipné scénky...všichni herci stejní až na Asterixe, kterého hraje méně sympatický herec.

Pro:

• velice povedený díl s Asterixem
  • povedené hlášky
  • dobrý děj
  • mnoho akce
  • skvělá cena

• jiný herec Asterixe

Přidáno: 29. září 2009

Chrustev

Chrustev

S předchozími díly se nedá srovnávat! To že Claviera v roli Asterixe nahradil extrémě nesympatický Clovis Cornillac bych ještě přežila, ale to, že je to oproti předchozím dílům fakt otřesná nuda, to už teda ne. Tohle pokračování si vystačí akorát s odvyprávěním příběhu, ale aby to bylo aspoň trošku vtipné na to se děsně zapomíná, minulé díly dokázaly zaručeně skvěle pobavit, ale tohle je taková divná nevtipná slátanina, krom toho Asterix a Obelix jsou tady v podstatě jen vedlejší postavy a kvůli tomu film taky solidně strádá. Takhle nudné jsem to fakt nečekala a to co se dělo posledních 10 minut to snad ani nemá cenu komentovat, jediným kladem toho je, že se tam objeví Adriana Karambeu a Zizi, ale zrovna u něj sem teda nečekala, že se bude takhle ztrapňovat.

Pro:

• animák ze sportovního prostředí

Proti:

• vyklubala se z toho nevtipná slátanina
  • Ano (3)

Přidáno: 28. září 2009

dave.cech.12

dave.cech.12

Další díl s dobrudružstvím ASTERIXE a OBELIXE. Nepostrádá humor, vtipný příběh a originalitu. Avšak to není již takové, jako předchozí dva díly. Chybí původní herec ASTERIXE a druida. Výborné jsou ale parodie na F1 nebo vznik fotbalu, basketbalu nebo tenisu. Objeví se nám staré známe postavy, ale spíš většina nových, takových nehodících se tam. Jinak to hodnotím kladně, určitě vás film pobaví.

Pro:

• - humor
  • - OBELIX
  • - herecké obsazení
  • - parodie na F1 nebo fotbal apod.

• - Asterix "není" Asterix
  • - linie příběhu
  • - snaží se být až "moc" vtipné
  • - na předchozí dva díly nemá

Přidáno: 10. září 2009

Pablos

Pablos

Film jsem viděl 3x a klidně znova. Ve filmu mě velmi pobavily momenty parodií (M. Schumacher, Zinedine Zidane). Ceaserům syn Brutus se svými neustálými pokusy o otcovraždu taky pousměje, ale samozřejmě jako téměř vždy se film nikdy nevyrovná prvnímu dílu. Ale je to zase něco jiného... věc názoru...

Pro:

• Vtipné momenty, vhodné obsazení
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne (1)

Přidáno: 9. září 2009 (naposledy upraveno 9. září 2009)

saturnin

saturnin

Tenhle druhý díl mně i moji rodinu zklamal.je daleko za jedničkou.Celý film má strašně rychlý spád a taky tak vypadá,jako by byl rychle odbytý,než si vychutnáš nějaký gag tak je ti cpán druhý.Výsledkem je jakýsi nemastný guláš slabýc,ale i dobrých gagů.Celkový dojem je dobrý,pobavíš se,ale já bych si tento díl nekoupil,stačí mi sem tam televizní přehrání.

Pro:

• dobrý spád
  • dá se koukat

• už to není první díl

Přidáno: 28. srpna 2009

Tyler

Tyler

Kultovni postavicka Asterixe mi pripomina me mladi kdy jsem jej v tv nemohl moc sledovat ale kdyz se objevil tak jsem jej velmi hltal. Co mi nebylo dopravno mladi diky Ceskoslovenske televizi si ted dopravam na DVD a opravdu si to uzivam. Neni to jen pohadka pro ditka ale skvele prijemna podivana pro dospelaky, opravdu doporucuji.

Pro:

• kultovni postavicka
  • nadherny pribeh
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (1)

Přidáno: 19. června 2009

Mazziworld

začátečník

Mazziworld

No tak tento díl opět nemá chybu. Byl jsem velmi deinformován přáteli, ale to jsou většinou blázni do Ramba, Arnolda a podobně. Prostě frustrovaní nevybitci.
Dcery nakonec vložily disk do přehrávače a já se nestačil divit. Švanda je perfektní, hlavně úlysňák Brutus. No to je teda řízek. Já z něj nemoh. Už jenom ta jména, Lávstoryx apod. Brutusovy dárky pro taťku Cézara taky nemají chybku. Jednu dobu nás docela slušně bralo často vyslovované zvolání Cézara namísto "Ave Cézar" - "Ave, Já"
Nevěřili byste, jak z toho manželky po týdnu šílí. To nemá chybu.
Příběh sám pak nemá absolutně chybu. Má to začátek, sladěnou dějovou linii, a také úhledné zakončení. Dokonce jsou děcka pravidelně informováni, kdo že to vlastně stojí za mnoha vynálezy, kterými se dnes každodenně bavíme a používáme je. Sice velmi nadneseně, ale o tom je prostě Asterix. Akorát volby Astrixe-herce nebyla nejšťastnější. Vůbec to neladí a Christiana Claviera asi nahradit nelze. Vždyť si vzpomeňte na trilogii Návštěvníků. Umíte si představit slouhu Jacquie nějak jinak než s Clavierem ??? No to asi těžko. Jednoduše a prostě, vím jistě, že se na to určitě podívám ještě několikrát, protože v dnešní uspěchané době je právě takováto produkce doslova relaxační.

Pro:

• Dějová linie
  • Humor
  • Výprava a kostýmy
  • Aréna
  • Slavná jména
  • Stále nové nápady

• Herec Asterixe

Přidáno: 12. června 2009

Pokračování již znamého Asterixe a Obelixe

Tentokrát se děj odehrává v Olympii,kde se konají Olympijské hry.Gal Lávstorix se zamiloval do princezny,kterou si má vzít římský princ Brutus,proto princezna oznámí,že kdo vyhraje Olympijské hry stane se jejím mužem. Asterix a Obelix nemůžou nechat Lávstorixe na holičkách a proto mu pomohou. Skvělá pohádka pro malé i velké. Celá recenze na filmy.heureka.cz

Přidáno: 5. června 2009

cenho

cenho

Asterix a Olympijské hry je pohádka pro malé i velké.
Vystupují tu Asterix,Obelix,Brutus,Lávstorix,Panoramix a César . Lávstorix se zamiluji do princezny Iriny a aby jí získal tak se musel zůčastnit olympíských her.Byl tolik zamilován až to nakonec vyhral z pomocí Asterixe a Obelixe . !!!!!!doporučuji!!!!!!!

Pro:

• Zábavný

• jiný Asterix

Přidáno: 2. března 2009

hackers

hackers

dalsi pokracovani uspesneho filmmu asterix a obelix tentokrat na olympijskych hrach..behem filmu se predstavi dsam M.Schumacher se svym sefem J.Todem.film je celkem zabavny ale vic bych se priklanel ke druhemu pokracovaní ohledne zabavy.ve filmu bude hlavnim tematem afera z korupce.film stoji urcite za zhlednuti.

Přidáno: 20. června 2008

Hexer

Hexer

Jak mam tyto dva galske bojovniky, tak jsem nebyl moc nadseny, ze se zmenil herec Asterixe, uplne mi tam nezapada. Ovsem musim rict, ze u filmu jsem se hodne bavil, hlavne u te sceny se Shumachrem.) To jsem se opravdu nasmal. Nasi galst bojovnici se rozhodli vyhrat olympijske hry, aby si Lovesterix mohl vzit princeznu Recka.Hodne se zasmejete.

Přidáno: 13. ledna 2011

Jiří Růžička

Jiří Růžička

prostě bezva

Pro:

• skvělí a zábavný film u které se bude bavit celá rodina i kamarádi sice je to jen kopije originálního filmu ale jinak dobry
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (5)

Přidáno: 17. dubna 2010

co sem napsat?

Postoj, který zaujmete ke třetí hrané eskapádě galských filutů, závisí na tom, zda jste v mládí hltali comics Goscinnyho a Uderza a pak také na vašem vztahu ke směsné formě současného francouzského humoru. Matrixovské číslo v předchozím snímku Asterix a Obelix: Mise Kleopatra budiž vodítkem. Citací, odvolávek a cameo výstupů je v nejnovějším asterixovském počinu opět celá řada, posun je snad jen v tom, že zatímco dříve příběh zpestřovaly, tentokrát v zásadě převládají. Což samozřejmě nemusí být špatně, za předpokladu, že je jich hodně, jsou vtipné a dělí je minimum hluchých míst. Zpomalí-li a vyblednou, úsměv tuhne, protože dochází na příběh a ten má jen parametry krejčovské figuríny, získávající na ceně kvalitou ošacení. Základní rámec je tento: píše se rok 50 před Kristem, Řím vládne světu (kromě jedné galské vesničky, samozřejmě) a rád by měl pod palcem i lidská srdce, ovšem ouha. Půvabná řecká princezna Irina podlehla výmluvnosti neznámého galského obdivovatele a urputně odmítá ruku Caesarova syna Bruta, což není divu, neb je to zákeřný hňup. Ovšem také druhý nejvyšší okupant, což jeho šance podstatně zvyšuje – naštěstí je ale před olympiádou a Irina pojme šťastný nápad: vezme si toho, kdo ji vyhraje. To by jistě bylo geniální, nebýt toho, že nyjící Alafolix má fyzické parametry spíše romantika než atleta a Brutus je odhodlán si své vítězství pojistit všemi prostředky (a když jsme u toho, bokem by rád odpravil i svého otce, který má poměrně jasnou představu o tom, co je chlapec zač). Čas pro Asterixe, Obelixe, magický elixír a cestu do Olympie... Další průběh ponechám vaší představivosti a ani se mnoho nenadře. Podstatný není věšák, ale šaty. Poněkud nefér je, že ty nejpovedenější kousky s tématem příliš nesouvisejí (a jdou vlastně přímo proti základní cílové skupině), neboť jsou spíše sebeironickou poctou dvěma největším hvězdám filmu – Alainu Delonovi a Gérardu Depardieuovi. První se v roli Caesara představí roztomile sebevzhlíživým monologem, („Jsem nejlepší a nikdo na mě nemá, ani Rocco a jeho bratři ani sicilský klan“), druhému je věnována parodie na balkonovou scénu ze Cyrana. Jiné citace jsou už více v intencích tématu, ať už je to Gladiátor anebo závěrečný závod koňských spřežení, odkazující k Ben-Hurovi. Podstatně spornější (byť pro někoho možná nejvděčnější) je pak obsazení hvězd typu Zinedina Zidanea či Michaela Schumachera, ovšem pozornost, kterou na sebe strhávají, jen na chvíli zakryje základní fakt, totiž že po svižném a dosti slibném úvodu se hustota humoru, nápadů i tempo rapidně snižují a kdesi v matném pozadí zůstávají i naši galští hrdinové, neboť je-li film o něčem, pak o sólu populárního belgického komika Benol^ta Poelvoordea. A byť nepatřím k jeho fanynkám, musím spravedlivě konstatovat, že k opravdu comicsovému zlodušství mu chybí vyrovnanější scénář. Vrátím-li se na začátek, pak vězte, že mé hodnocení je hodnocením člověka, který na obě otázky odpověděl negativně. Ti, kteří jsou na tom jinak (anebo jim je pět), si jistě užijí víc. Celá recenze na www.cinemamagazin...
  • Ne (5)

Zobrazuji 1 - 21 ze 21 recenzí