Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

50x a stále poprvé

Přidat recenzi

komedie - DVD

Ošetřovatel arktických vodních zvířat Henry Roth (Adam Sandler) má svou budoucnost důkladně naplánovanou. Ve chvílích, kdy zrovna nepečuje o mořská zvířata v havajském Sea Life... více »

» Kde koupit

Produkt zakoupen v
Aukro.cz

K ŽIVOTU POTŘEBUJETE VÍC NEŽ JEN TUČNÝ KONTO , BARÁKY ,MERCEDESY,
TEN JE O NĚČEM JINÝM.
PŘÁTELÉ JSOU K NEZAPLACENÍ.

Pro:

• FILM U KTERÉHO JSEM SE ZASMÁL , MNOHOKRÁT.
  • HEZKÁ PŘÍRODA
  • SUPR HERCI, VČETNĚ TĚCH ZVÍŘECÍCH

• NIC

Přidáno: 29. srpna 2010

Ověřený zákazník Aukro.cz

Anonym

Produkt zakoupen v
Aukro.cz

Pro:

• super,doporučuju
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (1)

Přidáno: 3. srpna 2010

lenka.stefl

lenka.stefl

Víte co stalo při zdánlivě lehké nehodě jedné mladé dívce jednoho krásného dne,když jelo společně se svým otcem natrhat melouny na jeho narozeninovou oslavu? Dívka si bohužel vzácně porušila část mozku a tím se jí stalo to ,že si pamatovala jen to co se stalo do té doby než se jim přihodila ta nehoda a tak se každý den probouzí s tím,že je právě ten ,kdy má otec narozeniny.... Protože jí její otec a bratr mají hrozně rádi tak každý den opakují to samé - ona zabalí dárek , dá ho otci, otec sfoukne svíčky na dortu a společně se podívají na film, který otec od dívky dostal... Jenže to se změní když se do jejího života nachomítne mladý muž...

Pro:

• Skvělé herecké obsazení (Adam Sandler, Drew Belymoore)
  • Skvělé herecké výkony
  • Smějete se snad od začátku do konce

Proti:

• Asi nic , jen to ,že to sice dobře skončí ,ale na druhou stranu jsem čekala ,že se z toho hlavní hrdinka dostane což se nestalo
  • Ne (1)

Přidáno: 8. července 2010 (naposledy upraveno 8. července 2010)

koupik

koupik

Tento film Padesátkrát a stále poprvé jsem si koupila jako přílohu v jednom z mnoha českých bulvárních deníků. Musím uznat, že mne zaujal už za výlohou. Film spadá do kategorie romantická komedie. Je taký známý po celém světě. Ve filmu vystupují jako dvě hlavní postavy velmi známí herci. Film má velmi zvláštní a neobyčejný námět. Je to o dívce, která měla nehodu a pamatuje si pouze co se stalo před nehodou. Večer usne, a ráno neví že všerejšek byl. Do toho se jí do cesty přimotá hezký kluk, který o ní má zájem.... Ve filmu je spousta vtipných scének, které určitě každého od srdce pobaví. Proto mohu film jen doporučit. Nemám co vytknout.

Pro:

• Romantická komedie
  • Známý po celém světě
  • Známí herci (například Adam Sandler)
  • Zvláštní námět filmu
  • Hezké provedení
  • Vtipné scénky
  • Dobrá cena
  • Vhodný jako dárek

Proti:

• Nic mne k tomuto filmu nenapadá
  • Ne (2)

Přidáno: 30. června 2010

vickey

vickey

Tento film je z kategotie romantické filmy. Film je velice známý po celém světě a oslní vás svojí zípletkou. Tento příběh pojednává o mladé dívce která trpí nemocí že si pamatuje den kdy havarovali a každou noc se jí vymaže paměť. Ráno vstane a stále opakuje den do kola. Její otec a její bratr jí to nějak nevytýkají a proto mají zásobu novin které ten den vyšli. Náhle se objevuje mladý muž který se do ním rázem zamiluje ovšem netuší že trpí vážnou ztrátou paměti . Mladík se to dozví až od jejího otce. Její bratr a její otec se snaží mladíka zastavit ( protože od chce dívce vrátit paměť ) ale on se nevzdává. A jak už to v romatických filmech většinou bývá mladíkovi se to podaří. Tento film se mi velice líbil a doporučovala bych ho všem.

Pro:

• tato nemoc kterou má dívka v filmu se vyskytuje i v reálném životě

• smutná hudba

Přidáno: 30. dubna 2010

- -AA- -

- -AA- -

Adama Sandlera mám rád. Ale nevím proč, zatím se prezentuje spíše v romantických filmech. Díky bohu že jde v mnoha případech spíše o komedie s romantickým nádechem. Kdo z vás má přítelkyni, jistě ví naprosto přesně o čem mluvím. Těžko seženete romantický film, u kterého si nebudete přát v prvních deseti vteřinách, aby už skončil.

Proto mě velmi příjemně překvapil tento film 50 a stále poprvé. Už jen ta zápletka: zamilovat se do ženy, která si pamatuje vždy jen jeden daný den a přes noc vždy ztratí pamět. Musím přiznat, že už mě jen zajímalo, jak z tohoto kolotoče filmaři vybruslí.
Chtě nechtě jim musím sklidit poklonu. Vybruslili z toho decentně, bez žádných obroských happyendů a tak jsem nemusel na konci s přítelkyní ronit kulaté slzy štěstí, že nám to opět vše dobře dopadlo.

Pro:

• jeden z mála filmů, u kterých navzdory tomu, že je romantický vydžím až do konce

• nikterak zábavná hudba

Přidáno: 24. dubna 2010

saklicka

saklicka

Tato romantická komedie je jednou z mých nejoblíbejších. Dokázala bych ji sledovat pořád dokola. Hlavním hrdinou 50x a stále poprvé je ošetřovatel arktických vodních zvířat Henry Roth (Adam Sandler). Je to milovník zvířat, nespoutaného a mládeneckého života a hlavně žen. To však jen do doby než potká krásnou a smyslnou Lucy Whitmore (Drew Barrymore), henry roth má sen objet na své lodi Alijašku, ale jeho plány se rozplynout a začíná ho zajímat jen Lucy. Neví však, že Lucy měla před rokem nehodu, a od té doby , žije svůj život každý den zas a znovu. Nejprve se i Lucy do Henryho zamiluje, bojí se však aby mu nezkazila budoucnost a protoho vymaže ze svého deníku a tím i ze své paměti. Příběh však končí šťastně a Henry s Lucy odjíždí na plavku okolo Alijašky a mají krásnou dceru.

Pro:

• Romantika
  • srandovní scény
  • délka filmu
  • obsazení rolí
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano

Přidáno: 7. dubna 2010

Jankovskij

Jankovskij

Adam Sandler v další z komediálních rolí. Můžeme o něm psát cokoli, ale jako komik je dle mého excelentní až na malé vyjímky. Film jehož myšlenka není nikterak zázračná ani originální, je zde pojmuta velmi vtipně. Drew Barrymore, zde jakoby hraje na půl plynu, ale přesto hlavně díky ní film nezabředl do podprůměru, který je často Sandlerovým filmům přisuzován. Film zřejmě není pro žádné velké, filmové fajnšmekry, ale jako oddychová záležitost k pátečnímu večeru poslouží dokonale. Zápletka jednoduchá, jasná. O úspěchu filmu mezi diváky svědčí i to, že film na sebe dokázal vydělat 3x tolik peněz, což je v Hoolywodu zárukoku ne ani tak kvality jako spíš popularity. Film pro celou rodinu, ovšem jak to u Sandlera bývá, občas neškodí dětem zacpat uši.

Pro:

• Adam Sandler
  • Drew Barrymore
  • Zvládnutá režie

• pár slabších scén

Přidáno: 5. dubna 2010

lenule.cizova

lenule.cizova

Adam Sandler se zamiluje do Drew Barrymore. Podaří se mu jí získat, nicméně druhý den si jejich zážitky pamatuje pouze on. Na tom by nebylo nic neobvyklého, kdyby slečna Barrymorová pila či požívala jiné zakázané látky, věc je bohužel komplikovanější, Drew trpí zvláštní poruchou, která jí umožňuje uchovat v paměti vždy pouze onen jediný den. Po ranním probuzení obvykle zapomíná, co se stalo. Adam Sandler je ale zamilovaný, dokonce moc zamilovaný, a tak se rozhodne, že zkusí změnit nevyhnutelné - může vrátit své milé paměť či na ni zapůsobit tak, aby jí utkvěl v paměti alespoň on? Bravurní herecké výkony podávají oba hlavní představitelé, kteří se koneckonců nesetkávají před kamerou poprvé.
Hodně netrediční romantická komedie tentokráte přidává prvky dramatu - pro Sandlera ovšem toto není netypické - viz filmy Volání o pomoc či třeba také dramatičtěji laděný Klik - život na dálkové ovládání.

Pro:

• dobří herci
  • dobrý příběh

Přidáno: 2. dubna 2010

makula

makula

Adam Sandler je opravdu dobrý herec a v tomto filmu se to jen potvrdilo. Henry(Adam Sandler) je normální chlap,který se zblázní do dívky jménem Lucy. Jednou od jejího bratra zjistí,že Lucy měla s jejím otcem autonehodu a od toho dne si nic nepamatuje,pořád si myslí,že je ten samý den jako v ten den kdy se stala ta autonehoda,bratr s otcem by jí chtěli vysvětlit,že si nic nepamatuje,ale jak to udělat,když jí to jeden den vysvětlí a ona to druhý den zase vědět nebude. Takže každý den jí dávají ty samé noviny co vyšly v onen den-mají tolik výtisků,v ten den byl důležitý zápas v televizi oni ho nahráli takže jí ho každý pouští a dívají se povinně na něho a dělají,že je to opravdu poprvé ikdyž ho znají už nazpaměť,natírají každý den garáž na bílo,protože Lucy ji každý den zase vymaluje, to by jí asi hodně překvapilo kdyby ráno vstala a garáž už vymalovaná,mají to těžké. Určitě doporučuji

Pro:

• prostě dobrá komedie
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 1. dubna 2010 (naposledy upraveno 3. dubna 2010)

petrxxx1

petrxxx1

Velmi vydařená komedie s vynikajícími hlavními herci Adam Sandler a Drew Barrymore dělá z filmu jednoznačně rodinou zábavu na večer. Film je velmi pěkně a netradičně zpracovaný, zápletka má zajímavá začátek i konečné rozuzlení. Je určen pro všechny věkové kategorie a garantuji Vám zábavu na minimálně 94 minut, nezbývá mi než dát hodnocení 100% a všem tento skvělý snímek jen doporučit.

Pro:

• parádní komedie
  • herecké obsazení
  • zajímavý děj
  • doprovodná hudba
  • velmi povedené vtípky

Přidáno: 14. března 2010

Chucky

Chucky

Tenhle film miluju.Ale zároveň ho řadím mezi 50 až 90% nevím nemůžu se rozhodnout ale jestlu máte rádi kvalitní film s dobrým komikem tak stoprocentně doporučuji tohle.Samozřejmě že Adam Sandler není můj oblíbený komik.Od toho je tu přeci Jim Carrey,ale Adam Sandler je ten na kterého se podíváte a máte úsměv na rtech až do aleluja.Děkuji za pozornost a přeji příjemné chvíle při sledování.

Pro:

• -film s Adamem Sanlerem
  • -pobaví

• -ale fakt nic
  • Ne

Přidáno: 8. března 2010 (naposledy upraveno 8. března 2010)

Big_J

Big_J

Další výborný film s hercem a komikem Adamem Sandlerem v hlavní roli. Zatím sem nenarazil na žádný film s ním aby mě nebavil, ale tenhle je jeden z nejpovedenějších. On je přelétavý, s každou je jen týden 2 a pak zmizí z jejího života. Bojí se Vážnégho vztahu. Pak pozná Drew Barymore a jeho život se změní. Zamiluje se do ní, ale to ještě neví, že je pro něj ideální ženou. ona si totiž pamatuje jen jeden den, přes noc vše zapomene. To je způsobeno autonehodou kterou zažila se svým otcem. Jemu se nic nestalo, ale ona už si nic od té doby nepamatuje. Adam ji proto může každý den znovu a znovu dobývat a tak je to pro něj jakoby byl pokaždé s jinou ženou a při tom pořád s jednou a tou stejnou. Určo se jukněte!

Pro:

• - vtipné scény filmu
  • - ironie života (pravá láska vs. jednodenní paměť)
  • - obsazení

• - nic sem nenašel

Přidáno: 5. března 2010

janapa

janapa

Film se mi líbil,lekhý,nenáročný a pobavil nás a nenudili jsme se.to je myslím důležité,aby se divák nenudil.

Pro:

• film se mi moc líbil,děj zajímavý a dobří herci.Netrpělivě jsem čekala,jak to skončí.Doporučuji

Proti:

• poprvé super,víckrát už to není ono,ale to asi u každého filmu

Přidáno: 2. března 2010

majlaaa

majlaaa

Tato komedie s velkým nádechem romantiky je tak poutavá ,že se mi po prvním zhlédnutí tolk vpila pod kůži jako už dlouho žádný film tohodle rázu.Oceňuji především to ,že jako zmála komedii dnešní doby není nijak vulgární či dvojsmyslná.příběh pojednává o tom ,že eden starý mládenec který se brání tolik lásce až se prostě neubrání a zamiluje se do dívky s velice ojedinělou mozkovou vadou která jí vznikla po nehodě.Všem mohu doporučit.

Pro:

• zábavné
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 22. února 2010

pomenka

pomenka

je to velmi vtipny a i poucny film nikdy clovek nevi co se mu prihodi a moc se mi libi jak i clovek ktery nedokaze milovat se zamiluje a o svou lasku bojuje je to moc hezke.

Pro:

• hezke
  • romanticke
  • zazivne
  • vtipne

Přidáno: 12. února 2010

Daffy

Daffy

Tento film se mi moc líbí svým netradičním pojetím. Jedná se o romantickou komedii. Příběh pojednává o mladíkovi jménem Henry Roth, který pracuje jako ošetřovatel vodních zvířat v Sea parku. Henry se nechce vázat, jelikož by si chtěl splnit svou vysněnou cestu na Aljašku, kde by chtěl zkoumat zvířata. Proto většinou navazuje krátkodobý vztah se zdejšíma turistkama. Jednou ho náhoda dovede do jedné malé kavárny, kde mezi obyčejnými lidmi spatří neodolatelnou Lucy, která si ze svých vaflí staví různé stavby. Henrymu se tak zalíbila, že druhý den zavítal znovu do kavárny, kde ji znovu viděl, tentokrát stavěla srub, kde se jí nedařili upevnit dveře, což Henry zvládl páratkem. Dali se do řeči a skvěle si rozumněli, domluvili se na další schůzku, což u Henryho nebylo zvykem. Na schůzku Henry dorazil, jenže Lucy ho považovala za blázna a volal o pomoc. Henry postupem času zjišťuje, že měla Lucy autonehodu a přišla o krátkodobou pameť, takže pokaždé si druhý den nic nepamatuje.Dálší děj už můžete vidět ve filmu. Moc se mi líbil a veřím, že i Vám bude.

Pro:

• Netradiční
  • Zábavné
  • Romantika
  • Chytlavé

• Nemám co vytknout

Přidáno: 9. února 2010

J3nic

J3nic

Zajimava komedie , vcelku zdarila

Pro:

• velice zajimavy a tudiz originalni film s Adamem Sandlerem
  • originalni scenar

Proti:

• chvilkama mi to prijde takovy uhozeny na hlavu , ale vzdyt to je komedie

Přidáno: 4. února 2010

lucci

lucci

Tuto komedii sem viděla snad 50x :D a vždycky se u toho dobře pobavím. Adam Sandler je prostě boží komik.

Pro:

• opravdu komediální
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 30. ledna 2010

point

point

Celkem zdařilá komedie, pokud se snažíte vžíto role hlavního hrdiny - Adama Sandlera - kdy žena kterou milujete vzdy ráno po probuzení neví kdo jste. Komedie se mi velmi líbila a určitě na ni koknu někdy znovu.

Pro:

• Výborná komedie s Adamem Sandlrem
  • Vtipné scénky s ošetřovatelkou
  • Romantika a zábava

Proti:

• některý scény jsou trochu trapný ale to nevadí

Přidáno: 24. ledna 2010

Johny12

Johny12

Film 50x a stále poprvé je velice vtipný. Vypráví o dívce, která utrpěla nehodu a pokaždé když se vyspí, tak zapomena na ten den, který právě zažila. A o muži, který je zvěrolékař. Henry Roth (Adam Sandler) je v této roli zvěrolékaře velice veselý člověk a mě osobně se líbí jak hraje. Film je vhodný pro rodinné večery.

Pro:

• herci
  • vtip
  • reálná nemoc
  • skvělá cena

• Ne

Přidáno: 24. ledna 2010 (naposledy upraveno 2. května 2010)

jambo4

jambo4

Komedi se odehrává u moře kde ošetřovatel zvířatpotká dívku do které se zamiluje jediný problém je že dívka vzdy zapomene co se deloa žije jenom jedním dnem takže dívka potkáva henriho stále ale vzdy se musí seznamovat henry má sen odjet na lodi studovat podmořský život mrožů to se mu povede s se svojí láaskou komedie s romantyckými prvky super obsazení.

Pro:

• komedie
  • víborbý komik dam sandler
  • dojemné časti
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 23. ledna 2010

Duch.Veliky

Duch.Veliky

Výborný romantický film prolínající se s komedií. Pojednává o tom, že někdo dokáže hodně obětovat pro to, aby si někoho získal - v tomto případě muž, který si každý den originálním způsobem získává ženu, která trpí mozkovou poruchou, že do druhého dne vše zapomene. Doporučuji shlédnout všem.

Pro:

• Komedie + romantický film
  • Výborný film
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 21. ledna 2010

speedyxxx

speedyxxx

Příběh založený na předpokladu, že někdo každou noc během spánku dokonale zapomene vše co se předchozí den odehrálo nabízí již sám o sobě mnoho vtipných možností. Tvůrci je ve filmu využili dokonale. Své si tu vlastně najde každý - od jednoduchého humoru až po jistý celkem romantický příběh se šťastným koncem. Nenadchne, ale pobaví.

Pro:

• nenáročný, vtipný odpočinkový příběh
  • vynikající námět

Přidáno: 16. ledna 2010

evinka.z

evinka.z

Líbí se mi vtipné scény jak se Henry snaží dostat k Lucy ... Děj je taky celkem zajímavý akorát mě nějak zklamal ten konec ... myselal jsem, že se uzdravý a už si vše bude pamatovat...

Pro:

• Lucy každý den dostává svou první pusu
  • Henry se každý den snaží k Lucy dostat
  • Děj
  • Skvělé herecké obsazení
  • Vtipné scény

• Konec je trochu divný

Přidáno: 13. ledna 2010

Balthazar

Balthazar

Film se prý opravdu stal.Je to o ženě co si pamatuje vždy jen ten den který žije,vždy jak se vyspí tak zapomene.Ale jednoho dne se do ní zamiluje jeden muž a každý den se bude snažit jí sbalit i když to nebude lehký.Po té mu řeknou pravdu ale on i tak se bude snažit.A i přez všechny zvraty spolu nakonec budou a budou mít děti a snažit se žít normální život.

Pro:

• Pěkná romantická komedie
  • Herecké obsazení hlavně Adam Sandler
  • Poutavý příběh
  • Podle skutečné události
  • Slušná cena

• Nic
  • Ne

Přidáno: 13. ledna 2010 (naposledy upraveno 26. ledna 2010)

BOGII

BOGII

Henry je pečovatel mořských zvířat a žije pokojný život.
Jednou ale potká Drew, která je velmi milá a pohledná slečna. Dají se do řeči a povídají si celý den. Druhý den v té samé restauraci za ní přijde henry a yačne si sní povídat ona ho ale nepoznává.... A tak je to každý den :) dokud to Henry nevyřeší. Tuto romantickou komedii doporučuji všem.

Pro:

• Pěkný příběh
  • Herecké obsazení

• cena filmu

Přidáno: 13. ledna 2010

Mike

Mike

Výborná romantická komedie s netradičním pojetím, a závěrem který člověk dopředu neodhadne. Film nepostradá humor, ani romantiku, není nouze ani o vypjaté chvilky. Z tohoto filmu jsem rovněž získal i velké ponaučení, a to že člověk by se němel jen tak něčeho vzdávat a jít si za tím co chce. O lásku se má bojovat.

Pro:

• Romantika
  • Děj

Proti:

• Možná na někoho až moc romantiky
  • Ne

Přidáno: 6. ledna 2010 (naposledy upraveno 27. ledna 2010)

goorki

goorki

Moc krásný film se skvělými herci, který stojí rozhodně za kouknutí. Je o dívce, která si nepamatuje věci, které se udály každý nový den. Je to kvůli těžké autohavárii, krátkodobé myšlenky se jí prostě neuloží. Zamiluje se do ní mladík, který i přes tuto nemoc ji má rád...

Pro:

• vtipné scény
  • dobrý konec
  • dobrá cena
  • akce
  • zvířata

• smutný příběh

Přidáno: 30. září 2009

Adele.xy

Adele.xy

Ukázka, že i film o lásce může být zajímavý a originální. Tvůrci se skvěle trefili co se týče hereckého obsazení a herci opravdu nezklamali. Příběh sám o sobě je vtipný a originální a právě to je na něm asi největší lákadlo. Není to jen další „tuctová blbost“. Tento film bych doporučila i jako dárek nějakému teenagerovi, ale i dospělému. Určitě dobrá investice do tohoto filmu a když se vám okouká, jistě udělá radost nějakému kamarádovi.

Pro:

• soundtrack
  • herecké obsazení
  • příběh

Přidáno: 13. září 2009

Tyler

Tyler

Mate radi filmy na ktere za pet minut zapomete?Jestli preferujete cistou hlavu tak si tohle kupte. Myslim ze nas par chybovacu melo tu moznost videt film na tv nova a opravdu to stacilo. Okamzite opakovani neceho u ceho stejne vite kam to speje, do toho jiz x-let nesvůdna Drew Barrymore a pribeh plny jasny gegů...hmm, opravdu nedoporucuji.

• omsely pribeh

Přidáno: 30. srpna 2009

Al_Bunda

Al_Bunda

Není to sice poprvé, co se na filmovém plátně potkávají hvězda romantických komedií Drew Barrymore a trochu drsnější, leč také komediálně laděný Adam Sandler, po padesáté však také ne. Asi to je tím, že v reálu Drew netrpí zvláštní poruchou paměti, díky které neudrží v hlavičce zážitky déle jak 24 hodin. Sandler má tak před sebou velmi těžkou volbu - buď Barrymoreovou pustit nadobro k vodě, anebo se ji pokusit každý den získat znovu a znovu.
Velmi neobvyklaá romantická komedie, kterou ozdobili svými výkony oba hlavní představitelé. A jak už to u Sandlera někdy bývá, vmísí se do děje i trochu té melancholie, kterou ale přebije lidská naděje a víra.
Bravurní záležitost, kterou nelze než doporučit.

Pro:

• Sandler a Barrymore
  • příjemná romantická komedie

Proti:

• někdo může namítat, že je to přitažené za vlasy

Verus

Verus

Skvělá romantická komedie, která má úžasný děj i konec.
Rozhodně doporučuji shlédnout, protože je neuvěřitelné, jak celý film dopadl (ačkoliv se jednalo o Happy End).
Film je vtipný a smutný zároveň, protože je zde spousta humorných scén, ale na druhou stranu....hlavní hrdinka je postižená, má porušený spánkový lalok, takže se jí krátkodobá paměť nepřevádí na dlouhodobou.
Hloubavější lidi snímek přivede k zamyšlení, nicméně je vhodný i pro lidi, kteří se chtějí pouze pobavit a zasmát.

kriol

kriol

Oprvadu obdivuhodná komedie, která je plná skvělých herců a zvířátek. Obyčejný mladík Henry pracuje na Havaji jako ošetřovatel a uklízeč v jednom z akvárií. Jednou se seznámí s dívkou Lucy, do které se zamiluje. Díky mnoha komickým situacím se od jejich rodičů dozví, že Lucy už několik let trpí výpadkem krátkodobé paměti po těžké automobilové nehodě. Henry se však nevzdává a chce dívku svého srdce získat.

Pro:

• vtip
  • zvířátka
  • skvělí herci

• smutný příběh

litle.anet

litle.anet

Pěkný filmeček se skvělým hereckým obsazením,spoustou vtipu a originálních scének.... Celý film zdobí jeho originální vtipný děj :DDD

Pro:

• Herecké obsazení
  • Vtipný děj
  • děj
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne

Přidáno: 28. srpna 2009

TIP93

TIP93

Smutný, ale zároveň zábavný příběh nám přináší tento film. 50x a stále poprvé je film o dívce, která má zvláštní postižení. Každý den zapomene co se minulý den stalo a začíná svůj život odznova. Ale to je problém pro mladíka, který se do ní zamiluje. Má ale svatou trpělivost a na každý den připraví krásce videokazetu, kde ji vše vysvětluje. Pokud se chcete zamyslet nad zvláštním postižením a zároveň se zasmát, tak je tato komedie pro vás to pravé.

Pro:

• Zajímavý nápad na film
  • Velmi vtipné
  • Zamyšlení nad nemocí

• Občas zdlouhavý děj
  • Ne

Přidáno: 28. srpna 2009 (naposledy upraveno 30. září 2009)

Wavefuck

Wavefuck

Je to film o dívce, která měla strašnou nehodu a poškodila si při ní mozek a pamatuje si jen to co se stalo před tou nehodou, jinak vše zapomíná a každý den se probouzí s tím jako by byl den po té nehodě a proto ji musí Adam Sandler "balit" každý den znovu a znovu.Je to film o dívce, která měla strašnou nehodu a poškodila si při ní mozek a pamatuje si jen to co se stalo před tou nehodou, jinak vše zapomíná a každý den se probouzí s tím jako by byl den po té nehodě a proto ji musí Adam Sandler "balit" každý den znovu a znovu.Je to film o dívce, která měla strašnou nehodu a poškodila si při ní mozek a pamatuje si jen to co se stalo před tou nehodou, jinak vše zapomíná a každý den se probouzí s tím jako by byl den po té nehodě a proto ji musí Adam Sandler "balit" každý den znovu a znovu.

Přidáno: 1. března 2009

Diusa

Diusa

Tento film,je s hvězdným obsazením.Blonďatá dívka prožije těžkou autonehodu a od té doby si pomatuje co bylo jen před nehodou po nehodě si nepamatuje nic a tak každý den zažívá to samé, jde si na snídani její tatínrk má každý den narozeniny a každý den se dívá na americký fotbal.Její otec a bratr ji dělají každý den ten samý den.a najednou do jejího života vstoupí muž,který chce všechno změnit.Změní ji?budou spolu?To už se dozvíte v krásném filmu.

Pro:

• + krásný a smutný děj v jednom
  • + to musíte vidět
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 23. února 2009

Dehet

Dehet

Tak tohle je opravdu bezva filmeček. Neotřelé téma a skvělé herecké obsazení. Adam Sandler a Drew Barrymore.Drew Barrymore je po těžké nehodě a má jen krátkodobou pameť , vše si pamatuje jen jeden den. A Adam Sandler se do ní zamiluje , ale vztah s ní je velmi obtížný , druhý den si ho už nepamatuje , tak ji musí znovu zbalit.

Přidáno: 3. června 2008

Alda6

Alda6

Tak tenhle kouse se mi vážně líbí, člověk u něho příjde na úplně jiné myšlenky a je odtržen z toho divného nepříjemného světa kolem nás. Rád bych ho doporučil lidem, kterí se chtějí odreágovat a zapomenout na starosti všedního dne. Prostě famoušek filmu by měl mýt velký rozsah a né jen kultovní série a filmy s hlubokou myšlenku. Mrkněte se a posuďte ho sami.

Přidáno: 2. června 2008

Havetinka

Havetinka

Tak tohle je jeden z můj nejoblíbenějších film. Úžasný Adam Sandler a Drew Barrymore. O muži, který si rád užívá s turistkama, ale jednou ho zavede náhoda do baru kde se zamiluje do místní holky. Ale má to jeden háček ona si ho už druhý den nepamatuje. Měla nehodu a od té doby si pamatuje jen jeden den.

Přidáno: 30. května 2008

larhette

larhette

Film založený na zajímavé myšlence,docela dobře zpracovaný ale nevím jestli skončil úplným happyendem,podle toho z jakého úhlu pohledu na to pohlížíte.Mě se docela líbil protože mám ráda Drew Barrymoore,sympatická herečka a Adam Sandler jako neodbytný zamilovaný muž taky není špatný.Zkoukněte a utvořte si svůj názor,můj jsem vám už řekla =)

Přidáno: 29. května 2008

Meggy

Meggy

Úžasný film plný legrace............Henry se na první pohled zamiluje do Lucy...... Ona však měla autonehodu a pamatuje si jenom ten den, kdy měla autonehodu............Jenže on se nevzdá a každý den zkouší jak jí pomoct a taky tak, aby si ho další den pamatovala.....................zvládne jí nějak pomoct?? Film plný zábavy.............

Přidáno: 18. května 2010

ElektroMedia.cz

odborník

ElektroMedia.cz

pohodový film

Pro:

• Vtip, romantika
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (5)

Zobrazuji 1 - 44 ze 44 recenzí